Αρχική Δικαιοσυνη Επιστολή -βόμβα Νικολόπουλου στον Κυριάκο Μητοστάκη για σκάνδαλα “τύπου Ζιμπάμπουε”στην πολιτική και...

Επιστολή -βόμβα Νικολόπουλου στον Κυριάκο Μητοστάκη για σκάνδαλα “τύπου Ζιμπάμπουε”στην πολιτική και την Δικαιοσύνη!

1939
0

 

Δημοσιεύουμε την ανοιχτή επιστολή του πρώην υπουργού Νίκου Νικολόπουλο στον πρωθυπουργό Κυριακο Μητσοτάκη:

” Αγαπητέ Κυριάκο,

Δεν θα σε επικρίνω και εγώ,ούτε θα σε ρωτήσω που βρήκες την όρεξη να πας Ζαγοροχώρια για σκι,ούτε γιατί διάλεξες αυτή την εποχή για αγορές σπιτιού.Μπορούσες να κάνεις την αγορά πριν γίνεις πρωθυπουργός και μπορούσες και μετά.Όλοι ξέρουν ότι οικονομικά ήσουν,είσαι και θα είσαι κια 2-3 ζωές να έχεις ,που το εύχομαι,ζάμπλουτος.

Πρωθυπουργός 2019-2021.Και αν ανέβαλε τις διακοπές την εποχή της πανδημίας τι θα πάθαινε;

Θα σου γράψω σήμερα,τελευταία,επιστολή του χρόνου, για την χώρα που παραδίδεις στο 2022 και για την υποκρισία.Με την ελπίδα να προσπαθήσεις έστω να βελτιώσεις την χώρα και πάντως να σταματήσεις να είσαι τόσο στυγνός υποκριτής και Φαρισσαίος.

Παραδίδεις μια χώρα με 21.000 νεκρούς από τον κοροναϊό.Αυτόν τον κορονοιό που είχεις… νικήσει την Άνοιξη του 2020 και φίλος επιχειρηματίας μου έλεγε τότε:

“Πω,πω Νίκο…Φαντάζεσαι να ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και υπουργός Υγείας ο Πολλάκης; Θα φτάναμε 10.000 νεκρούς και θα τους έπαιρνε ο κόσμος με τα νεράτζια στην πλατεία Συντάγματος”.

Αυτό μου είπε,αυτό σου γράφω και προσθέτω “μη χειρότερα”,κάτι που όλοι φοβόμαστε αφού “τρέχεις στα χιόνια με 60-70 νεκρούς την ημέρα”,δηλαδή κάπου 2.000 νεκρούς το μήνα.

Η χώρα έχει Δικαιοσύνη,αλλά ας ρίξουμε μια ματιά να δούμε αν έχει Δικαιοσύνη που δικάζει ανεξάρτητη και τυφλή ,όπως οφείλει.Αν δικάζει δίκαια όλους ή δικάζει λίγο πιο “δίκαια” τους ισχυρούς και επώνυμους που έχουν άκρη στο γκουβέρνο.

Δίκαιη δίκη Κυριάκο είναι (και) η δίκη που γίνεται εντός ευλόγου χρόνου και αποφασίζει εντός ευλόγου και όχι μετά χρόνια από την έναρξη της διαδικασίας.Αν αφήνει και περνάνε χρόνια χάνονται στοιχεία,χάνονται μάρτυρες και πολλά παρόμοια.

Η χώρα μας έχει καταδικαστεί πολλές φορές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ακριβώς γιατί “σέρνει” υποθέσεις για χρόνια στα δικαστήρια και αυτό δεν είναι δίκαιη νίκη.ΟΙ επώνυμοι και ισχυροί θέλουν να σέρνεται η υπόθεση για να βρουν τρόπο να τρυπήσουν το δίχτυ της Δικαιοσύνης και να την κοπανήσουν.

Ετσι λοιπόν ρώτησε τους διπλανούς σου για καναλάρχες που βρέθηκαν στο δίχτυ της Δικαιοσύνης για δεκάδες και βάλε εκατομμύρια και οι δικογραφίες σέρνονται για 15-20 χρόνια.Από τότε που ήσουν(και εσύ και άλλοι) Υπουργός μέχρι και τώρα που έγινες πρωθυπουργός δεν έγινε δίκη ούτε καν σε πρώτο βαθμό!!!

Αυτά είναι χαρακτηριστικά του πελατειακού Κράτους που θα πολεμούσες εσύ γερά και έδιωξες σαν υποκριτής και Φαρισσαίος τον αντί του Καραμανλή Προκόπη Παυλόπουλο για να φέρεις τα “Σημιτάκια” του γνωστού “Αρχιερέα”.

