Αρχική Δικαιοσυνη Aποκάλυψη:Ιδού το “έγκλημα” της μεταφοράς “ξένου φορτίου” δηλ της Εικόνας της...

Aποκάλυψη:Ιδού το “έγκλημα” της μεταφοράς “ξένου φορτίου” δηλ της Εικόνας της Παναγίας για το οποίο εξόντωσαν βιοπαλαιστή!Εξέγερση Μητροπολιτών για τα “αλλα κόλπα” με την Πρωτοψάλτη!..

2053
0

“Ο θάνατος του πασίγνωστου, η μάχη ζωής του υπουργού, η Πρωτοψάλτη,ο συνωστισμός στους δρόμους και απίστευτο πρόστιμο γιατί θεώρησαν την εικόνα της Παναγίας “ξένο φορτίο”! Εξέγερση Μητροπολιτών!”

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Θεομπαίχτες,υποκριτές και Φαρισσαίοι!

Πριν λίγο τα δελτία ειδήσεων των καναλιών έδειχναν τον πεζόδρομο της Καλαμαριάς να είναι γεμάτος απο το πρωί μέχρι τα δελτία των 7 και 8 το βράδυ.Ομάδες παιδιών (που μένουν σε σπίτια με γονείς) ,ομάδες μεγάλων χαιρετούσαν τις κάμερες όλη την ημέρα πανηγυρίζοντας για το σπάσιμο της καραντίνας με τσαμπουκά.

Το ίδιο και στις παραλιακές και πλατείες της Αθήνας.

Ο αρμόδιος Υφυπουργός,ο Νίκος “τσάκ Νόρρις” Χαρδαλιάς παραδέχθηκε το απόγευμα σήμερα ότι “απο νωρις σήμερα το πρωί στα δυο μεγάλ μητροπολιτικά κέντρα Αθήνα-θεσσαλονίκη πολίτες έσπασαν την καραντίνα” κλπ κλπ.Ζήτησε πειθαρχία στα μέτρα γιατι ισχύουν ακόμα και αυτό είναι όλο.

Την ίδια ώρα στα δελτία ειδήσεων “παίζουν” οι ειδήσεις ότι σε διάφορες δομές έσπασαν τα μέτρα και  ΘΑ γίνει εισαγγελική έρευνα εν τω καιρώ τω δέοντι και ο νόμος λέει ότι αυτά που έγιναν σε κλινικές και δομές είναι κακουργήματα και ΘΑ γίνει έρευνα εν τω καιρώ τω δέοντι για να διαπιστωθεί πως ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ και προ κοροναϊού αυτές οι δομές ήταν ανοιχτές χωρίς μέτρα ασφαλείας κλπ κλπ

Αλλη είδηση δραματική είναι ότι ο ιδρυτής της πασίγνωστης  “Βιοιατρικής”  Ε.Σπανός έχασε τη ζωή του απο τον κοροναϊό,ενώ μάχη για τη δική του ζωή δίνει κάτω από πολύ άσχημες προοπτικές ο πρώην Υπουργός Υγείας και σήμερα βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝΑΛ…) Δημ.Κρεμαστινός.

Οι αναγνώστες μας θυμούνται ότι προ αρκετών ημερών είχαμε κάνει πρώτο θέμα τη μάχη που δίνουν δυο πασίγνωστοι στις εντατικές.

Δεν είχαμε αναφέρει ονόματα γιατί γνωρίζαμε ότι αν συνέβαινε κάτι άσχημο θα υπήρχε άλλου είδους συνέχεια.Και ήδη με τον θάνατο του Ε.Σπανού βγήκαν “μαχαίρια” για το ποιός ευθύνεται κλπ

Αυτό που ,κατα την γνώμη μας είναι ο ορισμός της υποκρισίας και του Φαρισαϊσμού είναι η προσβολή της εικόνας της Παναγίας της Τρυπητής στο Αίγιο χθες το πρωί.

Το αρμόδιο κρατικό όργανο περίμενε έξω απο την εκκλησία και κατα πληροφορίες παρών ήταν και αξιωματικός.

Διαπίστωσαν ότι η εικόνα τοποθετήθηκε στην καρότσα ενός ημιφορτηγού το οποίο ξεκίνησε να κάνει αυτή την ιδιότυπη λιτάνευση στους δρομους του Αιγίου.

 

Ιδού ο κατα Φαρισσαίους….συνωστισμός(!!!) στην Παναγία Τρυπητή!..

Μόλις απομακρύνθηκε απο την Εκκλησία (της Φανερωμένης,λόγω επσκευών στην Εκκλησία της Παναγίας Τρυπητής) κρατικό όργανο σταμάτησε το ημιφορτηγό και του είπε ότι με το ημιφορτηγό του μπορούσε να κουβαλήσει κρεμμύδια,σκόρδα(για το μάτι και για φαγητό…),ραπανάκια(για την όρεξη και για σαλάτες…) αλλά η μεταφορά της εικόνας απαγορεύεται απο το νόμο.

