Αρχική Θέμα Συναγερμός και πυρ στα ελληνικά σύνορα! “Εισβολή απο ξένο κράτος”.Στον Εβρο...

Συναγερμός και πυρ στα ελληνικά σύνορα! “Εισβολή απο ξένο κράτος”.Στον Εβρο η γερμανίδα Επίτροπος με τον πρωθυπουργό!Αντίστροφη μέτρηση για τον Ερντογάν από Ρωσία-Ευρώπη-ΗΠΑ!

1378
0

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πυρ!

“Η Ελλάδα δέχεται οργανωμένη εισβολή απο ξένο κράτος” είπε ο Υπουργός Αδωνης Γεωργιάδης.Ο ελληνικός στρατός πραγματοποιεί ασκήσεις με πραγματικά πυρά με μονάδες από τον Εβρο μέχρι το Καστελλόριζο καθώς “απέναντι” η Τουρκία έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες μετανάστες από το …Αφγανιστάν,τοΚογκό,τη Σομαλία και τους κατευθύνει προς την Ελλάδα “για να πάνε στη Γερμανία”!

Στα σύνορα του Εβρου σπεύδει η ηγεσία της Ευρώπης με επικεφαλής την γερμανλιδα Επίτροπο(πρωην υπουργό Αμυνας της Γερμανίας)Φον ντερ Λαϊεν,μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και δίνουν τον τόνο αντίδρασης απέναντι στα τουρκικά “κράσ τέστς”.

Το μήνυμα στον Ερντογάν είναι σαφές: “Ως εδώ”!

Οι ΗΠΑ δια του Υπουργείου Εξωτερικών και δια του προέδρου ΤΡάμπ με δηλώσεις τους υποστηρίζουν το δικαιωμα της Ελλάδας να υπερασπίσει τα σύνορά της και ζητούν να εφαρμοσθούν οι κανόνες για το μεταναστευτικό κλπ.

Η Ευρώπη και η Δύση προ της κρίσιμης απόφασης,αν θα επιτρέψει την ανεξέλεγκτη εισροή στην ευρωπαϊκή ήπειρο μεταναστών από την Ασία και την Αφρική με αιτιολογία “είμαστε φτωχοί,είστε πλούσιοι θα έρθουμε σε σας,είτε το θέλετε,είτε όχι”

Η Τουρκία δια της ηγεσίας Ερντογάν εκβιάζει την Ευρώπη,τις ΗΠΑ,το ΝΑΤΟ και τη Ρωσία να της επιτρέψουν να θάψει το Κουρδιστάν καταλαμβάνοντας τη Βόρεια Συρία και να της δώσουν μερίδιο υδρογονανθράκων στο Ανατολικό Αιγαίο-Ανατολική Μεσόγειο.

Θα της περάσει;

Τα ίδια είχαν κάνει άλλοι τρεις ηγέτες ανάλογων χωρών.

Ο Σαντάμ εκβιάζοντας τους ίδιους με το πετρέλαιο κατέλαβε και το Κουβέίτ.

Ο Μόρσι συνήεψε συμμαχία με τον Ερντογάν για να απλώσουν ΑΟΖ και στρατιωτική συμμαχία σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο,στην Παλαιστίνη και στη Βόρειο φρική εξαφανίζοντας και το Ισραήλ.

Ο Καντάφι επεχείρησε τον ίδιο εκβιασμό με την παραγωγή πετρελαίου.

Και οι τρεις απέτυχαν με τους γνωστούς τρόπους και δεν βρίσκονται στη ζωή.

Αν ΗΠΑ,Ευρώπη δεν ευνοούν τη στάση Ερντογάν με στόχο να πάρουν μαζικά εργατικό δυναμικό και να αυξήσουν δημογραφικές παραμέτρους,τότε ο Ερντογάν μετράει μήνες,αν όχι ημέρες εξουσίας.

Η Ρωσία κατέστησε σαφές ότι δεν θέλει τον Ερντογάν στη Βόρεια Συρία και γενικά δεν τον θέλει ως στενό σύμμαχο,εξ ου και ο Ερντογάν λέει τώρα ότι θα στραφεί στους αμερικανικούς πυραύλους “Πάτριοτ” αντί των ρωσικών που ήδη έχει αγοράσει και ποτέ δεν θα τεθούν σε λειτουργία…

Σε αυτό το πλαίσιο κινούνται οι πιέσεις με τους μετανάστες στα σύνορα του Εβρου και στα νησιά τους οποίους “σπρώχνουν” με κάθε τρόπο τουρκικές δυνάμεις,οι οποίες και κάνουν και ψυχολογικό πόλεμο διασπείροντας ειδήσεις ότι “ανοιξαν δωρεάν τα σύνορα στην Ελλάδα”,ότι “εγκαταλείφθηκαν χωριά από ελληνικό πληθυσμο” κλπ

Η Τουρκία “παίζει” πρώτα στέλνοντας άνδρες για να δοκιμάσει την αντίδραση της Ελλάδας και όταν διαπίστωσε σοβαρή αντίδραση έκρυψε σε γύρω χωριά τους άνδρες και έστειλε οικογένειες με παιδάκια για να φανεί ότι είναι πραγματικοί πρόσφυγες και όχι στημένη προσπάθεια εκβιασμού.

