Αρχική Δικαιοσυνη Ελλάδα-Κολομβία-Μπανανία: Ιδού πως σε Εισαγγελίες της Ελλάδας “γράφουν” την Εισαγγελέα του Αρείου...

Ελλάδα-Κολομβία-Μπανανία: Ιδού πως σε Εισαγγελίες της Ελλάδας “γράφουν” την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τσακίζουν τους μάρτυρες που αποκαλύπτουν διαφθορά με ντοκουμέντα!

826
0
 ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ
Αρκεί μια γρήγορη ματιά στα βιβλία του ανανήψαντος μαφιόζου Ρομπέρτο Σαβιάνο.
Γράφει τις εμπειρίες του από την ένταξή του στη σκληρή Μαφία της Ιταλίας που μεταφέρει στην Ευρώπη τα πάντα.Απο ναρκωτικά της Κολομβίας,μετανάστες κρυμμένους στα πιο απίθανα βασανιστικά σημεία,επικίνδυνα υλικά που αντι να ενταφιαστούν θάβονται σε χωράφια,κλεμμένα αυτοκίνητα,σκάφη κλπ
Ναι γράφει για την Ελλάδα ως χώρα που μπορεί και αλωνίζει ανενόχλητη η Μαφία με τους εγχώριους συνεργάτες τους.Οι περισσότεροι με λευκά κολλάρα στη Μύκονο,στην πολιτική,στο επιχειρείν,στη δημοσιογραφία που συναγελάζεται μαζί τους στη Μύκονο,στην Πάρο,τη Σαντορίνη,την Πούντα Ζέζα και αλλού.
Ο Σαβιάνο γράφει ποιά τύχη έχουν οι μάρτυρες που θα αποκαλύψουν δράσεις της Μαφίας στο Μεξικό,στην Κολομβία,τη Βραζιλία,την Ευρώπη.
Δεν είχε γράψει ακομα για την τύχη της Δάφνης Καρουάνα στη Μάλτα,του Γιάν Κότζιακ στη Σλοβακία,των Γκιόλια,Καραϊβάζ,Χίου,Βαξεβάνη στην Ελλάδα.
Στον τελευταίο επιτέθηκε κάποιος σε δημόσιο χώρο γιατί είχε δημοσιεύσει πριν 12 χρόνια τη λίστα Λαγκάρντ.
Αυτή που έθαψαν και ξεδιάντροπα έριξαν 10 χρόνια κάθειρξη(δικαστές…)στον Εισαγγελέα Διώτη για το θάψιμο.Και ας μην του βρήκαν ευρώ απο δωροδικία για το θάψιμο.Ξεσηκωθήκαμε και αθωώθηκε παμψηφεί(!!!)στο β βαθμό αφού ο Εισαγγελέας αυτός διαχειρίστηκε απλώς το “πτώμα” της λίστας Λαγκάρντ,την οποία είχαν σκοτώσει σε υπόγεια και …ανθυπόγεια συνεργασία πολιτικοί,επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι…
Αυτοί της Μυκόνου και των θερέτρων…
Αυτοί που συνεδριάζουν πως θα συγκαλύψουν την διαφθορά στην Ελλάδα και όχι πως θα την αποκαλύψουν.Γιαυτό και η αναξιοπιστία των ΜΜΕ.
Στο προηγούμενο θέμα μας δημοσιεύσαμε την επιστολή μας προς τον Δήμαρχο Κυθήρων,μιάς περιοχής που είναι στο “μάτι” των επιχειρηματιών,όπως είναι και η Νεμέα και η Νικήτη-Χαλκιδική,και η Μύκονος και η Πάρος.
 Ο Δήμαρχος Χαρχαλάκης και ο επιχειρηματίας Πάνος Λασκαρίδης της Μεγάλης της Βρετάνιας βεβαίως-βεβαίως είπαν ότι πήραν το νόμο στα χέρια (του Λασκαρίδη)και έβγαλαν αρχαιότητες γιατί δεν τις έβγαζαν δημόσιοι λειτουργοί που ήταν εντατελμένοι προς τούτο.