Αφού ενημερωθείς για όλα αυτά Κυριάκο γράψε μου μια απάντηση για την λειτουργία της Δικαιοσύνης επι των ημερών σου για την ικανότητα των τραπεζιτών  και να δικάζονται και να γίνονται τόσο ισχυροί οικονομικά,για τα κριτήρια επιλογής των αρχών  Περιφέρειας που δίνουν τεράστιο ποσό για επενδύσεις σε καταδιωκόμενους

Και αφού μου τα γράψεις όλα αυτά σου έχω μια έκπληξη πολύ μεγάλη.Θα σου αποδείξω ότι στις Περιφέρειες της χώρας γίνονται μικρά και μεγάλα όργια.Μια Περιφέρεια που δίνει τεράστιο ποσό  για επενδύσεις σε καταδιωκόμενο δεν έχει λίγα ευρώ να βάλει βενζίνη στα αυτοκίνητά της για να κάνουν λίαν απαραίτητους ελέγχους σε κρίσιμα θέματα δημόσιας υγείας!!!Άλλη Περιφέρεια κατηγορείται ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που αρπάζει τεράστιες περιουσίες μέσω εικονικών πλειστηριασμών.Και βάλε…

Τόση φτώχεια ,ή τόση η υποκρισία σας Κυριάκο που θα πολεμούσες το πελατειακό Κράτος;

Σου αναφέρω μια ακόμα υπόθεση.Αυτή τη φορά στον αντίποδα.Δεν αφορά δηλαδή πρώην φτωχό και νυν ζάμπλουτο πρώην(;) τραπεζίτη και νυν επιχειρηματία.Αφορά ένας στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας ,το οποίο επι “αρχιερέα” κατήγγειλε πασοκικά σκάνδαλα μέσω της Νέας Δημοκρατίας.Λέγεται Αναστασία Αλαμάνου και μου είναι γνωστή απο την εποχή που ήμουν αρμόδιος να “τεκμηριώνω σκάνδαλα της πασοκικής εποχής”.

Με αυτές τις δυο υποθέσεις θα δεις πόση σχέση έχω και εγώ σε πολλούς τομείς και τι έπραξε η τυφλή και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη.

Η Αλαμάνου και ο συζυγός της κατέθεσαν μήνυση κατά μιας δικαστίνας το 2013 και το ουσιαστικό αντικείμενο ήταν μισό εκατομμύριο ευρώ μιας απαλλοτρίωσης για τον εθνικό δρόμο Αθηνών-Λαμίας.Η μήνυση σερνόταν 4 χρόνια σε κάποια δικαστικά γραφεία.

Το 2017 η δικαστίνα αυτή ανέβηκε στην έδρα να δικάσει τους …μηνυτές της για μια γελοία υπόθεση.Τόσο γελοία και τόσο στημένη,ώστε ο ερευνητής δημοσιογράφος Ντάσκας γράφει βιβλίο-έρευνα για την υπόθεση αυτή και παρόμοιες. Στη Ζιμπάμπουε,στην Μπουργκίνα Φάσο,στην Μποτσουάνα,σε περιοχές που δεσπόζει το ΙSIS ο μηνυόμενος δεν δικάζει ποτέ τον μηνυτή για καμία απολύτως υπόθεση εφ όρου ζωής,γιατί όποια απόφαση και να βγάλει,υπέρ ή κατά  θα είναι διαβλητή.

Αυτή δικαστίνα δίκασε την Αλαμάνου και η κρίσιμη αρνητική ψήφος στο 3-2 ήταν η δική της!!!

Αυτή η δικαστίνα ,η Αντζελίτα,αμέσως μετά παραιτήθηκε,αφού “πρόλαβε” να πρωταγωνιστήσει και σε άλλα θέματα εξαίρεσης στη δίκη Κορκονέα  και στη δίκη του αείμνηστου Μίκη θεοδωράκη.

Αν δεν την βρίσκεις να τη ρωτήσεις ,ρώτα τον σημερινό Δήμαρχο Λαμίας και άνθρωπο της πολιτικής οικογένειας Μητσοτάκη(Αντιπρόεδρος του Μπακογιάννη κλπ) τον Θύμιο Καραϊσκο.Ξέρει όλες τις υποθέσεις απέξω και ανακατωτά γιατί σε όλες μετείχε ως δικηγόρος!!!

Η υπόθεση είναι κρίσιμη γιατί η Αλαμάνου έβγαλε την πρώτη απόφαση και γκρέμισε την Συν.Τράπεζα Λαμίας και το φαγοπότι ημετέρων που δικάζονται για κακούργημα.Χαρακτηριστικό των συνθηκών στις οποίες θα γίνει η δίκη είναι ότι δεν είχαν καλέσει ούτε τους μηνυτές,ούτε τα θύματα ως μάρτυρες.Παραδείγματα:Μανδηλάς,Δημητρακόπουλος,Νικολόπουλος κ.α.

