Αρχική Αθλητικα Αναβάλλεται το EURO,τέλη Ιουνίου οι τελικοί Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λίγκ!

Αναβάλλεται το EURO,τέλη Ιουνίου οι τελικοί Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λίγκ!

1142
0

Από τις 11 Ιουνίου ως τις 11 Ιουλίου του 2021 θα διεξαχθεί το ΕURO που ήταν προγραμματισμένο για φέτος το καλοκαίρι.

Αντίθετα θα διεξαχθούν κανονικά μέσα στο καλοκαίρι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και οι τελικοί θα γίνουν τέη Ιουνίου,εάν τελειώσουν κανονικά τα πρωταθλήματα.

Η αναβολή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα δώσει τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν, τόσο στα εθνικά πρωταθλήματα, όσο και στις διασυλλογικές διοργανώσεις (Champions League και Europa League), υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα επιτευχθεί μία ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

Σε γενικές γραμμές, πρόθεση της UEFA είναι να διατηρήσει το format διεξαγωγής του EURO όπως είχε προβλεφθεί για φέτος, δηλαδή με τους αγώνες να διεξάγονται σε 12 διαφορετικές χώρες. Απομένει βέβαια μία σημαντική λεπτομέρεια: να δώσει το «πράσινο φως» και η FIFA, η οποία για το καλοκαίρι του 2021 έχει προγραμματίσει το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με τη νέα διευρυμένη του μορφή.

«Τέλη Ιουνίου οι τελικοί Champions και του Europa League»

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η γνωστή ισπανική αθλητική εφημερίδα  Marca  της Μαδρίτης οι τελικοί του Champions και του Europa League θα μετατεθούν πλέον για τα τέλη Ιουνίου. Μάλιστα, για τις 27 και 24 του συγκεκριμένου μήνα αντίστοιχα.

Προϋπόθεση είναι να μπορέσει να αρχίσει η δράση μέσα στον Απρίλιο ή τον Μάιο, καθώς εκκρεμούν ακόμη αγώνες για τους «16» και στις δύο διοργανώσεις.

Αν η αναστολή της δράσης παραταθεί, τότε θα πρέπει να αναζητηθεί ένα μοντέλο σύμπτυξης της δράσης για να βγει το καλεντάρι μέχρι και τον τελικό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here