Αρχική Βίντεο Απίστευτα σκάνδαλα στον ΕΟΦ, στο ‘Ασυλο Ανιάτων,στην επαρχία και απίστευτη υποκρισία...

Απίστευτα σκάνδαλα στον ΕΟΦ, στο ‘Ασυλο Ανιάτων,στην επαρχία και απίστευτη υποκρισία με απολύσεις δικαστών-ασπιρίνες σε καρκινοπαθείς τελευταίου σταδίου!..Βίντεο

1602
0

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Η Κυβέρνηση καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε δεινή θέση από την κοινωνική(και όχι μόνο)κατακραυγή για τις αθλιότητες που συντηρεί η ίδια και πλείστες προηγούμενες ώστε η Ελλάδα να έχει τόση σχέση με το κράτος Δικαίου,που διαφημίζει ο πρωθυπουργός,όση σχέση έχει ο Κιμ Γιουγκ Ουν με τη Δημοκρατία.

Και δεν αναφερόμαστε στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ,το οποίο προβλέπουμε ότι θα γυρίσει μπούμεραγκ σε σχέση με τις αθλιότητες που συντηρεί η κυβέρνηση.

Για να δημιουργήσει εντύπωση ότι διορθώνει τα κακώς κείμενα στη Δικαιοσύνη ανακοινώνει ότι απολύει 3-4 δικαστές και τους διορίζει δημοσίους υπαλλήλους.Το ίδιο έκανε και σήμερα και μας λέει ότι απέλυσε Εισαγγελέα Πρωτοδικών,απέλυσε δυο προέδρους για καθυστερήσεις κλπ.

Τα μέτρα μοιάζουν με χορήγηση ασπιρίνης σε καρκινοπαθή τελευταίου σταδίου…

Είναι η κυβέρνηση που έκανε πρόεδρο Δημοκρατίας την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου απευθείας απο το δικαστιό σώμα.

Φωτογραφία πάνω: Οταν το Μέγαρο πάει και συναντά τον…παίδαρο Λιγνάδη.Ούτε που φαντάζονταν τη συνέχεια εκείνοι τους οποίους το Μαξίμου με εργώδη προσπάθεια ανέβασε στην κορυφή της πολιτικής και της Τέχνης

Στην κορυφή της κυβέρνησης,την ώρα αυτών των ανακοινώσεων για απολύσεις δικαστών που δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους εξελίσσσεται ένα απιστευτο παρασκήνιο για το πως θα μπορέσουν να κουκουλώσουν -μέσω δικαστών-δυο τεράστια σκάνδαλα.

Το ένα αφορά το Ασυλο Ανιάτων.

Ο ειδικός επιστήμων Ορκωτός Ελεγκτής λογιστής  κ.Στέφανος Κ.Κιουλάφας συνέταξε ένα πόρισμα με απίστευτο φαγοπότι ακινήτων.

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει έχει εξελιχθεί “μαζική πώληση ακινήτων ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ”, η οποία “απέφερε μειωμένο ποσό στο Ασυλο σε σχέση με αυτό που θα μπορούσε να αποφέρει” κλπ κλπ

Επίσης αναφέρει ότι “ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ σαφής προσδιορισμός του τρόπου με τον οποίο έχει γίνει η αποτίμηση ακινήτων” κλπ κλπ

Με βάση την έκθεση ασκήθηκαν κακουργημαιτκές διώξεις που βρίσκονται για καιρό,πολύ καιρό κάπου και …περιμένουν.

“Αργεί η Δικαιοσύνη” θα πείτε.

Οοοοχι πάντα.

Στον Αρειο Πάγο εκδόθηκε μεν απαλλακτική απόφαση για τραπεζικούς μετά 8-10 μήνες,αλλά και δικαιώθηκαν κάποιοι ιδιώτες ως ιδιοκτήτες μιας έκτασης ….43 χιλιάδων στρεμμάτων με απόφαση που βγήκε σε 35 ημέρες!!!

Η ειδική επιστήμων ελεγκτής κ.Λήδα Τζαχάνη συνέταξε ένα φοβερό πόρισμα για τον ΕΦΟ και τον ΙΦΕΤ,δηλαδή κρατικές υπηρεσίες.

Περιέχει απίστευτες καταγγελίες ότι αρνήθηκαν να της χορηγήσουν συγκερκιμένα στοιχεία που ζήτησε,αλλά στο τέλος τσάκωσε ένα ποσό ενός εκατομμυρίου να έχει κάνει φτερά σε κρατική τράπεζα στη Ρουμανία,τόσο αδιακιολόγητα ,ώστε να φωνάζει απο μακριά ότι είναι μίζα.

