Αρχική Δικαιοσυνη Θάνατοι ,αιμα,χρήμα,σπέρμα,ναρκωτικά,φάρμακα, υψηλή κοινωνία και αποκαλύψεις απίστευτες!

Θάνατοι ,αιμα,χρήμα,σπέρμα,ναρκωτικά,φάρμακα, υψηλή κοινωνία και αποκαλύψεις απίστευτες!

4721
0

 

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Εξαιρετικά αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την δυσώδη υπόθεση του ναρκόπλοιου NOOR1 και για τους θανάτους των μαρτύρων και ανθρώπων που γνωρίζουν την υπόθεση εκ των έσω,αλλα και απο μακριά έχει η εφημερίδα του Κώστα Βαξεβάνη DOCUMENTO.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ένα κρίσιμο πρόσωπο με το όνομα Καζινάκης, οποίος είχε εμπλακεί στην υπόθεση αυτή ενεργά και είχε κληθεί ως μάρτυρας σκοτώθηκε τον Ιούνιο του 2018 σε τροχαίο στον Καναδά.

Η εφημερίδα δημοσιεύει λεπτομέρειες και δήλωση αρμόδιου Καναδού που χαρακτήρισε το τροχαίο “μυστήριο”…

Η Μερσεντές(!!!) που οδηγούσε ο Καζινάκης βγήκε, για ανεξήγητο ακόμα λόγο ,εκτός δρόμου και σκοτώθηκε.

Και είναι ύποπτο αυτό;

Εξαρτάται απο ποιά γωνία το βλέπει κανείς,απο το αν είναι συνήθη τέτοια τροχαία δυστυχήματα κλπ

Και ο Μαυρίκος κάηκε στο ΠΌΡΣΕ του εν κινήσει και στη μέση της Αττικής Οδού και θεωρήθηκε …ατύχημα,έστω χωρίς προηγού,ενο παγκοσμίως αν εξαιρέσει κανείς τις δολοφονίες σε ταινίες Τζέϊμς μπόντ η πολέμου μεταξύ πρακτόρων των ΗΠΑ και της Ρωσίας ή της Κίνας…

Παράλληλα,η εφημερίδα αποκαλύπτει φοβερό παρασκήνιο στους δικαστές που πρέπει να ερευνήσουν το σκάνδαλο αυτό.

Μια δικαστική λειτουργός έχει ήδη παραιτηθεί απο το σώμα στη μέση του καλοκαιριού και βρίσκεται στον…Καναδά,ενώ η υπόθεση ανατέθηκε (κακώς-κάκιστα) σε δικαστικό λειτουργό στενό συγγενή,άλλου δικαστικού λειτουργού, ο οποίος με σειρά δημοσιευμάτων είχε χαρακτηριστεί “ανθρωπος του Ολυμπιακού” και ακόμα χειρότερα δημοσιεύματα.

Προφανώς θα ήταν ο τελευταίος δικαστής στην Ελλάδα,στον οποίο θα έπρεπε να ανατεθεί η υπόθεση.Οσο έντιμος και αν είναι ,έξωθεν καλή μαρτυρία δεν μπορεί να έχει και όποια στάση και να είχε (υπέρ ή κατά) δεν θα έπειθε,ούτε τυφλούς,ούτε κουφούς.

Μεταξύ των χιλιάδων δικαστών της Ελλάδας πως κατάφεραν και την ανέθεσαν στον συγκεκριμένο  δικαστικό λειτουργό -συγγενή ,ο οποίος μάλιστα μετατέθηκε τελευταία στον Πειραιά;

Το ακόμα χείριστο είναι ότι ενώ ο ίδιος ζήτησε να τον εξαιρέσουν απο τον χειρισμό αυτού του σοβαρότατου σκανδάλου,εισαγγελέας πρότεινε να μείνει και να συνεχίσει να την χειρίζεται!!!Παρά την θέλησή του και παρά την προσωπική του πίστη ότι δεν θα είναι αντικειμενικός στα μάτια του κόσμου….

Στο παρελθόν μια δικαστίνα που αργότερα έγινε και κορυφαία Αρεοπαγίτισα είχε εξαιρεθεί απο μια απλή δίκη συκοφαντικής δυσφήμησης ,διότι σε μία γιορτή συνέφαγε με καμιά 15αριά άτομα και στο τραπέζι ήταν και  ο εκδότης της εφημερίδας που δικαζόταν…

Στο σκηνικό υπάρχουν κι άλλες ακόμα εξελίξεις: Ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλ Μπέος απαντά με σκληρότατο τρόπο αναφερόμενος με τη σειρά του σε δικαστές και σε “Μαρινακιστάν”,κατά το Λαμπρακιστάν,Πασοκιστάν κλπ

Προηγουμένως ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού κ.Καραπαπάς ρωτούσε ποιός είναι ο χρηματοδότης της ομάδας του Βόλου που σκίζει τα τελευταία χρόνια…

Και η “αλληλογραφία” με τις σκληρότατες καταγγελίες εκατέρωθεν συνεχίζεται.

