Αρχική Βίντεο Παγκόσμιο ρεκόρ συγκάλυψης τραπεζικού σκανδάλου:Εδώλιο -κακούργημα μετά 20 χρόνια από τη δίωξη!!!Δείτε...

Παγκόσμιο ρεκόρ συγκάλυψης τραπεζικού σκανδάλου:Εδώλιο -κακούργημα μετά 20 χρόνια από τη δίωξη!!!Δείτε βίντεο.

2786
0

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Σκάνδαλο με παγκόσμιο ρεκόρ στις καθυστερήσεις και στη συγκάλυψη του τεράστιου σκανδάλου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας,το οποίο τσάκισε τις οικονομίες 15 χιλιάδων μεριδιούχων και συνεταίρων.
Στην εκπομπή με το Νίκο Νικολόπουλο,αποκαλύπτουμε ότι αυτό που πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα από το κεντρικό πολιτικό και τραπεζικό σύστημα,μέχρι την πολιτική-επιχειρηματική σκηνή της Λαμίας,συγκάλυπταν με παρασκηναικές και άλλοτε ωμές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη,τελικά πάει στο εδώλιο των κακουργημάτων.
Στις 21 Μαίου 2020 στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λαμίας θα καθήσουν στο εδώλιο οι υπεύθυνοι του σκανδάλου,πρώην στελέχη της Τράπεζας αυτής και το παγκόσμιο ρεκόρ,το οποίο δεν έχει προηγούμενο ούτε στη Ζιμπάμπουε έχει τρεις πλευρές:
1.η δίωξη ασκήθηκε το 2000 και αφού βασικός μέτοχος της Τράπεζας(εκ κληρονομίας)Γιώργης Μανδηλάς είχε καταφύγει στη Δικαιοσύνη από το 1999 και ζητούσε την επιβολή του νόμου και αποζημίωση για τη ζημιά του.Τότε το ΣΔΟΕ και η Τράπεζα Ελλάδας συνέταξαν πορίσματα και δικαίωσαν τις προσφυγές του κ.Μανδηλά.Ομως το σκάνδαλο ενταφιάστηκε για 20 χρόνια(αυτό είναι παγκόσμιο ρεκορ συγκάλυψης) με συνεχείς απαλλαγές,νέες διώξεις,νέες ανακρίσεις κλπ.Χαρακτηριστικά ο τότε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας κ.Θεολογίτης αναφέρει σε διάταξή του ότι η Διοίκηση της Συνεταιριστικής Τράπεζας βαρύνεται με διαρκές έγκλημα και δεν δίνει στοιχεία στις δικαστικές αρχές,παρότι τα ζητούν.
Η Τράπεζα αυτή και άλλες Συνεταιριστικές,όπως και το Ταχ.Ταμιευτήριο,προφανώς για να συγκαλυφθεί πολιτικά το σκάνδαλο, τέθηκαν σε εκκαθάριση στην εταιρεία PQH.
Στέλεχος αυτής της εταιρείας σε επικοινωνία που έχουμε μαζί του μας είπε ότι η εταιρεία εκκαθάρισης προστατεύει τα συμφέροντα του Δημοσίου και της Τράπεζας,δηλαδή των μετόχων.

Πάνω: Ο πρόεδρος των δανειοληπτών της Λαμίας  κ.Δημητρακόπουλος σε διαμαρτυρία έξω απο τα δικαστήρια. Δικαιώθηκε,του πάιρνουν όμως το σπίτι και δεν τον καλούν ούτε ως μάρτυρα στα κακουργήματα.Κράτος Δικαίου η αφρικάνικη μπανανία;

 

2. η δεύτερη πλευρά είναι το γεγονός ότι η εταιρεία αυτή βγάζει σε πλειστηριασμό την κατοικία του προέδρου των δανειοληπτών Κώστα Δημητρακόπουλου στις 30 Μαρτίου 2020.Ομως η Δικαιοσύνη της Λαμίας ανέθεσε σε δικαστικό πραγματογνώμονα έρευνα και εκείνος συνέταξε πόρισμα στο οποίο συμπεραίνει ότι η τράπεζα χρωστάει στον κ.Δημητρακόπουλο τριάντα χιλιάδες ευρώ και όχι εκείνος στην Τράπεζα.
Παρότι η εταιρεία αυτή(εκκαθάρισης PQH) πληροφορήθηκε επίσημα το πόρισμα αυτό συνεχίζει τον πλειστηριασμό!!!

Δικηγόρος που υπέγραψε δικόγραφα της Τράπεζας κατά του Δημητρακόπουλου ήταν μεταξύ των άλλων και ο σημερινός Δήμαρχος Λαμίας κ.Καραϊσκος,πρώην Αντιπεριφερειάρχης με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Θα επιτρέψει ως Δήμαρχος τον πλειστηριασμό του σπιτιού ενός πολίτη της πόλης του , ο οποίος σύμφωνα με την Δικαιοσύνη της Λαμίας πρέπει να πάρει σημαντικό ποσό από την Τράπεζα και όχι να δώσει ή θα πάει και θα βάλει στην πόρτα την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ του Δήμου;
Η εταιρεία αυτή και χιλιάδες πολίτες θύματα της Τράπεζας κλήθηκαν από την Δικαιοσύνη να παραστούν ως μάρτυρες και πολιτική αγωγή στη δίκη για κακουργήματα στις 21 Μαϊου 2020 ή πάει η δίκη να γίνει στα μουλωχτά;
3. η τρίτη πλευρά είναι η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ που έχει ασκηθεί επι 20 χρόνια στους μετόχους να μην κυνηγήσουν την παραπεμπόμενη στο κακούργημα πρωην Διοίκηση ,γιατί δήθεν θα τους υποχρεώσουν να πληρώσουν τις ζημιές της Τράπεζας ως μέτοχοι…
Δείτε και ακούστε την εκπομπή.Στην αρχή της αναφερόμαστε στα ελληνοτουρκικά και στο τέλος αποκαλύπτουμε το κακούργημα για το οποίο παραπέμπονται οι υπεύθυνοι της Τράπεζας.
Δείτε το βίντεο με το παγκόσμιο ρεκόρ συγκάλυψης:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here