Αρχική Ελλαδα ΗΠΑ-αποκάλυψη Oμπάμα: Πως έφαγαν τη γαλλογερμανική τρόϊκα με το “Σαλονικιό” που...

ΗΠΑ-αποκάλυψη Oμπάμα: Πως έφαγαν τη γαλλογερμανική τρόϊκα με το “Σαλονικιό” που εκβίαζε την Ελλάδα και τον Γ. Παπανδρέου με GREXIT, μίζες και τη λίστα Λαγκάρντ!..

3176
0

 

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Oι Hνωμένες Πολιτείας Αμερικής(ΗΠΑ) έχουν και στην κορυφή και στη βάση μια ανελέητη δημοκρατία για τους παραβάτες νομικών,αλλά και ηθικών κανόνων.

Το ίδιο εύκολα μπορεί να ανακρίνεται ένας φτωχός που παρενόχλησε σεξουαλικά μια γειτόνισά του σε γκέτο με τον εν ενεργεία πρόεδρο των ΗΠΑ.Μάλιστα ο πρόεδρος των ΗΠΑ επειδή είναι πρόσωπο δημοσίου ενδιαφέροντος και συμφέροντος μπορεί να ανακρίνεται και σε ζωντανή παγκόσμια μετάδοση είτε σε Επιτροπή της Βουλής,είτε σε τηλεοπτική εκπομπή(Κλίντον) και να δέχεται ερωτήσεις σεξουαλικού περιεχομένου αδιανόητες για την υπόλοιπη Δύση.Πόσο μάλλον για θέματα οικονομικά.

Στις ΗΠΑ και στη Δύση και παντού όλοι θεωρούσαν τον Τράμπ παντοδύναμο και ελάχιστοι προσέχουν ότι και στα χρόνια της προεδρίας του και σήμερα “τρέχουν”εναντίον του βαρύτατες κατηγορίες.

Αυτή τη στιγμή είναι σε εκκρεμότητα πέντε(5)βαρύτατα κατηγορητήρια για τον Τράμπ.Από τις πληρωμές τεραστίων ποσών σε πορνοστάρ για να κλείσουν το στόμα τους μέχρι φοροαποφυγή-φοροδιαφυγή και μέχρι εμπορικές δραστηριότητες εκτός νόμου με τον γαμπρό του Ερντογάν κλπ.

Εισαγγελέας που “τρέχει” κάποιες έρευνες ο…πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Σάϊρους Βάνς ,κάτι που υπογραμμίζει το ανώτατο πολιτικό επίπεδο και την βαρύτητα των ερευνών-κατηγοριών.

Οι ανελέητοι τόνοι της Αμερικανικής Δημοκρατίας οδηγούν ,μέσω του “ουδείς αναντικατάστατος” ,στην συνεχή ανανέωση της πολιτικής κορυφής των ΗΠΑ ,μέσα από  αδυσώπητο ανταγωνισμό,στον οποίο επικρατούν οι ικανότεροι,άρα εξασφαλίζεται μέσω της ικανότητας αυτών και η δύναμη των ΗΠΑ στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Ο κινηματογράφος,τα ΜΜΕ είναι μέρος αυτής της διαδικασίας δημοσίου ελέγχου των προσώπων έως την κορυφή των ΗΠΑ και όλοι γνωρίζουν ότι βραβεύτηκαν ΜΜΕ και ηθοποιοί που έβγαλαν στη φόρα τεράστια σκάνδαλα της κορυφής των ΗΠΑ.Από το Γουότεργκέϊτ μέχρι το Βιετνάμ,τους “κόντρας” τον Σνόουντεν και τόσα άλλα.

Ο πρόλογος αυτός βοηθά να κατανοηθεί καλύτερη η ουσία των αποκαλύψεων του βιβλίου του Μπαράκ Ομπάμα,ενός εμβληματικού προέδρου των ΗΠΑ, ο οποίος μέσα από την διαφορετικότητά του( προέλευση,γονείς,χρώμα κ.α.)ενίσχυσε όσο λίγοι την εσωτερική συνοχή των ΗΠΑ,απαραίτητη προυπόθεση για την παγκόσμια ισχύ τους και σήμερα.

