Αρχική Δικαιοσυνη Απίστευτες ελληνικές ιστορίες με την Ελ. Αντωνιάδου και επιστήμονες -μαϊμού!!!

Απίστευτες ελληνικές ιστορίες με την Ελ. Αντωνιάδου και επιστήμονες -μαϊμού!!!

2044
0

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πριν απο μερικά χρόνια ο τότε πρωθυπουργός Σημίτης έκανε μια επίσκεψη στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο και αποκαλύφθηκε ότι ήταν εκεί για μεγάλο διάστημα εργαζόμενος ως νέος ιατρός ένα “μεγάλο ταλέντο”.

Με αφορμή την επίσκεψη και την παρατηρητικότητα κάποιου που γνώριζε το “ταλέντο” αποκαλύφθηκε ότι ο νέος τρομερός επιστήμονας ΔΕΝ είχε καν τελειώσει την Ιατρική.

Φωνές ,χαμός,αντάρα και απο την Αντιπολίτευση και άλλους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ,ως Υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά ,διέταξε έρευνα επιβεβαίωσης όλων των πτυχίων.

Αποκαλύφθηκε ότι στη Βουλή είχαν διοριστεί με πλαστά πτυχία ένα σωρό.Και σε σχολεία κλπ.Μερικές καθαρίστιες έφαγαν 15 χρόνια κάθειρξης γιατί βεβαίωσαν ότι είχαν τελειώσει το Λύκειο.

Μεταξύ άλλων  αποκαλύφθηκε και ο συζυγος μιας βουλευτίνας της “προόδου” σε Δήμο των δυτικών προαστείων.Η βουλευτίνα δήλωσε ότι εξαπατήθηκε και η ίδια και πάει για διαζύγιο ,ενώ η υπόθεση πήγε στη Δικαιοσύνη.

Ρωτήστε να μάθετε τι απέγινε και θα εκπλαγείτε…

Αυτές τις ημέρες δικάζεται το μέγα σκάνδαλο του Γηροκομείου με κατηγορούμενο αρχιμανδρίτη και την παρέα του.

Εμφανίζεται ως μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος  “οικονομολόγος” που είχε αναλάβει λόγω της επιστημοσύνης  ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ σε τεράστια ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ.

Αποκαλύφθηκε ότι ΔΕΝ είναι στον πίνακα των πραγματογνωμόνων , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οικονομολόγος.Αρα ΠΟΙΟΣ την έβαλε εκεί;

Αποδείχθηκε ότι ΔΕΝ είχε το πτυχίο που έπρεπε,αλλά παραπέμπεται να δικαστεί σε ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ,δηλαδή ένα Μονομελές κάτι,αντί των κακουργημάτων ποπυ πήγαιναν οι καθαρίστριες…

Στα ΚΡΑΤΙΚΑ ιδρύματα θα έκανε πραγματογνωμονύση ανάλογη της αξίας των Ιδρυμάτων.Δηλαδή για ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας περιουσιακά στοιχεία και άρα ανάλογο κύρος και αξία έλαβε.

Ποιός  νομικός και γιατί  έστειλε την υπόθεση στο Μονομελές για αστεία απο πλευράς ποινής δίκη;

οπως ακριβώς εκείνη την κυρία που εμφανιζόταν ως πτυχιούχος αγγλικών πανεπιστημίων δίπλα στην Αμάλ Κλούνεϊ,στο Μουσείο της Ακρόπολης;

Ο  μάρτυρας  έχει υποβάλει αιτήσεις στο Γηροκομείο να νοικιάσει μετά συγγενών τρία φιλέτα στο Κολωνάκι.Για να βοηθήσει το Γηροκομείο ντεεεε…

Στο δικαστήριο αν και παραδέχθηκε ότι όλες τις καταγγελίες τις συνέταξε η δικηγόρος που είναι σήμερα πολιτική αγωγή δίνει ρεσιτάλ οινομολογικού περιεχομένου.Και το δικαστήριο δεν έχει κάν την απορία να δει ΠΩΣ υπογράφει τις ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΕΣ κρατικών ιδρυμάτων;Με σκέτο όνομα; Ως οικονομολόγος και ποιού πτυχίου;Καταθέτει ως επιστήμων εκεί ή όσα θυμάται απο εκέινα που έγραψαν και είπαν επιστήμονες;Καταθέτει ως κάποιος απλός πολίτης που δεν έχει κανέναν συμφέρον ή ως πολίτης που ΚΑΙΓΕΤΑΙ να νοικιάσει ΤΡΙΑ ΦΙΛΕΤΑ και δεν τα έχει καταφέρει ακόμα;

Στο Υπουργείο Παιδείας υπογράφει έργα που χρειάζονται υπογραφή μηχανικού του Πολυτεχνείου  ένα στέλεχος που ΔΕΝ έχει πτυχίο Πολυτεχνείου και όλα καλά…

Τα θυμηθήκαμε όλα αυτά γιατί και είναι τώρα σε εξέλιξη και εξαιτίας της υπόθεσης της Ελένης Αντωνιάδου,αυτής της κυρίας που εμφανίστηκε ως παράδειγμα Ελληνα νέου επιστήμονα που έφτασε με την αξία και την επιστημοσύνη της στην καρδιά της ΝΑΣΑ.

