Αρχική Δικαιοσυνη Ο Εισαγγελέας (θα πρέπει να) έρχεται για τα εμβόλια ,αλλά γιατί...

Ο Εισαγγελέας (θα πρέπει να) έρχεται για τα εμβόλια ,αλλά γιατί χαίρεται και χαμογελά ο Αδωνης και ο Πρετεντέρης πατέρα;

1719
0
ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Προσέξτε σημερινές εξελίξεις για λεφτά και για έκθεση ανθρώπων σε κίνδυνο ζωής.
Θέμα πρώτο:
 Τα εμβόλια έπρεπε να διατεθούν πρώτα στους υγιεονομικούς και δη του  νοσοκομείου “Σωτηρία”που σηκώνει βάρος με συνεχείς θανάτους απο κοροναϊό.Αντι αυτών τα διέθεσαν σε όσους έχουν το “μέσον¨και ακόμα και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στηλιτεύει το γεγονός και γράφει για “κουστωδία χαριεντιζομένων αξιωματούχων”που κάνουν το εμβόλιο χωρίς κριτήριο κινδύνου κλπ
Οι καταγγελίες ευθείες ακόμα και κυβερνητικούς(π.χ. υφυπουργός Γεωργαντάς)και απο αυτές προκύπτει ευθέως έκθεση ανθρώπων σε κίνδυνο με την στέρηση(παρακράτηση το λέει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) του εμβολίου.
Τον Εισαγγελέα ουσιαστιικά καλεί και ο καθηγητής Μόσιαλος δηλώνοντας μεταξύ άλλων:

“…αρκούσαν οι εμβολιασμοί της ΠτΔ, του Πρωθυπουργού, των πολιτικών αρχηγών και φυσικά κορυφαίων εκπροσώπων της 

ιατρικής επιστημονικής κοινότητας. Ήταν αρκετοί για να σταλεί το μήνυμα στους πολίτες ότι τα εμβόλια είναι ασφαλή και  αποτελεσματικά.

Ακούστηκαν διάφορες δικαιολογίες που κατά τη γνώμη μου δεν ισχύουν. Ότι πολλοίεπίσημοι και κυβερνητικοί παράγοντες είναι απαραίτητοι λόγω συγκεκριμένων

αρμοδιοτήτων.Θεωρώ τις δικαιολογίες ατυχέστατες. Πρωθυπουργοί και κορυφαίοι υπουργοί σε άλλες χώρες δεν εμβολιάστηκαν περιμένοντας να έρθει η σειρά τους.

Και αναμφίβολα όταν η Μέρκελ και οι Πρωθυπουργοί της Δανίας, της Νορβηγίας και πολλών άλλων χωρών μπορούν να περιμένουν, τότε μπορούν να περιμένουν καιαρκετοί στη χώρα μας που μάλλον θεωρούν ότι είναι αναντικατάστατοι.

Προτεραιότητα έχουν οι υγειονομικοί μας και όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. 
Αυτό όμως που έχει σημασία τώρα είναι να συνεχιστούν οι εμβολιασμοί με γρήγορους ρυθμούς. Η χώρα μας έχει και θα έχει πρόσβαση σε σημαντικές ποσότητες εμβολίων. Ας δούμε τι γίνεται στις γειτονικές μας χώρες που δεν συμμετέχουν στην ΕυρωπαϊκήΈνωση. Η Αλβανία, η Σερβία, η Ουκρανία και πολλές άλλες χώρες δεν έχουν αυτή τη στιγμή πρόσβαση σε εμβόλια και θα αργήσουν να έχουν.

