Αρχική Γυναικα Φιλάνθρωπος των ανακτόρων συνελήφθη για εμπορία ανήλικων κοριτσιών!

Φιλάνθρωπος των ανακτόρων συνελήφθη για εμπορία ανήλικων κοριτσιών!

1811
0

 

Φιλανθρωπική δράση και μπες-βγες  μέσα σε βασιλικά ανάκτορα είχε ο κύριος αυτός και δικηγόρο είχε έναν εισαγγελέα, τον οποίο ο πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ διόρισε Υπουργό Εργασίας.

Είναι επιχειρηματίας με δραστηριότητα στα χρηματιστηριακά.

Ολα καλά ως εδώ και συνηθισμένα. Ενα μεγάλο όνομα στον πλανήτη.

Που είναι η είδηση;

Το Σαββατόβραδο ο φιλάνθρωπος συνελήφθη διότι η Ομοσπονδιακή Εισαγγεκλία της Νέας Υόρκης του άσκησε δίωξη για σωματεμπορία και σεξουαλική εκμετάλλευση ακόμα και 14χρονων κοριτσιών!!!

Είναι ο Τζέφρι Επστάϊν και δεν αιφνιάσε κανέναν απο τους γνωρίζοντες η δίωξή του διότι πριν μια δεκαετία είχε κάνει συμβιβασμό για την υπόθεση αυτή με τις αρχές της Πολιτείας της Φλόριντα.

Σε βάρος του 66χρονου Επστάιν εκκρεμούσε μία κατηγορία για εμπορία ανθρώπων και μία κατηγορία για συνωμοσία με στόχο τη διακίνηση. Ο επιχειρηματίας συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου και ενδέχεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστηρίου για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες. Ο δικηγόρος του, ο Τζακ Γκολντμπέργκερ, έχει δηλώσει ότι ο πελάτης του θα δηλώσει αθώος.

Ο Επστάιν, γνωστός για τις κοινωνικές επαφές του με πολιτικούς και μέλη βασιλικών οίκων, τέθηκε στο στόχαστρο των αμερικανικών αρχών για πρώτη φορά το 2005, όταν καταγγέλθηκε στην αστυνομία του Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, ότι κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικες κοπέλες στην έπαυλή του. Τότε ο ίδιος είχε ισχυριστεί ότι οι σεξουαλικές επαφές ήταν συναινετικές και ότι νόμιζε ότι οι κοπέλες ήταν ενήλικες.

Μέχρι το 2007 ο Επστάιν ήταν αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση δεκάδων κοριτσιών, ηλικίας ακόμη και 14 ετών. Οι αρχές υποστήριζαν επίσης ότι πλήρωνε τους υπαλλήλους του για να του φέρνουν υποψήφια θύματα και έδινε εντολές σε άλλα πρόσωπα να κακοποιούν νεαρές γυναίκες. Όμως έκανε συμφωνία με τις αρχές, δηλώνοντας ένοχος για μια κατηγορία ήσσονος σημασίας. Εξέτισε ποινή 13 μηνών σε μια κομητειακή φυλακή και στο διάστημα αυτό του επιτρεπόταν να πηγαίνει κανονικά στο γραφείο του κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πολλά από τα θύματά του προσέφυγαν στη δικαιοσύνη ζητώντας να ακυρωθεί αυτός ο εξωδικαστικός συμβιβασμός, υποστηρίζοντας ότι παραβιάστηκε η ομοσπονδιακή νομοθεσία που προστατεύει τα δικαιώματα των θυμάτων καθώς στερήθηκαν την ευκαιρία να ακουστεί και η δική τους άποψη. Φέτος τον Φεβρουάριο, ένας δικαστής στη Φλόριντα δικαίωσε τις γυναίκες αυτές, κρίνοντας ότι η συμφωνία παραβίαζε τον νόμο.

Παρ’ όλ’ αυτά, το υπουργείο Δικαιοσύνης τον περασμένο μήνα έκρινε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ακυρωθεί η συμφωνία. Να σημειωθεί ότι μεταξύ των εισαγγελέων που είχαν εμπλακεί σε αυτόν τον εξωδικαστικό συμβιβασμό πριν από δέκα και πλέον χρόνια ήταν και ο Άλεξ Ακόστα, ο οποίος διορίστηκε υπουργός Εργασίας απο τον Ντόναλντ Τράμπ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here