Διότι κατά το νόμο θεωρείται “μεταφορά ξένου φορτίου”.Επι τόπου λοιπόν του επέβαλε πρόστιμο 500 ευρώ και αφαίρεση άδειας κυκλοφορίας.

Αυτό είναι το αισχρό,φαρισαϊκό,υποκριτικό τυπικο.”Ξένο φορτίο” η εικόνα της Παναγίας της Πολιούχου μάλιστα.Αν ήταν κρεμμύδια και σκόρδα κανένα πρόβλημα!

Η ουσία: συνωστισμός πίσω απο το φορτηγό πιστών που ήθελαν να προσκυνήσουν.

Αρα βρήκαν ένα τυπικό παράθυρο.Πως έπιασαν τον …Αλ Καπόνε για οικονομικά ενώ ήξεραν ότι αυτός διέτασσε δολοφονίες,ληστείες,ακρωτηριασμούς;

Ετσι  έπιασαν με κάτι τυπικό και την …Παναγία στην καρότσα του “εμπορα της πίστης”.

Η ακόμα σπουδαιότερη ουσία: για να “δικαιολογείται” το ανοσιούργημα θα περιμένει κανεις να ανακοινώσει ο Νίκος “τσακ Νόρρις” Χαρδαλιάς ότι πίσω απο το φορτηγό υπήρχε αποδεδειγμένα συνωστισμός.Αρα να έχει δεκάδες πρόστιμα σε πολίτες που ακολουθούσαν “χύδην”.

Είναι αλήθεια κ.Νίκο μας ότι πρόστιμα επιβλήθηκαν σε επτά(7) ανθρώπους που ακολουθούσαν;

Και ποιός βεβαιώνει ότι οι επτά(7)δεν είχαν απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ τους,όπερ και επιτρεπτόν;

Και το σπουδαιότερο: η Αστυνομία δεν είχε πληροφορίες ,όπως είναι η αποστολή της απο πριν,ώστε να μην επιτρέψει το ξεκίνημα του ημιφορτηγού για να μην “αναγκαστεί” στη συνέχεια να γράψει σε επίσημο κρατικό έγγραφο ότι ” η εικόνα της Παναγίας ήταν μεταφορά ξένου φορτίου” γιατί επιτρεπόταν μόνο κρεμμύδια και σκόρδα;

Και αλήθεια: αν ο πολίτης δεν πληρώσει τα 500 ευρώ και θεωρήσει ότι έπρεπε να μεταφέρει την εικόνα λόγω της πίστης του,θα τον κλείσετε φυλακή,ως νόμος ορίζει;

Αυτό που βλέπετε πάνω είναι …κανονικό,νόμιμο φορτηγό σήμερα μπροστά στη Βουλή με χαιρετισμούς ευχαρίστησης από πρωθυπουργό,δήμαρχο κλπ

Αυτό που βλέπετε μέσα στο φορτηγό είναι κανονικό και όχι “ξένο φορτίο”…

Οχι δεν εννοούμε ότι έπρεπε να εμποδίσουν την Αλκηστη Πρωτοψάλτη σε αυτή την εμψυχωτική για τον κόσμο εκδήλωση.Εννοούμε απλά ότι δεν πρέπει να είναι θεομπάιχτες,υποκριτές και Φαρισσαίοι…

 

Ιδού η παράβαση “ξένο φορτίο” με την εικόνα της πολιούχου στην καρότσα! ( οι φωτογραφίες από την Πέπη Σπηλιωπούλου στο filodimos.gr)

 

Εικόνες ΣΑΝ αυτές που βλέπετε  πιο πάνω με συνωστισμούς και ουρές είναι καθημερινές σε ελληνικά σουπερ μάρκετ.Μπορούν να μας πουν πόσα πρόστιμα έβαλαν και αν ΕΚΛΕΙΣΑΝ ώς όφειλαν κάποια;

Εύγε!…

Αργά το απόγευμα και 24 ώρες μετά το ρεπορτάζ μας αυτό στο DOCUMENTONEWS δημοσιεύθηκε το ακόλουθο ρεπορτάζ για την εξέγερση Μητροπολιτών:

“”Έντονη ήταν η ενόχληση του μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητου, για τo σόου που σκηνοθετήθηκε στο Μαξίμου με «πρωταγωνιστές» τον πρωθυπουργό και την Άλκηστι Πρωτοψάλτη.

Στο κήρυγμά του, ο κ. Θεόκλητος τόνισε ότι «αυτὲς τις μέρες κάναμε υπακοὴ στο κράτος για την ἀσφάλεια όλων μας και τηρήσαμε τα μέτρα, σφραγίσαμε τις εκκλησίες σταματήσαμε τις καμπάνες κλπ» του και συνέχισε:

«Όμως είδαμε χθες, αυτοὺς πού θεσπίσαν τους νόμους μὲ πρωτο και καλύτερο τον πρωθυπουργὸ, να έχουν συνωστιστεί μαζὶ μὲ τοὺς συνεργάτες του καί πολλοὺς άλλους, ώστε να ακούσουν μία περιφερομένη συναυλία.