Σε άλλες περιπτώσεις η παρέμβαση εισαγγελέα αυτονόητη.Σήμερα;
Θέμα δεύτερο:
Τους Παπανδρέου δεν τους λες και φτωχούς…
Αν κριτήριό μας είναι η δικαστική νίκη του Φαλσιανί,δημιουργού της λίστας Λαγκάρντ επι του Γιώργου για εκείνον τον λογαριασμό-μαμούθ της λίστας αυτής,τότε-υποθετικά-δεν τους λές σίγουρα φτωχούς,δεδομένης και της σιωπής της Μαργαρίτας.
Ακόμα και ο μακαρίτης Γιώργος Κουρής τα πήρε πίσω εκείνα τα “ο πιο φτωχός πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου” μετά το …έπος της Εκάλης.
Επίσης δεν τους λες και άσχετους με τα κρατικά αξιώματα και το δημόσιο χρήμα.
Πρωθυπουργοί,υπουργοί απο την οικογένεια .Ο μικρότερος γυιός  του Ανδρέα,ο Ανδρέας κάνει καριέρα στο κρατικό πανεπιστήμιο.Τωρα διδάσκει και σιτίζεται από το κρατικό Πανεπιστήμιο Αθήνας ,το ΕΚΠΑ.Αρχικά είχε εκκίνηση από το Πανεπιστήμιο “Μακεδονία” με αντιρρησία έναν περίφημο καθηγητή του Πανεπιστημίου αυτού,ο οποίος μέσω ημών και του “Ελεύθερου Τύπου” είχε πριν δεκαετίες διαξιφισμούς με τον Ανδρέα Παπανδρέου για το ποιός ήξερε και τι ήξερε για την 17Νοέμβρη και την πρώτη εμφάνισή της με τη δολοφονία του Αμερικανού σταθμάρχη της ΣΙΑ στην Αθήνα Ρίτσαρντ Γουέλς.Οι διαξιφισμοί ήταν έντονοι με την περίφημη επιστολή “Πρός Αγησίλαο και Μάρκο”.Τα πράγματα μαλάκωσαν όταν μια κατηγορία για αντιγραφή κατά του καθηγητή και μετέπειτα βουλευτή παρεγράφη στο τσακ.Ο Ανδρέας του Ανδρέα πέτυχε επίσης να έρθει από το Πανεπιστήμιο “Μακεδονία” στο Καποδιστριακό.Δεν το λες και σύνηθες στην καθηγητική κοινότητα…
Ο Ανδρέας του Ανδρέα έχει σχέση με την πολιτική ή ακολουθεί αυστηρά καριέρα ενός συνηθισμένου επιστήμονα;
Διαβάστε το βιογραφικό του απο τη ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ και εξάγετε συμπεράσματα:
Πάνω: Οικογενειακά με τη Βάσω;Που χάθηκε αυτή η υπουργάρα Αντρέα;
 
Ακαδημαϊκή καριέρα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Κολέγιο Κουίν Μέρι (Queen Mary College) του Πανεπιστημίου του Λονδίνου το 1981 και συμπλήρωσε τις σπουδές του στη Σχολή Οικονομικών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (London School of Economics) το έτος 1982 και έλαβε το διδακτορικό του από το Κολέγιο Μέρτον (Merton College) του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης το έτος 1990.Ακολούθησε ακαδημαϊκή καριέρα διατελώντας επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, λέκτορας στο Πανεπιστημιακό Κολέγιο του Λονδίνου (University College London), επίκουρος καθηγητής στο Κολέγιο Φράνκλιν και Μάρσαλ (Franklin and Marshall College) ενώ έχει διδάξει και στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.Σήμερα είναι καθηγητής οικονομίας του περιβάλλοντος στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθυντής του Τομέα Πολιτικής Οικονομίας και του Εργαστηρίου Πολιτικής Οικονομίας της Βιώσιμης Ανάπτυξης του ίδιου Τμήματος.