Το κρίσιμο είναι αν τις ήξεραν και πως αποδεικνύεται η γνώση αυτή.Διότι αν τις ήξεραν και τις άφηναν βορά σε κάθε αρχαιοκάπηλο καλά έκανε ο Λασκαρίδης και κάκιστα ο Δήμαρχος που ως τοπικός άρχων έφερε κι αυτός και οι άλλοι δημόσιοι λειτουργοί τον Λασκαρίδη στα όρια και αυτοδίκησε.
Θεωρούμε την αρμοδιότητα του Δημάρχου δεδομένη απο το γεγονός ότι αυτόν ενημέρωσε πρώτον ο Λασκαρίδης ότι ΘΑ ανασύρει τις αρχαιότητες.
Εκτός και αν ο Λασκαρίδης είχε ενημερώσει και την υπηρεσία των εναλίων,το δρόμο προς την οποία τον ήξερε ως φαίνεται από τις μετά την ανάσυρση ενημερώσεις…
Περιμένουμε απαντήσεις ώστε να φανεί αν υπήρχαν δημόσιοι λειτουργοί που έκαναν ό,τι έκανε ως προχθές ο Διοικητής ΒΟΑΚ Χανίων.Ο διοικητής μέσα στο “σπίτι” των Μητσοτάκηδων.Τάπαιρνε χοντρά ο διοικητής αυτός,ακόμα και για καντίνες και τον έπιασαν μετά απο καταγγελίες με τα λεφτά στο χέρι.
Αν δεν είχε κάνει την καταγγελία ο μάρτυρας αυτός θα συνέχιζε ο Κυριάκος και οι λοιποί να μας παραμυθιάζουν για την κανονικότητα που έφεραν στη χώρα.
ας δούμε στη συνέχεια ποιά τύχη θα έχει ο μάρτυρας αυτός.Κανονικά θα έπρεπε να τον φωνάξει στο Μαξίμου ΣΗΜΕΡΑ ο πρωθυπουργός,αύριο η προεδρίνα Σακελλαροπούλου,μεθαύριο η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αδειλίνη να τον κεράσουν καφέ ενώπιον των καλών(γύρισαν από Μύκονο-Πάρο-Σαντορίνη-Πούντα Ζέζα κ.α.)δημοσιογράφων και να τον βραβεύσουν αφού η διαφθορά χτυπάει κόκκινο και χρειάζεται μάρτυρες και ντοκουμέντα για την πάταξη.
Ετσι γράφουν για την διαφθορά και οι ίδιοι στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,τον ΣΚΑΙ,τα ΝΕΑ κ.α.
Υπάρχει νόμος προστασίας μαρτύρων θα απαντήσουν ορισμένοι καλόπιστα,ορισμένοι που γνωρίζουν ότι ΔΕΝ υπάρχει προστασία μαρτύρων ξεδιάντροπα.
Τι ξέρουμε και γράφουμε αυτά;
Προχθές πάθαμε ότι έπαθαν εκατοντάδες μάρτυρες,πολλοί δημσοιογράφοι,δημόσιοι λειτουργοί,δικαστικοί που θέλησαν να δώσουν στη Δικαιοσύνη ντοκουμέντα.
Και τα καταγράψαμε σε επιστολή με αίτηση ταυτόχρονα στους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου και των Πρωτοδικών.
Μερικοί μας είπαν ότι θα περιμένουμε απαντήσεις και στοιχεία τον…κόκκινο το Μάη.
Δεν αποκλείεται.Αλλά είμαστε της αισιόδοξης σχολής πάντα.Εκεί στο κτήριο υπηρετεί και ένας εισαγγελέας που κάποτε μας φώναξε και μας είπε:
“Γράψτε.Είναι καραμπινάτη δολοφονία με οικονομικά κίνητρα και με “εφαγαν” από τη θέση για να την συγκαλύψουν ως δήθεν ερωτικό “ατύχημα”.
