Αρχική Γυναικα Φρίκη στις ΗΠΑ: Πυγμάχος σκότωσε 93 γυναίκες!

Φρίκη στις ΗΠΑ: Πυγμάχος σκότωσε 93 γυναίκες!

1538
0

 

 

Ο πρώην πυγμάχος Σάμουελ Λίτλ  είχε στόχο να αποδειχθεί το χειρότερο ανθρωπόμορφο στην σύγχρονη ιστορία.

Ο ίδιος “υπερηφανεύεται” σε συνεντεύξεις απο τις φυλακές ότι έχει σκοτώσει απο το 1970 έως το 2014 93 γυναίκες “για να απαλλάξει την κοινωνία από τέτοιες γυναίκες”.

Μέχρι σήμερα η Αστυνομία με βάση τις σύγχρονες μεθόδους(γνεικό υλικό,κάμερες κλπ) έχει επιβεβαιώσει ότι λέει αλήθεια για τουλάχιστον 50 δολοφονίες και πιθανόν και για πολλές άλλες,αλλά ακόμα συλλέγει υλικό.

Επίσης πολλές γυναίκες δεν έχουν βρεθεί ποτέ δολοφονημένες και επομένως είναι ομολογίες χωρίς πτώματα.Κατά πάσα πιθανότητα πραγματικές,αλλά μετά τόσες και τόσες γκάφες οι αρχές είναι πιο προσεκτικές.

Το ανθρωπόμορφο αυτό πιάστηκε τυχαία σε στέκι “Αστέγων” στην Πολιτεία του Κεντάκι και ανακαλύφθηκε ότι ήταν καταζητούμενος στην Καλλιφόρνια για πιθανή σχέση με την δολοφονία τριών γυναικών που εργαζόταν σε μπαρ.

Ετσι άρχισε να ξετυλίγεται το μαύρο κουβάρι,το οποίο αποδεικνύει τα προβλήματα στην αστυνομική έρευνα όταν τα θύματα είναι “παιδιά κατώτερου Θεού”.

Το ανθρωμόρφο,όπως και τα άλλα της κατηγορίας των “σίριαλ κίλλερς”απολαμβάνουν και τις φρικιαστικές πράξεις και -το χειρότερο- και την δημοσιότητα όταν συλληφθούν.

Επιδιώκουν να μείνουν πολύ καιρό στη δημοσιότητα και γιαυτό οι αρχές προσπαθούν να επιβεβαιώνουν τις ομολογίες για να μην δίνουν απλώς “βήμα δημοσιότητας” στα ανθρωπόμορφα.

Οι ΗΠΑ δεν κατέχουν αποκλειστικότητα στις δολοφονίες αυτού του είδους,αλλά τέτοια ανθρωπόμορφα έχουν ήδη συλληφθεί και σε άλλες μεγάλες χώρες,όπως Ρωσία,Γερμανία,Κίνα κλπ

Ο Λίτλ πάντως ευτυχώς δεν πέτυχε τον στόχο του,κυρίως επειδή ως άστεγος και φτωχός δεν είχε ευχέρια να κινείται και όχι γιατί του έλειπε το φονικό ένστικτο.

Οπως υα δείτε στη συνέχεια υπήρξαν -δυστυχώς-χειρότεροι.

Οι κυριώτερες περιπτώσεις:

 

 

Ο Γερμανός Νιλς Χέγκελ, 42 ετών, είναι ένοχος για τη δολοφονία ασθενών, στους οποίους έκανε ένεση με θανατηφόρα φάρμακα, στα νοσοκομεία όπου εργάστηκε από το 2000 έως το 2005.

Η αστυνομία υποπτεύεται πως έχει σκοτώσει έως και 200 ανθρώπους, σε υποθέσεις οι οποίες δεν μπορούν ωστόσο να διαλευκανθούν, κυρίως επειδή τα πτώματα μεγάλου αριθμού θυμάτων έχουν αποτεφρωθεί.Αν αυτό είναι πραγματικότητα η “φάτσα” που βλέπεται αριστερά με τις δικηγόρους θα είναι η πιο μαύρη ψυχή της ιστορίας…

 

:

«O ένστολος δολοφόνος”

Ο πρώην αστυνομικός από τη Σιβηρία Μιχαήλ Ποπκόφ  αναδεικνύει το τεράστιο κίνδυνο αν οι ένστολοι κινηθούν για το κακό και όχι για το καλό,όπως έχουν ορκιστεί.