Ακτιβισμός[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Επίσης είναι ιδρυτής και πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης «Ινστιτούτο για το Κλίμα και την Ενεργειακή Ασφάλεια» (I4CENSE) [4] και μέλος της επιτροπής μελέτης των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής της Τράπεζας της Ελλάδος. Από το 2008 η μη κυβερνητική οργάνωση που έχει ιδρύσει διοργάνωσε διεθνή συνέδρια για την οικολογία και το περιβάλλον (Mediterranean Sustainable Energy Summit). Για τον λόγο αυτό ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής και ως πρόεδρος της μη κυβερνητικής οργάνωσης, είχε συναντηθεί με τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή ο οποίος και παρευρέθη ανοίγοντας το συνέδριο. Τα συνέδρια διοργανώθηκαν σε συνεργασία με τους Financial Times υπο την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ το 3ο συνέδριο έγινε παρουσία του τότε πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου.

Είναι συμπρόεδρος του Δικτύου Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών – Ελλάδα.

Φτωχό δεν τον λες με όλα αυτά.Πλούσιο ομως;

Στο παρελθόν σπάσαμε τα πόδια μας να ανακαλύψουμε ένα σπίτι που είχε αγοράσει στην Πάτμο από τους Κιοσέογλου των τσιμέντων η συζυγός του,την εποχή που ο “ελεύθερος Τύπος” πωλούσε διακόσιες χιλιάδες φύλλα την ημέρα.Και κάναμε ρεπορτάζ και καμία συνέχεια δεν είχε.

Τώρα ο Πρετεντέρης (κάποτε για να μας προσβάλλει μας αποκάλεσε “Σπάρτακο”,δηλαδη δούλο…) και ο Αδωνις έχουν χαρά μεγάλη.Αυτό τουλάχιστον προκύπτει απο τα γραφόμενά τους,την προ τελευταία ημέρα του 2020.Η χαρά τους οφείλεται στο γεγονός ότι το Εφετείο Αθηνών δικαίωσε τον Ανδρέα του Ανδρέα για την υπόθεση των CDS και καταδικάζει τον Π.Καμμένο να πληρώσει στον Ανδρέα του Ανδρέα πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Με αυτές τις εισπράξεις (αν τα πάρει αμετάκλητα)το λές και πλούσιο τον κ.καθηγητή;

Ο Πρετεντέρης έγραψε τα δικά του στη στήλη του,αυτή που μάλλον έχει τις περισσότερες αναφορές παγκοσμίως σε πρώτο πρόσωπο.”Εγώ” και τα ρέστα…Γυιός του Κώστα είναι,πέρασε απο Γαλλίες-Ελβετίες κλπ άρα;

Πάνω:Καλέ μας Αδωνη ποιός είναι αυτός δίπλα στον Πρετεντέρη στη Μύκονο;

Ο Αδωνις είναι ο… Αδωνις.Με πλούσιο βιογραφικό και αυτός στη ΒΙΚΙΠΑΔΕΙΑ.

Με αφορμή την έκδοση της απόφασης που δικαιώνει τον Ανδρέα του Ανδρέα εξέφρασε γραπτώς τη χαρά του  για τη δικαίωση και την συνεργασία του με τον Ανδρέα του Ανδρέα και μεταξύ άλλων αναφέρει χαρακτηριστικά:

“…Θυμάμαι τον εαυτό μου να τηλεφωνώ στο πρώην Διοικητή του ΤΤ επί Κυβερνήσεως Καραμανλή (ενός ανθρώπου που όποιος αντιλαμβάνεται από τραπεζικά αναμόρφωσε το ΤΤ και ήταν από τους καλύτερους διοικητές του) τον κ. Φιλιππίδη (οι μετέπειτα κατηγορίες εναντίον του για τις οποίες αθωώθηκε ήταν άλλη μια μαύρη σελίδα αυτής της ταραγμένης δεκαετίας). Στον κ. Φιλιππίδη είχα τηλεφωνήσει διότι ήταν αυτός που είχε αγοράσει τα cds ως διοικητής (έπρεπε να πάρει βραβείο για αυτό και όχι κατηγορίες) και ήθελα να μου εξηγήσει τί ήταν αυτό που έλεγε ο Καμμένος. Αφού μου εξήγησε πόσο λάθος θεωρούσε (και ήταν μέγα από τα μεγαλύτερα που έγιναν τότε) που το ΤΤ πουλούσε τα cds (για να δείξει η τότε κυβέρνηση στις αγορές ότι δεν φοβόταν την χρεωκοπία της Ελλάδος) εντούτοις μου εξήγησε γιατί από την φύση των cds αυτό που έλεγε ο Καμμένος ήταν ανοησία.

