Αρχική Ελλαδα Κύριε Μητσοτάκη απαντήστε στο συκοφάντη Φάμελλο άμεσα!

Κύριε Μητσοτάκη απαντήστε στο συκοφάντη Φάμελλο άμεσα!

1840
0

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Καλή επιτυχία ευχηθήκαμε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη,η οποία υποσχέθηκε ότι θα είναι σοβαρή,σεμνή,ταπεινή και το ίδιο και η κοινοβουλευτική της ομάδα,ώστε η εικόνα της χώρας μας διεθνώς να βελτιωθεί από τους…Μαδούρους.

“Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να είναι και να φαίνεται τιμία ” δίδκασε ο κ.Μητσοτάκης προεκλογικά και αυτά τα περνούσε το “υπουργείο Πωθυπουργού”,όπως ονομάζεται ο Ομιλος Αλαφούζου.

Πριν αλέκτορα φωνήσαι ο γνωστός Μπάμπης που έλεγε ότι είναι αντικειμενικός δημοσιογράφος και την έφερε μπαμπέσικα στη δημοσιογραφία εγκαταλείποντά ς την για τη Βουλή καθύβρισε την γνωστότατη και διεθνούς κύρους γαλλική εφημερίδα “Λιμπερασιόν”.Καλώς -κακώς το έκανε.Και καλώς-κακώς η εφημερίδα τον περιλούζει.

Αυτή είναι με το καλημέρα η εικόνα εκτός συνόρων.

Στα  εντός συνόρων η πλευρά Μητσοτάκη κατηγορούσε την κυβέρνηση ότι “δεν το πάει καλά στην επένδυση του Ελληνικού και είναι κυβέρνηση συμφερόντων κλπ.

Πριν αλέκτορα φωνήσαι ο πρώην Υπουργός Σωκράτης φάμελλος διέπραξε μια μεγάλη συκοφαντία μέσω του Ομίλου Βαξεβάνη.

Ισχυρίζεται ο πρώην υπουργός ότι ο νέος υφυπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη ,ο κ.Οικονόμου ήταν στέλεχος της εταιρείας “Λάμδα” κλπ που επενδύσει στο Ελληνικό. Μας είναι όχι απλώς απίστευτο αυτό,αλλά και αδιανόητο.Γιαυτό το θεωρούμε συκοφαντία και περιμένουμε απο στιγμή σε στιγμή τη διάψευση.

Ιδού η δήλωση Φάμελλου:

«Μετά το δημοσίευμα του documentonews.gr, δυστυχώς, είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι ο νέος υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιας για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, ήταν σύμβουλος της Lamda Development στις διαπραγματεύσεις που η εταιρία έκανε με την Πολιτεία για το θέμα της επένδυσης του Ελληνικού. H εκπροσώπηση αυτή διαπίστωσα σήμερα ότι βρίσκεται και σε επίσημα έγγραφα πρακτικών που αφορούν επίσημες συναντήσεις. Δυστυχώς, επιβεβαιώνεται ότι η εταιρία βρισκόταν σε συμφωνία με τη ΝΔ κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης με την κυβέρνησή μας. Είναι σαφές ότι η εταιρία επιδίωκε να αλλάξει τη σύμβαση υπέρ των συμφερόντων της και εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, όπως είχαν περιγράψει σε ανακοινώσεις τους ο κ. Σταθάκης και ο κ. Φλαμπουράρης προ των εκλογών.

»Εμείς ενσωματώσαμε σημαντικό μέρος των παρατηρήσεων του επενδυτή, με σκοπό την εξυπηρέτηση και της επένδυσης και του δημοσίου συμφέροντος. Το πρόβλημα, όμως, που προκύπτει έχει να κάνει με την επιλογή του κ. Μητσοτάκη. Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε ότι ο κ. Οικονόμου ήταν σύμβουλος της Lamda Development. Και αναρωτιέμαι με ποια δεοντολογία ο τεχνικός σύμβουλος ή εκπρόσωπος της LamdaDevelopment θα εκπροσωπεί τώρα την πολιτεία στη διαπραγμάτευση για τις παραμέτρους της σύμβασης του Ελληνικού; Είναι ένα σοβαρό θέμα και πρέπει ο κ. Μητσοτάκης να τοποθετηθεί. Είναι εκπρόσωποι της ελληνικής πολιτείας η κυβέρνηση ή εκπρόσωποι συγκεκριμένων ιδιωτικών συμφερόντων;

»Σε κάθε περίπτωση, οφείλω να σημειώσω ότι η κυβέρνησή μας είχε προχωρήσει νομοθετικά και σε συμφωνία με τη Lamda Development σε σημαντικές τροποποιήσεις της αρχικής σύμβασης, την οποία είχε διαμορφώσει η κυβέρνηση Σαμαρά, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται το περιβαλλοντικό αλλά και το κοινωνικό συμφέρον. Με διεύρυνση του πάρκου, διεύρυνση της πρόσβασης στην παραλία, σημαντική προτεραιότητα σε κοινωφελείς υποδομές και σε πολεοδομικές και περιβαλλοντικές παρεμβάσεις.

»Είναι σίγουρο ότι εμείς θα δώσουμε τη μάχη και στη Βουλή αλλά και στην κοινωνία για να παραμείνουν αυτές οι κατακτήσεις που ανήκουν σε όλους τους πολίτες. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν είναι παρά εντολοδόχος συγκεκριμένων συμφερόντων και οφείλει άμεσα ο πρωθυπουργός να πάρει θέση για τη δεοντολογία της τοποθέτησης του κ. Οικονόμου. Δεν μπορεί ο κ. Οικονόμου να εκπροσωπεί την Ελληνική Πολιτεία στη διαπραγμάτευση με την εταιρία με την οποία είχε σύμβαση. Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να πάρει άμεσα μέτρα, αφού ο κ. Οικονόμου μέχρι… χτες εκπροσωπούσε συμφέροντα της εταιρίας».

 

Κύριε Πρωθυπουργέ περιμένουμε διάψευση άμεσα.Και δήλωση αναλυτική.Αν ,ππου δεν το πιστεύουμε,λέει αλήθεια ο Σ.Φάμελλος μπροούμε να σας δείξουμε βρεμμένες σανίδες απο την καταιγίδα της Χαλκιδικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here