Αρχική Ελλαδα Παππάς: Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε σε αυτή την πορεία στήριξης της κοινωνίας

Παππάς: Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε σε αυτή την πορεία στήριξης της κοινωνίας

1871
0
Θετικό το μπλόκο σε Βέμπερ από Πράσινους, Αριστερά, Φιλελεύθερους και Σοσιαλιστές

«Να απευθυνόμαστε στον κόσμο και να εξηγήσουμε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε σε αυτή την πορεία» στήριξης της κοινωνίας, με τη «βαθειά αίσθηση» ότι έχει ακόμα προβλήματα, τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στην τηλεόραση Alpha, όπου σημείωσε ότι υπάρχουν «πάρα πολλά δομικά προβλήματα» υπό την έννοια ότι η ανεργία είναι στο 18% και υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού που ζει στη σφαίρα της φτώχειας.

Όπως είπε, «εμείς ως κυβέρνηση, παίρνουμε μία θετική πρωτοβουλία (…) αυξάνεται ο κατώτατος μισθός από 586 σε 650. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όμως ότι πάλι δεν βγαίνει ο μήνας. Και με 650 δεν βγαίνει ο μήνας» είπε και τόνισε ότι πρέπει «με αυτή τη βαθιά αίσθηση να απευθυνόμαστε στον κόσμο και να εξηγήσουμε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε σε αυτή την πορεία» στήριξης. Ο κ. Παππάς σημείωσε ότι η κοινωνία «ακόμα υποφέρει» και είναι απολύτως λογικό, «ο πρώτος τον οποίο θα κατηγορήσει είναι το κόμμα το οποίο κυβερνάει, για τα προβλήματα τα οποία βιώνει. Δεν είναι παράλογο αυτό. Κι εμείς κυβερνάμε 4 χρόνια. Υπάρχει ένα κομμάτι του κόσμου που θα περίμενε να έχει βελτιώσει τη θέση του ακόμα περισσότερο». Εξάλλου, χαρακτήρισε ως θετική εξέλιξη για την Ευρώπη το «μπλόκο» στον κ. Μάνφρεντ Βέμπερ για την Προεδρία της Κομισιόν, από τους Πράσινους, την Αριστερά, τους Φιλελεύθερους και τους Σοσιαλιστές.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε ότι είναι δευτερεύοντα όσα ακούγονται περί απόδοσης ευθυνών για το εκλογικό αποτέλεσμα σε πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του πρωθυπουργού και σημείωσε πως όταν είναι δυσμενές ένα αποτέλεσμα «ξεπηδάνε οποιουδήποτε τύπου ερμηνείες», ενώ «αν ήταν ανάποδα, φανταστείτε πόσοι θα μπορούσαν να βρίσκουν άμεσα εσωκομματικές φωνές μέσα στη ΝΔ». Συμπλήρωσε δε, ότι «μπορούμε να κάνουμε και αναπροσαρμογές και να εμβαθύνουμε τα πολιτικά μας μηνύματα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here