Αρχική Αθλητικα Εύγε στον διάσημο Πιτίνο..Και μια δραματική ιστορία εκεί δίπλα…

Εύγε στον διάσημο Πιτίνο..Και μια δραματική ιστορία εκεί δίπλα…

1152
0

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Οταν ο Ρικ Πιτίνο ήρθε στον Παναθηναϊκό ως προπονητής Μέσα ενημέρωσης και στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ ασχολήθηκαν μαζί του,διότι το μέγεθός του στο χώρο του μπάσκετ είναι τεράστιο.

Στην Αμερική,ιδιαίτερα έφτασε στα όριο του θρύλου του μπάσκετ.

Μείναμε εμβρόντητοι ακούγοντάς τον σήμερα να δηλώνει ότι δεν θα λάβει αμοιβή ούτε σεντ ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ γιατί θεωρεί τιμή του να αναλάβει αυτή τη θέση.

Και ευχαρίστησε τον μάνατζερ του Αγγελο για τις ενέργειες που έκανε ώστε να τον φέρει στο τιμόνι της Εθνικής.

Η Ελλάδα παίρνει άλλη διάσταση στο χώρο του μπάσκετ με τον Πιτίνο στο τιμόνι και αν καταφέρει και αξιοποιήσει και παίκτες όπως οι ΝΒΑερς Γιάννης,Κώστας,Αλεξης Αντετοκούνμπο,Κώστας Κουφός,Ντόρσεϊ κλπ θα αναδείξει την Ελλάδα σε μεγάλο μέγεθος παγκοσμίως.

Θυμηθείτε δυο πράγματα:

1.Απο την Εθνική Ελλάδας πολλοί παίκτες,προπονητές και παράγοντες ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ!

2.Παίκτες επειδή θα έχαναν σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΞΙΑ γύρισαν την πλάτη στην εθνική Ελλάδα αν και ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ και απο το μπάσκετ και απο παιχνίδια γύρω απο την Εθνική.

Ο Ρικ Πιτίνο δήλωσε σήμερα και τον φιλλεληνισμό του ,την λύπη του για την ήττα απο τη Βραζιλία στο τσακ και πολλά άλλα.

Εμείς είχαμε ένα λόγο εξαιρετικό να δακρύσουμε…

Θυμηθήκαμε έναν μακροχρόνιο αγώνα ενός ανθρώπου που στα 81 του χρόνια ποδοπατήθηκε στην Ελλάδα,άδικα,σκληρά,απάνθρωπα.

Ενας νοικοκύρης που έφτιαξε μια περιουσία έπεσε πάνω στις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ.Πολιτικοί,τραπεζίτες,αρπακτικά που παρασιτούν στο χώρο αυτό αρπάζοντας τεράσια ποσά και ζουν ζωή χαρισάμενη σε θέρετρα.

Εν τέλει αυτόν τον αξιοπρεπή άνθρωπο στα 80 του τον συναντήσαμε να ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά των δικαστηρίων για να σώσει μια περιουσία που δημιούργησε με ιδρώτα και αίμα.

Τον εξεβίασαν μέσα σε μια ΚΡΑΤΙΚΗ τράπεζα να βάλει υπογραφές ,τον έριξαν στα ΝΥΧΙΑ του Βγενόπουλου,όταν αρπαζε ακίνητα στην Ελλάδα για να παίρνει μετρητά στο εξωτερικό με τον αισχρό κόλπο της “τιτλοποίησης”…

Πόσες φορλές τον βρήκαμε να παριανασαίνει,να είναι έτοιμος να πέσει,να δακρύζει και να μας λέει:

“Είναι άδικο,πλήρωνα όλες μου τις υποχρεώσεις,θέλουν να μου φάνε το ακίνητο για πενταροδεκάρες,νιώθω ότι θα πεθάνω απο την αδικία”…

Και πραγματικά δεν άντεξε την φοβερή αδικία,την οποία ψάχνει η ποινική Δικαιοσύνη μετά τις καταγγελίες του…

Το καλοκαίρι λύγισε και τον 15Αυγουστο άφησε την τελευταία του πνοή με την απορία “πως είναι δυνατόν αυτό το κράτος να αφήνει αυτά τα αρπακτικά να ρημάζουν περιουσίες Ελλήνων με έδρα κάπου στο εξωτερικό”.

Ποιός είναι αυτός ο άνθρωπος;

Ο πατέρας του ανθρώπου που ευχαρίστησε ο Ρικ Πιτίνο…Αυτού που είπε οτι τον έφερε στην Ελλάδα να αναλάβει την Ελλάδα και να μην πάρει σέντ αμοιβής γιατί είναι τιμή του…

Μπορεί απο την σεμνότητά του να διαφωνήσει γιαυτό που γράφουμε τώρα…Δεν θα το αποσύρουμε και ας μας κόχει την καλημέρα.

Είναι σαν να βλέπουμε το παραπονεμένο βλέμμα του πατέρα του και τη φωνή του σπασμένη να μας λέει: “είναι άδικο…δεν πρέπει να μου το κάνει αυτό η πατρίδα μου…είναι ο αγώνας μιας ζωής και μου αρπάζουν την περιουσία παράνομα…Κάντε κάτι…”

Απο εκεί ψηλά να νιώσει υπερήφανος γιατί αυτή η οικογένεια,η δική του, πρόσφερε έναν διάσημο φιλέλληνα στην Ελλάδα, σε εκείνη τη θέση, απο την οποία άλλοι πλουτίζουν.Και είναι Ελληνες ,αλλά όχι φιλέλληνες.Σαν εκείνους που τους αρπάζουν άδικα τις περιουσίες…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here