Αρχική Γυναικα Aυτός αποπλάνησε την 14χρονη,αυτός την οδήγησε στο θάνατο!..

Aυτός αποπλάνησε την 14χρονη,αυτός την οδήγησε στο θάνατο!..

1606
0

 

 

 

 Καλώς πράττει η Εισαγγελία και διατάσσει την δημοσιοποίηση των στοιχείων μετά φωτογραφιών,όσων διαπράττουν σεξουαλικά εγκλήματα.Ιδιαίτερης απαξίας και επικινδυνότητας οι αποπλανήσεις -βιασμοί ανηλίκων.
 Μακάρι να ήταν και “τυφλή” η Δικαιοσύνη στη χώρα μας και την ίδια αποφασιστικότητα και ευκολία με την οποία έδωσε και τώρα στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 43χρονου ψιλικατζή ,ο οποίος απολάνησε και οδήγησε στην αυτοκτονία 14χρονη στην Αθήνα ,να την έδειχνε και στους ισχυρούς και επώνυμους που εμπλέκονται σε τέτοια εγκλήματα.
Ο συγκεκριμένος που λέγεται Λάππας,δεν δικάστηκε και δεν καταδικάστηκε ακόμα.Πριν μερικά χρόνια καθηγήτρια του Αρσακείου κατηγορήθηκε και παραπέμθηκε στο ακροατήριο για αποπλάνηση ανηλίκου.Ουτε ονόματα,ούτε φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα…Επι 10 χρόνια σύρθηκε η υπόθεση στη Δικαιοσύνη ,ώσπου στην απόλυτη σιωπή απο πλευράς ΜΜΕ και πρόσκλησης σε παροχή πληροφοριών η καθηγήτρια αθωώθηκε και κανείς δεν τολμά να γράψει πια τίποτα…Εύγε!
Πάμε λοιπόν στον …ψιλικατζή:
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άνδρα που αποπλάνησε την 14χρονη που αυτοκτόνησε στο Μοσχάτο

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 22-5-2019 από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του και μετά τη συμπλήρωση του 14ου έτους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφίας ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια που έχει συμπληρώσει το 14ο έτος όχι όμως το 18ο της ηλικίας του.

Πρόκειται για τον (επ.) ΛΑΠΠΑ (ον.) ΔΗΜΗΤΡΙΟ του Στεφάνου και της Φωτεινής, γεννηθέντα στις 13-8-1976 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην διευκόλυνση διερεύνησης της επίδοσής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος μεγάλου αριθμού και άλλων θυμάτων, καθώς και για την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here