Αρχική Ελλαδα Δεν είμαι ένοχος δηλώνει ο Βασ.Λεβέντης ,τραγουδίστρια κατηγορεί για πορνοβίντεο μπασκετμπολιστα!

Δεν είμαι ένοχος δηλώνει ο Βασ.Λεβέντης ,τραγουδίστρια κατηγορεί για πορνοβίντεο μπασκετμπολιστα!

662
0

 

Την ώρα που μια 34χρονη τραγουδίστρια καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα εκδικητικής δημοσίευσης στο διαδίκτυο προσωπικών της στιγμών και καταγγέλλει γνωστό μπασκετμπολίστα με τον οποίο είχε 5 χρόνια δεσμό εμφανίστηκε δημόσια ο συγκατηγορούμενος για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη.

Με δήλωσή του υποστηρίζει ότι είναι παντελώς αθώος γιατί είχε συνεναιτικό σεξ με την μηνύτρια.

Τα ερωτήματα γιατί καθυστέρησε τόσες ημέρες,γιατί ο “μάνατζερ” Παπαδόπουλος της καφετέριας που έστειλε την μικρή στο διαβόητο πάρτι έκανε απίστευτες τούμπες και περίεργο τραυματισμό μετά την καταγγελία της μικρής παραμένουν αμείλικτα.

Ως έχουμε υποχρέωση δημοσιεύουμε για λόγους δεοντολογίας τη δήλωσή του χωρίς να υιοθετούμε ούτε μία λέξη από αυτά που ισχυρίζεται:

Η δήλωση του 27χρονου κατηγορούμενου για βιασμό

«Επί πολλές μέρες τόσον εγώ ως πρόσωπο, αλλά και ολόκληρη η οικογένειά μου διασύρεται, “δικάζεται”. αλλά και “καταδικάζεται”, για μια υπόθεση που εκκρεμεί σε στάδιο προδικασίας ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Σε ένα κράτος δικαίου, ο κάθε κατηγορούμενος (οποιοσδήποτε και αν είναι) τεκμαίρεται αθώος, μέχρι να αποδειχθεί πέρα από κάθε αμφιβολία η ενοχή του. Η μονόπλευρη υιοθέτηση μιας κατηγορίας, χωρίς στοιχειώδη γνώση και διασταύρωση των στοιχείων της δικογραφίας , δεν προάγει τον νομικό μας πολιτισμό και καταστρατηγεί με τον πιο θεαματικό τρόπο το τεκμήριο αθωότητας, που δικαιούται να απολαμβάνει ο κάθε κατηγορούμενος.

Η αβασάνιστη αποδοχή των ισχυρισμών της μιας πλευράς παραγνωρίζει ότι σε κάθε υπόθεση υπάρχει και η αντίθετη πλευρά (και στη προκειμένη περίπτωση η δική μου πλευρά, ως κατηγορούμενου). Το να προβάλλεται η μια μόνο εκδοχή, δεν εξυπηρετεί το δικαίωμα ενημέρωσης, ούτε το κοινωνικό συμφέρον. Επέλεξα επί τόσες ημέρες να σιωπήσω, παρά το ότι στην δικογραφία υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία ,που καταρρίπτουν όσα ανυπόστατα ισχυρίζεται η μηνύτρια, και το έπραξα, γιατί μόνο η Δικαστική Αρχή μπορεί να κρίνει τα πραγματικά περιστατικά της συγκεκριμένης υπόθεσης και να αποφανθεί επί αυτών.

Ωστόσο, μετά τον καταιγισμό των ειδήσεων, που παρουσιάζουν μονόπλευρα την μια εκδοχή, αισθάνομαι την ανάγκη να δηλώσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε διέπραξα “βιασμό” σε βάρος της μηνύτριας, αφού η μεταξύ μας σωματική επαφή έγινε με την απόλυτη γνώση, συναίσθηση και συναίνεση της (και τούτο αποδεικνύεται από πλείστα στοιχεία της δικογραφίας). Σέβομαι απόλυτα το δικαίωμα πληροφόρησης, σέβομαι απεριόριστα το δικαίωμα γενετήσιας ελευθερίας του κάθε προσώπου, ζητώ όμως να δημοσιοποιηθούν οι παραπάνω θέσεις μου, αφού βασική αρχή της δημοσιογραφίας είναι η αμφίπλευρη και αντικειμενική ενημέρωση του κοινού.

Ζητώ να αντιμετωπισθώ ισότιμα με την μηνύτρια, να μην προσβάλλεται η προσωπικότητά μου, να μη προβάλλεται καταχρηστικά και εντελώς ταξικά η οικονομική θέση και η κοινωνική κατάσταση της οικογένειάς μου, ως δήθεν στοιχείο σε βάρος μου και να γίνει σεβαστό τεκμήριο αθωότητας. Εξυπακούεται ότι αυτή είναι η μια και μοναδική αποτύπωση της θέσης μου, αφού τόσον εγώ, όσο και ο συνήγορός μου, δεν πρόκειται να συντηρήσουμε την αναπαραγωγή δηλώσεων, απαντήσεων, συνεντεύξεων και σχολίων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here