Ο Ρώσος πρώην αστυνομικός κρίθηκε ένοχος τον Δεκέμβριο 2018 σε ηλικία 54 ετών για τον φόνο 56 ανθρώπων με ιδιαίτερα σαδιστικό τρόπο.

Κατά το διάστημα 1992-2007 βίασε και δολοφόνησε γυναίκες με τσεκούρι ή σφυρί αφού τις πήγαινε για βόλτα αργά το βράδυ, συχνά με το περιπολικό.

Ο ίδιος δολοφόνησε και εναν αστυνομικό. Θεωρείται ο χειρότερος κατά συρροή δολοφόνος στη σύγχρονη ιστορία της Ρωσίας.

 

Ο πρώην πυγμάχος των ΗΠΑ Σ.Λίτλ.

 

 

Στη φωτογραφία-σκίτσο μερικά απο τα θύματά του

«Ο δολοφόνος της σκακιέρας»

Το 2007 ο Αλεξάντερ Πιτσούσκιν καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη στη Μόσχα για τη δολοφονία 48 ανθρώπων, κυρίως κατά το διάστημα 2002-2006.

Σε ηλικία 33 ετών την εποχή της δίκης του, ο Πιτσούσκιν είχε πει ότι ήθελε να σκοτώνει έναν άνθρωπο για καθένα από τα 64 τετράγωνα της σκακιέρας και διέγραφε από ένα τετράγωνο κάθε φορά που σκότωνε κάποιον.

Τα θύματά του ήταν κυρίως ηλικιωμένοι αλκοολικοί άνδρες, τους οποίους συναντούσε σε ένα πάρκο.

«Ο εκτελεστής με το σπαθί» (ΚΙΝΑ)

Ο Γιανγκ Σινχάι εκτελέστηκε στην Κίνα το 2004 σε ηλικία 35 ετών έπειτα από τον φόνο 67 ανθρώπων μέσα σε μια τριετία (2000-2003).

Εισέβαλε σε εξοχικές κατοικίες και κάποιες φορές κατακρεουργούσε ολόκληρες οικογένειες με τσεκούρι, σφυρί ή σπαθί.

Η αστυνομία είχε καταγράψει ως κίνητρά του τη ληστεία και τον βιασμό, αλλά ο Γιανγκ περιγράφεται ως ένας παράφρων που απολάμβανε τις πράξεις του.

«Ο Δολοφόνος του Πράσινου Ποταμού» (ΗΠΑ)

Ο αμερικανός Γκάρι Ρίτζγουεϊ, ο οποίος ζωγράφιζε φορτηγά, ομολόγησε το 2003 ότι είχε στραγγαλίσει 48 ανθρώπους, κυρίως ιερόδουλες και δραπέτες, στο διάστημα 1982-1984, αλλά θεωρείται ύποπτος για περισσσότερους φόνους.

Απέκτησε το παρατσούκλι «Ο Δολοφόνος του Πράσινου Ποταμού» από το ποταμό του Σιάτλ όπου είχαν βρεθεί τα πρώτα του θύματα. ‘Ηταν 54 ετών όταν καταδικάστηκε και φυλακίστηκε.

Ο «Δρ. Θάνατος» της Αγγλίας

Ο Χάρολντ Σίπμαν, ένας οικογενειακός γιατρός ο οποίος ζούσε κοντά στο Μάντσεστερ, καταδικάστηκε σε ισόβια το 2000 αφού κρίθηκε ένοχος για την δολοφονία 15 ηλικιωμένων ασθενών του με θανατηφόρο δόση μορφίνης. Αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του το 2004 σε ηλικία 57 ετών.

