Αρχική Δικαιοσυνη Απίστευτο μεν, αλλα αληθινό:Η Εισαγγελέας Τουλουπάκη αντιμετωπίζει ίδια ποινή με τους σφαγείς...

Απίστευτο μεν, αλλα αληθινό:Η Εισαγγελέας Τουλουπάκη αντιμετωπίζει ίδια ποινή με τους σφαγείς παιδιών,γυναικών,ηλκιωμένων!!!Δυο σημερινά πρωτοσέλιδα με τεράστια σημασία…

1443
0

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Προσέξτε τα σημερινά πρωτοσέλδια δυο εφημερίδων.

Τα φιλοκυβερνητικά ΝΕΑ αναφέρονται στα συμβαίνοντα στην ελληνική κοινωνία και μέσα από άρθρο-γελοιογραφία στην πρώτη σελίδα αναφέρονται στην επικρατούσα πραγματικότητα.Την στηλιτεύουν και ζητούν αλλαγές άμεσα.Ανθρωποι που είναι λύκοι ουσιαστικά(σχετικά άρθρο τους και στην τελευταία σελίδα) σκοτώνουν με τρόπο βασανιστικό,φρικιαστικό ανθρώπους αδύναμους να τους αντιμετωπίσουν.Τσιμεντώνουν παιδάκια,αφού πρώτα τα βιάζουν πολλαπλώς(π.χ. ο πολωνός της επικαιρότητας,οι δολοφόνοι της Τοπαλούδη )σκοτώνουν μετά φρικιαστικά βασανιστήρια γυναίκες και ηλικιωμένους.Και καταδικάζονται είτε σε 10-15 χρόνια κάθειρξης,είτε ισόβια.

Μικρότερες φυσικά  ποινές για τους βιαστές ανηλίκων και ενηλίκων.

Τα ΝΕΑ σημειώνουν την πραγματικότητα.Σε 5-6 χρόνια είναι έξω με “ευεργετήματα” η αδιαφορία.Ιδού:

Τα ΝΕΑ ζητούν να αλλάξει αυτή η πραγματικότητα.

Προφανώς εννοούν ισόβια,ισόβια.Δηλαδή να πεθαίνουν οι δράστες σε φυλακές υψίστης ασφαλείας και εκτός κελιού να μετακινούνται μόνον σιδηροδέσμιοι σε πόδια και χέρια,όπως αυτοί που βλέπουμε στις ΗΠΑ σε λίαν επώνυμους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ εγκληματίες που τρώνε 150 χρόνια φυλακή.Για οικονομικά εγκλήματα….

Σε αυτό φυσικά συμφωνούμε,αλλά αν τα ισόβια δεν είναι τέτοια ισόβια τότε είμαστε υπερ της θανατικής ποινής για τέτοια ομολογημένα εγκλήματα.Καταργήθηκε αυτή, οπότε απλά το σημειώνουμε.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ αναφέρεται σε οικονομικό έγκλημα τεραστίου μεγέθους στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ.Σε πραγματογνωμοσύνη της Εισαγγελίας κλπ

Για τα εγκλήματα αυτά της ΕΦΣΥΝ είναι βέβαιο ότι όχι μόνο δεν θα τιμωρηθεί κανείς έστω και με μήνες φυλακής,αλλά δεν θα γίνει καν έρευνα της Δικαιοσύνης.

Οπως δεν γίνεται στις τράπεζες για τα δικά τους εγκλήματα ,τα ομολογημένα.

Αφού είδατε τα πρωτοσέλιδα σας δίνουμε μερικά γεγονότα για σύγκριση:

Το 1985-86 είχαμε πρωτοσέλιδο σκάνδαλο στο Υπουργείο Οικονομικών στον “Ελεύθερο Τύπο”.Ενας Υπουργός δεν είχε οργανώσει διαγωνισμό κανονικό κλπ

Ο Υπουργός κάνει μήνυση γιατί τον “συκοφαντήσαμε” λέγοντας ότι “το δημόσιο από την ιστορία αυτή έχει απώλειες εκατομμυρίων δραχμών” κλπ

Η ποινή που μας επιβάλει το δικαστήριο είναι…πέντε χρόνια φυλακή!!!Για συκοφαντία!Συνεδρίαζε το δικαστήριο επι 6 ώρες για να αποφασίσει αν θα έχει η έφεση… ανασταλτικό αποτέλεσμα η θα έχει άμεση φυλάκιση.

Αποφάσισαν αναστολή μέχρι τη δίκη στο Εφετείο,μόνο και μόνο ,γιατί τους πιάσαμε να βγαίνουν την ώρα της υποτιθέμενης “συνεδρίασης” από το γραφείο του… Υπουργού,ο οποίος είχε κάνει τη μήνυση!

Εκεί είχε πάει το …δικαστήριο για να δικάσει και αποφασίσει αντικειμενικά.

