Αρχική Διεθνη Η WIND ΕΛΛΑΣ βοηθά οικονομικά τους πληγέντες απο τον σεισμό σε Αλβανία-Ελλάδα!

Η WIND ΕΛΛΑΣ βοηθά οικονομικά τους πληγέντες απο τον σεισμό σε Αλβανία-Ελλάδα!

1082
0

Κοντά στους πληγέντες απο τον καταστροφικό σεισμό των 6,5 ρίχτερ στην Αλβανία βρίσκεται η  WIND Ελλάς, κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας.

H WIND ενημερώνει τους συνδρομητές της στην κινητή και στη σταθερή τηλεφωνία, ότιπήρε ήδη μέτρα και  διευκολύνει τις υπηρεσίες επικοινωνίας.
Όσοι  συνδρομητές της επικοινώνησαν με τους δικούς τους ανθρώπους στην Αλβανία, θα λάβουν με επιστροφή την αξία των κλήσεων και των SMS μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας που πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα από 26 έως και 28/11/2019.

Συγκεκριμένα:
•    Στους πελάτες συμβολαίου και καρτοσύνδεσης κινητής, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS από την Ελλάδα προς την Αλβανία, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής, των δεδομένων και των SMS από την Αλβανία προς την Ελλάδα και την Αλβανία.
•    Στους πελάτες καρτοκινητής θα επιστραφεί στο υπόλοιπό τους η αξία των διεθνών κλήσεων και των SMS από την Ελλάδα προς την Αλβανία, καθώς και η αξία των κλήσεων περιαγωγής , των δεδομένων και των SMS από την Αλβανία προς την Ελλάδα και την Αλβανία.
•    Στους πελάτες σταθερής, ιδιώτες και επαγγελματίες, θα επιστραφεί στον λογαριασμό τους η αξία των διεθνών κλήσεων προς την Αλβανία.
Τέλος η WIND Ελλάς  παρέχει δωρεάν επικοινωνία σε ομάδα μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών που αναχώρησαν για την Αλβανία με σκοπό να συνδράμουν στο έργο ελέγχου καταλληλόλητας των κτηρίων που έχουν υποστεί ζημιές.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here