Πότε δικάζονται;

Μετά 20 χρόνια απο την πρώτη δίωξη και το πόρισμα του ΣΔΟΕ που δικαίωνε την Αλαμάνου!!!

Τέτοια Δικαιοσύνη…

Τι σχέση έχουν με τις εμπειρίες μου αυτά;

Τον Μάϊο του 2018 είχε υποβάλει μια αναφορά για διερεύνηση τυχόν αξιοποίνων πράξεων σε έναν επιχειρηματία που τότε ήταν στον αφρό της Διαπλοκής και καναλάρχης.

Και μαζί να ερευνηθεί αν και τα μέλη μιας ανεξάρτητης αρχής έκαναν το καθήκον τους η παρανόμησαν.Επέχει θέσει μήνυσης ουσιαστικά.

Απόφαση βγήκε μετά 4 χρόνια για την υπόθεση αυτή.Και την δίκασαν… αυτοί που κατήγγειλα και την έβγαλαν αντίθετα από αυτά που εγώ υποστήριξα!!!

Ούτε στη Ζιμπάμπουε,ούτε στην Μποτσουάνα,ούτε στο ISIS δεν θα γινόταν αυτό.Η δικαιολογία ,ίσως είναι ότι δεν υπάρχουν αναπληρωματικοί.Αυτή η δικαιολογία είναι μπούμεραγκ.Αφού δικάζουν σαν δικαστήριο και επιβάλλουν ποινές τότε είναι πιθανόν να φάνε και μηνύσεις,τις οποίες σε αυτή τη ζωή δεν πρέπει και δεν μπορούν να δικάσουν οι ίδιοι.Αυτό το “οργανο” δημιουργήθηκε απο την πολιτική εξουσία.Το γεγονός ότι δεν προβλέπεται να έχει αναπληρωματικούς,δείχνει ότι η εξουσία θέλει ΜΟΝΟ αυτούς σε ΟΛΕΣ τις υποθέσεις.Τόσο ανεξάρτητες είναι οι αρχές του κράτους μας Κυριάκο…Και ακεραία η ευθύνη στην πολιτική εξουσία.

Ξέχασα να σου γράψω ότι αυτός ο επιχειρηματίας ,τον οποίο κατήγγειλα παραπέμφθηκε με βαρύτατα κακουργήματα στη Δικαιοσύνη.Και συμπαρέσυρε και τραπεζικούς.Και χρόοονια τώρα εκκρεμεί η υπόθεση εκεί.

Επιχείρησε η πολιτική εξουσία με ωμή παρέμβαση-(ν)τροπολογία να την βάλει  στο αρχείο ,αλλά δεν μπήκε ,γιατί ο Πλιώτας και οι λοιποί εισαγγελείς του Αρείου Πάγου έχουν εν τέλει…κότσια και μάλιστα γερά!Τόσο άδικο είχα στην καταγγελία.Μια πλευρά αυτής ακριβώς της υπόθεσης έθεσε στο αρχείο αυτή η αρχή και σου θυμίζω ότι είχα κάνει καταγγελία πακέτο για τον επιχειρηματία και τα μέλη της αρχής.Τα μέλη περίμεναν χρόνια μέχρι η Δικαιοσύνη να βάλει στο αρχείο τις καταγγελίες που τα αφορούσαν και στη συνέχεια δίκασαν και αυτά και έβαλαν στο αρχείο την καταγγελία μου βγάζοντας ολόλευκο τον και σήμερα και επι χρόνια διωκόμενο  επιχειρηματία!

Επειδή ο Πλιώτας συνταξιοδοτείται τον Ιούνιο υποθέτω ότι θα περιμένει η Δικαιοσύνη να φύγει και μετά να επιχειρήσει ξανά και να την βάλει στο αρχείο.Γνωστή,εφαρμοσμένη και στο παρελθόν μέθοδος της εξουσίας…

Ομορφο κράτος μη πελατειακό Κυριάκο μου;

Σε αυτό το κράτος ο Ποινικός Κώδικας (αρθρο 118) οριζει ότι οι δικαστικές αποφάσεις για χρηματικές ποινές παραγράφονται σε 10 χρόνια.Μετά απλά: κάτω τα χέρια!

Εξαιρούνται οι …πλούσιοι και οι φτωχοί!

