Αρχική Ελλαδα Εγινε αφεντικό ενώ πήρε…μηδέν στα γραπτά!

Εγινε αφεντικό ενώ πήρε…μηδέν στα γραπτά!

1775
0

 

E όχι…Ο ελληνικός λαός δεν αγωνίστηκε κατά της διαφθοράς στελεχών  ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για να έρθουν οι διάδοχοι εξυγιαντές και βάζουν με κόλπα σε διάφορες θέσεις,συγγενείς και κομματικούς φίλους.

μια τέτοια περίπτωση συγγενούς που διακομματικά προωθείται χρόνια ,μέσα απο παρανομίες,έχει καταγγελθεί στο Υπουργείο Παιδείας και ο Υπουργός Γαβρόγλου ακόοοομα να απαντήσει τι έκανε την αναφορά που πήρε…

Με την καθυστέρηση ευνοεί συγγενικό πρόσωπο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και καθυστερεί την οφειλόεμνη ποινική διαδικασία.

Η ανάδειξη διαφόρων με πτυχία της πλάκας σε βάρος ατόμων με πραγματικές σπουδές επίσης αντι να σταματήσει προωθήθηκε και απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

ιδού μια περίπτωση ενός που πήρε μηδέν στα γραπτά,αρίστευσε,λέει στην προφορική “συνέντευξη” και πήρε τη θέση:

Όπως αποδεικνύεται από  ντοκουμέντο  οι συνεντεύξεις αποτελούν το μέσο ώστε να ξεπερνιέται ο σκόπελος των αντικειμενικών προσόντων και κριτηρίων επιλογής, αφού βαρύνει κατά 35% στην τελική αξιολόγηση των υποψηφίων προϊσταμένων: Ετσι, ακόμη κι αν δεν τα πάνε καλά στα γραπτά και βαθμολογούνται με μηδέν, στα προφορικά αριστεύουν και παίρνουν τόσο μόρια όσα χρειάζονται για να έρθουν πρώτοι στην αξιολόγηση.
eggrafiΟ πρώτος έχει τα χαμηλότερα εκπαιδευτικά προσόντα, παίρνει μόρια έχοντας εργασιακή εμπειρία και έχοντας υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης, παίρνει μεν μηδέν στα γραπτά, αλλά διαπρέπει στα προφορικά, αφού βαθμολογείται με 336 μόρια! 
Ο δεύτερος υποψηφιος έχει τετραπλάσια μόρια από τον πρώτο ως προς τα εκπαιδευτικά του προσόντα, αριστεύει στα γραπτά, αλλά δεν τα καταφέρνει στα προφορικά, αφού παίρνει περίπου το ένα τρίτο των μορίων από τον ανθυποψήφιό του: Στην τελική κατάταξη ο πρώτος υποψήφιος για τη θέση προϊσταμένου χάρη στη συνέντευξη παίρνει όσα μόρια χρειάζονται να για καταλάβει εκείνος τη θέση. Στη συγκεκριμένη διαδικασία μάλιστα, ο τρίτος υποψήφιος που μοριοδοτείται επίσης υψηλά στα αντικειμενικά κριτήρια φαίνεται ότι δεν προσήλθε στη συνέντευξη.

Η δημόσια εσωτερική πρόσκληση για την πλήρωση των θέσεων προϊσταμένων αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ΜΟΔ Α.Ε. (Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων) χωρίς προηγούμενη γνώμη από ΑΣΕΠ: Κάτι τέτοιο θα διασφάλιζε την ελάχιστη διαφάνεια κι αντικειμενικότητα των όρων συμμετοχής στη διαδικασία και του συστήματος αξιολόγησης. Παράλληλα, προκρίθηκε σύστημα βαθμολόγησης όπου βαρύνοντα βαθμό (35%) κατείχε αποκλειστικά και μόνο η συνέντευξη. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων έληξε στις 9 Φεβρουαρίου 2018.

Ενώ μεσολάβησε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο έγιναν δεκτές ενστάσεις για δικαιολογητικά που δεν υπήρχαν καν στους φακέλους με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (όπως Υπεύθυνες Δηλώσεις) κι ενώ οι γραπτές εξετάσεις πολλαπλών επιλογών διενεργήθηκαν το καλοκαίρι του 2018, η Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού επέλεξε την Παρασκευή, 31/05/2019 για να εκδώσει μαζικά αποτελέσματα συνεντεύξεων, που έχουν λάβει χώρα, σε αρκετές περιπτώσεις, εδώ και μήνες…

Δάσκαλε που δίδακσες και λόγο δεν εκράτεις είναι η περίπτωση κυρ εισαγγελέα μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here