Αρχική Uncategorized Δίκες-σοκ πάνε στο αρχείο είτε με (ν)τροπολογίες -σοκ,είτε γιατί το Δημόσιο…...

Δίκες-σοκ πάνε στο αρχείο είτε με (ν)τροπολογίες -σοκ,είτε γιατί το Δημόσιο… ξέχασε να παραστεί στις δίκες με τα κρατικά εκατομμύρια!

571
0

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Μόνοι τους οι πολιτικοί είπαν,αλληλοκατηγορούμενοι ότι «δεν πάει άλλο» με τα σκάνδαλα των Τραπεζών ,με τα θαλασσοδάνεια,με τις διαβόητες ΜΚΟ.Πρωτεργάτης ως υπουργός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αδιαφορούσε,έλεγε,αν οι ελεγκτές έβγαζαν πορίσματα για πλαστά πτυχία πρωτοκλάσσάτων,αν τα πορίσματα θαΘα χτυπούσαν το πελατειακό κράτος ,τους διεφθαρμένοπυς της πολιτικής,του επιχειρείν,των τραπεζών,των ΜΜΕ.

Αμ δε…

Ελάχιστοι γνωρίζουν σήμερα ότι στα δικαστήρια υπάρχει ένα ποταμός δικογραφιών και πορισμάτων με τους διεφθαρμένους στα εδώλια…

Ελάχιστοι πρόσεξαν ότι νόμοι που ψηφίστηκαν με την υπογραφή και του σημερινού πρωθυπουργού είναι (ν)τροπολογίες γαι αμνήστευση,αισχρή και αντισυνταγματική των διεφθαρμένων που ήταν ήδη στις δικογραφίες,οι οποίες κελιδώθηκαν σε συρτάρια μέχρι να ψηφιστούν οι (ν)τροπολογίες.

Παραδείγματα με λίαν επώνυμους της κρατικής μηχανής και των ΜΚΟ των τελευταίων ημερών στα δικαστήρια:

ΠΡΩΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 27/9:

Οι κατηγορούμενοι στο εφετείο Κακουργημάτων Αθηνων ιδιαίτερα βαριά ονόματα της επιχειρηματικότητας και της κρατικής μηχανής.

Τα ποσά σε εκατομμύρια ευρώ.

Το όχημα οι διαβόητες ΜΚΟ.

 

Οι κατηγορούμενοι:

Βασ Τα.

Μαυρ. Παρ.

Μπ.Νικ

 Οι δυο πρώτοι για ηθική αυτουργία κατα συρροή και εξακολούθηση ,ηθική αυτουργία κατα συρροή και εξακολούθηση.

Ο 3ος για απιστία σχετική με την υπηρεσία απο κοινού και κατ εξακολούθηση σε βάρος της περιουσίας του ελληνικού δημοσίου από την οποία το όφελος που πέτυχε η επεδίωξε ο δράστης και η ζημιά που προξενήθηκε η οπωσδήποτε απέιλήθηκε σε βάρος του Δημοσίου υπερβαίνει το ποσό των 150 χιλιάδων ευρώ και είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας

Ο ένας από τα πιο ηχηρά ονόματα της επιχειρηματικότητας από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.

Ο ίδιος συστήνεται ως εξής:

« είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor of Science Πολιτικού Μηχανικού, πτυχίου Master of Science Πολιτικού Μηχανικού του Columbia University της Νέας Υόρκης και πτυχίου Master of Business Administration του ιδίου Πανεπιστημίου, καθώς και Διδακτορικού διπλώματος (Ph.D) από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

 

Τα επιχειρηματικά ενδιαφέροντα του κυρίου… εστιάζονται στο χώρο των επιχειρηματικών συμμετοχών, της βιομηχανίας, καθώς και στον κατασκευαστικό και χρηματοπιστωτικό τομέα. Είναι πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των εταιρειών T., ΒΙ Α.Ε., IND A.E., POL A.E. και FRE A.E. Είναι Επίτιμος Γενικός Πρόξενος της… Είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Εταιριών … και αντιπρόεδρος του… Επιμελητηρίου. Είναι Πρόεδρος επί τιμή και πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (Σ.Β.Β.Ε.). Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (Σ.Ε.Β.) και αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος,είναι Πρόεδρος του Ινστιτούτου ……

Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης Α.Ε. (ΙΝΑ Α.Ε.) και Πρόεδρος του… Business …. Είναι επίσης μέλος του Επιχειρηματικού … του Συμφώνου Σταθερότητας της …. Ευρώπης.