Μια έρευνα διαπίστωσε ότι ο Σίπμαν, που είχε αποκτήσει το παρατσούκλι «Δρ.Θάνατος», είχε σκοτώσει περίπου 250 ασθενείς του από το 1971 ως το 1998, γεγονός που τον καθιστά τον χειρότερο κατά συρροή δολοφόνο…

Το «τέρας» της Κολομβίας

Ο Λούις Αλφρέδο Γκαραβίτο καταδικάστηκε το 2000 σε 835 χρόνια κάθειρξη(έτσι κάνουν οι χώρες που δεν έχουν θανατική ποινή,αλλά είναι σοβαρές) σε ηλικία 42 ετών γιατί μέσα σε μια πενταετία, ως το 1996, δολοφόνησε 189 αγόρια.

Τα πολλαπλά πρόσωπα του Λουίς Γκαραβίτο
Τα πολλαπλά πρόσωπα του Λουίς Γκαραβίτο

Έγινε γνωστός ως «Τέρας της Γένοβας» από το όνομα της γενέτειράς του στην Κολομβία. Ο Γκαραβίτο αποκτούσε πρόσβαση στα θύματά του, τα οποία ήταν από οκτώ ως 16 ετών, υποδυόμενος τον εργαζόμενο σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, τον πλασιέ, τον μοναχό ή κάποιον με ειδικές ανάγκες.

«Ο Χασάπης του Ροστόφ»

Το 1992 ο 56χρονος τότε Αντρέι Τσικατίλο καταδικάστηκε σε θάνατο για τις δολοφονίες 52 γυναικών που είχαν σεξουαλικό κίνητρο στο διάστημα 1978-1990.

Ο πρώην δάσκαλος, γνωστος ως «Χασάπης του Ροστόφ» από το όνομα της περιοχής της νότιας Ρωσίας όπου κυρίως δρούσε, εκτελέστηκε το 1994.

«Το Τέρας των Άνδεων»

Το 1980 ο Κολομβιανός Πέδρο Λόπες Μονσάλβε συνελήφθη σε αγορά του Ισημερινού αφού επιχείρησε να απαγάγει ένα κορίτσι. Στη συνέχεια ομολόγησε ότι είχε στραγγαλίσει τουλάχιστον 310 παιδιά φτωχικής καταγωγής από την Κολομβία, τον Ισημερινό και το Περού.

Το «Τέρας των Άνδεων» καταδικάστηκε σε 16 χρόνια κάθειρξης στον Ισημερινό και στη συνέχεια, το 1994, εκδόθηκε στην Κολομβία όπου και εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική.

Απελευθερώθηκε αρκετά χρόνια αργότερα και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Σήμερα θα πρέπει να είναι εβδομηντάρης.

Ο «Ορέστης» της Κύπρου

Μια σκοτεινή πλευρά της ζωής στην Κυπριακή Δημοκρατία ανέδειξε η υπόθεση του «Ορέστη», που συγκλονίζει το νησί. Ο κατά συρροήν δολοφόνος, ένας 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, κατά κόσμο Νίκος Μεταξάς, ομολόγησε τη δολοφονία επτά ανθρώπων, στο σύνολο τους μετανάστριες, μεταξύ αυτών και δύο παιδιά.

Η ιστορία της φρίκης

Πιο συγκεκριμένα τα επτά θύματα του από τα όσα μέχρι στιγμής έχει αποκαλύψει είναι: Η 38χρονη Marry Rose Tiburcio, η 6χρονη κόρη της Sierra Graze Seucalliuc, η 28χρονη Arian Palanas Lozano, η 29χρονη Maricar Valtez Arquiola, η 36χρονη Livia Florentina Bunea, η 8χρονη κόρη της Elena Natalia Bunea και ακόμα μία γυναίκα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων.

Τα τέσσερα θύματα κατάγονται από τις Φιλιππίνες, δύο από τη Ρουμανία και ένα ακόμα από το Νεπάλ.

Κοινό στοιχείο όλων των γυναικών και των παιδιών δύο εξ αυτών ότι είναι μετανάστριες στην Κύπρο. Και μία βεβαιότητα, που έδωσε αυτοπεποίθηση στο δράστη και αποδείχθηκε σε μεγάλο βαθμό αληθής: Δεν θα τις έψαχνε κανείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here