Αρχική Γυναικα Σύνοδος ΝΑΤΟ:Μια τρύπα στο νερό ο Ερντογάν,πασαρέλα γυναικών και επίπεδο ανάλογο των...

Σύνοδος ΝΑΤΟ:Μια τρύπα στο νερό ο Ερντογάν,πασαρέλα γυναικών και επίπεδο ανάλογο των …φθαρμένων ανακτόρων

1502
0

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τι θα κάνει ο Ερντογάν στη Μεσόγειο;

Το μήνυμα που βγαίνει από την σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο είναι ότι η Τουρκία έβαλε την όπισθεν και πρακτικά θα κάνει μια τρύπα στο νερό…Η μάλλον τρύπες στα νερά ανοιχτά της Κύπρου.

Θα κάνει γεωτρήσεις νότια της Κρήτης σε συμφωνία με την Λιβύη ,όπως ανακοίνωσε;

Στην Κρήτη βρίσκεται η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή βάση των ΗΠΑ,στη Σούδα.

Το Κοινοβούλιο της Λιβύης “αδειασε” την συμφωνία που ανακοίνωσαν η Τουρκία και ο πρωθυπουργός που αναγνώρισε η Δύση ,ως ηγέτη της Δυτικής Λιβύης και ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας είπε ότι οι τρύπες στο νερό θα γίνουν όταν η συμφωνία εγκριθεί απο τα κοινοβούλια των δυο χωρών.

Πότε θα εγκριθεί στα κοινοβούλια;

Μόνο όποτε θελήσουν οι Αμερικανοί.Αν δεν θελήσουν οι ΗΠΑ δεν θα εγκριθούν ποτέ…

Οι Αμερικανοί θα θελήσουν;

Η πλευρά των ΗΠΑ έχει ένα επιχείρημα στο ΝΑΤΟ για μερικές χώρες και όχι για την Ελλάδα που εισφέρει το περίφημο 2% του προυπολογισμού σε αμυντικές δαπάνες.

Το επιχείρημα είναι: θέλετε να πολεμούν οι Αμερικανοί στρατιώτες με έξοδα της Αμερικής στη μέση Ανατολή για να έχετε φθηνό πετρέλαιο στην Ευρώπη και στον Καναδά.Θέλετε να πολεμούν οι Αμερικανοί στρατιώτες στην Αφρική για να μην γεμίσετε με μετανάστες και για να μην κυριαρχήσει το Ισλαμικό Κράτος στην μουσουλμανική Αφρική.

Και θέλετε στη συνέχεια οι δικοί σας νέοι να μην υπηρετούν καν σε στρατό,αλλά να διαδηλώνουν στους ελέυθερους απο λαθρομετανάστες δρόμους της Ευρώπης και στη θερμαινόμενη με φτηνο πετρέλαιο Ευρώπη με σύνθημα “Αμερικανοί φονιάδες των λαών γκόου(πηγαίνετε) σπίτια σας”

Οι δυτικο ευρωπαίοι και βορειοευρωπαίοι θέλουν απο την πλευρά τους να υποβάλετε σε σκληρά οικονομικά μνημόνια η Ελλάδα για να επιτύχει πλεονάσματα,ώστε να μην επιβαρύνονται οι ίδιοι φορολογικά,αλλά η Ελλάδα με δικά της μέσα να παλεύει κόντρα στην εισβολή χιλιάδων και χιλιάδων απελπισμένων ανθρώπων που ψάχνουν τρόπο να πάνε στη Δυτική και Βόρεια Ευρώπη για να έχουν καλές συνθήκες ζωής…

Οι Αμερικανοί υποστηρίζουν επίσης ότι οι γερμανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες έχουν γίνει πρώτες και ζάμπλουτες επειδή με τις δωροδοκίες πωλούν προϊόντα και οι φορλογικοί παράδεισοι είναι γεμάτοι με μίζες ευρωπαίων αξιωματούχων και όχι αμερικανών.