Μια άλλη πλευρά είναι αυτή των μαρτύρων της ΝΟΒΑΡΤΙΣ.Εγγραφο της κ.Τουλουπάκη αποκαλύπτει ότι οι μάρτυρες υπο προστασία είχαν καταθέσει αρχικά στο αμερικάνικο FBI.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ διαστρεβλώνει το νόημα του εγγράφου μένοντας στο ότι πιθανόν είναι οι ίδιοι μάρτυρες υπο προστασία και στην Ελλάδα και αυτοί που κατέθεσαν στο FBI.

Προφανές το δούλεμα: οι αμερικάνικες αρχές είναι τόσο ρηχές και ανόητες που παίρνουν γραμμή απο τις ελληνικές να καλέσουν μάρτυρες;η μήπως κατέθεσαν πρώτα στις αμερικανικές και μετά στις Ελληνικές;

Γιατί αν κατέθεσαν πρώτα εκεί,τότε την σκευωρία της ΝΟΒΑΡΤΙΣ την έστησαν οι Αμερικανοί για να εμπλέξουν μεγάλα πολιτικά ταλέντα της Ελλάδας;

Ο Διευθυντής της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ Αλέξης Παπαχελάς θα μπορούσε με την πείρα του ,ως ανταποκριτής απο τις ΗΠΑ  χρόνια, να γράψει ένα άρθρο επι αυτού;

Ιδιαίτερα καθώς  το ΚΟΝΤΡΑ αναγγέλει μίζες 108 εκατομμυρίων απο τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ στην Ελλάδα και προβολή της έρευνας που έκανε ελβετικό κανάλι,την ερχόμενη Τετάρτη.

 

Ιδού πως αποδίδεται στο φιλοκυβερνητικό ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ η υπόθεση αυτή:

“FBI αλα ΣΥΡΙΖΑ

Ειδικότερα, η εισαγγελέας Εγκλημάτων Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη με επιστολή της στις 8 Οκτωβρίου 2019 προς τους δύο ανακριτές που ερευνούν την σκευωρία Novartis αρνείται να τους διαβιβάσει έγγραφα που έχει στην διάθεση της και αφορούν την αλληλογραφία με τις αμερικάνικες αρχές.

Η Εισαγγελέας αναφέρεται σε «απόρρητα» έγγραφα που της απέστειλαν οι αμερικανικές αρχές και τα οποία περιέχουν πληροφορίες με την προϋπόθεση να μην χρησιμοποιηθούν σε εγχώριες ποινικές υποθέσεις.

Σύμφωνα πάντα με την κυρία Τουλουπάκη στα έγγραφα που έχει στην διάθεσή της «περιγράφονται μεταξύ άλλων (με κωδικές ονομασίες που δεν επιτρέπεται να αποκαλύψω) δύο μάρτυρες των αμερικανικών αρχών. Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο οι συγκεκριμένοι μάρτυρες μεταξύ άλλων «…είχαν πρόσβαση και γνώση σε αποδεικτικό υλικό αναφορικά με δωροδοκίες που έλαβαν χώρα από πλευράς Νοβάρτις, σε… …. αξιωματούχους στην Ελλάδα…».

Και συνεχίζει η εισαγγελέας: «Αξιοποιώντας τα συγκεκριμένα στοιχεία καταφέραμε να ταχτοποιήσουμε τουλάχιστον τον ένα εκ των δύο προσώπων, τον οποίο εν συνεχεία καταστήσαμε προστατευόμενο μάρτυρα στην ενώπιόν μας διαδικασία και ακολούθως μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος με την κωδική ονομασία “Μάξιμος Σαράφης”».

Αλλά και για τον δεύτερο προστατευόμενο μάρτυρα με την κωδική ονομασία “Αικατερίνη Κελέση“ προκύπτει ότι είχε επαφές με τις αμερικανικές αρχές, καθώς η δικαστική λειτουργός αναφέρει: «Τα στοιχεία του προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία “Αικατερίνη Κελέση” αναφέρονται στο με αριθμό πρωτ. …7-11-2-17 συνταγμένο στην αγγλική γλώσσα έγγραφο του Ομοσπονδιακού Γραφείου του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ που διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Διαφθοράς με την ίδια ημερομηνία».

toyloypaki-1-sosto
toyloypaki-2-sostoi

Η Τουλουπάκη «καρφώνει» την «Αικ. Κελέση»

Πάντως, από μια προσεκτική ανάγνωση του εγγράφου Τουλουπάκη και κυρίως των σημείων τα οποία η εισαγγελέας θέτει εντός εισαγωγικών και υπαινίσσεται ότι αφορούν τα δήθεν άκρως απόρρητα αμερικανικά έγγραφα, διαπιστώνεται ότι αποτελούν αποσπάσματα της γνωστής και δημοσιευμένης έκθεσης του FBI που περιγράφει το σύστημα δωροδοκιών ιατρών.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη έκθεση αναφέρεται σε συγκεκριμένες εταιρείες και πρόσωπα. Η έκθεση αυτή βρίσκεται στα χέρια των ελληνικών αρχών από το 2016, ωστόσο οι υποθέσεις των επτά από τα συνολικά δέκα πολιτικά πρόσωπα που διώχθηκαν το 2018 έχουν ήδη μπει στο αρχείο. Επιπροσθέτως, διαπιστώνεται ότι η κυρία Τουλουπάκη στην προσπάθειά της να διαφημίσει τον μάρτυρα «Αικατερίνη Κελέση» αποκαλύπτει το πραγματική του ταυτότητα. Συγκεκριμένα χρησιμοποιεί αυτούσια αποσπάσματα από την αμερικανική έκθεση που αφορούν το φυσικό πρόσωπο Μαρία Μαραγγέλη, πρώην γραμματέα του Κ. Φρουζή.

