Αρχική Ελλαδα Νέο σοκ με Στεφανο Χιο!Ο κορυφαίος δικηγόρος Μιχ.Δημητρακόπουλος διαψεύδει δωροδοκία- επιβεβαιώνει ...

Νέο σοκ με Στεφανο Χιο!Ο κορυφαίος δικηγόρος Μιχ.Δημητρακόπουλος διαψεύδει δωροδοκία- επιβεβαιώνει ραντεβού και συζήτηση για “διαφημίσεις με τιμολόγια”36 ώρες πριν την δολοφονική επίθεση! Διαβάστε την επιστολή και σοκαριστικό διάλογο!

3437
0

 

 

Πραγματικό σοκ είναι η επιστολή ενός εκ των πλέον γνωστών δικηγόρων της Ελλάδας του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για την απόπειρα δολοφονίας του Στέφανου Χίου.

Το σοκ ενισχύεται από το γεγονός ότι η επιστολή-επιβεβαίωση ενός ραντεβού 36 ώρες πριν την απόπειρα εκτέλεσής του  Χίου έρχεται μετά παρέμβαση-έκπληξη από τον γνωστό καθηγητή Πανεπιστημίου και επίσης μεγαλοδικηγόρο Πάνο Λαζαράτο.

Ο κ.Λαζαράτος ουσιαστικά ανάγκασε -κατά την εκτίμησή μας- τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο να στείλει επιστολή -επιβεβαίωση του μητιγκ με τον Στέφανο Χίο και μάλιστα με αντικείμενο την αγωγή εφοπλιστή κατά Χίου γράφοντας ότι γνωρίζει τα πάντα και κάνει σκοπό της ζωής του την αποκάλυψη όσων συνέβησαν.Κατι πρωτοφανές για τα επίπεδα αυτά και ενδεικτικά του βάθους που έχει η υπόθεση και του ζοφερού μέλλοντος που προδιαγράφει…

Η υπόθεση,η οποία προφανώς θα φέρει πολλά πάνω-κάτω στα υψηλά κλιμάκια της εξουσίας γίνεται ακόμα πιο δραματική καθώς ο  Στεφ. Χίος,εκτός των άλλων, δημοσίευσε και φωτογραφία του με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο,στο επίμαχο ραντεβού,κάτι που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του ότι διαθέτει υλικό(γράφει ότι το έχει ασφαλίσει σε διαφορετικά σημεία)απο την συνάντηση.

 

Ο Στ.Χίος ισχυρίζεται  στα ΜΜΕ του(Μακελειό) ότι  θέμα της συνάντησης ήταν χρηματισμός του Χίου για υπόθεση που αφορά και την πρωθυπουργική σύζυγο.

Ο Μιχάλης Δημητρακόππουλος όχι μόνο διαψεύδει κατηγορηματικά ότι έχει σχέση το μητιγκ με όσα υποστηρίζει ο Στ.Χίος,αλλά τον προκαλεί να δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρους τους διαλόγους!!!

Ερωτηματικά δημιουργεί το πολύ φιλικό ύφος της επιστολής του κ.Δημητρακόπουλο,αν και κατηγορείται δεινώς και επίσης ο ισχυρισμός του ότι πήγε στο μήτιγκ με “τακτοποιημένη” την αγωγή κατά Χίου.

Επίσης  επιβεβαιώνει συζήτηση για χρήματα και έναρξη συνεργασίας  γράφοντας ότι όλα θα ήταν με βάση τιμολόγια με κάποια εταιρεία του Ομίλου!

Περιέργως και οι δυο πλευρές κάνουν αναφορά στη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια…

Η επιστολή του Μιχάλη Δημητρακόπουλου,ο οποίος διατηρεί ένα απο τα πιο ισχυρά δικηγορικά γραφεία στη χώρα με πλήθος πολύ σοβαρών υποθέσεων,δημοσιευθηκε στο DOCUMENTO του Κώστα Βαξεβάνη έχει ως εξής:

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Μιχάλη Δημητρακοπούλου,δικηγόρου

ΠΡΟΣ

Στέφανο Χίο , δημοσιογράφο

Κύριε Στέφανε Χιε,

το Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 και περί ώρα 14:00-14:30 συναντηθήκαμε στο ύψος της Λ. Πεντέλης και Αναπαύσεως και επιβιβάστηκα στο αυτοκίνητο σας με κατεύθυνση γνωστότατο ζαχαροπλαστείο επί της Λ. Πεντέλης επιλογής δικιά σας !