Αντί βραβείου στην κ.Τζαχάνη προώθησαν πρόταση να την… απολύσουν και τώρα βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Στη Ζουαζιλάνδη και στις δυο υποθέσεις θα είχαν υπάρξει έφοδοι των αρμοδίων αρχών και χειροπέδες,όπως είχε γίνει σε μια αναλαμπή στην Ελλάδα με τις υποθέσεις των “κουμπάρων”…

Αυτά δεν εόιναι χαρακτηριστικά της πρωτεύουσας και υποθέσεων που φαίνεται απευθείας κυβερνητικό ενδιαφέρουν.

Τα ίδια γίνονται σε περιφερειακό επίπεδο.Αλλού η Δικαιοσύνη τρέχει γρηγορότερα από τον Γιουσέϊν Μπόλτ,αλλού σπεύδει με βήμα χελώνας.Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και πιέσεις παραπολιτικών κυκλωμάτων εξουσίας.

Υποβάλλαμε μια αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για μία πολύ χαρακτηριστική υπόθεση.Κρατικά στελέχη γα… ερωμένες,εκείνες σκούζουν στις αρχές αλλά τα στελέχη  δικαιώνονται πότε με τρέξιμο α λα Μπόλτ,πότε με βήμα…χελώνας.

Διαβάστε μια τέτοια υπόθεση από επίσημη κατάθεση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Κύριε Εισαγγελέα

Αντιγράφω από το ΒΙΚΙΛΕΞΙΚΟ:

“ιδανικός, -ή, -ό

 1. που μπορούμε να τον έχουμε ως πρότυπο, γιατί είναι άψογος ή τέλειος, χωρίς μειονεκτήματα
  ≈ συνώνυμα: ιδεώδηςπρότυπος, τέλειοςυποδειγματικός
  Η Τέχνη παρέδωσε στην κοινωνία και την ταινία “Ιδανικός εραστής”με πρωταγωνιστή τον διάσημο Ντάνιελ Κρέγκ.Δεν την έχουμε δει και για την παρούσα κρατάμε μόνο την λέξη ιδανικός και το προαναφερόμενο νόημά της.
  Η αναφορά μου:
  Στην περιοχή της Α…. συνέβησαν τα εξής:
  1.Ενας αστυνομικός,ο κ.Ζ… κατέθεσε ο ίδιος ότι είχε μια ερωτική σχέση με την κ.Γ.Στα πλαίσια της σχέσης τους,υποστηρίζει και κρίθηκε ήδη απο την Δικαιοσύνη ότι έτσι συνέβη ότι δάνεισε στην κυρία  Γ…ποσό τριάνταοκτώμισυ(38.500)χιλιάδων ευρώ.Ούτε τριάντα εννέα,ούτε τριάντα οκτώ,ούτε σαράντα,αλλά τριάνταοκτώμισυ(38.500) χιλιάδες.Και η δηλωθείσα επισήμως ερωτική σχέση και το ύψος του ποσού μου κίνησε την δημοσιογραφική περιέργεια.Το ποσό αυτό δεν επεστράφη από την κ. Γ…,όπως έκρινε και δικαστήριο της περιοχής και ο αστυνομικός προκάλεσε ως δανειστής πλειστηριασμό ακινήτου της ερωμένης του,το οποίο άξιζε,κατά την εκτίμηση της σχετικής μεταξύ τους δικογραφίας περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.Το πήρε ο ίδιος στον πλειστηριασμό με περίπου εκατόν εξήντα χιλιάδες ευρώ,ποσό που δεν είδα ούτε στο όνειρό μου,αν και υπηρέτησα επί δεκαετίες.
  Υπέβαλα μετά την έρευνα μια αναφορά στον αρχηγό της Αστυνομίας και ζήτησα αφού  μετά από ενδελεχή έρευνα καταλήξουν ότι όλα είναι απόλυτα νόμιμα και ηθικά για όλα αυτά  να τιμήσουν τον αστυνομικό ως υπόδειγμα.Δηλαδή:
  α)ως ιδανικό εραστή,αφού κατάφερε συμπεριφερόμενος με υποδειγματικό τρόπο να έχει θετικότατο πρόσημο από την ερωτική του σχέση και να μην έχει καμία εμπλοκή με τα λεγόμενα διεθνώς και εν Ελλάδι περί εκμετάλλευσης ερωτικών σχέσεων κλπ
  β)ως ιδανικό επενδυτή,αφού κατάφερε να αποκτήσει ένα τόσο μεγάλης αξίας ακίνητο με το ένα τρίτο της τιμής,
  γ)ως ιδανικό διαχειριστή χρημάτων,αφού κατάφερε να συγκεντρώσει από φίλους και συγγενείς ή απο τις οικονομίας του,ή από όλα μαζί ένα τόσο μεγάλο ποσό,με το οποίο απέκτησε το ακίνητο της ερωμένης του ,
  δ)ως ιδανικό στην άμυνα απέναντι στην δικαστική διαδικασία από την οποία βρέθηκε κατηγορούμενος για πλαστογραφία.Αθωώθηκε πανηγυρικά σε δικαστήριο του Με…
   Αυτά είναι τα γεγονότα,τα οποία τον ανέδειξαν ως ιδανικό κατά τα προαναφερόμενα.
  Οπως έχω δικαίωμα να συλλογάμαι ελεύθερα και νομικά ως επι δεκαετίες μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών καταλήγω στον  νομικό συλλογισμό μου να συντάσσομαι με τον πρόεδρο του δικαστηρίου του Μ…, ο οποίος μειοψήφισε και ο κ.Ζ… αθωώθηκε κατά πλειοψηφία με 2-1 ,ενώ απορρίφθηκαν και τα αιτήματα για αναίρεση αυτής της απόφασης.
  Επομένως φυσικά μεν  μπορείτε να θεωρήσετε ότι όλα έγιναν ιδανικά
  στην περίπτωση αυτή,αλλά έχω το δικαίωμα της διαφορετικής εκτίμησης των πραγμάτων και να μένω κατάπληκτος από την ταχύτητα, με την οποία εξελίχθηκε η υπόθεση του κ.Ζ… και της κ.Γ… εντός της Δικαιοσύνης της περιοχής.Να μένω κατάπληκτος από την τόσο επικερδή-κατ αποτέλεσμα- για τον κ.Ζ… ερωτική σχέση του με την κ.Γ. και τόσο ζημιογόνο για εκείνη,η οποία στα μάτια μου φαντάζει το ανίσχυρο μέλος αυτής της ερωτικής σχέσης.
  Εν τέλει ,μια και ο κ.Ζ… στράφηκε και εναντίον μου άδικα παρότι ζήτησα ουσιαστικά να βραβευθεί,χωρίς να εκφράσω ποτέ ούτε καν γνώμη περί ενοχής του,σε αντίθεση με τον δικάσαντα πρόεδρο του σχετικού δικαστηρίου, έπρεπε και πρέπει να μου δοθεί η ευκαιρία να επανορθώσω και αφού μετά την έρευνα κριθεί ότι ο κ.Ζ… αξίζει βραβείο,είμαι πρόθυμος να κληθώ να το παραδώσω ο ίδιος!.Ποιός και γιατί διστάζει να τον βραβεύσει αφού η μειοψηφία εμού και του προέδρου του δικαστηρίου που τον αθώωσε δεν αριθμεί παρά δυο άτομα;
  Αυτό ήταν και είναι το νόημα της επιστολής μου προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας.
  2.Μια κυρία του Με…,η κ. Κα…υπέβαλε μια φοβερή καταγγελία στις Αρχές της Α… μέσω της περίφημης Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας Αθηνών.Κάποιος γέμισε το διαδίκτυο με φωτογραφίες που απεικονίζουν την ίδια σε ερωτικές της στιγμές,οι οποίες έλαβαν χώρα εν κρυπτώ και παραβύστω και όχι στη μέση του δρόμου.