Ο Ομπάμα αποκαλύπτει ,όχι τυχαία βέβαια,τον ύπουλο τρόπο με τον οποίο η Γερμανία προσπάθησε να …γερμανοποιήσει την Ευρωπαϊκή Ενωση με ένα “μάθημα” προς την Ελλάδα,η οποία μόνο τυχαίο κράτος δεν είναι ανάμεσα στα δεκάδες άλλα της Ευρώπης.

Πόσοι θυμούνται σήμερα ότι η Γερμανία είχε φέρει στην Ελλάδα 350.000 γερμανούς στρατιώτες και μόνο σε άλλες δυο χώρες της Ευρώπης είχε περισσότερους,δηλαδή στην εξαπλάσια της Ελλάδας Γαλλία,όπου είχε 800 χιλιάδες και στην υπερδιπλάσια της Ελλάδας Γιουγκοσλαβία,όπου είχε 500 χιλιάδες.

Φυσικά δεν τους έφερε τυχαία,αλλά λόγω της γεωστρατηγικής της θέσης η Ελλάδα ήταν κομβικό σημείο για τους συμμάχους και τους γερμανούς και στη χώρα μας βρισκόταν το κέντρο των παραπλανητικών(αποβάσεις) και ουσιαστικών(Ρόμελ-Θεσσαλονίκη)επιχειρήσεων Γερμανών και συμμάχων.

Ο συντονισμός των Ελλήνων με τους συμμάχους ακύρωσε τις συμφωνίες των γερμανών να υποχωρήσουν-αποχωρήσουν άμεσα από την Ελλάδα για να βρεθούν σε πιο ενεργά μέτωπα αποβάσεων(Σικελία,νότια Γαλλία-Προβηγκία)πριν την Νορμανδία και οι μάχες των γερμανών με τους Ελληνες και κατά την αποχώρηση έδωσε τον απαραίτητο χρόνο και στέρησε γερμανικές δυνάμεις στα κρίσιμα μέτωπα.

Ο Ομπάμα λοιπόν αποκαλύπτει τι πραγματικά παιζόταν στο περίφημο “γρονθοκόπημα” του τότε Ελληνα πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στις Κάνες.

Αυτό το γρονθοκόπημα είχε περάσει προς τα έξω ως  “τράβηγμα του αυτιού της Ελλάδας από Μέρκελ-Σαρκοζί και γαλλογερμανικό άξονα” και στη συνέχεια τα παπαγάλάκια της γερμανικής προπαγάνδας στην Ελλάδα το μετέτρεψαν σε “ζόρικες νουθεσίες της Γερμανίας και του άξονα στους τεμπέληδες Ελληνες που θέλουν να ζουν με δανεικά”.

Ενα αλήστου μνήμης τέτοιο παπαγαλάκι είς “άκης” είχε φτάσει στο σημείο να ζητεί να συνδεθεί κάθε ελληνικό σπίτι με ένα γερμανικό(!!!),ώστε να παίρνει μαθήματα διαχείρισης,ενώ έκπληκτοι ακούσαμε εκείνο τον καιρό στον ΑΛΦΑ τον Κοντομηνά να μας λέει ότι “οι γερμανοί δεν μας συμπαθούν και αντιτίθενται στην εργασιακή μας σχέση”!!!Ηταν οι τότε ιδιοκτήτες(;) του ΑΛΦΑ μέσω του πρωτοφανούς για τα ελληνικά δεδομένα εγχειρήματος του RTL.