Οι αποκαλύψεις αυτές, που προέρχονται από την ίδια την εισαγγελέα Διαφθοράς, θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικές, καθώς αφορούν στον τρόπο με τον οποίο εντοπίστηκαν και μπήκαν σε καθεστώς προστασίας οι δύο από τους τρεις μάρτυρες που ενοχοποίησαν δέκα πολιτικά πρόσωπα για την υπόθεση Novartis. Οι καταθέσεις αυτές αποτελούν τη βάση για τις κατηγορίες που αποδόθηκαν αρχικά, ενώ συνδέονται και με το αντικείμενο της έρευνας της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής η οποία διερευνά εάν υπήρξε σκευωρία για την απόδοση των κατηγοριών στα πολιτικά πρόσω”

Κρίσιμο λοιπόν είναι αν οι ΠΡΩΤΕΣ καταθέσεις δόθηκαν σε ελληνικές αρχές η σε Αμερικάνικες.

Επίσης είναι οι ίδιοι μάρτυρες του δικηγόρου Παύλου Σαράκη με τους υπο προστασία στην Ελλάδα;

Οι δικές μας έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μάρτυρες αυτοί ΔΕΝ είναι ίδιοι και ΔΕΝ εχουν δώσει ποτέ καταθέσεις σε ελληνικές αρχές.Αρα;

Εξυφαίνουν άλλη σκευωρία οι αμερικάνικες αρχές και οι δικές μας θα ζητήσουν πληροφορίες(χωρίς ονόματα κλπ) για να ξεκαθαρίσουν το τοπίο ή μήπως μέσα απο τη θολούρα θα μείνουν μακριά απο τη δημοσιότητα και οι έρευνες των αμερικανικών αρχών για τα συμβάντα στην Ελλάδα;

Αίμα,χρήμα σε πλαίσιο που θυμίζει τριτοκοσμική μπανανία και όχι μια χώρα της ευρωπαϊκής Ενωσης.

Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο αναμένουν θυελλώδεις εξελίξεις προσεχώς σε όλα τα μέτωπα και θυμίζουν τριτοκοσμικές μπανανίες,όπου παρόμοια φαινόμενα ακολουθούσαν ραγδαίες εξελίξεις…

Μέσα σε όλα αυτά αποκαλύπτεται ότι ο Ελληνας επιχειρηματία ςπου πιάστηκε στις ΗΠΑ για οικονομική κομπίνα(πασίγνωστος στην Ελλάδα) κλείστηκε στις ίδιες φυλακές ,στις οποίες κρατείται ο διαβόητος Μεξικανός έμπορος ναρκωτικών Ελ Τσάπο ένας απο εκείνους που προκαλούσαν χιλιάδες δολοφονίες στον πόλεμο των καρτέλ,της Αστυνομίας κλπ.

Ο Ελ Τσάπο με ναρκωτικά ,όπως αυτά, σκότωνε κόσμο και με τα λεφτά που κέρδιζε έκανε …φιλανθρωπίες!

 

Και επειδή γράφουμε για θανάτους και μπανανίες σημειώνουμε ότι ο ιατροδικαστής που όρισε η οικογένεια του επιχειρηματία Επστάϊν αποφαίνεται ότι ο επιχειρηματίας δολοφονήθηκε και δεν αυτοκτόνησε στις φυλακές της Νέας Υόρκης.

Επρόκειτο να δικαστεί ως βιαστής,αποπλανητής και άλλα πολλά δεκάδων ανηλίκων κοριτσιών σε μια τεράστια βίλα ,σε νησάκι και πολλοί έλεγαν ότι αν δεν βοηθηθιε στις φυλακές θα μιλήσει για πολιτικούς και άλλους ισχυρούς που ήταν μαζί του στα δυσώδη πάρτι.

Οι πολιτικοί που τον ήξεραν(Τράμπ-Κλίντον ,πρίγκιπας Ανδρέας κλπ) δήλωσαν μετά την σύλληψη ότι έπεσαν απο τα σύννεφα και τον θεωρούσαν καλό άνθρωπο…

Ο θάνατός του φυσικά προκάλεσε μεγάλη ανακούφιση στους εμπλεκομένους στα εγκλήματα αυτά,όποιοι και αν ήταν…

Ο Επστάίν ειναι στο κέντρο της παρακάτω φωτογραφίας-μονταζ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here