Αρχική Ελλαδα Υπογραφή στη Συμφωνία των Πρεσπών βάζει τώρα και ο ‘Αδωνης!!!

Υπογραφή στη Συμφωνία των Πρεσπών βάζει τώρα και ο ‘Αδωνης!!!

1732
0

Διαβάστε και ακούστε με προσοχή το παρακάτω θέμα από το documentonews.gr και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Ιδιαιτέρως εκείνοι οι …ανυποψίαστοι και η αφελείς και οι ιδιοτελείς που άκουγαν μπογδανιές και αδωνιές προεκλογικά ,οι οποίες βεβαίωναν ότι μόλις βγει η Νέα Δημοκρατία στην εξουσία θα καταργήσει αμέσως και την Συμφωνία των Πρεσπών και δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ το όνομα “Βόρεια Μακεδονία”.

Φυσικά μπορούσε νομικά να γίνει αυτό σε μία ημέρα.

Εμείς απο τότε γράφαμε ότι η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ θα ζητήσει ούτε την αλλαγή ενός κόμματος ή μιας άνω τελείας από τη Συμφωνία αυτή και θα την εφαρμόσει πλήρως από την πρώτη ημέρα πολύ χαρούμενη, γιατί η συμφωνία είναι η καλύτερη δυνατή.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και εσείς ξεχωρίστε ποιοί έλεγαν ψέμματα ενώ γνώριζαν τι θα συμβεί και ποιοί ήταν απλώς αφελείς η βλάκες.

Διαβάστε:

 

«Βόρεια Μακεδονία» τα Σκόπια και για τον Άδωνη που διερρήγνυε τα ιμάτιά του! (Video)

Έχει ο καιρός γυρίσματα και αυτό βεβαίως ισχύει και για τον Άδωνη Γεωργιάδη που μας έχει συνηθίσει στις κωλοτούμπες από τον καιρό που κατήγγειλε ως ΛΑΟΣ της Νέα Δημοκρατία ως τον καιρό που ενσωματώθηκε σε αυτήν ή κατά μερικούς που την… καπέλωσε!

Δεν είναι πολύς καιρός, μόλις μερικοί μήνες, που ο ίδιος φώναζε στην κάμερα του ΣΚΑΪ πως δεν θα πει ποτέ την πΓΔΜ, Βόρεια Μακεδονία.

«Εγώ δεν θα την πω ποτέ Βόρεια Μακεδονία (…) Να με πάτε φυλακή», δήλωνε στον ΣΚΑΪ ο Άδωνης Γεωργιάδης, νυν υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Λίγους μήνες μετά όπως αναφέρει με συγκεκριμένο έγγραφο το newsbreak.gr, o Άδωνης Γεωργιάδης, υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων πλέον, στέλνει επίσημη επιστολή-πρόσκληση με την υπογραφή του στον υπουργό Οικονομίας της Βόρειας Μακεδονίας, Kreshnik BeKteshi για να τον προσκαλέσει με χαρά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Και μάλιστα ο Άδωνης Γεωργιάδης ζητά να συναντηθεί μαζί του καθώς επισημαίνει πως θα του άρεσε να συζητήσει και να ανταλλάξει ιδέες για θέματα κοινού ενδιαφέροντος και να αναζητήσουμε πιθανές συνεργασίες!

Και καταλήγει σε ελεύθερη μετάφραση:

Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω στη Θεσσαλονίκη…

Φωτογραφία: newsbreak.gr

Κανείς βέβαια δεν ξαφνιάζεται για την κωλοτούμπα του Άδωνη Γεωργιάδη.

Άγνωστο αν ξαφνιάστηκαν οι ψηφοφόροι του, αλλά η κυβίστηση της Νέας Δημοκρατίας που «πήρε τ’ άρματα» προεκλογικά κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ολοκληρώνεται με μαθηματική ακρίβεια!

Διαβάστε επίσης:

«Μακεδονική» άτακτη υποχώρηση: Δεν είναι προδοσία η Συμφωνία των Πρεσπών, λέει ο Δένδιας

Όλη επιστολή του Άδωνη Γεωργιάδη: 

Πληροφορίες: newsbreak.gr

Σχόλιο δικό μας: Χα…Όπου νάναι έρχεται και έγγραφο με την υπογραφή Βορίδη.Από τους εικονιζόμενους στη φωτογραφία όλοι οι άλλοι έχουν προσυπογράψει φυσικά τη Συμφωνία στην πρακτιή της εφαρμογή και ΟΧΙ αναγκαστικά,αλλά με επιλογή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here