Αρχική Γυναικα Ο Νικολόπουλος έριχνε “φόλα” στη Φολί-Φολί και η Τασία του έριχνε “προεδρική...

Ο Νικολόπουλος έριχνε “φόλα” στη Φολί-Φολί και η Τασία του έριχνε “προεδρική τάπα” στο Πανεπιστήμιο!

2717
0

 

 

O Νίκος Νικολόπουλος “τάπωσε” τη Διαπλοκή και η Αναστασία(Τασία) ,σύζυγος εκ…Χανίων  του Νίκου “τάπωσε” την πρόεδρο Αικατερίνη Σακελλαροπούλου την ημέρα της γιορτής της και του διαγγέλματος της προέδρου!

Με τη σειρά:

Ο Νίκος Νικολόπουλος θα βρεθεί ,θέλει δε θέλει στην πόρτα της Δικαιοσύνης της τώρα που ο ανακριτής κάνει φύλλο και φτερό το σκάνδαλο Φολί-Φολί και Κουτσολιούτσων .

Θα ανακαλύψει ότι κανείς δεν ήταν ανύποπτος στην πολιτιή για το μέγα σκάνδαλο και οι …δήθεν ανήξεροι και οι ξέρω-μένοι!

Απο τις στήλες αυτές θα δείτε να παρελεύνουν όχι μία και δυο αλλά πολλές ερωτήσεις για το σκάνδαλο ,για το οποίο δήθεν τώρα οι γαλάζιοι ανακάλυψαν ότι ήταν σκάνδαλο…Για το σκάνδαλο που για τα άλλα Κόμματα πάλι ήταν άγνωστο για δε τον Μπαλαούρα είναι μια απλή…υπόθεση!!!

Η Αναστασία Μανωλοπούλου-Νικολόπουλου διάλεξε την ημέρα που η πρόεδρος πήγε να σταθεί στο…υψος των περιστάσεων και να κάνει διάγγελμα για το εμβόλιο-χαρά των πολυεθνικών,αλλά δυστυχώς απαραίτητο.

Η Αναστασία δεν πήρε απλώς την ημέρα της Αναστασίας της Φαρμακολύτριας  το μεταπτυχιακό της,δεν πήρε απλώς το δεύτερο μεταπτυχιακό της,αλλά εργαζόμενη και μητέρα τριών(χωρίς τη Νίκη πια…)παιδιών το πήρε και με άριστα 10 απο την Επιτροπή του ΕΚΠΑ!!!Και τάπωσε στον τομέα την κυρία Πρόεδρο…

(Εχει μεταπτυχιακό είπατε;Δεν ακούγεστε…μιλήστε πιο δυνατά!)

Ο καψερός(δική του αγαπημένη έκφραση) ο Νίκος τρέχει  και δεν φτάνει την Τασία να την ευχαριστήσει για …ΟΛΑ!

Και εμείς τρέχουμε να μαζέψουμε τις ερωτήσεις για το …λίαν προσεχώς στις οθόνες(Ntaskaspress) σας!..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here