Παρότι είχαμε το προηγούμενο με την αφεντιά μας στους ανεπιθύμητους των σοβιετικών καταλόγων,δεν θεωρούσαμε ποτέ πιθανόν γερμανικό μέσο ενημέρωσης να μας έχει φακελλώσει.Για λογαριασμό τίνων;

Ούτε που είχαμε σκεφτεί τότε ότι η  COLONIA DIGIDAD ήταν μια γερμανική επιχείρηση στο εξωτερικό που “έτρεχε” με τη συνεχή βοήθεια του γερμανικού κράτους απο τον Χίτλερ μέχρι και πρόσφατα,όταν ο σημερινός πρόεδρος Σταϊνμάγιερ δήλωσε ότι είναι μια συγχρονη ντροπή για το γερμανικό κράτος και πρέπει να λογοδοτήσουν.

(Ο Σταϊνμάγερ είναι ο προσωπικός φίλος του Προκόπη Παυλόπουλου,τον οποίο το βαθύ γερμανικό κράτος δεν συμπαθεί και σήμερα…)

Ο Ομπάμα λοιπόν αποκαλύπτει ότι ο πραγματικός λόγος της επίθεσης των Σαρκοζί(χειροδίκησε λένε κιόλας ο “Σαλονικιός” πετώντας προς το μέρους του ΓΑΠ τασάκι με σοκολατάκια)ήταν διαφορετικός και ήταν ο εκβιασμός στην Ελλάδα να ακολουθήσει πρόγραμμα που θα βύθιζε μεν την Ελλάδα θα διέσωζε δε τις γερμανικές τράπεζες και τις γαλλικές και θα καθιστούσε την Ελλάδα εσαεί πτωχευμένο γερμανικό εργαλείο για κάθε είδους πειράματα και εξαγορές των πάντων.

Τυχαία τα γράφει ο Ομπάμα αυτά;

Οχι βέβαια.

Θυμηθείτε ότι είχε προσωπική εμπλοκή τότε.

Σύμφωνα με την περίφημη αποκαλυπτική γαλλική  εφημερίδα “Le Canard enchaine”,(Αλυσσοδεμένο Παπί) μετά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες, ο Πρόεδρος της Γαλλίας είπε μιλώντας στους υπουργούς του:

” Ο Παπανδρέου είναι ένας πολύ  μαλ…,ένας μαλ…,ψυχοπαθής! Μας τίναξε στον αέρα το G20. Στις Βρυξέλλες είχε πει ότι αποδέχεται το σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει. Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά. Το απόλυτο σκάνδαλο. Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας”.

Μία άλλη γνωστή γαλλική εφημερίδα η “Le Parisien”, μετά την Σύνοδο στις Κάννες, ο Σαρκοζί σε συνάντηση που είχε με τον Μπαράκ Ομπαμά παρομοίασε τον Παπανδρέου, ως “τρελό” και “καταθλιπτικό”.

Ομως τη συζήτηση μεταξύ των δύο προέδρων είχαν ακούσει  τότε κατά λάθος πολλοί Γάλλοι δημοσιογράφοι, μέσω των ακουστικών μετάφρασης, λίγο πριν αρχίσει η συνέντευξη Τύπου!!!

Η “φωτογραφία” είναι διαφημιστικό τρυκ αλλά…

 

Και έτσι έγινε θέμα για το οποίο ο Ομπάμα έχει μεγάλο αφιοέρωμα στο βιβλίο και γράφει για τον εκβιασμό της Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι η κυβέρνηση Ομπάμα,είτε απευθείας με τον ίδιο,είτε μέσω του υπουργού Οικονομικών Τζακ Λιούϊς κάθε φορά που ο Σόίμπλε έκανε ένα βήμα προς το GREXIT παρενέβαινε και το ακύρωνε.

Θα αναρωτηθεί κανείς όμως:

Αφού ο Γιώργος Παπανδρέου είχε τη στήριξη των Αμερικανών γιατί παραιτήθηκε λίγο μετά το επεισόδιο αυτό στις Κάνες;

Η απάντηση είναι πολύ ουσιαστική.

Το επεισόδιο στις Κάνες έγινε τον Νοέμβριο του 2011 και λίγο μετά παραιτήθηκε ο Γ.Παπανδρέου.

