Αρχική Δικαιοσυνη Φρικώδεις καταγγελίες δικαστών, ο ενταφιασμός σκανδάλων και τα όργια στη Μασονική ...

Φρικώδεις καταγγελίες δικαστών, ο ενταφιασμός σκανδάλων και τα όργια στη Μασονική Στοά !

3942
0

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Φρίκη προκαλούν οι καταθέσεις του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ.Ιωαν.Αγγελή.
Ούτε λίγο,ούτε πολύ ο Αντεισαγγγελέας , ο οποίος ως χθες δίκαζε υποθέσεις ζωής και θανάτου,περιουσίας κρίσιμης για τις ζωές ανθρώπων,ζητήματα τιμής για ανθρώπους και υποθέσεις ζωτικές για την πατρίδα κατέθεσε με κάθε επισημότητα στον συνάδελφό του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ.Ευαγγ.Ζαχαρή και ενόρκως βεβαίωσε ότι υπήρχε σχέδιο προφυλακίσεων του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των πρώην υπουργών υγείας Αδωνη Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδου με κατασκευασμένα στοιχεία!

Απέδωσε το σχέδιο αυτό στους πρώην δικαστικούς λειτουργούς Δημ.Παπαγγελόπουλο,Ξ.Δημητρίου και Μ.Παπασπύρου και φυσικά “εκτελεστικό” όργανο του σχεδίου θα ήταν η Εισαγγελία Διαφθοράς που είχε την υπόθεση.
Τον καιρό εκείνο στον οποίο αναφέρεται ο κ.Αγγελής διατυπώνονταν και σε δημοσιογραφικές συζητήσεις με παρουσία πολιτικών οι εκτιμήσεις ότι “αν επιβεβαιωθούν όσα καταγγέλλονται ή ακούγονται για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ θα πάνε κάποιοι φυλακή”.

Οπως άλλωστε συνέβαινε και συμβαίνει σε κάθε τόσο σοβαρή υπόθεση.

Μέχρι σήμερα δεν έχει καταθέσει ούτε ο “μανατζερ της Χρονιάς του 2012″(κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου) Κώστας Φρουζής.
Είμαστε στο 2020…
Αρα δεν είναι σοβαρή υπόθεση η ΝΟΒΑΡΤΙΣ;Η μήπως παραείναι σοβαρή;
Είμαστε στο χρόνο που συνεχίζονται οι δικαστικές έρευνες για τα εγκλήματα στις συνεταιριστικές τράπεζες Λαμίας,Λέσβου,Εύβοιας,Δωδεκανήσου και παρότι είναι ΕΝΕΡΓΕΣ διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ΔΕΝ έχει οδηγηθεί κανείς σε δίκη.
Για ένα απο αυτά τα τραπεζικά σκάνδαλα ο Εισαγγελέας Λάμπρος Σοφουλάκης, ο οποίος τώρα διεξάγει την δικαστική έρευνα για την ίδια υπόθεση στην οποία κατέθεσε ο κ.Αγγελής συνέταξε πόρισμα χιλίων εξακοσίων(1600) σελίδων!
Οι διώξεις ασκήθηκαν το 2000….Και είμαστε στο 2020 και ακόμα άλλες εκκρεμούν (για να ωριμάσουν ντεεεεεε…) στο δικαστικό συμβούλιο της Λαμίας,άλλες σε παραπομπές σε δίκη κλπ.
Σε μερικές πτυχές αυτών των σκανδάλων αναμίχθηκαν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ οι ειδικές Εισαγγελίες Οικονομικών Εγκλημάτων της Αθήνας και πρόσωπα ίδια με αυτά που αναμίχθηκαν ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ τότε στην διερεύνηση των δανείων των κομμάτων.
Αυτά που ΑΚΟΟΟΜΑ εκκρεμούν σε κάποιο στάδιο της Δικαιοσύνης και πάνε ολοταχώς για την παραγραφή.
Στον κ.Αγγελή είχαμε καταθέσει και εμείς για ΜΙΖΕΣ που κατά τους Αμερικανούς δόθηκαν στην ελληνική κυβέρνηση για να μπει η Ελλάδα στην ΟΝΕ.
Οι Αμερικανοί βρήκαν τότε ότι μίζα(αμοιβή ντεεε…) 650 εκατομ δολλαρίων πήρε ο αμερικανικός οργανισμός για να συντάξει μελέτη ικανότητας της Ελλάδας και για τα 250 εκατομμύρια που έμειναν έπρεπε να ερωτηθεί η Ελληνική κυβέρνηση.Η τότε…
Καταθέσαμε στον κ.Αγγελή και έκτοτε περιμένουμε…
Υποθέτουμε ότι δυο πράγματα λογικά θα συμβούν:
1-είτε ο κ.Αγγελής θα αποδείξει ότι υπήρξε σχέδιο και θα επιβληθούν κυρώσεις στους “σχεδιαστές”
2 είτε ο κ.Αγγελής δεν θα αποδείξει τις βαρύτατες καταγγελίες του και θα έχει ο ίδιος κυρώσεις.
Αυτά λογικά.
Ομως στην Ελλάδα δεν θα συμβεί ΤΙΠΟΤΑ από τα δύο.

