Αρχική Ελλαδα Σοκ και δέος με τον φονιά της Τοπαλούδη: Σήμα στην κοινωνία ότι...

Σοκ και δέος με τον φονιά της Τοπαλούδη: Σήμα στην κοινωνία ότι “γ… ,δέρνει και σφάζει” .Βαρύ κατηγορώ στους γονείς δραστών…

2662
0

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Προσέξτε το “σήμα” που έστειλε (υψωμένο μεσαίο δάχτυλο στις κάμερες) στην κοινωνία ο ροδίτης δράστης της δολοφονίας Τοπαλούδη: Τ άλλο σημαίνει από το “σας γ… ,σας δέρνω,σας σφάζω”;

 

Τώρα κάντε σκέψεις με την υποκριτική συγνώμη που έστελνε με δηλώσεις του δικηγόρου του και αναλογιστείτε ότι πριν τα 40 του χρόνια θα είναι έξω μετά από ένα τέτοιο φρικτό έγκλημα…

Οι γονείς της τραγικής κοπέλας κατηγόρησαν ευθέως στη δίκη τους γονείς και τη γιαγιά του δράστη αυτού:

“ΟΙ γονείς και η γιαγιά των ανθρωπόμορφων της Ρόδου συγκάλυψαν τα φρικτά βασανιστήρια και τον αργό θάνατο της Ελένης Τοπαλούδη και έπρεπε να κάθονται στο εδώλιο μαζί με τα τέρατα αυτά.”

Σας φαίνονται αβάσιμα;

Στην κατάθεσή της  η μητέρα της Ελένης  είπε μεταξύ άλλων:

«Η Ελένη ήταν ένα πολύ καλό παιδί. Δοτική με αγάπη προς τον πλησίον. Ήταν παιδί της προσφοράς. Δεν είχε παρουσιάσει ποτέ κανένα πρόβλημα. Είμαι πρόσφυγας 3ης γενιάς και εμείς στον ανθρώπινο πόνο δίνουμε την ψυχή μας. Έτσι είχα κάνει την Ελένη. Το παιδί μου το σαπίσανε στο ξύλο στη διαδρομή προς το εξοχικό του Ροδίτη. Πήγαιναν και άλλο κορίτσια εκεί, στο άντρο της ακολασίας. Τους δείχνανε πορνό και τους ζητούσαν να κάνουν τα ίδια. Ήταν καμμένα χαρτιά και οι δυο. Αυτό το λένε όλοι Ροδίτες. Ο Έλληνας είχε παραβατική συμπεριφορά. Είχαν όμως τα χρήματα και του άλλαζαν σχολειά. Ο Αλβανός είχε μπει στο προφίλ του παιδιού μου και την στοχοποίησε. Πήγε με τη θέλησή της; Πού; Στο άντρο της ακολασίας; Οι μάγκες αυτοί μόνο έτσι αποκτούσαν αξία, κάνοντας ό,τι έκαναν. Είναι τέρατα. Τα αίματα του παιδιού μου έσταζαν από τα ταβάνια και τα πλακάκια. Αυτά τα καρκινώματα της Ροδίτικης κοινωνίας τι απολογία θα δώσουν στο Θεό και την κοινωνία; Αυτοί οι δολοφόνοι ούτε ψυχή έχουν ούτε καρδιά είναι τέρατα.
Πιστεύω ότι ο Ροδίτης ζήτησε τη βοήθεια του πατέρα του. Όταν πέταξαν το παιδί μου με τα σεντόνια παραμορφωμένο στη θάλασσα, είχαν τη συνδρομή των δικών τους.

Η γιαγιά του Ροδίτη που μένει κάτω από το διαμέρισμα που έγινε, κατά τη δικογραφία, ο φόνος άκουσε τα πάντα, αλλά θέλει να τον καλύψει.

Σαν μπάζο, σαν σάκο πέταξαν το παιδί μου.ΟΙ γονείς είναι εκείνοι που  θα έπρεπε να δικάζονται σήμερα.