Υπάρχουν και τέτοιοι Εισαγγελείς και δικαστές.Υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι.Αυτοί που την δολοφονία αυτή την έχουν στα συρτάρια 4-5 χρόνια ακίνητη…
Ιδού η επιστολή μας και τα συμπεράσματα δικά σας:
ΠΡΟΣ
1)ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

2)ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,
Κύριε διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών,
Συμπληρώνω οσονούπω την 7η δεκαετία της ζωής μου και υπηρετώ το δημοσιογραφικό Λειτούργημα από την δεύτερη δεκαετία της ζωής μου.Το μεγαλύτερο διάστημα σε θέσεις ευθύνης και έρευνας και είναι ο λόγος για τον οποίο κλήθηκα σε όλες -πλην μια ή δυο-  τις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής,οι οποίες ερευνούσαν υποθέσεις τεράστιας διαφθοράς.
Κάτι έμαθα,κάτι έγραψα,κάτι μετέδωσα δηλαδή και αυτές οι κλήσεις από διαφορετικά κάθε φορά Κόμματα(δεν ανήκω σε κανένα φυσικά…)είναι μια ασφαλής ένδειξη-κατ εμέ απόδειξη-πως όσα έμαθα,έγραψα,μετέδωσα τηλεοπτικά,ραδιοφωνικά και εγγράφως δεν ήταν μπουρδολογίες.
Ούτε επίσης είναι μπουρδολογία αλλά γεγονός που αναγνωρίζεται εντός και εκτός Ελλάδας από τους πλέον αρμόδιους φορείς εγγράφως και προφορικώς ότι η χώρα μαστίζεται:
1)από διαφθορά σχεδόν σε όλα τα επίπεδα.
2)από αποτελεσματικές προσπάθειες κουκουλώματος των εγγκλημάτων διαφθοράς και έτσι άλλωστε συνεχίζει η μάστιγα.
3)απο ψευδολογίες περί δήθεν μηχανοργάνωσης και άρα τερματισμού της ταλαιπωρίας των πολιτών.
Μία από τις μεθόδους κουκουλώματος της διαφθοράς είναι η εξαφάνιση των καταγγελιών στα χρονοντούλαπα,η εξουθένωση των καταγγελλόντων με διάφορους τρόπους,αφού στις δημόσιες καίριες θέσεις υπηρετούν πλείστοι όσοι από αυτούς που συναντά κανείς στο περίφημο βιβλίο του Ευάγγελου Λεμπέση “Η Τεράστια σημασία των βλακών στο σύγχρονο βίο” και σκοπό έχουν την αποσιώπηση της αλήθειας(σελ 29) ενώ συνήθως οι καταγγέλλοντες (δικαστικοί,δημοσιογράφοι,δημόσοι λειτουργοί και κάποιοι πολιτικοί) έχουν την ευπιστία (των βλακών)ότι (σελ 31)λειτουργούν σωστά τα πρόσωπα που υπηρετούν σε θεσμικές θέσεις.
Η αναφορά μου αυτή δεν έχει …φιλοσοφικό περιεχόμενο,αλλά πρακτικό μαζί με αίτημα ηθικής και υλικής αποζημίωσής μου για τον εξής λόγο:
Υπέβαλα στα πλαίσια του προαναφερόμενου Λειτουργήματος αναφορές μεταξύ άλλων και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και αφορούσαν σοβαρά-κατά την γνώμη μου και ως μέλος επι δεκαετίες του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών-εγκλήματα αρπαγής δημόσιας περιουσίας,παραβάσεων καθήκοντος δημοσίων λειτουργών κλπ
Μια απο αυτές αφορούσε εγκλήματα κατά της δημόσιας γης στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής και ειδικότερα στην περιοχή Λαγονήσι.Οι αποδείξεις καραμπινάτες και εύκολες να τις δει ακόμα και τυφλός.
