Αρχική Διεθνη Θαύμα στη Μόσχα ανήμερα της Παναγίας: σώθηκαν και οι 233 επιβάτες ...

Θαύμα στη Μόσχα ανήμερα της Παναγίας: σώθηκαν και οι 233 επιβάτες σε “προσγείωση” στα χωράφια!

1508
0

 

“Τώρα πιστεύω στο Θεό”, “Τώρα πιστεύω ότι θαύματα γίνονται” και άλλες ανάλογες φράσεις ακούγονταν συνέχεια απο τα στόματα επιβατών ενός αεροπλάνου που ανήμερα της Παναγίας προσγειώθηκε σε χωράφι έξω απο τη Μόσχα,χωρίς κινητήρες!

Στο αεροσκάφος της ρωσικής εταιρείας ural επέβαιαν 233 επιβάτες και μόλις απογειώθηκε από τη Μόσχα ένα σμήνος πουλιών,το οποίο ,κακώς δεν είχαν φροντίσει να απομακρύνουν απο τον περίγυρο του αεροδρομίου πέταξε μπροστά απο το αεροσκάφος,προφανώς τρομαγμένο και οι κινητήρες άλεσαν τα δύστυχα πουλιά.

Αποτέλεσμα δραματικό: οι κινητήρες έπαψαν να λειτουργούν και ο πιλότος Νταμίρ Γιουσούποφ,που χαρακτηρίζεται ήδη ήρωας απο τα ΜΜΕ και τους πολίτες πήρε ταχύτατη απόφαση.Χωρίς χρονοτριβή και χωρίς ρόδες κατέβασε το αεροσκάφος με την κοιλιά σε χωράφι με καλλιέργειες.

Και το θαύμα έγινε!Το αεροπλάνο σύρθηκε πάνω στις καλλιέργειες,σταμάτησε και στην καταμέτρηση βρέθηκαν όλοι σώοι και σχεδόν αβλαβείς.Μόνο 23 άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για πρώτε ςβοήθειες ,χωρίς όμως κίνδυνο ζωής!

Θρίλερ στον αέρα για 233 επιβάτες

 

Όπως μεταδίδει το Russia Today, δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο, η αναγκαστική προσγείωση έγινε χωρίς το αεροσκάφος να κατεβάσει τους τροχούς του, δηλαδή «με την κοιλιά», αφού οι κινητήρες είχαν σβήσει την ώρα της προσγείωσης.

H «Κομσομόλσκαγια Πράβντα» χαρακτηρίζει «ήρωα» τον πιλότο Νταμίρ Γιουσούποφ, επισημαίνοντας ότι έσωσε 233 ζωές, «πετυχαίνοντας να προσγειώσει το αεροσκάφος σε χωράφι χωρίς να λειτουργεί το σύστημα προσγείωσης».  Η κρατική τηλεόραση, σύμφωνα με το Reuters, χαρακτήρισε το περιστατικό «θαύμα πάνω από το Ραμένσκαγιε», αφού κατάφεραν να γλιτωσουν όλοι οι επιβάτες, παρά την επικινδυνότητα της κατάστασης.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here