Αρχική Δικαιοσυνη Σκευωρία-Πυθία Νο2 η ΝΟΒΑΡΤΙΣ-τρόμος στις ΗΠΑ για τις εξελίξεις στην Ελλάδα!..

Σκευωρία-Πυθία Νο2 η ΝΟΒΑΡΤΙΣ-τρόμος στις ΗΠΑ για τις εξελίξεις στην Ελλάδα!..

1780
0

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Φόβος και τρόμος και στην πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα!..

Φόβος και τρόμος που μεταδόθηκε και στις ΗΠΑ από την εδώ πρεσβεία.

Λέγεται μάλιστα ότι ο πραγματικός λόγος ,για τον οποίο ο πρόεδρος Τράμπ έδιωξε τον συμβουλο ασφαλείας Μπόλτον, ήταν το ότι δεν προέβλεψε με ακρίβεια τι θα γινόταν στην Ελλάδα και όχι για όσα γίνονται στον περσικό κόλπο,όπου αντάρτες ή απευθείας το Ιράν πυρπόλησαν τις εγκαταστάσεις της τεράστιας εξαγωγικής πετρελαϊκής εταιρείας ΑΡΑΜCO (στην Ελλάδα συνεργάζεται με τον Ομιλο Βαρδινογιάννη-Μότορ Οίλ) και οι ΗΠΑ “αναγκάζονται” να καλύψουν την διεθνή ζήτηση με ακριβότερο πετρέλαιο…

Οχι για το κουβάρι μεταξύ Ιράν-Ρωσίας-Ισραήλ-Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-ΗΠΑ,το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλη ανάφλεξη και χωρισμό σε εχθρούς και φίλους στην περιοχή μας…

Οοοχι!Αυτά είναι μικροπράγματα και δεν ανησυχούν τις ΗΠΑ…

Οι ΗΠΑ και η πρεσβεία τρόμαξαν γιατί ενώ αυτά συμβαίνουν εκεί, στην Ελλάδα υπήρξαν δυο πολύ σοβαρές εξελίξεις.

Από τη μια πλευρά η εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ανακάλυψε-αποκάλυψε “γιάφκα ΝΟΒΑΡΤΙΣ”,κοντά στην Αμερικανική πρεσβεία.Εκεί ανακριτές,δηλαδή οι εισαγγελείς διαφθοράς,πίεζαν τους μάρτυρες υπο προστασία,κάποια στελέχη,άσπιλα και αμόλυντα που δεν είχαν ιδέα για παρανομίες να καταλογίσουν οπωσδήποτε παρανομίες της ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Αγνοούσαν δηλαδή το πραγματικό γεγονός,ότι δηλαδή η ΝΟΒΑΡΤΙΣ έγινε ,όπως και η ΖΗΜΕΝΣ και ο Βγενόπουλος, πρώτη στον τομέα της με την αξία της και με την καπατσωσύνη του μάνατζερ Φρουζή, ο οποίος ήταν τόσο αγαθός στις προθέσεις του και στις πράξεις ,ώστε τις διακήρυσσε και δημόσια και προέβλεπε την αέναη κερδοφορία κλπ.

Οι ανακριτές πίεζαν τους μάρτυρες να πουν ψέμματα για να μην μπλέξουν στα γρανάζια της ελληνικής δικαιοσύνης,να δώσουν στοιχεία που τα χρειάζονται και οι Αμερικανοί και με αυτά τα στοιχεία να εμπλέξουν κορυφαίους Ελληνες πολιτικούς και Κόμματα,που είναι πασίγνωστοι και πασίγνωστα ότι είναι και αθώοι και τα Κόμματα επίσης πεντακάθαρα.

Χειρότερα και απο το Γουότεργκέϊτ δηλαδή…

Πόσο χειρότερα;

Κάτι σαν σχέδιο ΠΥΘΙΑ, αλλά στον τομέα της  Ελληνικής Υγείας.

Ποιός δεν ξέρει πόσο καθαρός είναι και πώς οι καθηγητάδες της ιατρικής,οι διευθυντές πορεύονται μόνο με τον μισθό τους και τίποτα παραπάνω;

Ποιός δεν ξέρει ότι οι τρεις καθηγητές που είχαν καταδικαστεί στη Θεσσαλονίκη σε 14 χρόνια κάθειρξης πρωτοδίκως ,στο Εφετείο απέδειξαν ότι μάζεψαν τα εκατομμύρια ευρώ φασούλι το φασούλι και μάλιστα μαυρομάτικο και γιαυτό αθωώθηκαν παμψηφεί;

Τώρα αυτή η “γιάφκα ΝΟΒΑΡΤΙΣ” αποκαλύφθηκε και θυμίζει την άλλη “γιάφκα” ,που κι αυτή εκεί κοντά ήταν και απο εκεί παρακολουθούσαν την κυβέρνηση Καραμανλή,όπως είχαν αποκαλύψει τότε οι τρεις υπουργοί του.

Ποιός τα συντονίζει ή τα συντόνιζε όλα αυτά;

Σκεφτήκαμε ότι για νάναι κοντά στην αμερικάνικη πρεσβεία ,για να υπάρχει τόσος τρόμος στις ΗΠΑ και να απολύουν τον σύμβουλο ασφαλείας κάτι σοβαρότατο συμβαίνει…

Και εκεί που ξύναμε το γέρικο κεφάλι μας να εξηγήσουμε τον τρόμο(λέγεται ότι ο πρόεδρος Τράμπ όχι μόνο δεν κοιμάται,αλλά σπάει ότι βρίσκει μπροστά του και πρώτη τη Μελάνια…) μια εξήγηση της σοβαρότητας της κατάστασης μας έδωσε η (συνδυαστική όλων αυτών) μήνυση που κατέθεσε ο πρώην υπουργός και φίλος μας Ανδρέας Λοβέρδος κατά των Ελλήνων εισαγγελέων-ανακριτών σε αυτή τη γιάφκα.

