Αρχική Δικαιοσυνη Απίστευτο σκάνδαλο-σήριαλ πίσω από τον καλεσμένο με τα σανδάλια στο προεδρικό Μέγαρο!Ντροπή...

Απίστευτο σκάνδαλο-σήριαλ πίσω από τον καλεσμένο με τα σανδάλια στο προεδρικό Μέγαρο!Ντροπή σας Αικατερίνη και Κυριάκο για τα κριτήρια της “αριστείας” και τον κουλουρά στο Ελληνικό!

5645
0

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Προσέξτε τις φωτογραφίες,τις ημερομηνίες και τα πρόσωπα σε αυτό το εντελώς καλόπιστο,όπως θα φανεί απο τη διάρκεια της έρευνας μας, ρεπορτάζ

Στην πρώτη είναι το πρωτοσέλιδο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ της 5ης Φλεβάρη 2023.

Στην πρώτη σελίδα αναφέρεται σε σκάνδαλο.Κτήριο σκεπάζει την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα με αυθαιρεσίες!

Θυμούνται πολλοί την περίοδο κατασκευής του Μουσείου της Ακρόπολης και τη μεγάλη συζήτηση αν το στυλ και το ύψος του προσβάλλουν την αισθητική και την Ακρόπολη με τονΠαρθενώνα της.

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αναφέρεται σε ξενοδοχείο της εταιρείας Coco Mat και την βαρειά προσβολή που προκαλεί στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα με το ύψος του και τις…αυθαιρεσίες του.

Υπάρχουν πράγματι;

Το Συμβούλιο της Επικρατείας με τις αποφάσεις και τα πρόστιμα εκατομμυρίων απαντά ουσιαστικά στο ερώτημα.

Στη δεύτερη φωτογραφία φαίνεται ο επιχειρηματίας της εταιρείας αυτής ο κ.Ευμορφίδης.

Είχε προκαλέσει εντύπωση με την εμφάνισή του στο προεδρικό Μέγαρο με σαντάλια.

Στη φωτογραφία δείτε το χέρι της Βασίλισσας της Ολλανδίας.Μόλις την έχει χαιρετίσει και το χέρι της Βασίλισσας είναι σε τέτοια θέση που μοιάζει να σκουπίζεται στο φόρεμά της μετά την χειραψία με τον καλεσμένο της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Θεωρούμε με βεβαιότητα ότι είναι λάθος εντύπωση και πάντως δεν πρόσεξε κανείς κίνηση σκουπίσματος απο τη Βασίλισσα…

 

Το σκάνδαλο εν προκειμένω δεν είναι στο θέμα αισθητικής.

Η προεδρίνα της Δημοκρατίας έχει τη δική της αισθητική στο ντύσιμο,στη διαμονή,στα πάντα και αν εμείς την βρίσκουμε “μπλιάχ” πρόβλημά μας και περι ορέξεως κολοκυθοκορφάδες,όπως θα αμας απαντούσε το στήριγμά της και μέγα στήριγμα του Κώστα Σημίτη και του Κυριάκου Μητσοτάκη ο Γιάννης Πρετεντέρης ο οποίος έχει τα δικά του γούστα,όπως τα βλέπετε κάτω στις φωτογραφίες.

Εμετικά για εμάς,γούστα ανώτερου ανθρώπου για εκείνον.Πέρασε άλλωστε και απο Ελβετία και Γκρενόμπλ.Όχι για ρεπορτάζ,ούτε για αθλητισμό…

Η ντροπή για την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι ένα ρεπορτάζ που έχουμε κρατήσει και ερευνούμε από τις 5 του περασμένου Δεκέμβρη και είχε δημοσιευθεί στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Στο ρεπορτάζ αυτό χωρίς να γίνεται καμία νύξη στον καλεσμένο με τα σανδάλια υπήρχε εκτενής αναφορά σε πρόστιμο στην επιχείρησή του για τις αυθαιρεσίες στην κατασκευή του ξενοδοχείου.

Επικοινωνήσαμε τότε αρμοδίως και μας είπαν να περιμένουμε γιατί “δεν υπάρχει τέτοιο θέμα”.

Περιμέναμε.Και αύριο στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ όχι μόνο δεν διαψεύδεται το σκάνδαλο,όπως περιμέναμε και ελπίζαμε και θέλαμε,αλλά επιβεβαιώνεται κιόλας με πρωτοσέλιδο.Είναι αυτό στην κεντρική φωτογραφία της πρώτης σελίδας!

Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας πήγε στο προεδρικό Μέγαρο την 1η Νοέμβρη 2022.Επομένως οι προσκλήσεις είχαν σταλεί αρκετά νωρίτερα ,μέσα στον Οκτώβρη του 2022.

Το ρεπορτάζ της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ δημοσιεύθηκε στις 5 Δεκέμβρη του 2022 και αναφέρεται σε πρόστιμο εκατομμυρίων στον εν λόγω επιχειρηματία και την επιχείρηση αυτή.