Πέρασαν τα χρόνια και ουδέν νεώτερον από το εισαγγελικό μέτωπο παρά την πίστη μου ότι η χώρα μας είναι δυτικού τύπου δημοκρατία και θα είχαμε νεώτερα και από το δυτικό μέτωπο…
Εννοώ ότι σε δυτικού τύπου δημοκρατία θα είχα κληθεί,θα είχα ειδοποιηθεί εγγράφως για την τύχη της και την τύχη των άλλων αναφορών καταγγελιών.Κια τα συναφή.
Σήμερα 25/8/23 με όσες δυνάμεις είχα και αφού απέτυχα επι 10 ημέρες να λάβω πληροφορίες με τηλέφωνα η άλλο τρόπο πήγα  ο ίδιος στην Εισαγγελία Πρωτοδικών με την ταυτότητά μου για να λάβω απαντήσεις.
Μετά αναμονή επώδυνη στο διάδρομο,στο αρμόδιο γραφείο μου είπαν ότι θα πρέπει να υποστώ μια σωματική και οικονομική ταλαιπωρία υποβολής….δικαιολογητικών για να πληροφορηθώ την τύχη των αναφορών μου!!!
Αν αυτό (ένα από τα πολλά προσκόμματα) δεν εντάσσεται -παρά την ενδεχομένως διαφορετική προσωπική σας θέληση-στις προσπάθειες κουκουλώματος των εγκλημάτων που προαναφέρω,αναμένω να μου εξηγήσετε αιτιολογημένα και εγγράφως που εντάσσεται.
Δεν έχω πια προσωπικές και οικονομικές δυνάμεις να ανεβοκατεβαίνω στους 38-39 βαθμούς στα άθλια κτήρια  για να μάθω αυτό που ,μετ ευχαριστιών, θα έπρεπε να μου κοινοποιηθεί στην κατοικία μου ή σε προσωπική συνάντηση σε γραφείο αρμοδίου με ανθρώπινες συνθήκες.
Αυτό θα έπρεπε να γίνεται σε μια δυτικού τύπου δημοκρατία,η οποία θέλει ,λέει, να καταπολεμήσει την διαφθορά και αυτό υπόσχεται στους κουτόφραγκους από τα χρήματα των οποίων πλουτίζουν ορισμένοι στη χώρα μας παράνομα και ανήθικα και με τις μεθόδους που περιγράφει ο Ε.Λεμπέσης.
Φυσικά γνωρίζετε και οι δυο προς τους οποίους απευθύνεται η παρούσα ότι ειδικα μέτρα εξόντωσης ενοχλητικών(καταγγελλόντων,ερευνητών κλπ)δημοσιογράφων βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.
Προφανώς θεωρώ ότι κατ αρχήν με την παρούσα αν δεν αντιμετωπίσω την σκωπτικότητά σας θα αντιμετωπίσω την καχυποψία σας.
Για να την αντιμετωπίσω αναφέρομαι σε μία υπόθεση την οποία χειρίστηκε προσωπικά η σημερινή Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ.Αδειλίνη,προς την οποία απευθύνεται η παρούσα.
Ενας δημόσιος λειτουργός,πασίγνωστος στις υπηρεσίες δίωξης οικονομικού εγκλήματος για την εντιμότητά του και τιμηθείς με θέση από ευρωπαϊκούς θεσμούς υπέβαλε μια αναφορά εγκλημάτων υπό καθεστώς ανωνυμίας.Γιατί τα κυκλώματα του λευκού κολλάρου με πολιτική προστασία ηταν και είναι πανίσχυρα και ανελέητα.
Τα γεγονότα και τα έγγραφα “μιλούσαν” μόνα τους.