Ομως την άνοιξη του 2010 μετά το “λεφτά υπάρχουν” του Γιώργου και το Καστελλόριζο η Κριστίν Λαγκάρντ είχε φωνάξει κατ εντολήν Μέρκελ-Σαρκοζί τον τότε διοικητή της ΕΥΠ πρέσβη Μπίκα και δίνοντάς του ένα στικάκι του είπε”
“Σε αυτό το στικάκι κρύβονται τα λεφτά και η διαφθορά των Ελλήνων.Σας έχουμε ονόματα και ποσά”.

Ηταν η περίφημη λίστα Λαγκάρντ.Εκ των υστέρων μάθαμε ότι εκεί έπαιξε και έχασε για την μητέρα του (αποκαλύψεις Φαλσιανί για Μαργαρίτα και χαμένες δίκες για τον Γιώργο…) ο Γιώργος Παπανδρέου .Εκεί και το όνομα ένος άλλου πρωθυπουργού τον οποίο είχε “σήκω-κάστε η Μέρκελ και ο Σαρκοζί.Ονόματα υπουργών,επιχειρηματιών,δημοσιογράφων.Το τοπ της Ελλάδας.

Από την άνοιξη του 2010 μέχρι και την περίφημη αυτή συνοδο στις Κάννες η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν έκανε απολύτως τίποτα,αλλά προσπαθούσε να σκεπάσει τη λίστα.

Οι αποκαλύψεις μας τότε γιαυτό τη συγκάλυψη ανάγκασαν την Εξεταστική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ  της Ελληνικής Βουλής να μας καλέσει μάρτυρες για να αποκαλύψουμε ποιός γνώριζε τι ,πως ,απο ποιόν και από πότε…

Προφανώς ο Γιωργάκης Παπανδρέου παραιτήθηκε γιατί κατάλαβε τι θα ακολουθούσε με τη λίστα -καυτή πατάτα που είχε στα χέρια του και οι Αμερικανοί δεν ήταν διατεθειμένοι να ποντάρουν άλλο σε τέτοιο “αλογο”…Υπήρχαν κι άλλα …καθαρόαιμα για αυτούς…

Και αν οπ Γιωργάκης ήταν(εκ του αποτελέσματος) ο εκβιαζόμενος οι εκβιαστές ήταν οι “καθαροί”Μέρκελ και Σαρκοζί…

Μετά το φιάσκο με το GREXIT και τη σθεναρή αντίδραση του Ομπάμα η “μαρμάγκα” τρώει τους εκβιαστές της Ελλάδας.

Ο Σόϊμπλε εξαφανίστηκε από το Υπουργείο Οικονομικών ,μέσω του οποίου έκανε κουμάντο στην Ευρώπη για να την γερμανοποιήσει.Τώρα ιδιωτεύει ουσιαστικά ως πρόεδρος -αμίλητος-της γερμανικής Βουλής

Ανεξήγητα ως σήμερα η Μέρκελ ανακοίνωσε ότι παραιτείται απο την πολιτική σκηνή οριστικά και αμετάκλητα το 2021…

Εμενε ο Σαρκοζί…Οχι μόνο έχασε τη θέση του στην πολιτική σκηνή,αλλά πριν 2-3 ημέρες ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο πρώτος και μοναδικός πρόεδρος της Γαλλίας, ο οποίος θα οδηγηθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου για μίζες από την περίφημη βιομηχανία Λ Ορεάλ.

Πιο εύγλωττη φωτογραφία υπάρχει;

Οι έρευνες διήρκεσαν…6 χρόνια.Κάντε αφαίρεση να δείτε ότι άρχισαν το 2014…Θυμηθείτε ότι πρόεδρος τότε στις ΗΠΑ ήταν ο Ομπάμα…Πρωθυπουργός στην Ελλάδα ήταν ο Σαμαράς…Η λίστα Λαγκάρντ ήταν σε εκκρεμότητα και υπό έρευνα για όλα τα ονόματα και μεταξύ αυτών και το όνομα που είναι με τεράστιο ποσό ακριβώς κάτω από την οικογένεια που έχει αριθμό 414…