Ούτε οι καταγγελίες Αγγελή θα αποδειχθούν,ούτε κανείς θα έχει οποιαδήποτε κύρωση…
Πριν χρόνια ο Αλέξης Κούγιας είχε καταγγείλλει με γραπτή συνέντετυξή του ότι αριθμός μεγάλος δικαστών αποτελούν στρατό επιχειρηματιών και τους συνταντούν,τους ταϊζουν,τους ποτίζουν κλπ
Τότε ίσχυε το άρθρο περι περιύβρισης αρχής.
Ο τότε εισαγγελέας του Αρείου Πάγου μας ανακοίνωσε ότι κάλεσε τον κ.Κούγια και είτε θα καταθέσει ονόματα,είτε “θα πάει μέσα” για περιύβριση αρχής.
Ο κ.Κούγιας άρχισε να καταθέτει ..ονόματα.Η κατάθεση διεκόπη και μετά λίγο καιρό καταργήθηκε το άρθρο περι περιύβρισης αρχής!!!
Ετσι δεν χρειαζόταν καμία έρευνα…
Σήμερα πολλοί δικαστικοί λειτουργοί πεθαίνουν πάνω σε “ντάνες’ δικογραφιών και απο υπερκόπωση σε σκάλες(π.χ. Καραίσκος) δικαστηρίων.
Είναι όλοι υπεραπασχολημένοι.
Πως μερικοί έχουν χρόνο να βρίσκονται στα μπαράκια με επιχειρηματίες και σκοτώνονται ποιός θα μπει σε επιτροπές και “διαιτησίες” ,όπου παίζουν τα πανάκριβα ρέστα τους πλούσιοι επιχειρηματίες;
Το ερώτημα είναι ρητορικό και η Δικαιοσύνη γνωρίζει τις απαντήσεις ακόμα και απο καταθέσεις …συζύγων δικαστών που έφτασαν στα διαζύγια ή στις δικαστικές αίθουσες γιατί “τρελάθηκε ο ένας απο τα λεφτά και τις παροχές σε “είδος”…
Μετά τις καταθέσεις Αγγελή για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει απορία γιατί δεν είχε θυμηθεί νωρίτερα τόσο σοβαρό σχέδιο θα κληθούν να καταθέσουν κατ αντιπαράσταση(επιβάλλεται αφού η άλλη πλευρά τα αρνείται)ίσως στη Βουλή οι πρώην δικαστικοί λειτουργοί Ξ.Δημητρίου,Μ.Παπασπύρου,Δ.Παπαγγελόπουλος και εκεί ο καθένας απο κάθε πλευρά θα απαριθμεί τις (μεγάαααλες ντεεεε…) επιτυχίες που είχε στην δικαστική του πορεία.
Ετσι θα αποδείξει κάθένας τις δικές του θέσεις και θα εκθέσει την άλλη πλευρά.
Θα γίνει αυτό;

Αν πάτε σε λαϊκή κρατήστε πολύ μικρό καλάθι…Φτάνει για τις αποδείξεις…

Γιαυτό οι δημοσιογράφοι ας είναι προσεκτικοί και ας θυμηθούν ότι ΚΑΝΕΙΣ τραπεζικός και ΜΕΓΑΛΟΓΙΑΤΡΟΣ δεν πήγε φυλακή και ας υπήρξαν και σοβαρότατα στοιχεία και καταδίκες σε καθείρξεις…
Η δίκη ενός μεγάλου στελέχους της μασονικής στοάς σέρνεται χρόνια χωρίς να δικαστεί ούτε σε πρώτο βαθμό ενώ το έγκλημα είναι ότι προσκόμισε πλαστή δικαστική απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας του έτους 2.004!Νωρίς είναι ακόμα βέβαια…
Η νυν πρόεδρος της Δημοκρατίας αλήθεια είχε ακούσει τίποτα γιαυτό το σκάνδαλο που φέρει πλαστές υπογραφές συναδέλφων της ανώτατων δικαστών,γραμματέων και συγκλονίζει το παρασκήνιο της Δικαιοσύνης,αλλά και την μασονική στοά;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here