Εκεί καθίσαμε για αρκετή ώρα και συζητήσαμε διάφορα θέματα από τα φοιτητικά σας χρόνια στην Νομική , τα παιδιά μας και ήταν μια χαλαρή κουβέντα ενός δικηγόρου και ενός δημοσιογράφου , που γνωρίζονταν πάνω από 20 χρόνια ! Καθ’ όλη την συζήτηση μας δεν υπήρξε η ελάχιστη αναφορά στο πρόσωπο της κυρίας ΜαρεβαςΜητσοτάκη . Μου εκφράσατε την αγανάκτηση σας που δεν δόθηκε στην εφημερίδα σας διαφήμιση για τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού και συμφώνησα μαζί σας λέγοντας ότι στην δημοκρατία πρέπει και τα πλέον αντικυβερνητικά μέσα να ενισχύονται διαφημιστικά , γιατί έτσι διασφαλίζεται η πολυφωνία . Άλλωστε σε τηλεοπτικές δηλώσεις μου έχω πει ότι κακώς εξαιρέθηκε το Documento από την σχετική διαφήμιση !!

Όπως καλώς γνωρίζετε το υπόλοιπο της συζήτησης αφορούσε αγωγή σε βάρος σας για δυσφήμηση από σοβαρό επιχειρηματία της χώρας !! Ελπίζω να ενθυμείστε ότι ένας από τους εσωτερικούς δικηγόρους του Ομίλου είχε απευθυνθεί σε εμένα αρχικά για να συντάξω την αγωγή σε βάρος σας ! Αρνήθηκα την δικηγορική αμοιβή και δεν ανέλαβα την υπόθεση σε βάρος σας , λέγοντας στον εσωτερικό δικηγόρο να μου δώσει τη δυνατότητα να επιλύσω εξωδικαστικά την διαφορά, όπως κάνω διαχρονικά , όταν αντίδικος είναι δημοσιογράφος ή μέσον ενημέρωσης!! Ο εσωτερικός δικηγόρος τελικά αποφάσισε να απευθυνθεί σε άλλο συνάδελφο και κατατέθηκε σε βάρος σας αγωγή για χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης που προκλήθηκε από συκοφαντική δυσφήμηση.Έκτοτε γίνονταν συζητήσεις για να παραιτηθεί ο ενάγων από την σε βάρος σας αγωγή, υπήρχε προσέγγιση των θέσεων , κατ αρχήν συμφωνία αλλά όχι οριστική !Αρκετές μέρες πριν την συνάντηση μας στην Πεντέλη ο εσωτερικός δικηγόρος μου γνωστοποίησε ότι αποφάσισε να παραιτηθεί από το δικαίωμα και το δικόγραφο της σε βάρος σας αγωγής. Γνωρίζετε καλώς ότι η συνάντηση μας έγινε αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό .Σας γνωστοποίησα το καλό νέο ότι τελικά επικράτησε η νομική άποψη μου και εξωδικαστικά επιλύεται η διαφορά, χωρίς τα προηγούμενα πισωγυρίσματα .

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, κάναμε γενικότερη συζήτηση για τα προβλήματα που διέρχεται ο τύπος,κουβεντιάσαμε και το ενδεχόμενο καταχώρισης διαφημίσεων ΠΑΝΤΟΤΕ με την έκδοση σχετικού ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ από κάποια εταιρεία του ομίλου.

Χωρίσαμε σε πολύ καλό κλίμα και την ερχόμενη βδομάδα θα ξαναμιλούσαμε πλέον για το πιθανό ενδεχόμενο της διαφημιστικής συνεργασίας .