Ως πρώτη παραλήπτρια η κ.Αδειλίνη την απέστειλε στην Υπηρεσία Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος την οποία και “βλάξ” του Λεμπέση θα έβλεπε ως μόνη αρμόδια υπηρεσία.
Αμ δε…
Η κ.Αδειλίνη δεν ήξερε τις της γίνεται!Ετσι έκριναν οι κατώτεροί της,ως συμπεραίνεται εκ του αποτελέσματος.
Ετσι την έστειλαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για τα “περαιτέρω”.
Ποιά ήταν τα περαιτέρω;
Μα να εξουθενώσουν,εξοντώσουν τον καταγγέλλοντα αφού παρότι τα γεγονότα και τα έγγραφα μιλούσαν μόνα τους,παρότι είχε επικαλεστεί καθεστώς ανωνυμίας ο καταγγέλλων.
Αυτό είναι το μόνο εύλογο συμπέρασμα από δυο γεγονότα:
1)τον κάλεσαν τον καταγγέλλοντα να δώσει ενόρκως κατάθεση και να κατνομάσει τους υπέυθυνους!!!
2)εκείνος ανακάλεσε την αναφορά του για να μην εξοντωθεί και σωματικά από τα κυκλώματα τα οποία αποδεικνύονται εξ εγγράφων και καμία ανάγκη προσωπικών αναφορών δεν υπήρχε…
Τα στοιχεία του δημόσιου λειτουργού (Α.Χ.)που τα υπέστη όλα αυτά στη διάθεσή σας.
φυσικά.
Επανερχόμενος στο πρώτο θέμα της αναφοράς μου τα ίδια μου ζήτησαν(προσωπική και οικονομική ταλαιπωρία μου) και σε διπλανό γραφείο της Εισαγγελίεας Πρωτοδικών  όταν τους ζήτησα με την ταυτότητά μου στα δόντια να με ενημερώσουν που βρίσκονται τα  ΕΓ122/2013/27 και ΕΓ 112/2023/49 ,τα οποία(δικογραφίες;)σχηματίστηκαν μετά δικές μου αναφορές!!!
Αυτό δηλαδή που θα έπρεπε να έρθει μετ ευχαριστιών και επάινων για την προσπάθειά μου στο σπίτι μου!
Με την παρούσα λοιπόν ζητώ
1)εύλογη αποζημίωσή μου(μέσο ημερομίσθιο,έξοδα κίνησης και ψυχικής ταλαιπωρίας)για την σημερινή επώδυνη ταλαιπωρία μου,
2)ενημέρωση για την τύχη όλων των προαναφερομένων αναφορών μου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών και του Αρείου Πάγου, μετ επαίνων και τα συναφή αν δεν κρίθηκαν ψευδείς που δεν κρίθηκαν γιατι θα με είχαν καλέσει με μεγάλη χαρά σε κάποιο εδώλιο.
Οι έπαινοι(προσωπικοί ή υπηρεσιακοί μου είναι αδιάφορο) είναι απαραίτητοι,ώστε να αποτελέσουν κληρονομιά στα παιδιά μου και να αποδείξετε ότι επιθυμείτε την πάταξη και όχι το κουκούλωμα της διαφθοράς.
Προφανώς αναμένω άμεση ενημέρωση ηλεκτρονικά για τον αριθμό πρωτοκόλου που έλαβε στις υπηρεσίες σας  η παρούσα.
Ευπροσώπως και προσηκόντως
Υ.Γ.Την χειρίστη εντύπωση που έκανε ο τρόπος αντιμετώπισης μιας κυρίας που είχε το επόμενο “νούμερο” απο εμένα.Δήλωσε δικαστής,την κατέταξαν στην κατηγορία των πολιτών και την έστειλαν στην ουρά για “τα περαιτέρω”
Η ισότητα μας μάρανε σε αυτή τη διεφθαρμένη χώρα…Τυπικά θα φανούν “εντάξει”,ουσιαστικά όλοι καταλαβαίνουμε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here