Αυτή η υπόθεση είναι ανοιχτή όχι απλά για πάνω για πάνω απο ένα χρόνο,αλά από το 2019!!!

Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ το παρουσιάζει ως πολυετές σήριαλ,επομένως αυτό καταδεικνύει και το μέγεθος του προβλήματος.

Αρα η προεδρίνα της Δημοκρατίας κάλεσε στο προεδρικό Μέγαρο έναν επιχειρηματία που είχε σοβαρότατα προβλήματα-σήριαλ με τις κρατικές αρχές και προφανώς και στη συνέχεια και ακριβώς με το δικαστήριο από το οποίο μεταπήδησε στο προεδρικό Μέγαρο η ίδια και ο σύντροφός της,δηλαδή το Συμβούλιο της Επικρατείας!

Σημειώνουμε ότι οι σοβαρές ,αλλα και μικρές για “ανώνυμους” αυθαιρεσίες ,όπως αυτές για τις οποίες μπήκε το πρόστιμο, για άλλους πολίτες αποτελούν αιτία αυτόφωρου και  φυλάκισης…

Κατ αποτέλεσμα και ακόμα και αν δεν ήταν στις προθέσεις της προεδρίνας η πρόσκληση αυτή καθ αυτή και η φωτογραφία δημοσιότητας ακόμα περισσότερο λειτουργούν-κατά την προσωπική μας εμπειρία και νομική άποψη- ως καθαρτικό και πλυντήριο για τις κρατικές υπηρεσίες.

Εχουμε βρεθεί σε παρόμοιας φύσης δίκες και διοικητικές διαδικασίες και ακούγαμε δικηγόρους και επιχειρήματα του στυλ: “είναι ένας νομοταγής και επιφανής πολίτης και τον καλούν στο προεδρικό μέγαρο,αν είναι δυνατόν αυτός να κάνει παρανομίες και ανηθικότητες,όπως του καταλογίζουν ανεπαρκείς δικαστικοί η κρατικά στελέχη που μπορεί να είναι και βαλτοί…”

Μπούφους έχει η προεδρία της Δημοκρατίας ή άριστους για να ελέγχουν τα “αριστεία” αυτών που προσκαλούνται εκεί σε εκδηλώσεις ,όπου τα φώτα της δημοσιότητας και η προβολή με την παρουσία ηγεσιών είναι η μέγιστη δυνατή;

Δείτε τι έγραψε η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για τον καλεσμένο της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου:

“Πρόστιμα 4,7 εκατ. και 2,3 εκατ. ετησίως στο ξενοδοχείο της Coco-Mat στου Μακρυγιάννη

Πρόστιμα 4,7 εκατ. και 2,3 εκατ. ετησίως στο ξενοδοχείο της Coco-Mat στου Μακρυγιάννη

INTIME NEWS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ
09.12.2022 • 08:39

Αυθαίρετοι χαρακτηρίστηκαν οι τρεις τελευταίοι όροφοι και το δώμα του ξενοδοχείου της Coco-Mat στην περιοχή Μακρυγιάννη. Σε συνέχεια της απόφασης της Επιτροπής Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας, η πολεοδομία Αθηνών προχώρησε σε αυτοψία, επιβάλλοντας πρόστιμο ανέγερσης 4,7 εκατ. ευρώ και διατήρησης 2,3 εκατ. ευρώ. Το τελευταίο θα επανεπιβάλλεται για κάθε έτος που δεν θα κατεδαφίζονται οι παράνομες κατασκευές.

Η αυτοψία στο ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκε στο τέλος Νοεμβρίου από κλιμάκιο της υπηρεσίας Δόμησης Αθηναίων. Σύμφωνα με την έκθεση αυτοψίας, αυθαίρετα και κατεδαφιστέα χαρακτηρίστηκαν το δώμα (πέργκολα, αίθριο, 193 τ.μ. κλειστών χώρων, φυτεμένο δώμα), ο δέκατος (360 τ.μ.), ένατος (392 τ.μ.) και όγδοος όροφος (347 τ.μ.), καθώς και περίπου ο μισός έβδομος (145 τ.μ.). Με βάση αυτά, το πρόστιμο ανέγερσης υπολογίστηκε σε 4,71 εκατ. ευρώ και το πρόστιμο διατήρησης 2,35 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου έχει δικαίωμα να προσφύγει εντός 30 ημερών κατά της απόφασης, ειδάλλως οι αυθαίρετες κατασκευές κρίνονται κατεδαφιστέες και τα επιβληθέντα πρόστιμα θα καταστούν οριστικά και θα επιβληθούν.

Η υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων κήρυξε αυθαίρετους τρεις ορόφους του ξενοδοχείου στου Μακρυγιάννη.