Δυστυχώς όμως συνέβη η τραγική απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος σας , όπου , όταν το πληροφορήθηκα , συγκλονίστηκα πραγματικά .Αμέσως σας έστειλα μήνυμα και επικοινώνησα με τον εξαιρετικό και φίλο δικηγόρο σας ,κύριο Παύλο Σαρακη , και του ζήτησα , όταν είστε σε θέση , μαζί να σας επισκεφτούμε .Ο κύριος Σαράκης μάλιστα μου έστειλε με μήνυμα το φοβερό video της απόπειρας εκτέλεσης σας και αναλύαμε επί μακρόν την σκηνή της αποτρόπαιης ενέργειας !! Ενώ περίμενα μήνυμα του Παύλου για να συναντηθούμε , αιφνιδιαστικά βλέπω πρωτοσέλιδα από την εφημερίδας σας , που κακοποιούν σε ασύλληπτο βαθμό την πραγματικότητα . Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΕΒΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ , ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ , ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΤΕ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ . ΕΧΕΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ . ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ .

Όλοι οι δημοσιογράφοι γνωρίζουν ότι 32 χρόνια δικηγόρος ακροατηρίων , πάντα , όταν εντολείς μου ζητούσαν την σύνταξη μηνύσεων και αγωγών σε βάρος τους ,πάντα έκανα αγώνα οι υποθέσεις να μην καταλήξουν στα δικαστήρια , άλλοτε το κατάφερνα άλλοτε όχι !! Πλέον, γηράσκω αεί διδασκόμενος …

Την παρούσα επιστολή μου σας ΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ,όπως επιβάλει ο νόμος και η δημοσιογραφική δεοντολογία . ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΔΗΜΟΣΙΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΥΤΗ Η ΦΟΒΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ,ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΥΠΟΥ , ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ REALITY !!Ελπίζω με τη βοήθεια σας , κύριε Χίο να αποκαλυφθούν σύντομα από την αστυνομία οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί, γιατί δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει η χώρα μας ζούγκλα , γιατί χθες ήταν θύμα ο Σωκράτης Γκιόλιας , σήμερα παρ ολίγον να ήταν ο Στέφανος Χίος , αύριο μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς που έχει δημόσιο λόγο . ΥΓ Είμαι απογοητευμένος από τον Στέφανο Χίο αλλά όχι θυμωμένος , γιατί αυτό που του συνέβη είναι το χειρότερο κακό , που μπορεί να τύχει σε ένα άνθρωπο και οι πρώτες μέρες δικαιολογούν όλες τις αντιδράσεις , ακόμα και το εμπάργκο στην πραγματικότητα !!

Από την πλευρά του ο Στ.Χίος αφού αναφέρει ότι η οικογένεια Βαρδινογιάννη του διέψευσε ότι ενεργούσε για λογαριασμό της  ο Μιχ.Δημητρακόπουλος δημοσιεύει βίντεο με την πορεία του προς το νοσοκομείο και τον διάλογο με τον Μιχ.Δημητρακόπουλο ένα μέρος του οποίου έχει ως εξής:

“…Χίος: Και ένα εκατ. να έφερνες πάλι δεν τα ‘παιρνα.

Δημητρακόπουλος: Εκεί όμως θα ‘ταν παρεξηγήσιμο, εδώ τώρα είναι ένας δικηγόρος που λέει αυτό που σου είπα.

Χίος: Όχι, δεν τα παίρνω αδερφέ.

Δημητρακόπουλος: Σου είπε κανείς ότι τα παίρνεις…

Χίος: Θα τους πεις το εξής.

Δημητρακόπουλος: Τώρα με στεναχωρείς.

Χίος: Δεν το θέλω αυτό, δηλαδή πώς να στο πώ, θα πάω σπίτι μου το βράδυ και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ.

Δημητρακόπουλος: Να σε ρωτήσω κάτι, αν εγώ έφερνα ένα βάζο για το σπίτι σου.

Χίος: Ένα βάζο για το σπίτι πολύ ευχαρίστως, θα ‘βαζα μέσα τριαντάφυλλα.

Δημητρακόπουλος: Μα γι’ αυτό που τα δώσανε.

Χίος: Θα με τιμούσε.

Δημητρακόπουλος: Ρε φίλε, αυτό έκανα.

Χίος: Αυτό δεν με τιμά.

Δημητρακόπουλος: Ρε φίλε, αυτοί μου το δώσανε για να φέρω δώρο.

Χίος: Όχι φίλε.

Δημητρακόπουλος: Αύριο θα σου φέρω ένα βάζο.

Χίος: Φέρε μου ένα βάζο.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here