Τότε ως συνήθως αν και από άλλο κόμμα αλλά πάντα υπερασπιζόμενος την αλήθεια βγήκα και αποδόμησα όσα έλεγε ο Καμμένος. Έκτοτε αυτός με μίσησε και περάσαμε μια δεκαετία με σφοδρή σύγκρουση. Θυμάμαι ακόμη ένα βράδυ στο Κόντρα όταν σε μια εκπομπή του Μάκη Κουρή είχα αντιταχθεί στην λάσπη περί της οικογένειας Παπανδρέου και αυτής της ιστορίας …

Καλέ μας  Αδωνη,ποια είναι η υπουργάρα δίπλα στον φίλο σου τον Ανδρέα;

…Την επόμενη με πήρε στο τηλ ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου τον οποίο έως εκείνη την ημέρα δεν τον γνώριζα. Συγκινημένος με ευχαρίστησε λέγοντας μου ότι δεν περίμενε πως ένας άνθρωπος που έως τότε τον έλεγαν ακροδεξιό, θα έμπαινε μπροστά χωρίς κανένα πολιτικό όφελος μόνο και μόνο για να υπερασπιστεί την αλήθεια.

Γνωριστήκαμε, αναπτύχθηκε πιστεύω μεταξύ μας μια αμοιβαία συμπάθεια, τον συμβούλευσα και εγώ όπως και άλλοι να κάνει μήνυση και αγωγή και πήγα και στον δικηγόρο του τότε, τον κ. Παμπούκη και είπα όσα εγνώριζα για τα cds και τί έπρεπε να πουν στο δικαστήριο.
Χθες βγήκε η τελεσίδικη απόφαση καταδίκης του Καμμένου. Σήμερα αυτή όλη η εποχή φαντάζει τόσο παλιά όμως τότε αυτή η ψευτιά είχε τρελάνει κόσμο και συνέβαλε τα μέγιστα στην ιδεολογική επικράτηση του αντιμνημονίου καθώς έδωσε έδαφος στον παραλογισμό και στην συνωμοσιολογία. Αν όλοι είχαμε αντιδράσει τότε δυναμικά θα το είχαμε σταματήσει στην αρχή αλλά….τελικά το αντιμνημόνιο έφερε στην Ελλάδα τους ΣΥΡΙΖΑνελ και μας κόστισε 100 δις και παρολίγον την απόλυτη μας Καταστροφή…”
Είναι ο ίδιος Αδωνης που έκανε το εμβόλιο ήδη…
ΥΓ 1(ασχετο) Στη λίστα Λαγκάρντ όλα τα λεφτά όλων είναι καθαρά ή παραγεγραμμένα;Και των πολιτικών;Και των δημοσιογράφων;Και των κρατικών αξιωματούχων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ;Και στις άλλες λίστες(Μπόργιανς,Παναμά ΚΛΠ)το ίδιο;Και τότε γιατί ο Γιώργος Παπανδρέου μας είχε πει  δημόσια( Διεθνής Εκθεση Θεσ/κης 8/9/2010) ότι κατέκλεψαν την Ελλάδα και τα πήγαν σε φορολογικούς παραδείσους και το μαχαίρι θα πάει μέχρι τέλους;
( Ασχετο)Σήμερα ελευθερώθηκε απο τις ΗΠΑ μετά 30χρόνια φυλακής ο  Αμερικανο-Ισραηλινός Πολαρντ.Είχε καταδικαστεί για κατασκοπεία υπέρ του πιο στενού συμμάχου των ΗΠΑ του Ισραήλ…Και τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο,ο πιο στενός φίλος των ΗΠΑ στο Ισραήλ πρωθυπουργός Νετανιάχου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here