Αρχική Γυναικα Η Ντέμι Μουρ περιγράφει τον βιασμό της και εμείς κάνουμε πως δεν...

Η Ντέμι Μουρ περιγράφει τον βιασμό της και εμείς κάνουμε πως δεν συμβαίνει στην Ελλάδα!

3485
0

Ντέμι Μουρ: Ο βιαστής μου πλήρωσε τη μητέρα μου και με ρώτησε «πως νιώθεις που σε π@@@@α για 500 δολάρια;»

Ντέμι Μουρ: Ο βιαστής μου πλήρωσε τη μητέρα μου και με ρώτησε «πως νιώθεις που σε π@@@@α για 500 δολάρια;»

Η Ντέμι Μουρ στο νέο της βιβλίο έχει αποκαλύψει πως βιάστηκε σε ηλικία 15 χρονών.

Η γνωστή ηθοποιός, Ντέμι Μουρ, σε συνέντευξή της μίλησε για το βιβλίο της «Inside Out» και για τα όσα διηγείται σ’ αυτό.

Μάλιστα, περιέγραψε τον βιασμό που έζησε σε ηλικία 15 χρονών, αποκαλύπτοντας πως ο βιαστής της πλήρωσε την αλκοολική μητέρα της 500 δολάρια για να κάνει σεξ μαζί της.

Ωστόσο σοκάρει και με την αποκάλυψή της πως ο βιαστής της μόλις τελείωσε την πράξη του την ρώτησε: «Πώς αισθάνεσαι που σε π@@@@α για 500 δολάρια;».

«Ήταν βιασμός και μια καταστροφική προδοσία», έγραψε στο βιβλίο.

Η Ντέμι Μουρ, όπως είπε πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, καθώς η μητέρα της την έπαιρνε μαζί της στα μπαρ για να τραβάει την προσοχή των αντρών. Μάλιστα ως παιδί, προσπαθούσε να την βοηθήσει να βγει από όλο αυτό και να απεξαρτηθεί από τους εθισμούς.

Η ηθοποιός γεννήθηκε στο Νέο Μεξικό, αλλά ο βιολογικός της πατέρας άφησε τη μητέρα της πριν γεννηθεί.

Αφού διαβάστε λοιπόν την είδηση ,όπως την μεταδίδουν διεθνώς τα ΜΜΕ και με μεγάλη ευκολία την αναδημοσιεύουν και τα ελληνικά θυμηθείτε η αναλογιστείτε τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Π.χ. Στο Μέγαρο Μαξίμου έπινε το καφέ του με τον τότε Πρωθυπουργό Σημίτη και πρωτοκλασσάτους υπουργούς(Λαλιώτη κλπ) ένα άτομο γνωστό ως Πέτρος Κωστόπουλος.

Διαβάστε τα κείμενα που κατά καιρούς έχει γράψει.Ξεφυλλίστε τα περιοδικά του.Ιδιαίτερα εκείνο με την 12χρονη που είχαν ντύσει με σουπερ-σουπερ εφαρμοστά,τα οποία παρέπεμπαν σε …Ντέμι Μουρ στις τολμηρές ταινίες της.

Η 12χρονη είναι κόρη διάσημου επίσης στο χώρο του αθλητισμού.

Διαβάστε τι συνέβη στο Αρσάκειο και πως το κακούργημα επωνύμου πήγε περίπατο καμιά 12χρόνια στην αδέκαστη Δικαιοσύνη μας,η οποία τελικά δεν μπορούσε να θάψει.

Το έστειλε στο ακροατήριο και αφού έθεσαν εκτός δικογραφίας τους διαλογους που αποδείκνυαν την καθαρά ερωτική σχέση ενήλικα με ανήλικο ,έβγαλαν αθωωτική απόφαση.

Η πρόεδρος παρίστανε την γυναίκα που είχε φρικάρει με όσα άκουγε και όλοι ήταν βέβαιοι ότι θα είχε καταδικαστική στάση και απο προσωπική αηδία δεν ήθελε να διαβάσει δημόσια τους διαλόγους.

Εμειναν σύξυλοι όλοι και οι γονείς του ανηλίκου,πασίγνωστοι επιστήμονες,όταν με πρώτη την πρόεδρο έβγαλαν (5-2) αθωωτική απόφαση λέγοντας ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ!

Μήπως ασχολείται κανείς με τις δίκες που γίνονται με δημόσια συνεδρίαση και υποχρεώνονται νεαρές γυναίκες στα 25 τους να περιγράφουν πως βιάστηκαν στα 16 και 18 τους χρόνια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here