Στα “κάγκελα” τότε ο Κώστας Μητσοτάκης,ο Θανάσης Κανελλόπουλος,η Νέα Δημοκρατία ολόκληρη για την αθλιότητα.

Εφετείο δεν έγινε ποτέ, γιατί ο Υπουργός ανακάλεσε τη μήνυση μπροστά στα συντριπτικά στοιχεία και στον φάκελλο που σχημάτισε η Νέα Δημοκρατία και φυσικά εμείς στην εφημερίδα.

Λίγο αργότερα ο Σπύρος Καρατζαφέρης, τότε στέλεχος της “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ”,στην οποία εμείς πήραμε σύνταξη στη συνέχεια,καταδικάστηκε σε ίδια ποινή, γιατί “συκοφάντησε ανώτατο δικαστή” και για να μην πάει φυλακή αυτοεξορίστηκε!!!

Οπως βλέπετε οι ποινές για την συκοφαντία είναι ίδιες με τις ποινές για τους ειδεχθείς δολοφόνους και σφαγείς ανθρώπων!!!

Ελλάδα του 20 αιώνα…

Ο πρώην Υπουργός Παύλος Πολλάκης επιμένει να γράφει για τα χρήματα πολιτικών που βρέθηκαν στους λογαριασμούς τους κλπ.Κατά την κρίση του είναι εντελώς αδικαιολόγητα,αναφέρεται σε ποσά,ονόματα κλπ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε σχετική καυστική ανακοίνωση.Η ΕΣΗΕΑ και διεθνείς οργανισμοί(OCCRP) με ανακοινώσεις τους επίσης αναφέρονται καταγγελτικά  στις διώξεις δημοσιογράφων για την υπόθεση αυτή.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης  απάντησε ως εξής στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την αρχειοθέτηση της σε βάρος του δικογραφία, που αφορά τη Νοvartis:

«Από την ημέρα που έγινε γνωστή η ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ της δικογραφίας σε βάρος μου,που σχηματίσθηκε από ελεγχόμενους ποινικά εισαγγελείς, τον Ρασπούτιν και άλλα πρόσωπα και αφορούσε συκοφαντίες για τη Novartis, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δείξει το πραγματικό ειδεχθές πρόσωπο του!

Βιώνω μία πρωτοφανή για κράτος του Δυτικού κόσμου θεσμικά ανώμαλη κατάσταση, όπου ένα κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται ανερυθρίαστα, χολερικά, τοξικά με όλους τους μηχανισμούς του στους Εισαγγελείς, που αποφάσισαν την ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ. Ο απαράγραπτος και απαραβίαστος κανόνας, που ισχύει στα μη φασιστικά καθεστώτα περί σεβασμού των Δικαστικών Αποφάσεων, στην περίπτωση μου καταπατάται αδιάκοπτα και αδίστακτα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι προφανές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε επενδύσει πολιτικά στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος μου και τώρα έχει χάσει τον ύπνο του.

Ευτυχώς, στην Ελλάδα η Δικαιοσύνη παραμένει ανεξάρτητη και δεν υπακούει στις «εντολές» ούτε του κ. Πολάκη, ούτε του κ. Βαξεβάνη, ούτε του κ. Τσίπρα.

Στον έλεγχο που διενεργήθηκε σε μένα, οι Αρχές δεν βρήκαν καθόλου ενδείξεις για να μου ασκηθεί ποινική δίωξη όπως ορίζει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, ο οποίος διαφέρει από τον Κώδικα του Τσίπρα και του Πολάκη, τους σιαμαίους αδελφούς.

Η αποκρουστική παραπλάνηση της κοινής γνώμης με τις δήθεν αδιευκρίνιστες καταθέσεις βρίσκουν πλήρη απάντηση στο ίδιο το εισαγγελικό πόρισμα, μετά από εξονυχιστικό έλεγχο της Οικονομικής Αστυνομίας, όπου δεν βρέθηκε τίποτε μεμπτό, αλλά και με την αναφορά στους δηλωμένους και φορολογημένους τζίρους των εταιριών μου, που υπερκαλύπτουν πολλαπλάσια αυτά τα ποσά.

Η δυσώδης λάσπη για το αν οι καταθέσεις μου καλύπτονται από τις δηλώσεις του Πόθεν Έσχες μου, βρίσκει απάντηση στον Έλεγχο του Πόθεν Έσχες μου από τη μόνη κατά το Σύνταγμα αρμόδια Αρχή ,δηλαδή την επιτροπή της Βουλής και μάλιστα επί Σύριζα και με Πρόεδρο της Επιτροπής, την κ.Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Αντί να ζητήσουν συγγνώμη για τη σκευωρία που φέρονται βάσει των κατηγοριών να έστησαν για να αλλοιώσουν το Δημοκρατικό Πολίτευμα, με συνεργούς πολιτικούς, εισαγγελικούς λειτουργούς και δημοσιογράφους, για να κερδίσουν τις εκλογές, εμφανίζονται ως δήθεν τιμητές της Δικαιοσύνης.