Χωρὶς τα μέτρα ἀσφάλειας χωρὶς τις αποστάσεις κλπ. Δεν γίνεται να υπάρχουνε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Γι’αυτό και εμεις απο σήμερα ανοίγουμε τις εκκλησιές μας και είμαστε εδώ ώστε όποιος θέλει να έρθει να μας ζητήσει το λόγο».

«Όταν Λοιπόν οι επιτάφιοι δεν βγήκαν, όταν οι λιτανείες των ιερών εικόνων ακόμα και με μεμονωμένους με ιερείς δεν βγαίνουν και γίνονται αυτά μέσα στην Αθήνα τότε εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε το ίδιο. Άρα λοιπόν και τις πόρτες ανοίξαμε και τα μικρόφωνα ανοίξαμε και τις καμπάνες χτυπάμε και είμαστε εδώ για να απολογηθούμε σε όποιον έχει το παράπονο του» είπε σήμερα ο μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος

Ετοιμάζουν ανταρσία οι μητροπολίτες;

Καζάνι που βράζει χαρακτηρίζει την εκκλησία το εκκλησιαστικής θεματολογίας site orthodoxia.info.

Ένας μετριοπαθής μητροπολίτης, ο Λαρίσης Ιερώνυμος, αν και δεν προχώρησε σε μονομερείς ενέργειες δεν έκρυψε τη δυσφορία του «Δεν μπορεί μία αγαπημένη κατά τα άλλα τραγουδίστρια, να περιδιαβαίνει με μεγάφωνα την Αθήνα και να ανεβαίνει πάνω σε πλατφόρμα έξω από το Μαξίμου και να συγκεντρώνει πλήθος γύρω από τον πρωθυπουργό, για να εμψυχώσει τους Έλληνες και να απαγορεύεται αυτό από τις ενορίες, να βάλουν μεγάφωνα για να ακούν οι πιστοί στη συνοικία το θείο λόγο, από τους ιερείς και τους ψαλτάδες τους. Η εκκλησία στις μέρες του εγκλεισμού δεν εμψύχωνε τους πολίτες;» αναρωτήθηκε ζητώντας άμεση άρση μέρους των μέτρων στις εκκλησίες.

Στην άλλη άκρη της χώρας, στην Χαλκιδική, ο εκεί μητροπολίτης Ιερισσού Θεόκλητος, επίσης σπάνιος στις τοποθετήσεις ήταν ακόμη πιο σκληρός. «Αν έχουν σκοπό να ταπεινώσουν την Εκκλησία και να ισχύσει στην Εκκλησία, στην Ελλάδα, ο καισαροπαπισμός η επιβολή του κράτους απέναντι στην Εκκλησία, δεν θα περάσει» είπε χαρακτηριστικά αναφέροντας παλιά φράση του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου πως «Όποιοι άπλωσαν χέρι στην Εκκλησία τους κόπηκε…».

«Εάν έχουν σκοπό να περιφρουρήσουν τη χώρα από τον κορονοϊο μπράβο τους. Εγώ πρώτος θα βγω να τους στηρίξω. Αν όμως έχουν άλλο σκοπό και γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια έναν Αρχιεπίσκοπο, μια Σύνοδο ολόκληρη κι εμάς τους δεσποτάδες και τους παπάδες… φίδι που τους έφαγε. Το χέρι που άπλωσε στην Εκκλησία κόπηκε» τόνισε.

Ενδεικτικό της συγκρουσιακής λογικής που επικρατεί πλέον ήταν και η δήλωση του ίδιου μητροπολίτη πως δεν φοβάται τις συνέπειες… «Θα μου πάρουν το ωμόφορο από τη Χαλκιδική;» αναρωτήθηκε, για να απαντήσει περιπαικτικά «Τι μου λες;».

Το κύμα της αντίδρασης εντός των κόλπων της Εκκλησίας διαγράφει την πορεία μιας πυραμίδας, αφού οι πιστοί πιέζουν τους ιερείς και τους αρχιερείς, οι ιερείς τους μητροπολίτες τους και όλοι μαζί καταλήγουν στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος βρίσκεται ενώπιον της γένεσης της σημαντικότερης ίσως εσωτερικής κρίσης στον χώρο της Εκκλησίας από την ημέρα που ανέλαβε τον θρόνο των Αθηνών, εξηγεί η ιστοσελίδα εξηγώντας ότι «στην περίπτωση που η κυβέρνηση δεν λάβει άμεσα πρωτοβουλίες ώστε να δημιουργηθεί μια «βαλβίδα αποσυμπίεσης» επαναφέροντας τουλάχιστον την ατομική προσευχή και δίνοντας την ευκαιρία στους πιστούς να παρακολουθούν υπό προϋποθέσεις και με μέτρα αυτοπροστασίας τις ιερές ακολουθίες, θεωρείται μαθηματικά βέβαιο πως οι εστίες της αντίδρασης θα «φουντώνουν» η μια μετά την άλλη».

Αποκαλύπτει μάλιστα ότι ο Αρχιεπίσκοπος φέρεται να έχει ήδη στείλει επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here