 

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανίων Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), στα 100 χρόνια ιστορίας του, λειτούργησε όχι μόνο ως ένας υπεύθυνος συνδικαλιστικός εκπρόσωπος της βιομηχανίας και επιχειρηματικότητας της Βόρειας Ελλάδας, αλλά και ως ένας αξιόπιστος φορέας περιφερειακής ανάπτυξης της χώρας.

  • Οι προτάσεις και παρεμβάσεις του ήταν έγκαιρες και ουσιαστικές. Είναι πικρή δικαίωση, να πούμε σήμερα ότι αν η πολιτεία τις ακολουθούσε δεν θα βιώναμε την καταστροφική ύφεση της οικονομίας μας τα τελευταία χρόνια.
  • Ο ΣΒΒΕ, διαχρονικά, πρότεινε ως μοντέλο ανάπτυξης της χώρας, το πρότυπο και τα συστατικά προόδου των επιτυχημένων επιχειρήσεων: όραμα, καλά εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, γνώση, καινοτομία, τόλμη, αποτελεσματικότητα.
  • Πάντα ζητούσε πραγματική σύγκλιση με τις Ευρωπαϊκές κοινωνίες και οικονομίες, καινοτομία, παραγωγικότητα, ανταγωνιστικότητα, εξωστρέφεια και μείωση του κράτους για να μειωθεί η διαπλοκή και να αναπτυχθεί ισόρροπα η περιφέρεια.
  • Αντ’ αυτού οι εκάστοτε κυβερνήσεις και το πελατειακό κράτος που είχαν δημιουργήσει, επιχειρούσαν ανάπτυξη με δανεικά, δαιμονοποιούσαν στην κοινωνία τον επιχειρηματία και την επιχειρηματικότητα, καθυστερούσαν τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις, αντιστέκονταν με τις κομματικές συντεχνίες σε κάθε αλλαγή και προετοίμαζαν στα σχολεία τα νέα παιδιά για να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι και όχι επιχειρηματίες.
  • Ο ΣΒΒΕ, σήμερα, 100 χρόνια μετά την ίδρυση του, εμπνεόμενος πάντα από τις ίδιες αρχές και αξίες που υπερασπίσθηκε σε όλη την ιστορία του, κάνει έκκληση σε όλες τις υγιώς σκεπτόμενες δυνάμεις της χώρας να συστρατευτούν σε μια ειρηνική επανάσταση εκσυγχρονισμού της οικονομίας και κοινωνίας μας που θα μας εντάξει πλήρως στο Ευρωπαϊκό γίγνεσθαι…»
  • Μάρτυρες στη δίκη αυτή ο πρεσβευτής που έγραψε την επιστολή βόμβα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τα 10 εκατομ από την Σαουδική Αραβία,δηλαδή ο κ.Βαμβουνάκης,ο κ.Αθ.Αστρακάς και άλλοι.

 

Η δίκη διακόπηκε για 15/10/2021

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ:

 Στις 28/9/2021 στο  Εφετείο Κακ/των Αθηνών, από διακοπή δίκη με βασικούς κατηγορούμενους την υπηρεσιακή ηγεσία και έναν υφυπουργό πασίγνωστο του Υπουργείου Εξωτερικών στο παρελθόν

Πολιτική αγωγή του Δημοσίου είναι η Εξακουστή Σακελλαριάδη που ήταν και στα άλλα δύο Δικαστήρια που αθωώθηκαν τελικά από τον πρώτο βαθμό ο Αλέξανδρος Γεώργιος Ρ. και η Πάρεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου Γ. Λ. και σε δεύτερο βαθμό οι Πρέσβεις Νικ. Τς. και Νικ. Μ.

