Αρχική Αθλητικα Συνέρχεται(;) απο το κώμα ο Σουμάχερ!..

Συνέρχεται(;) απο το κώμα ο Σουμάχερ!..

2238
0

 

Μακάρι να μην είναι μια κουβέντα επιπόλαιη, που ξέφυγε από έναν 88χρονο,όπως ο επικεφαλής της Φόρμουλα 1 Μπέρνι Εκλεστον.Μακάρι ο διάσημος και πιο επιτυχημένος οδηγός φόρμουλα 1 Γερμανός Μίχαελ Σουμάχερ να βρίσκεται σε “καλό δρόμο” και να συνέλθει από το κώμα,στο οποίο περιέπεσε μετά το δραματικό ατύχημά του σε πίστα σκι των Αλπεων

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για τον θρύλο της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο 88χρονος Εκλεστον  απάντησε: «Δεν είναι μαζί μας αυτή τη στιγμή. Όμως όταν θα είναι καλύτερα, θα απαντήσει όλες τις ερωτήσεις σας».

Η δήλωση θα μεταδοθεί στις…5 Δεκέμβρη 2019 σε σχετικό ντοκυμαντέρ και όταν έγινε γνωστή παρασκηνιακά άρχισε το ψάξιμο:Ξέρει κάτι αισιόδοξο και κάτι παραπάνω και προετοιμάζει την κοινή γνώμη ή μήπως είναι μια ευχή που ένας 88χρονος με την γνωστή σκέψη της ηλικίας έκανε ,ελπίζοντας απλώς ,ότι ως τότε θα υπάρχουν καλά νέα;

Από την πλευρά της οικογένειας δεν υπάρχει το παραμικρό σχόλιο και γενικά η  δημόσια θέση της είναι ότι ο Σουμάχερ βρίσκεται στην ίδια κατάσταση και τον φροντίζει η οικογένεια ελπίζοντας ότι ,όπως και άλλοι,θα βγει απο το κώμα και ας περάσουν και χρόνια.

Θυμίζουμε ότι ο Σουμάχερ τραυματίσθηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2013 στην πίστα Μεριμπέλ των Αλπεων ,όπου έκανε σκι με τον τότε 14χρονο γυιό του Μικ.

Ο Σουμάχερ,πρώτος στη λίστα πρωταθλημάτων με 7 και δεύτερος στις pole posision με 71 φορούσε κράνος ,αλλιώς όπως είπαν οι γιατροί του νοσοκομείου της Λωζάνης,όπου μεταφέρθηκε θα είχε πεθάνει ακαριαία,αφού το χτύπημα σε βράχο ήταν πολύ δυνατό.

Σήμερα αναρρώνει(;) κάτω απο συνθήκες απόλυτης διακριτικότητας στο σπίτι του στις όχθες της Λίμνης της Γενεύης και διανύει τα 51 του χρόνια.

Ηταν ο μόνος οδηγός της Φόρμουλα που είχε καταπληκτικές επιδόσεις και στο ποδόσφαιρο(γνωστές οι ομάδες ποδοσφαίρου που συγκροτούσε για φιλανθρωπικούς λόγους) και στο σκι.

Λέγεται ότι τραυματίσθηκε στην προσπάθειά του να “δυναμώσει” τον γυιό του προετοιμάζοντάς τον να μπει στη φόρμουλα 1 ,όπου κυρίαρχο προσόν είναι η ικανότητα στα πόδια και η ταχύτητα αντιδράσεων με χέρια,κεφάλι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here