Μου καταστρέψανε τη ζωή μου, πήραν ό,τι καλύτερο είχα. Να καταδικαστούν με την πιο υψηλή ποινή με δις ισόβια. Να τους παρακαλάει το παιδί μου και να μην δείχνουν έλεος;».
Η Ελένη του παρακαλούσε απο την αρχή,όταν την μετέφεραν με το ζόρι από τη Ρόδο στη Λίνδο με το αυτοκίνητο να την αφήσουν ,αλλά ο Αλβανός είχε κανονίσει με τον Έλληνα να βιάσουν την κόρη μου. Οι γονείς του Έλληνα είχαν τα λεφτά και νόμιζαν ότι θα τον σώσουν».

Ο πατέρας της Ελένης Γιάννης Τοπαλούδης κατέθεσε μεταξύ άλλων:

«Θα σας μιλήσω ως μάρτυρας γονιός. Μάρτυρας μιας οικογένειας που έχασε άδικα το παιδί της. Ένα παιδί με όνειρα και σχέδια για το μέλλον. Προσπαθούσαμε με νύχια και με δόντια να της δώσουμε όλα τα εφόδια. Το μεγαλύτερο όμως εφόδιο που της δώσαμε ήταν ότι την μάθαμε να αγαπάει τους συνανθρώπους της και να έχει αξία και ιδανικά. Αυτά κάποιοι άλλοι γονείς δυστυχώς δεν τα έδωσαν στα παιδιά τους. Μέσα σε αυτή την αίθουσα σήμερα παρούσα είναι και η Ελένη. Είναι παρούσα και η Ελένη μας, παρούσα στις ψυχές μας…
…Το κορίτσι μας προσπαθούσε να τελειώσει τις σπουδές του, δεν αδιαφορούσε. Ήταν παιδί μεγαλωμένο με αγάπη. Στις 27/11/2018 ήταν η τελευταία φορά που μιλήσαμε με την Ελένη. Ήμασταν δίπλα της οικονομικά και ψυχολογικά…

…Όταν μας πήραν από το αστυνομικό τμήμα και μας έδειξαν φωτογραφία της με το τατουάζ, δεν ήθελα να το πιστέψω. Μετά μας έδειξαν μια άλλη αποτρόπαια φωτογραφία της… Κανένας γονιός να μην ζήσει αυτά που βίωσα εγώ. Δεν μπόρεσα να πάω στο νεκροτομείο, πήγε ο αδελφός μου… Στις 30 Νοεμβρίου μας ενημέρωσαν ποιοι το έκαναν. Το πιο συγκλονιστικό ήταν όταν πήγαμε να μαζέψουμε τα πράγματα από το σπίτι της Ελένης. Το πλυντήριο της ήταν ανοιχτό, αυτό δείχνει ότι είχε σκοπό να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι. Με ποτάμια τα δάκρυα μάζευα τα πράγματα του παιδιού μου…Το λάθος μας ίσως ήταν ότι δεν μεγαλώσαμε την κόρη μας με καχυποψία. Στο εδώλιο θα έπρεπε να κάθονται οι γονείς των κατηγορουμένων. Δεν έκαναν τίποτα ενώ γνώριζαν για την επιθετικότητα των παιδιών τους. Αν δεν ήταν η κόρη μου θα ήταν κάποιο άλλο κορίτσι στη θέση της Ελένης μου…Δεν μας έγινε ποτέ κανένα τηλέφωνο από κανένα για να μας ζητήσουν συγγνώμη…”

Στη συνέχεια κατέθεσε ο λιμενικός κ.Ζόβας  και περιέγραψε πως χωρίς να είναι μεθυσμένοι βασάνισαν φρικτά την κοπέλα και προσπάθησαν να πετάξουν το πτώμα σε τέτοιο σημείο,ώστε να το πάρει μακριά η θάλασσα,να το παραμορφώσει και να μην βρεθεί ποτέ η αιτία θανάτου.

Είπε ότι απο τα ευρήματα φαίνεται ότι η κοπέλα αντιστάθηκε με νύχια και με δόντια γιαυτό και το διαμέρισμα γέμισε παντού αίματα και παρά το καλό πλύσιμο που έκαναν τα ανθρωπόμορφα για να καλύψουν τα ίχνη των βασανιστηρίων και της δολοφονίας δεν τα κατάφεραν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here