Αρχική Ελλαδα ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ:Θα βάλουμε κόσμο και κοσμάκη σε κάθε άδειο κτήριο στη χώρα!

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ:Θα βάλουμε κόσμο και κοσμάκη σε κάθε άδειο κτήριο στη χώρα!

1668
0

“Το προσφυγικό είναι ένα μεγάλο, σύνθετο, πρόβλημα, που αποκτά διαστάσεις εθνικής κρίσης και επομένως θέλει ειδική και εξαιρετική διαχείριση. Κάθε μέρα κάνουμε συσκέψεις με τον αρμόδιο να το διαχειριστεί, τον κ. Χρυσοχοΐδη».

Η δήλωση ανήκει στον υπουργό Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Οπως και η συνέχειά της:
«ο σχεδιασμός που κάνουμε αυτή τη στιγμή με το καθ’ ύλην αρμόδιο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και με το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, έχει να κάνει με το να κινητοποιήσει και να ευαισθητοποιήσει τους εταίρους μας για να αναλάβουν και αυτοί το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί. Μέχρι στιγμής δεν το έχουν κάνει. Αφήνουν την Ελλάδα να σηκώνει μεγαλύτερο βάρος από αυτό που μπορεί να σηκώσει. Και βέβαια εμείς να προσπαθήσουμε να συνεννοηθούμε για να δώσουμε κάποιες λύσεις».

Όσον αφορά τους χώρους εγκατάστασης, οι οποίοι όμως δεν περνάνε μόνο από εμάς.Αυτή τη στιγμή αναζητούνται διάφορα κτίρια ανά την επικράτεια, όχι μόνο στρατόπεδα. Ακόμη και κτίρια εγκαταλελειμμένα, βιομηχανικής χρήσης, που διαθέτουν κατάλληλες υποδομές. Είναι και αυτό ακόμη στο σχεδιασμό μας και θα δούμε πώς θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες. Όμως το τιμόνι το έχει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αυτό οδηγεί όλον το συνολικό σχεδιασμό, εμείς συμμετέχουμε. Γιατί κακά τα ψέματα, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, πάντα οι ένοπλες δυνάμεις καλούνται να βάλουν πλάτη. Νομίζω ότι τις επόμενες ημέρες θα φανεί και στην πράξη το αποτέλεσμα αυτού του σχεδιασμού» .
Κατανοητά ολα αυτά και ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ως τώρα είχε μια σοβαρή παρουσία στην πολιτική,χωρίς την άθλια γλώσσα και το άθλιο ύφος συναδέλφων του στο χώρο που σήμερα κυβερνά.Χωρίς ακόμα μεγαλύτερες αθλιότητες των εμφανιζομένων ως “δημοσιογράφων” και στην πραγματικότητα σιτιζομένων στο διαπλεκόμενο πρυτανείο της παρεούλας που ήθελε με κάθε τρόπο την εξουσία.
Γιατί τα γράφουμε;
Διότι ώσπου να πάρουν την εξουσία μας έλεγαν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι πλήρως αναξιόπιστη στο εξωτερικό και δη στην Ευρώπη,όπου οι Ευρωπαίοι ακούνε ΣΥΡΙΖΑ θυμούνται Τασία και τη δήλωση ότι “λιάζονται εξαφανίζονται οι πρόσφυγες και λένε αμάν πότε θα έρθει η Νέα Δημοκρατία και το ΚΙΝΑΛ στην εξουσία για να λύσουμε μια και καλή αυτά τα προβλήματα,να σταματήσουμε τις ροές και να δώσουμε την Ελλάδα στους Ελληνες”.
Ναι,ναι…Αυτά έλεγαν με γλώσσα ενίοτε σκληρή,ενίοτε ιταμή…
Φαντασθείτε να ήταν η Τασία που να έκανε τη δήλωση του Νίκου(Παναγιωτόπουλου) ότι ψάχνουμε κάθε κτήριο υπο εγκατάλειψη να δώσου φως ,νερό ,τηλέφωνα να βάλουμε μετανάστες με προοτπική μόνιμης εγκατάστασης…
Τα στελέχη αυτά και τα παπαγαλάκια τους θα είχαν σπάσει και τις οθόνες,από την “ιερή ,πατριωτική αγανάκτηση του εποικισμού της χώρας”…
Ετσι είναι η ζωή…
Εκεί που φτύνει κανείς καμιά υφορά υποχρεώνεται να… κλπ κλπ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here