Διαβάζουμε στο ΖΟΥΓΚΛΑ:

“Στη 16σέλιδη μήνυση που κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλά για «παρανομίες των εγκαλουμένων», αναφερόμενος μεταξύ άλλων στις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων και στην «παράλειψη» των εισαγγελικών λειτουργών να συμπεριλάβουν στον φάκελο που διαβίβασαν στη Βουλή για τον ίδιο τα στοιχεία που είχε επικαλεστεί στις εξηγήσεις που έδωσε ενώπιόν τους.

«Η κατάχρηση εξουσίας έχει τελεστεί και όλοι γνωρίζουν τον ηθικό αυτουργό» δήλωσε βγαίνοντας από το εισαγγελικό γραφείο ο κ. Λοβέρδος, ο οποίος επικεντρώθηκε  «στον δόλο των εγκαλούμενων και τον ρόλο υπουργού της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα». Συγκεκριμένα, αναφέρεται στη δήλωση στην οποία είχε προβεί ο τότε αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δ. Παπαγγελόπουλος στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου μετά τη διαβίβαση της δικογραφίας για τη Novartis στη Βουλή, λέγοντας: «Θέλω να πω κι εγώ ότι έλαβα πριν από λίγο μερική ενημέρωση για τα στοιχεία της δικογραφίας και η πείρα μου ως εισαγγελέα με οδηγεί αβίαστα στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους».

«Από τον συνδυασμό όσων προαναφέρθηκαν», κατά τον κ. Λοβέρδο, «προκύπτει η επίταση του δόλου με την οποία λειτούργησαν οι εγκαλούμενοι εφαρμόζοντας την εντολή του προσώπου με το ψευδώνυμο Ρασπούτιν -του κατονομασθέντος Δ. Παπαγγελόπουλου- να εμπλέξει πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης στη σκευωρία Novartis, να καταστρέψει τους ίδιους και τα κόμματά τους και όταν μετά από χρόνια απαλλαγούν, να έχουν προλάβει να ωφεληθούν οι τότε κυβερνώντες.

»Με άλλα λόγια, αυτό που ανέφερε η κυρία Ράικου διά των κύκλων της ότι ο Ρασπούτιν τής έδινε ως οδηγία ”ας πάνε παρακάτω να απαλλαγούν”, είναι απολύτως χαρακτηριστικό του σκοπού και της στόχευσης της σκευωρίας Novartis, και εξηγεί με σαφείς όρους τις πράξεις και τις παραλείψεις των εγκαλούμενων, αποδεικνύοντας και τον άμεσο δόλο με τον όποιο ενήργησαν» αναφέρει στη μήνυσή του ο κ. Λοβέρδος.

Επιπλέον, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κάνει ιδιαίτερη μνεία στην αναφορά που είχε καταθέσει ο ίδιος με μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ τον Φεβρουάριο του 2017 και αφορούσε σε πράξεις του τότε υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή. «Η αναφορά μας κατατέθηκε στις 21-2/2017 και στις 8 Μαρτίου 2017, όποτε και είχε αναλάβει η κ. Τουλουπάκη, στείλαμε συμπληρωματικά στοιχεία. Αρμόδιος τότε υπουργός ήταν ο κ. Κουρουμπλής και η μη τιμολόγησή του σήμαινε δώρο εκατομμυρίων ευρώ στις φαρμακευτικές εταιρείες. Οι εγκαλούμενοι άφησαν παρανόμως να αποσβεσθεί η προθεσμία της Βουλής να εφαρμόσει τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και απέστειλαν τον σχετικό φάκελο μαζί με τον άσχετο με την υπόθεση της μη τιμολόγησης φάκελο Novartis στις 6/2/2018. Ο δόλος εν προκειμένω των εγκαλουμένων κατά τη διάπραξη του αδικήματος της κατάχρησης εξουσίας έχει και την αντίστροφη φορά του άρθρου 239 ΠΚ. Δέκα αθώοι πολιτικοί να εμπλακούν στη σκευωρία Novartis και να ασκηθεί δίωξη εναντίον τους και ένας εξ αντικειμένου υπεύθυνος υπουργός της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα να αποφύγει τον έλεγχο των ενδεχόμενων ποινικών του ευθυνών».

Τώρα πάνε σε προανακριτική Επιτροπή και εκεί θα αποκαλυφθεί η σκευωρία.

Είναι να μην επικρατεί τρόμος και φόβος στις ΗΠΑ και να μην φοβούνται ότι μπορεί και να έχουμε ομαδική αυτοκτονία όλων των μελών της Κυβέρνησης ,συμπεριλαμβανομένου του Τράμπ,της Μελάνια,της Ιβάνκα,μια φίλης της που κάνει στενή παρέα,του Τζάρεντ και ενός κολλητού του απο το Κολλέγιο και-το πιθανότερο- του Κιμ Γιουγκ Ουν της Β.Κορεάς, οποίος τελευταία πίνει νερό στο όνομα του Τράμπ;

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here