Η Ελληνική Κυβέρνηση εξέπεμψε SOS προς την Ευρώπη και συγκάλεσε σε πολεμικό κλίμα ΚΥΣΕΑ .

Αμέσως μετά ο εκπρόσωπος κ.Πέτσας έκανε δήλωση ανακοινώνοντας πέντε επείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των “εισβολέων”:

Η ΔΗΛΩΣΗ

“Τις τελευταίες μέρες, η Ελλάδα δέχεται αιφνίδια, μαζική, οργανωμένη και συντονισμένη, πίεση από μετακινήσεις πληθυσμών στα ανατολικά, χερσαία και θαλάσσια, σύνορά της.
Η μετακίνηση αυτή, κατευθύνεται και ενθαρρύνεται από την Τουρκία. Οι ενέργειες αυτές γίνονται κατά παράβαση των υποχρεώσεων που απορρέουν από την κοινή δήλωση Ευρωπαϊκής Ένωσης – Τουρκίας.

Η Τουρκία αντί να περιορίσει τα κυκλώματα διακινητών μεταναστών και προσφύγων, έχει γίνει η ίδια διακινητής.

Τα συγκεντρωμένα άτομα επιχειρούν διά της βίας να εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος, παρά το γεγονός ότι από την ελληνική πλευρά έχει καταστεί σαφές, με κάθε τρόπο ότι δεν επιτρέπεται καμία απολύτως διέλευση.

Λόγω του συντονισμένου και μαζικού χαρακτήρα της, η μετακίνηση αυτή δεν έχει καμία σχέση με το διεθνές δίκαιο του ασύλου που αφορά μόνο εξατομικευμένες περιπτώσεις.

Υπό τις συνθήκες αυτές, η παρούσα κατάσταση συνιστά ενεργή, σοβαρή, εξαιρετική και ασύμμετρη απειλή κατά της εθνικής ασφάλειας της χώρας.

Τα συγκεντρωμένα άτομα χρησιμοποιούνται ως πιόνια από την Τουρκία για την άσκηση διπλωματικής πίεσης.

Η Ελλάδα ασκεί αταλάντευτα το κυριαρχικό δικαίωμα και τη συνταγματική υποχρέωση να διαφυλάσσει την ακεραιότητά της.

Για τους λόγους αυτούς το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας που συνεδρίασε σήμερα, αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Την αναβάθμιση σε μέγιστο επίπεδο των μέτρων φύλαξης των ανατολικών, χερσαίων και θαλάσσιων, συνόρων της χώρας από τα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις για την αποτροπή παράνομων εισόδων στη χώρα.

2. Την προσωρινή αναστολή, για ένα (1) μήνα από την ημέρα λήψης της παρούσας απόφασης, της υποβολής αιτήσεων ασύλου όσων εισέρχονται στη χώρα παράνομα.

3. Την άμεση επιστροφή, όπου αυτό είναι δυνατόν, στη χώρα προέλευσης, χωρίς καταγραφή, όσων εισέρχονται παράνομα σε ελληνικό έδαφος.

4. Την υποβολή αιτήματος στην FRONTEX για ανάπτυξη της ομάδας RABIT με στόχο τη φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της χώρας, που συνιστούν και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

5. Την άμεση γνωστοποίηση της παρούσας απόφασης, στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και την κίνηση της διαδικασίας του άρθρου 78 παράγραφος 3 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ώστε να ληφθούν προσωρινά μέτρα υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας, για την αντιμετώπιση επείγουσας κατάστασης λόγω αιφνίδιας εισροής υπηκόων τρίτων χωρών, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης μεταξύ των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.”

Nα σημειωθεί ότι στο αποκορύφωμα της έντασης οι κάτοικοι περιοχής της  Λέσβου εξέλαβαν γερμανό δημοσιογράφο  και ελληνίδα οπερατέρ,ως μέλη ΜΚΟ ,τους επιτέθηκαν,χτύπησαν τον άτυχο δημοσιογράφο στο κεφάλι και πέταξαν την κάμερα στο νερό.

Οι συνθήκες αυτές είχαν κινητοποιήσεις:

-Οι ευρωπαίοι ενισχύουν εκτάκτως την δύναμη ΦΡΟΝΤΕΞ στα ελληνικά σύνορα.

-Η Επίτροπος γερμανίδα Φον Λάϊεν έκανε δηλώσεις στήριξης της Ελλάδας  και μένει να φανεί αυτή η στήριξη στην πράξη.Αν υπάρξει το πρόβλημα λύνεται άμεσα…

-Πραγματοποιείται άμεσα σύνοδος Υπουργών Εξωτερικών των χωρών της ευρωπαϊκής Ένωσης.

-ο Ερντογάν ζητεί μεσολάβηση του γάλου προέδρου Μακρόν προς τον έως χθες…φίλο Πούτιν

-η Ελλάδα κάλεσε σε εξηγήσεις τον Τούρκο πρεσβευτή στην Αθήνα.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

Αν θέλουν όλοι αυτοί το πρόβλημα λύνεται όχι δε δυο ημέρες,αλλά σε δυο ώρες…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here