Ας το κατανοήσει επιτέλους καλά ο κ. Τσίπρας, η Ελλάδα παρά τις άοκνες προσπάθειες του να μας κάνει Βενεζουέλα, θα παραμείνει ένα Κράτος του Δυτικού Κόσμου με Ανεξαρτησία μεταξύ των Εξουσιών και Σεβασμό στις Δικαστικές αποφάσεις!

Προς προστασία της Τιμής και της Υπόληψης μου δεν έχω καμία άλλη νόμιμη άμυνα, παρά να ξεκινήσω μία σειρά αγωγών κατά όλων όσων συνεχίζουν να παράγουν λάσπη, γιατί αυτό μόνοσπούδασαν στη ζωή τους και έτσι έχουν μάθει να πορεύονται».

Τι είναι η υπόθεση αυτή ουσιαστικά;

Προφανώς μια υπόθεση γύρω απο την τιμή,υπόληψη και φήμη των προσώπων.Οχι μια υπόθεση που αφορά τη ζωή τους την ίδια.

Προσέξτε ότι ο Αδωνις χρησιμοποιεί τη λέξη “ειδεχθές“.Τη λέξη που χρησιμοποιείται στα προαναφερόμενα εγκλήματα βιασμών και τεμαχισμών ανθρώπων,όπως τα παιδιά,οι γυναίκες,οι ηλικιωμένοι.

Τέτοιες λέξεις χρησιμοποιούσε και το τότε ΠΑΣΟΚ του 1985-87 εναντίον μας για όσα γράφαμε για σκάνδαλα επι ΠΑΣΟΚ…Τις ποινές τις προαναφέραμε.

Τώρα εκτός των δημοσιογράφων(τι είχες Γιάννη,τι είχα πάντα…) διώκεται και η Εισαγγελέας κ.Τουλουπάκη.

Για…κακούργημα ειδεχθές και όχι για προσβολή της τιμής και υπόληψης και φήμης των πολιτικών εναντίον των οποίων άσκησε δίωξη.Η ποινή που θεωρητικά αντιμετωπίζει είναι 10-12 χρόνια κάιθειρξη.Δηλαδή ίδια με τους ειδεχθείς εγκληματίες ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ ανθρώπους.

Υποτίθεται ότι τα συκοφαντικά δημοσιεύματα οδηγούν στον πολιτικό θάνατο των δυσφημισθέντων.Οι οποίοι όμως όλες αυτές τις δεκαετίες παρά τα δημοσιέυματα και συνεχώς εκλέγονται και συνεχώς είναι στη Βουλή…

Αντίθετα τα “αλλα”θύματα ούτε εκλέγονται,ούτε υπουργεύουν,ούτε στη Βουλή είναι.Τα εξαφανίζουν σε μερικούς μήνες τα σκουλήκια στους τάφους τους…

Αλλά οι ποινές ουσιαστικά ίδιες!!!

Τι ακριβώς καταγγέλλουν τα φιλοκυβερνητικά( o tempora o mores…)σήμερα ΝΕΑ κ.Πρωθυπουργέ;

Ελλάδα του 21ου αιώνα.Ο Υπουργός Τσιάρας,γνωστός για την στενή προσωπική του φιλία με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο ανήγγειλε ότι η Δικαιοσύνη θα γίνει σουπερ στην Ελλάδα διότι θα …ψηφιοποιηθεί.

Θα δουλεύει με κομπιούτερ.

Δεν πάει να εξηγήσει τι σημαίνει αυτό σε εκείνους τους συγγενείς που είδαν παιδιά,συναίκες,ηλικιωμένους να βιάζονται τεμαχίζονται και θανατώνονται και οι δράστες είναι έξω σε 5-6 χρόνια;

Ελλάδα του 21ου αιώνα…

 

Y.Γ.Οι υπουργοί Παπακωνσταντίνου και Ανθόπουλος βρέθηκαν ένοχοι για βαρύτατα οικονομικά εγκλήματα.Καταδικάστηκαν σε κάτι λίγους μήνες φυλακή με…αναστολή.Δηλαδή να μην …ξανακαταδικαστούν!!!

Για τον αθώο Γιάννο Παπαντωνίου κανείς πια δεν μιλάει.Κάτι εκατομμύρια ήταν της γυναίκας του και τα λοιπά και τα λοιπά.Αυτοί που τον κατηγόρησαν ούτε καν….μηνύθηκαν απο τον εν λόγω αθώο Γιάννο για “ειδεχθές” έγκλημα σε βάρος του.Η μήπως δεν είναι και τόσο ‘ειδεχθές’ το έγκλημα,όσο το “δούλεμα” από όλους;

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here