Τι απαντούν οι Ευρωπαίοι;

Οτι κύριοι ωφελημένοι είναι οι Αμερικανοί και ότι τα κύματα μεταναστών και προσφύγουν δημιουργούνται απο την δημιουργία εμπόλεμων καταστάσεων στα μέρη αυτά και αυτά τα υποδαυλίζουν οι Αμερικανοί.

Επομένως βγάλτε συμπέρασμα.

 

Στιγμιότυπο απο τη σύνοδο του ΝΑΤΟ ,ενδεικτικό της κρισιμότητας των στιγμών…

Στη σύνοδο του ΝΑΤΟ για πρώτη φορά δημόσια έγιναν τόσοι καυγάδες και για πρώτη φορά πούλησαν σε στρατιωτική σύνοδο τόση “μόδα και πασαρέλα” διάφορες σύζυγοι που βρήκαν ευκαιρία να τροφοδοτήσουν την ματαιοδοξία τους με την παρουσία τους στα (εντελώς διεφθαρμένα και συμβολικά στη Βρετανία)ανάκτορα του Μπάκινγχαμ.

Στα καλά νέα δεν είναι η ούτως η άλλως πολύ χρήσιμη συνάντηση Ερντογάν και Μητσοτάκη με τους υπουργούς τους,αλλά η σθεναρή στάση της Γαλλίας απέναντι στην Τουρκία.

Πόση σημασία έχει αυτή;

Τεράστια!Και δεν είναι μόνη αυτή ,αν ο Ερντογάν αμφισβητήσει ότι τα σύνορα της Ελλάδας είναι και σύνορα της Ευρωπαίκής Ενωσης.

Εκπληξη,μάλλον θετική,προκάλεσε η στάση του Εμμανουέλ Μακρόν απέναντι και απέναντι στον πρόεδρο Τράμπ,ως προς την υποστηρικτική του στάση στον Ερντογάν…

Εν μέσω δημοσιευμάτων ότι η  Μελάνια ,σλοβενικής καταγωγής πρώην μοντέλα και νυν συζυγος του Τράμπ,κάνει κουμάντο στο Λευκό Οίκο ,ως αντιπαροχή για να κάνει τα στραβά μάτια στις γυναικοαθλιότητες του Τράμπ,οι ηγέτες του Καναδά,της Γαλλίας,της Βρετανίας και της Ολλανδίας έστησαν ένα πηγαδάκι σχολίων,όχι κολακευτικών για τον Τράμπ.

Οσα λοιπόν είπαν κυκλοφόρησαν και η σύνοδος του ΝΑΤΟ από σύνοδος αμυντικής συνεργασίας έγινε σύνοδος αλληλοπροσβολών.

Και στη μέση οι γυναίκες τους που ήθελαν να παραβγούν στο ποιά είναι πιο κομψή και πιο “ακριβή”.

Γιατί το έκαναν αυτό οι γυναίκες;

Δείτε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ με τι ασχολούνται και την έχετε την απάντηση.

Συμπέρασμα: Μη φοβάστε…Τα βρίσκουν εύκολα-δύσκολα.Ο Ερντογάν έβαλε στον πάγο και το φήθεν βέτο για την Ανατολική Ευρώπη ,το οποίο προσπαθούσε να πουλήσει στη Ρωσία και να το εξαγοράσει με…πετρέλαιο στη Μεσόγειο και στη Λιβύη.

Η Ρωσία με ανακοίνωσή της τον άδειασε για την Λιβύη και του είπε “ευχαριστώ,πάρε τους S400 και σου φτάνει”.

Που θα καταλήξουν όλα αυτά;

ΟΙ χώρες της Δυτικής Ευρώπης Γαλλία,Βρετανία διεκδικούν με εταιρείες τους κέρδη απο το πετρέλαιο-φυσικό άεριο και αργά γρήγορα θα βρουν μια συμφωνία με τις ΗΠΑ και τη Ρωσία και ως εκεί…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here