   Η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ,παρουσία μου, την διαβεβαίωσε ότι έστειλε το φάκελλο στις Αστυνομικές Αρχές της Α… ,γιατί το δικό της έργο τελείωσε και από όσα προφορικά άκουσα σχημάτισα την εντύπωση πως η υπόθεση για τις Αστυνομικές Αρχές της Α… θα ήταν στο επίπεδο “τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια”.
  Δηλαδή θα την καλούσαν με ερωτήματα απλά που κάνουν κάθε μέρα και στην Ζουαζιλάνδη:
  Οπως: α)αφού αναγνωρίζετε στις φωτογραφίες τον εαυτό σας,αναγνωρίζετε τίνος τα γεννητικά όργανα είναι αυτά στις ίδιες φωτογραφίες στο πρόσωπό σας;
  β)αν δεν αναγνωρίζετε καταθέστε μας ενόρκως-εξ αιτίας της καταγγελίας σας- με ποιούς είχατε στη ζωή σας-δεν είναι δα και ηλικιωμένη γυναίκα,αλλά μια νεαρή-ερωτική σχέση αυτής της μορφής.
  Αφού έκανε την καταγγελία χωρίς να γνωρίζει ποιός έκανε το φρικτό έγκλημα στο διαδίκτυο θα απαντούσε τουλάχιστον με ποιούς ή ποιόν είχε ερωτική σχέση της συγκεκριμένης μορφής.
  Ύστερα θα καλούσαν όσους ή όποιον κατονόμασε και θα τον ρωτούσαν απλα αν αναγνωρίζει τον εαυτό του στις φωτογραφίες  ,αν κινήθηκε ποτέ στο μέρος από όπου ανέβασαν τις φωτογραφίες  στο Διαδίκτυο κλπ
  Εάν σε όλα οι απαντήσεις ήταν αρνητικές η υπόθεση θα πήγαινε στο αρχείο φυσικά.
  Ετσι κάνουν στη Ζουαζιλάνδη,στο Λεσότο κλπ
  Από την έρευνά μου κατέληξα στο συμπέρασμα ότι όχι μόνο δεν κάλεσαν σε αυτές τις απλές καταθέσεις την καταγγέλλουσα,αλλά αντίθετα κάποιος στις αρχές,τον οποίο μου είπε πως δεν θυμάται, την συμβούλεψε να ξεχάσει την ιστορία γιατί θα στραφεί σε βάρος της στο τέλος.Και ας είναι το πρόσωπό της ως θύμα φρικτού εγκλήματος στο Διαδίκτυο!
  Μου φάνηκε τότε πολύ τρομοκρατημένη και μου ανέφερε κάτι για απειλές βίας κλπ
  Σε μία απλή αναζήτηση των ημερών και ενόψει της κατάθεσής μου αυτής βρήκα στο Διαδίκτυο ένα παρόμοιο περιστατικό.Κυκλοφορούσε,τουλάχιστον ως τις 11 Απριλίου 2022 ένα βίντεο με μια νεαρή γυναίκα σε ερωτικές στιγμές ,ακριβώς αυτής της κατηγορίας με την ένδειξη ότι είναι γυναίκα του Με…!!!
  Αναζήτησα και την καταγγέλλουσα και την βρήκα σε ένα ακριτικό νησί στην άλλη άκρη της Ελλάδας .Μου φάνηκε πάλι πολύ απογοητευμένη δηλώνοντάς μου ότι δεν έγιναν στην περίπτωσή της τίποτα από όσα θα γίνονταν αυθωρεί και παραχρήμα στη Ζουαζιλάνδη και αλλού.Και μου δήλωσε ότι “εμένα πλέον δεν με ενδιαφέρει το θέμα και δεν ψάχνω αν η Αστυνομία έκανε καλά τη δουλειά της,ούτε τίποτα” και ότι “δεν αξίζει να ασχοληθώ με αυτό το άτομο”.
  Σχημάτισα την εντύπωση και απο παλαιότερες συζητήσεις μαζί της ότι είναι ακόμα εξαιρετικά φοβισμένη.
  Υπέβαλα αυτή την αναφορά κρίνοντας ότι οι ίδιες τοπικά αρχές στην μία ερωτική σχέση κινήθηκαν ταχύτατα και εν τέλει δικαίωσαν το ισχυρό-κατά τη γνώμη μου- μέλος της ερωτικής σχέσης και στην άλλη περίπτωση κινήθηκαν με χαρακτηριστική αργοπορία και κατ αποτέλεσμα δικαίωσαν και πάλι το ισχυρό μέλος μιας άλλης ερωτικής σχέσης,τελείως διαφορετικής από την προηγούμενη μεν,ερωτικής δε.
  Αν όλα αυτά τα κρίνετε νόμιμα και ηθικά θεωρείστε την αναφορά μου ως μια αναφορά μιας διαφορετικής ασήμαντης μειοψηφικής γνώμης , δηλαδή της δικής μου,η οποία  γνώμη εκτιμά διαφορετικά τον αστυνομικό ιδανικό εραστή,ιδανικό επενδυτή,τις διαφορετικές κατ αποτέλεσμα ταχύτητες των δικαστικών και αστυνομικών αρχών της περιοχής και πάντως η έκφραση γνώμης δεν μπορεί να αποτελεί καμία καταγγελία για κανέναν,όπως κακώς θεωρείται ως σήμερα στην περίπτωση του αστυνομικού.
  Εννοώ ότι δεν βρέθηκε κατηγορούμενος απο την αναφορά τη δική μου και δεν μειοψήφισε ο πρόεδρος του δικαστηρίου εξαιτίας της αναφοράς της δικής μου στο θέμα της πλαστογραφίας.
  Θεωρείστε ότι η ντροπή που αισθάνομαι και εξέφρασα είναι η ντροπή μιας αισχρής μικρής δημοσιογραφικης μειοψηφίας απέναντι στην περηφάνεια της πλειοψηφίας…”
  Δείτε και ακούστε τι είπαμε στη σχετική προχθεσινή εκπομπή στο ΑΛΕΡΤ με τον Ανδρέα Παπακυριακόπουλο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here