Αρχική Ελλαδα Στην κορυφή το Ιατρικό Κέντρο με στρατηγική συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστική!

Στην κορυφή το Ιατρικό Κέντρο με στρατηγική συμφωνία με την Εθνική Ασφαλιστική!

2429
0

 

Στρατηγική συμφωνία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με την Εθνική Ασφαλιστική
Νέα στρατηγική συμφωνία,η οποία συμβάλλει στην διατήρηση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών στην κορυφαία νοσηλευτική θέση της χώρας,υπογράφηκε μεταξύ της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και του Ομίλου Ιατρικό-Αποστολόπουλου.

 Νέα στρατηγική συμφωνία  έρχεται σε συνέχεια της πολυετούς και ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας, μεταξύ των δύο μεγάλων ελληνικών Ομίλων.

Η νέα συμφωνία εξασφαλίζει, μεταξύ άλλων, την απευθείας κάλυψη των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής στις επτά κλινικές του Ομίλου στην Αττική (Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Παιδιατρικό Κέντρο & ΓΑΙΑ Μαιευτική – Γυναικολογική, στο Μαρούσι, Ιατρικό Π. Φαλήρου, Ιατρικό Ψυχικού, Ιατρικό Περιστερίου), και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, προσφέροντας απρόσκοπτη πρόσβαση στις κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες υγείας, σε όλο το φάσμα της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας. Παράλληλα, υπάρχει σειρά σημαντικών παροχών και μοναδικών προνομίων για το σύνολο των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Φέτος ο Όμιλος γιόρτασε τα 20 χρόνια του ιατρικού Διαβαλκανικού Κέντρου στη Θεσσαλονίκη.Το Διαβαλκανικό που θεωρείται απο τα κορυφαία στην Ευρώπη είχε εγκαινιαστεί από τον Μιχαήλ Γκορμπατσόφ,τον άνθρωπο που πέτυχε την ειρηνική μετάβαση των σοβιετικών δημοκρατιών στην ανεξαρτησία τους και θεωρείται απο τις σημαντικότερες προσωπικότητες στην παγκόσμια πολιτική Ιστορία,ακριβώς για το τεράστιο και αναίμακτο αυτό βήμα που εθεωρείτο σχεδόν αδύνατο να πραγματοποιηθεί χωρίς όχι απλά αιματοχυσία,αλλά τρίτο παγκόσμιο πόλεμο!

Λίγο νωρίτερα ο Ομιλος Αποστολόπουλου είχε ιδρύσει το πρώτο ιδιωτικό νοσοκομείο στη Σοβιετική Ενωση  με έδρα μέσα στο…Κρεμλίνο!

Το Διαβαλκανικό εγκαινίασε και την αντίστροφη κίνηση του…Αγγλου Ασθενή!.Αγγλοι ήρθαν για νοσηλεία στην Ελλάδα(Διαβαλκανικό) την ώρα που η κίνηση ήταν απόλυτα αντίστροφη.Δηλαδή Έλληνες πήγαιναν στο εξωτερικό και ιδιαίτερα στην Αγγλία για νοσηλεία…

Με αφορμή την υπογραφή της νέας συμφωνίας, ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος(στη φωτογραφία με τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Ομίλου Γιώργο και Χρήστο Αποστολόπουλο) δήλωσε:

«Η σταθερή ανάπτυξη των ιδιωτικών νοσοκομείων και των ασφαλιστικών εταιρειών είναι απόλυτα συνυφασμένη με μακροχρόνιες, στρατηγικού χαρακτήρα, συνεργασίες, που έχουν ως κύριο στόχο τη διασφάλιση απρόσκοπτης πρόσβασης σε κορυφαίες υπηρεσίες υγείας, σε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας. Η υπογραφή της νέας συμφωνίας με την Εθνική Ασφαλιστική αποδεικνύει στην πράξη την πάγια στρατηγική του Ομίλου μας.

Ότι ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, οι κορυφαίοι ιατροί – συνεργάτες μας, το άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός τελευταίας γενιάς, καθώς και οι υπερσύγχρονες και πιστοποιημένες για τη λειτουργία τους νοσοκομειακές μας μονάδες, θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην υπηρεσία των ασφαλισμένων της Εθνικής Ασφαλιστικής, με ακόμα σημαντικότερες παροχές και προνόμια. Καθώς και την κορυφαία εξυπηρέτηση που διαχρονικά προσφέρει ο Όμιλός μας.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, το δίκτυο και, φυσικά, τους ασφαλισμένους της Εθνικής που εμπιστεύονται καθημερινά την υγεία τους στα χέρια μας, δίνοντάς τους μία ακόμα υπόσχεση και προσωπική δέσμευση: Θα διατηρήσουμε την ελληνική υγεία σε ελληνικά χέρια, με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών να πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις, πάντα ένα βήμα μπροστά, πάντα δίπλα στον άνθρωπο, στο πλευρό του ασφαλισμένου».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Σταύρος Κωνσταντάς, ανέφερε: «Η προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης προς τους ασφαλισμένους μας είναι πρωταρχικός και κύριος στόχος για την Εθνική Ασφαλιστική.

Η υπογραφή της συμφωνίας με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών προσφέρει στους ασφαλισμένους μας πολλαπλά και σημαντικά οφέλη. Μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε πολλαπλές επιλογές πρόσβασης σε καινοτόμες μεθόδους ιατρικής και νοσοκομειακής περίθαλψης.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής μας για πρόσβαση των ασφαλισμένων μας σε υπηρεσίες ιατρικής νοσηλείας και περίθαλψης τελευταίας γενιάς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here