Αρχική Δικαιοσυνη ΣΟΚ! Ο κρατικός ΟΔΔΥ πούλησε σε χρόνο ρεκόρ πολυτελές κλεμμένο αυτοκίνητο...

ΣΟΚ! Ο κρατικός ΟΔΔΥ πούλησε σε χρόνο ρεκόρ πολυτελές κλεμμένο αυτοκίνητο σε μεγαλοδημοσιογράφο!Το προφήτευσε ο Αντ. Κοκορίκος με κείμενο για την “πεπονόφλουδα και τον κοινό νου”!

4041
0
ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Ο γνωστός δημοσιογράφος  Αντώνης Κοκορίκος είχε κάνει μεγάλες επιτυχίες στα χρόνια της κυριαρχίας του ΠΑΣΟΚ προερχόμενος ως αγωνιστής  δημοσιογράφος από τον(έντυπο) “Αγωνιστή” του ΠΑΣΟΚ.
Εγραψε πολλά στη συνέχεια και μεταξύ των πολλών και το εξής:
 “…Ο δημοσιογράφος πρέπει σαν τη γυναίκα του Καίσαρα, όχι μόνον να είναι (σσ: το τίμιος παραφράζει)αλλά και να φαίνεται ανεξάρτητος. Από τον Μάϊο του 1982 η δουλειά μου ως δημοσιογράφου με έφερε δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου σε καθημερινή βάση για επτά χρόνια.
Ως το 1989 οπότε και απέκτησα προσωπική καθημερινή δημοσιογραφική εκπομπή στον Sky 100,4 και δεν μπορούσα να τον ακολουθώ κατά πόδας. Αυτά τα επτά χρόνια (1982-1989) έμαθα σχεδόν όλα όσα ξέρω για να αποφεύγεις τις πεπονόφλουδες στο δρόμο της Αριστεράς…
Τελικά είναι ακαταμάχητη η πεπονόφλουδα; Ασφαλώς όχι. Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε όσους έχουν κοινό νου και καταλαβαίνουν τα αυτονόητα. Οι υπόλοιποι πατάνε τις πεπονόφλουδες…”
Αυτά έγραφε  ο Αντώνης Κοκορίκος,περιώνυμος για τις εκπομπές-“αλαφουζιές” εναντίον(και) του Μητσοτακέϊκου ,τον οποίο τότε ο ΣΚΑΙ εξίσωνε με τη Μαφία…
Ο Αντ.Κοκορίκος όταν έγραφε αυτά για τον Καίσαρα και τον δημοσιογράφο ,προφανώς  είχε υπολογίσει χωρίς τον …ΟΔΔΥ.
Τον απόλυτα διεφθαρμένο αυτό ΚΡΑΤΙΚΟ  οργανισμό που εμπορεύεται αυτοκίνητα (και)απο ναρκωτικά,κλεμμένα,”αρπαγμένα” με κόλπα,όπως αυτό της σκευωρίας της Λαμίας,το οποίο αποκαλύψαμε στην Ελευθεροτυπία το 2014 με τίτλο ” Η Ηρωίνη της Αστυνομίας”.
Αρπαξαν ένα αυτοκίνητο με κατάσχεση για δήθεν ναρκωτικά.Αποδείχθηκε ότι ναρκωτικά δεν υπηρξαν ποτέ και ότι όλα ήταν ΔΟΛΙΑ σκευωρία Αστυνομικών
Με σκευωρία το πήραν και μέσω του ΟΔΔΥ το έδωσαν…
Σήμερα παρότι η εισαγγελία διέταξε εδώ και χρόνια να το δώσουν πίσω ΔΕΝ το επέστρεψε ποτέ ούτε ο ΟΔΔΥ του Σταϊκούρα,ούτε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Πέρασαν από τότε σχεδόν οκτώ χρόνια και ακόμα η Δικαιοσύνη δεν έχει βρει άκρη ποιός πάτησε και ποιά πεπονόφλουδα…
Ελπίζουν στην τυχαία ..εντιμότητα ενός δικαστικού τα τέσσερα θύματα αυτής τη ς ιστορίας.
Αντίθετα μετά σχεδόν τόσα χρόνια και λίγο παραπάνω χάρη στην παρατηρητικότητα και εντιμότητα αστυνομικών ένα αυτοκίνητο πολυτελείας με ιστορία στην παρανομία  αποκαλύφθηκε και ο δράστης ή οι δράστες της παρανομίας πάτησαν την πεπονόφλουδα.
ΟΔΔΥ…
Κατά σύμπτωση το αυτοκίνητο αυτό ξεκίνησε την παρανομη πορεία του από την ίδια πόλη καταγωγής του Αντ Κοκορίκου(Χαλκίδα)  και μέσω του ΟΔΔΥ είχε μια απίστευτη διαδρομή.
Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε ένα δρόμο στον Πειραιά και οι αστυνομικοί παρατήρησαν τα εξής:

Ένα τεράστιο ,πολυτελές Land Rover χρώματος γκρι στο πίσω μέρος, φέρει δύο πινακίδες. Μία  στο σωστό μέρος και μία πάνω αριστερά.

Ελέγχουν την πινακίδα του οχήματος και έκπληκτοι διαπιστώνουν πως αυτή δεν αντιστοιχεί στο γκρι Land Rover των 2.500 κυβικών που έχουν μπροστά τους, αλλά σε ένα… Rover μπορντό 1.500 κυβικών. Προκύπτει πως, ενώ το Land Rover έχει ως καύσιμο κίνησης το πετρέλαιο και είναι δηλωμένο ως «Φορτηγό», το Rover -στο οποίο αντιστοιχεί η πινακίδα- κινείται με βενζίνη και είναι δηλωμένο ως «Επιβατικό».

Το ίδιο προκύπτει και από τη δεύτερη πινακίδα που είναι κολλημένη στο αυτοκίνητο στην πίσω αριστερή πλευρά. Και αυτή αντιστοιχεί στο μπορντό Rover και εμφανίζεται να έχει κατατεθεί στο Υπουργείο Μεταφορών το 2017.

Ελέγχουν τον αριθμό πλαισίου του οχήματος,στο παρμπρίζ. Αντιστοιχεί στο εν λόγω Land Rover, το οποίο όμως φαίνεται να έχει δηλωθεί ως κλεμμένο (!) από το 2010. Δηλαδή έχουν μπροστά τους ένα αυτοκίνητο το οποίο έχει ψεύτικες πινακίδες και έχει κλαπεί από το 2010! Άμεσα ξεκινούν την αναζήτηση του ιδιοκτήτη, την αναζήτηση δηλαδή του ατόμου που εμφανίζεται ως ιδιοκτήτης του… μπορντό Rover, που ως διά μαγείας άλλαξε χρώμα και… μεγάλωσε, με αποτέλεσμα από Rover να μεταμορφωθεί σε… Land Rover.Τελικά, εντοπίζουν τον ιδιοκτήτη και εκεί προκύπτει η μεγαλύτερη έκπληξη. Εμφανίζεται γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος …

Ο δημοσιογράφος δηλώνει ότι το αγόρασε  από τον ΟΔΔΥ(πάνω στη φωτογραφία) και απο την έρευνα φαίνεται ότι το αγόρασε τρεις μήνες μετά την δήλωση κλοπής!!!

Πως ένα κλεμμένο αυτοκίνητο βρέθηκε τόσο σύντομα(σε τρεις μήνες!) στον ΟΔΔΥ και με πλαστές πινακίδες πωλήθηκε με (δηλωμένα ως τώρα…) θυματα κλοπής τον πραγματικό ιδιοκτήτη και τον μεγαλο-δημοσιογράφο που αγόρασε αυτό το πολυτελές όχημα και δεν είχε αντιληφθεί τίποτα  για την παράνομη διαδρομή τόσο καιρό;

ΟΔΔΥ…

Υπήρχε κύκλωμα στον ΟΔΔΥ και εκτός αυτού;Υπάρχει ακόμα;Μετέχουν παρακατιανοί ή μήπως και υπεράνω υποψίας,όπως είναι και το λογικότερο να υποθέσει κανείς;

Οταν απαντηθούν αυτά τα ερωτήματα τότε θα καταλάβουμε ποιός πάτησε την πεπονόφλουδα για την οποία γράφει ο Αντώνης Κοκορίκος τόσο,μα τόσο προφητικά ,χωρίς ο καημένος να γνωρίζει τη συνέχεια  είχε γράψει.

Καταλαβαίνει σήμερα κανείς με κοινό νου ,ότι στον Πειραιά συνέβη στον γνωστό αυτό δημοσιογράφο και στους άλλους που σχετίζονται με την ιστορία του αυτοκινήτου αυτού το αυτονόητο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here