Αρχική Αθλητικα Βοτανικός: Καθημερινή πρόοδος στα έργα καθαρισμού (vids)

Βοτανικός: Καθημερινή πρόοδος στα έργα καθαρισμού (vids)

1967
0

O Βοτανικός ημέρα με την ημέρα αλλάζει πρόσωπο… Η πληροφορία για τις εργασίες που αφορούν γραμμές μεταφοράς ενέργειας!

Δεδομένη η πρόοδος των έργων καθαρισμού και επιπεδοποίησης του οικοπέδου στον Βοτανικό. Γενικά, γίνεται… δουλίτσα! Χωρίς να σημαίνει τίποτα για την εξέλιξη του πρότζεκτ, το Sportime -το μοναδικό Μέσο που έβγαλε στη δημοσιότητα αποκλειστικές φωτογραφίες της τωρινής κατάστασης του οικοπέδου του Βοτανικού-οφείλει να καταγράψει τα γεγονότα.

Στην αυτοψία Νο2, της 25ης Μαΐου, κατεγράφη η προσπάθεια επιπεδοποίησης μερών των Τομέων Ανάπλασης Α και Β. Ειδικά ανάμεσα στο γήπεδο και το εμπορικό κέντρο. Εργασίες, οι οποίες συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς με νέο φωτογραφικό υλικό να βρίσκεται αποκλειστικά στα χέρια του Sportime (η βασική φωτό είναι της Πέμπτης 30 Μαΐου). Μέσα σε λίγες ημέρες, νέες αλλαγές είναι οφθαλμοφανείς και στην κορυφή του βουνού (εντός του χώρου όπου είναι σχεδιασμένο να βρίσκεται το γήπεδο) και στην εμπρός πλευρά προς την οδό Αγίου Πολυκάρπου. Το ύψος του βουνού κατεβαίνει, η μεταφορά μπαζών συνεχίζεται και το έδαφος έχει αρχίσει να ανοίγει, μέχρι τα τοιχία που φαίνονται στη φωτό.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ

Τα φορτηγά που μεταφέρουν υλικά οικοδομών, μπάζα και ό,τι άλλο υπάρχει εκεί είναι της ΔΕΔΔΗΕ, με τους εργαζόμενους στον χώρο να είναι λιγομίλητοι στις ερωτήσεις που τους έκανε το Sportime, δίχως να γνωρίζουν ίσως τι ακριβώς συμβαίνει. Μοιάζει ο Βοτανικός να καθαρίζει και να προετοιμάζεται προς αξιοποίηση. Ως εκεί όμως, δεν θα μπούμε σε διαδικασία υποθέσεων.

Η τρύπα, πάντως, που έχει ανοιχτεί στο έδαφος είναι όλο μεγαλύτερη και βαθιά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος αφορά τη δημιουργία υπόγειων γραμμών μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Εφόσον αυτό ισχύει αναμένεται να κατασκευαστεί υποσταθμός διανομής, όπως συμβαίνει στα υπόγεια μεγάλων κτιρίων. Είναι δεδομένο ότι το επόμενο διάστημα ο χώρος θα αποκτήσει περισσότερους επισκέπτες, σε σχέση με τώρα που μόνο ουσιαστικά το Sportime ήταν ο πιο συχνός… θαμώνας.

Για να μην υπάρχει παρεξήγηση δεν σημαίνει τίποτα από αυτά ότι η Διπλή Ανάπλαση άρχισε. Απλά πρόκειται για έναν καλό οιωνό των εξελίξεων, μία παράμετρος που πρέπει να κρατήσουμε για τη στέγαση του Παναθηναϊκού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here