Ιδού πως ευτελίζει τη χώρα μας μεγάλη βρετανική εφημερίδα και φανταζόμαστε τι θα γράψει(εν όψει της διαμάχης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα )για τα πολιτιστικά ,αν μάθει ποιός ορίσθηκε σε τόσο μέγα ΚΡΑΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ πραγματογνώμων…

Διαβάστε κύριε Πρωθυπουργέ,κύριε Τσίπρα,κύρια Δήμαρχε Αθηναίων όχι απο μας αλλά απο το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

“Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας επικαλείται εκπρόσωπο της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας που είπε ότι η Ελληνίδα δεν εργάστηκε ποτέ για τη NASA, αν και δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να εργάστηκε ως υπεργολάβος σε ένα από τα πρότζεκτ της NASA

Θέμα στην βρετανική εφημερίδα The Telegraph έγινε η υπόθεση της Ελένης Αντωνιάδου, της ελληνίδας επιστήμονα που μεταξύ άλλων διατείνεται πως εργάζεται στην NASA, χωρίς όμως αυτό να αποδεικνύεται κάπως.

Μάλιστα στο εκτενές δημοσίευμα της εφημερίδας Telegraph, φιλοξενείται δήλωση εκπροσώπου της NASA που αναφέρει πως η Ελένη Αντωνιάδου δεν εργάστηκε ποτέ για την αμερικανική διαστημική υπηρεσία. «Εκπρόσωπος της NASA δήλωσε πως η κυρία Αντωνιάδου δεν ήταν εργαζόμενη της υπηρεσίας, αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να είχε εργαστεί ως υπεργολάβος σε πρότζεκτ της NASA», αναφέρει το δημοσίευμα στην σημερινή ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας.

Το σχετικό απόσπασμα από το βρετανικό δημοσίευμα:

telegraph-antoniadou-nasa

Η εφημερίδα Telegraph εξιστορεί όλη την υπόθεση, λέγοντας πως αφορμή για την αμφισβήτηση των επιτευγμάτων της Ελένης Αντωνιάδου υπήρξε μια πρόσφατη βράβευσή της και μια ανάρτηση ενός καθηγητή στο facebook. Πρόκειται για την ανάρτηση του Κώστα Μπουγιούκου, βοηθό καθηγητή σε πανεπιστήμιο του Παρισιού, που αποδομεί έναν – έναν τους ισχυρισμούς για την Ελένη Αντωνιάδου, καταλήγοντας πως «Δεν πληροί καν τα κριτήρια να αποκαλείται επιστήμονας για τους περισσότερους».

Εν τούτοις, αναφέρει το δημοσίευμα, η Ελένη Αντωνιάδου ήταν η έμπνευση για την δημιουργία της πρώτης «Ελληνίδας Barbie», από την εταιρία Mattel, με αφορμή την συμπλήρωση των 60 ετών από την δημιουργία της κούκλας και στο πλαίσιο δημιουργίας μιας σειράς Barbie εμπνευσμένες από γυναίκες – πρότυπα.

Στην ιστοσελίδα της Mattel άλλωστε αναφέρεται πως η Ελένη Αντωνιάδου εργάζεται για την NASA, ενώ η αμερικανική εταιρία κατασκευής της διάσημης κούκλας δεν σχολίασε το γεγονός όταν ρωτήθηκε από την εφημερίδα.

Η ίδια η Ελένη Αντωνιάδου, όταν παρουσιάστηκε η Barbie με την μορφή της, είχε δηλώσει: «Κάθε βήμα μας φέρνει καθημερινά πιο κοντά στο να πετύχουμε το όνειρό μας… Μπορείς να γίνεις αυτό που ονειρεύεσαι».

Ο Telegraph εξάλλου κάνει αναφορά και στον τρόπο παρουσίασης της Ελένης Αντωνιάδου από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, που επανειλημμένως έχουν μιλήσει για μια από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες, πρωτοπόρο επιστήμονα, ενώ την χαρακτηρίζουν και «ερευνήτρια της NASΑ».

Μεταξύ άλλων η Ελένη Αντωνιάδου αναφέρεται ως βραβευμένη από διάφορα ιδρύματα και οργανισμούς, ακόμα και με ανύπαρκτα βραβεία, όπως το «NASA-ESA Outstanding Researcher Award» το 2012. Το Forbes πάντως την έχει κατατάξει μεταξύ των 30 πιο σημαντικών προσωπικοτήτων στον τομέα της Υγείας το 2013.

Η βρετανική εφημερίδα προκειμένου να παρουσιάσει το θέμα ζήτησε την άποψη της Ελένης Αντωνιάδου, η οποία όμως δεν επικοινώνησε με τον Telegraph.

telegraph-antoniadou-ena

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here