Ο χαρακτηρισμός του αυθαιρέτου ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά την απόφαση της Επιτροπής Συμμόρφωσης του Συμβουλίου της Επικρατείας. Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο είχε υποδείξει ότι ο Δήμος Αθηναίων ήταν ο μόνος (από τα εμπλεκόμενα μέρη) που δεν είχε συμμορφωθεί με την απόφαση του 2019, με την οποία ακυρώθηκε η οικοδομική άδεια και η αναθεώρησή της ως προς το ύψος του κτιρίου (έχει 33 μέτρα, έναντι 24+3 που είναι ο κανόνας για την περιοχή, βάσει του διατάγματος του 1955). Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αθηναίων όφειλε «να εκδώσει τις αναγκαίες διοικητικές πράξεις για την κατεδάφισή τους και να μεριμνήσει για την υλική εκτέλεση αυτών. Αντί αυτού ο Δήμος προχώρησε μόνο στην “ανάκληση” της 24/2019 πράξης αναθεώρησης», ανέφερε η απόφαση.

Το ερώτημα σε σχέση με την έκθεση αυτοψίας της υπηρεσίας Δόμησης Αθηναίων είναι γιατί επιβλήθηκε πρόστιμο ανέγερσης για το κτίριο, εφόσον αυτό είχε ανεγερθεί με νόμιμη άδεια (που ακυρώθηκε στη συνέχεια), συνεπώς η ευθύνη ανήκε στις υπηρεσίες του Δημοσίου. Στο ερώτημα πιθανότατα θα απαντήσουν τα δικαστήρια, καθώς ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μπορεί να προσφύγει και κατά της έκθεσης αυτοψίας, αλλά και προφανώς να διεκδικήσει αποζημίωση από το Δημόσιο. Να σημειωθεί ότι την ευθύνη κατεδάφισης έχει ο ιδιοκτήτης του κτίσματος.”
Δείτε σε ποιά δεξίωση προσκλήθηκε ο επιχειρηματίας αυτός:

 Την ώρα που αυτός ο σανδαλοφόρος αντικομφορμιστής(τρομάρα μας…)καλείται στο προεδρικό Μέγαρο και οι αυθαιρεσίες δεσπόζουν στην Ακρόπολη ο Δήμος Ελληνικού εξοντώνει έναν κουλουρά ,τον Γιώργο Γκρέκα με πρόστιμα για τα …δυο μέτρα που του παραχώρησε στη στάση Μετρό.

Τα παραβιάζει λέει και καταλαμβάνει περισσότερο χώρο…Ο κουλουράς…Ο εγκληματίας…

Πως τον εξοντώνει;

Χρωστάει ,λέει στο Δήμο 7-8 χιλιάδες ευρώ γιατί κάνει παραβάσεις.

Καλόπιστα ρωτάμε το Δήμαρχο:

1)Είναι ο ίδιος Γκρέκας που είχε καταγγείλει το μέγα σκάνδαλο στο Υπουργείο Αμυνας επί Σημιτιτσοχατζόπουλων;

2)Εξοντώθηκε τότε γιατί τόλμησε να καταθέσει όσα διαπίστωσε κατα την τυχαία παρουσία του στο στρατόπεδο Καρέα με τη ληστεία -μαϊμού για να καλύψουν κλεμμένα εκατομμύρια;

3)Εχει καταδικαστεί ποτέ αμετάκλητα για τις παραβιάσεις αυτέςπου του καταλογίζει ο Δήμος απο την Δικαιοσύνη;

4)Λειτουργεί ο Δήμος με ανθρωπιστικά κριτήρια η εξοντωτικά για τον κουλουρά,όπως π.χ. του καταλογίζει πρόστιμα για έλλειψη άδειαςμ,ενώ στα δικαστήρια αθωώνεται γιατί έχει άδεια;

Δείτε τα διαφορετικά κριτήρια και σταθμά στο κράτος που νοικοκύρεψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ντροπή μας ή ντροπή του για τα αποτελέσματα και τις επιλογές αρίστων,όπως η προεδρίνα της Δημοκρατίας;

Στις φωτογραφίες ο Γ.ΠΡτεντέρης με τον Αδωνη Γεωργιάδη στο κότερο.Ερωτήσεις και στους δυο: Υπάρχει κουμπάρος που καταδικάστηκε σε τεράστιο ποσό απο τη Δικαιοσύνη για οφειλή στην τράπεζα που έχει τα κομμαιτκά δάνεια;πλήρωσε έστω και ένα ευρώ αυτής της απόφασης; Διαφημίζει νέα “πρότζεκτ” με την τράπεζα αυτή;

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας γέμισε φούμαρα περί αρίστων.Σε προσφατη δημοσκόπηση η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου είναι η μόνη πρόεδρος της Δημοκρατίας που έχει αποδοχή κάτω από 67% απο τους πολίτες.

Μάλιστα έχει αποδοχή στο 30%…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here