Αρχική Δικαιοσυνη ‘Εγκλημα!Σήμερα,με παράλυση όλων, λόγω κορονοϊού,η ΔΕΗ κάνει κατάσχεση στην ανάπηρη ανηψιά του...

‘Εγκλημα!Σήμερα,με παράλυση όλων, λόγω κορονοϊού,η ΔΕΗ κάνει κατάσχεση στην ανάπηρη ανηψιά του Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας!!!

3164
0

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Απάνθρωπο; Τρελό;Εγκληματικό;

Σε αυτή τη χρονική στιγμή κατά την οποία η Μαρέβα Μητσοτάκη τη βρίσκει τόσο δραματική ,ώστε να βγουν στα μπαλκόνια όλοι για να πάρουν θάρρος και να συμπαρασταθούν στους γιατρούς,

Σε αυτή τη χρονική στιγμή που η κυβέρνηση διατάσσει να παραλύσουν όλα και η Διαρκής Ιερά Συνοδος συνεδριάζει για να απαγορεύσει τις λειτουργίες και τις λαοσυνάξεις στις εκκλησίες,όπως ήδη έχει κάνει ο Πάππας και η Καθολική(και όχι μόνο) Εκκλησία,

Σε αυτή τη χρονική στιγμή που οι δικαστικές αρχές θυμίζουν ότι σηκώνει και ΙΣΟΒΙΑ η παραβίαση των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση για την προστασία από τον κορονοϊό,

Σε αυτή τη χρονική στιγμή που όσοι έχουν προσφέρονται(π.χ.Ρονάλντο,Αντετοκούνμπο) η καλούνται να βοηθήσουν συνανθρώπους που έχουν προβλήματα,

σε αυτή τη χρονική στιγμή,σήμερα Δευτέρα,ώρα 10.50 η ΔΕΗ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΙΚΑ στην κ.Καλλιόπη Σγαρδέλη,ανηψιά του  Γενικού Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σγαρδέλη να της πει “να τσακιστεί να πάει να βρει 500 ευρώ τη βρομάδα να αποπληρώσει το χρέος” στη ΔΕΗ

Το χρέος φτάνει 4-5.000 ευρώ(προσαυξήσεις,πρόστιμα κλπ) στη ΔΕΗ.

Η Καλλιόπη Σγαρδέλη είναι σύζυγος του Γιώργου Γκρέκα.

Ο Γιώργος Γκρέκας έκανε καταγγελίες επώνυμες από το 1997-98 για μεγάλες κομπίνες στο Υπουργείο Αμυνας και στις προμήθειες.

Είναι αμόρφωτος άνθρωπος,πωλούσε πατάτες σε στρατόπεδα και την ημέρα της δήθεν ληστείας στο στρατόπεδο του Καρέα ήταν εκεί .

Οταν διαβασε την επομένη ημέδα ότι δήθεν έγινε ληστεία πήγε και κατέθεσε στη Δικαιοσύνη και στη στρατιωτιή Δικαιοσύνη ότι τις ώρες αυτές ήταν στο στρατόπεδο,μιλούσε με τους υπευθύνους και λειτουργούσαν όλα κανονικά ,χωρίς να γίνει καμία ληστεία.

Η δήθεν ληστεία είχε στόχο την αρπαγή τεραστίου ποσού ,όπως και έγινε!

Απο τις έρευνες που άρχισαν και κυρίως με τη μαρτυρία του κ.Γκρέκα καταδικάστηκαν για την κομπίνα αυτή σε καθείρξεις αρκετοί και μεταξύ αυτών αξιωματικός του Υπουργικού Γραφείου, ο οποίος συντόνιζε τις κομπίνες.

Μάλιστα κυκλοφορούσε και με πλαστή ταυτ΄’οτητα “καθηγητή Πανεπιστημίου”!

Από την καταγγελία αυτή και στη συνέχεια άρχισε ο Γολγοθάς του κ.Γκρέκα και της οικογένειάς του.

Του στέρησαν όλες τις δουλειές,τον κυνηγούσαν και όταν πωλούσε κουλούρια σε διάφορες γωνιές της πρωτεύουσας.

Τότε είχε στείλει καταγγελίες στους αρμόδιους υπουργούς για τα παθήματά του και ουδείς του συμπαραστάθηκε,ούτε από το τότε κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ ,ούτε από την μετέπειτα κυβερνητική Νέα Δημοκρατία.

Σήμερα οι δίκες αυτέσ δεν έχουν τελειώσει ακόμα,τα χρήματα ΔΕΝ έχουν επιστραφεί,το κράτος ΔΕΝ έχει κάνει κατασχέσεις στους κομπιναδόρους για να μην ανοίξουν στόματα και μιλήσουν για όσα γνωρίζουν για πολιτικούς.

Σήμερα η ΔΕΗ απείλησε την Καλλιόπη Σγαρδέλη ότι “αν δεν δίνει 500 ευρώ την εβδομάδα θα αρχίσουν οι κατασχέσεις”.

Η μικρή “λεπτομέρεια” είναι ότι η Καλλιόπη Σγαρδέλη είναι ανάπηρη με ποσοστό άνω του 67%,με τεράστια αναπνευστικά προβλήματα ,καθηλωμένη σε κρεβάτι  και εδω και πολύ-πολύ καιρό ΧΩΡΙΣ ρέυμα,αφού η ΔΕΗ το έκοψε!!!

Μικρή “λεπτομέρεια” είναι ότι η Καλλιόπη Σγαρδέλη έχει δώσει στη δεη όλα τα ιατρικά πιστοποιητικά της αναπηρίας της.

Μικρή λεπτομέρεια είναι ότι για όλα αυτά ειδοποιήθηκε εδώ και μήνες και απο μας το γραφείο του αρμόδιου υπουργού Χατζηδάκη.Στην αρχή ευγενικά μας απάντησαν,αργότερα απλώς δεν απαντούν.

Κυριάκο γνωρίζεις τι θα πει ανάπηρος με αναπνευστήρα χωρίς ρεύμα;

Το αφιερώνουμε στην Μαρέβα Μητσοτάκη,στην χλιδή που ζουν με την επισημείωση ότι ο Αντώνης Σγαρδέλης ήταν σκληρός “μητσοτακικός” και εργάστηκε γιαυτό πολύ εντός της Νέας Δημοκρατίας.

Μια σκέψη θα ήταν να μεταφέρει ο κ.Γκρέκας τη συζυγό του στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ,η οποία έχει ρεύμα και εκεί θα λειτουργεί ο αναπνευστήρας.

Η μήπως χρωστάει και η Νέα Δημοκρατία και φοβάται κατασχέσεις;

Στο νόμο τον οποίο επεξεργάζονται τώρα υπουργοί για να χαριστούν(με τρυκ περι τα “νομικά” προσωπα) τα θαλάσσοδάνεια μισού δις σε ΠΑΟΚ-Νέα Δημοκρατία,θα υπάγονται περιπτώσεις όπως της Καλλιόπης Σγαρδέλη;

Υποτίθεται ότι σήμερα η ΔΕΗ εργάζεται με προσωπικό ασφαλείας.Και όμως ΣΗΜΕΡΑ έστειλαν στις 10.50 με τηλεφωνική κλήση το τελεσίγραφο.ΣΗΜΕΡΑ!!!

Να θυμίσουμε ότι όλες οι δικογραφίες(πχ.του Γ.Παλαιοκρασσά) για μεγακομπίνες στη ΔΕΗ συγκαλύφθηκαν με πολιτικές ωμές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και η ΔΕΗ έχασε τεράστια ποσά αδιαμαρτύρητα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here