Όλοι μίλησαν για παραγραφή βάσει του νέου Νόμου ο οποίος με (ν)τροπολογία  κατήργησε το Νόμο 1608/50!!!

Ο δημοσιογράφος Κων/νος Τζεβελέκος που είναι φυλακή από την υπόθεση που αθωώθηκαν οι Ρ.Τς.Μπ. δεν εμφανίστηκε,αλλα μια ασκουμένη του δικηγορικού γραφείου Κούγια ζήτησε αναβολή.

. Ο Πρόεδρος ,γνωστός συνδικαλιστής κ.Παναγιώτης Λυμπερόπουλος ζήτησε από την ασκουμέν να βρει άλλον δικηγόρο και διέκοψε αλλά εκείνη δε βρήκε. Όταν επανήλθε είπε να διοριστεί αυτεπαγγέλτως άλλος και έστειλε τον αστυνομικό να βρει.

Η υπόθεση αφορά δύο προγράμματα αποναρκοθετήσεων με ΜΚΟ!!!

Η δίκη διεκόπη για 6/10/2021

 

Σημειώνεται  ότι ο Πλ. και η Κ. Που είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση αυτή ήταν μάρτυρες σήμερα στην άλλη υπόθεση της Ευρωμάτικ,όπου στο εδώλιο κάθεται αντί των πραγματικά υπευθύνων η τελευταία τρύπα του ζουρνά.

Καραμνπινάτο σκάνδαλο με φαγοπότι μέσω μιας εταιρείας η οποία ιδρύθηκε μετά το φαγοπότι για να το καλύψει!

Στο εδώλιο καμιά 20αριά άτομα.

Το βασικό αδίκημα ήταν η απάτη.Κια ύστερα η νομιμοποίηση των εσόδων απο την απάτη.

Και εκεί έσκασε το μυστικό.

Όλοι μίλησαν για παραγραφή της απάτης διότι το Ελληνικό Δημόσιο είτε έλαβε εντολή να μην κάνει έγκληση ,είτε. ..ξέχασε να την κάνει με βάση εκείνη την αισχρή (ν)τροπολογία που πέρασε για να καλύψει το φαγοπότι στα δημόσια ταμεία.

Είναι κοινό μυστικό ότι πίσω απο το φαγοπότι είναι πολιτικά πρόσωπα,όπως και πίσω απο τις περισσότερες ΜΚΟ που άρπαξαν μεγάλα ποσά απο κρατικά ταμεία.

Η (ν)τροπολογία αθωώνει τους μοχλούς αρπαγής του χρήματος και ταυτόχρονα κλείνει στόματα,ώστε οι πολιτικοί να μείνουν στο απυρόβλητο.Και η διαφθορά να καλπάζει φουσκώνοντας λογαριασμούς σε φορολογικούς παραδείσους…

Πρόεδρος στη δίκη αυτή είναι ο συνδικαλιστής και άριστος γνώστης των παρασκηνίων κ.Λυμπερόπουλος.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε να …πάει περίπατο η δικογραφία στο αρχείο,αφού το Δημόσιο ξέχασε να κάνει τη δουλειά που ήθελε η (ν)τροπολογία.

Ο δημοσιογράφος Τζεβελέκος που είναι στη φυλακή για παρόμοια πτυχή είχε ορίσει δικηγόρο τον Αλ Κούγια,του οποίου εκπρόσωπος ζήτησε αναβολή.

Η δίκη διακόπηκε για τις 6 Οκτωβρίου για να αθωωθούν όλοι επειδή το Δημόσιο δεν έκανε την έγκληση εγκαίρως…

Μάρτυρας και στη δίκη αυτή είναι ο πρεσβευτής κ.Βαμβουνάκης.

Αυτός είναι ο “πόλεμος” στη διαφθορά και στο πελατειακό κράτος ,αυτόν τον πόλεμο υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης,αλλά κάπου στη μέση μπήκε ο …Τοτός και άρχισε τα γνωστά ανέκδοτα…

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here