Ο Σαρκοζί λοιπόν πάει με κατηγορίες που στηρίζονται σε νόμιμες υποκλοπές τηλεφωνημάτων και τον κατέγραψαν παρότι είχε αγοράσει…πακιστανικό τηλέφωνο για να μιλάει…

Η Εισαγγελία  του 32ου διαμερίσματις του Παρισιού παρουσιάζει ως αποδείξεις τηλεφωνικές συνομιλίες του Σαρκοζί με τον δικηγόρο του Τιερί Ερτσόγκ, την ηχογράφηση των οποίων είχαν εγκρίνει δικαστές καθώς ερευνάτο παράνομη χρηματοδότηση της εκστρατείας του Σαρκοζί και από τη Λιβύη.
Ο Σαρκοζί, που είχε αγοράσει κινητό “πακιστανικό”(σας θυμίζει καθόλου Ελλάδα η πρακτική;)τηλέφωνο με το ψευδώνυμο «Πολ Μπισμούθ» για τις απόρρητες συνομιλίες του με τον δικηγόρο του, όπως ανακάλυψαν οι ερευνητές , και ο Χερτσόγκ κατήγγειλαν ότι η ηχογράφηση των τηλεφωνημάτων τους παραβιάζει το δικαίωμα ιδιωτικότητας πελάτη-δικηγόρου, αλλά με απόφασή του το 2016 δικαστήριο επιβεβαίωσε ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία.

Σας θυμίζουν έντοαν Ελλάδα όλα αυτά και για το καλό και για το κακό;

Και είναι ένα ελάχιστο από τον όγκο που υπάρχουν…

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει τρεις εβδομάδες,αλλά μπορεί να αναβληθεί γιατί ο πρώην δικαστικός Αζιμπέρ που είναι συγκατηγορούμενος του Σαρκοζί δηλώνει άρρωστος…

Ο Σαρκοζί είναι πρώτος πρώην πρόεδρος που αντιμετωπίζει κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος και ποινή κοντά στα 10χρόνια σε φυλακή…

Θυμίζουμε ότι ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ο κ.Τζο Μπαϊντεν(όπουλος…) ήταν όχι μόνο αντιπρόεδρος του Ομπάμα και απόλυτα γνώστης των θεμάτων αυτών,αλλά υπουργό Εξωτερικών θα κάνει τον Τόνι Μπλίνκεν.

Πολύ πριν γίνει γνωστό ότι ο Μπλίνκεν αναλαμβάνει το Υπουργείο Εξωτερικών ο Αντι Μάνατος (ίδρυμα Manatos &Manatos ΗΠΑ) είχε γράψει:

“…να θυμηθούμε ότι την τελευταία φορά που κάποιος σαν τον Μπάϊντεν ήταν πρόεδρος-ΜΠιλ Κλιντον-και κάποιος σαν τον Μπλίνκεν ασχολούνταν με την ευρωπαίκή πολιτική -ο Ντικ Χολμπρουκ:1)Η Αλβανία ελευθέρωσε τους 5 της Ομόνοιας απο τη φυλακή και την εκτέλεση 2) η τότε ΠΓΔΜ(Β.Μακεδονία σήμερα)αφαίρεσε τον όρο “μακεδονική γλώσσα’από το σύνταγμά της 3)τα τουρκικά στρατεύματα απομακρύνθηκαν απο τα Ιμια 4)ο πρώτος εν ενεργεία Αμερικανός πρόεδρος επισκέφθηκε το ΟΙκουμενικό Πατριαρχείο και 5)κάμθηκαν οι ενστάσεις της Γερμανίας και Γαλλίας(σ.σ. Σόίμπλε-Μέρκελ-Σαρκοζί…) για την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπ.Ενωση.

Σημειώνουμε ότι σφοδρά αντίθετη στην ένταξη της Κύπρου ήταν η Τουρκία,αλλά δεν της πέρασε…

Μελετήστε τι συμβαίνει γύρω μας σήμερα…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here