Οι μεν πλούσιοι κια ισχυροί παραγράφονται κανονικά στα 10 χρόνια και αν είναι σε λίστες φοροδιαφυγής,φοροαποφυγής παραγράφεται και το κακούργημα σε 5 χρόνια!!!Όπως στη λίστα Λαγκάρντ.

Οι φτωχοί κυνηγιούνται μια ζωή.Διότι το κράτος στέλνει τις δικαστικές αποφάσεις στην Εφορία να τις εισπράξει και εκείνη για να τους εκβιάζει τις “βαφτίζει” φορολογική υποχρέωση και τις κρατάει….20 χρόνια.Εκτός και αν δώσουν κάτι κάτω απο το τραπέζι!..

Τέτοιες υποθέσεις εκκρεμούν χιλιάδες στις Εφορίες για φτωχούς.Για πλούσιους ΚΑΜΙΑ!

Όμορφο κράτος μη πελατειακό ,ε Κυριάκο μου;

Επι των ημερών σου Κυριάκο μου εξελισσονται οι υποθέσεις του Λιγνάδη και του ράδιο Αρβύλα.Προχθές η  Σοφία Μπεκατώρου ανακοίνωσε ότι όποιος θέλει μπορεί να κάνει καταγγελία για τα θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης,παρενόχλησης και τα τοιαύτα σε μια διεύθυνση που έδωσε και οι καταγγελίες μπορούν να γίνονται και  ανωνύμως.

Θα την υποστηρίξεις την Μπεκατώρου Κυριάκο μου με δημόσια δήλωση για να ανοίξουν στόματα;Να σπεύσω και εγώ να δώσω όσα στοιχεία γνωρίζω ή θα γυρίσει μπούμεραγκ σε βάρος των καταγγελλόντων;

Μήπως,λέω μήπως,θα φοβηθείς ότι μπορεί να βρεθεί σε δύσκολη θέση ο Λιγνάδης και η “τάση” της Δικαιοσύνης να είναι πολύ,πολύ επιεικής με τους ανθρώπους των εξουσιών;

Ως προφητεία θα έλεγα ότι περιμένω τα…καλύτερα στη μεταχείριση  του Λιγνάδη.Γιατί;

Παράδειγμα: εδώ στην περιοχή μου ένας αστυνομικός είχε ,λέει,δεσμό με κάποια.Και δάνεισε στην κάποια κάτι λίγα ευρώ.Κάτω απο 40 χιλιάδες κατά τους ισχυρσιμούς του που εκείνη αρνήθηκε.Και της έβγαλε με δικαστικές αποφάσεις στον πλειστηριασμό σπίτι -επιχείρηση αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ!!!Το χτύπησε και το πήρε ο ίδιος με 150 χιλιάδες ευρώ και βάλε!Ο εραστής-αστυνομικός!!!

Κάποιος  ζήτησε να δώσουν βραβείο οικονομικής επιτυχίας  στον αστυνομικό αν τα χρήματα είναι πεντακάθαρα και εκείνος τον…μήνυσε!

Το βραβείο ακόμα δεν του έδωσαν.Φαίνεται ότι οι τοπικές αρχές καθυστερούν γιατί ψάχνουν οι καυμένες και δεν βρίσκουν ποιός ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο σαν αυτά του “ράδιο Στάθη του  αρβύλα” και χειρότερο.Το θύμα είχε μακρόχρονο δεσμό με κάποιον επώνυμο της περιοχής μου, ο οποίος προφανώς θα είναι αθώος γιαυτό οι αρχές δεν ρώτησαν κάν το θύμα να καταθέσει επωνύμως με ποιόν,ποιούς είχε δεσμό στη ζωή της…

Όμορφο κράτος Κυριάκο μου…Να τα γράψω αυτά στη Μπεκατώρου εγώ η θα τα στείλεις εσύ;Η μήπως θα χάσω τον καιρό μου;

ΥΓ.1.Διάβασα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ το εξής κύριο άρθρο:

«Παλινωδίες

Η αντιμετώπιση της πανδημίας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι κυβερνητικής διαρροές όμως, που αναιρούνται το επόμενο πρωί, τα μπρος-πίσω, υπό την πίεση διαφόρων ομάδων, ροκανίζουν την αξιοπιστία της κυβέρνησης και προκαλούν αδικαιολόγητη αβεβαιότητα. Ας μπει μια τάξη, λοιπόν, στο ποιος μιλάει και πότε, ποιος αποκλείει προκαταβολικά μέτρα που μπορεί να φανούν αναγκαία σε μερικές ημέρες. Η εικόνα που προβάλλουν κυβέρνηση και ειδικοί δεν επιτρέπεται να συνεχιστεί.»

2.Διάβασα στον Ντάσκα ότι ο Παυλόπουλος μένει σε διαμέρισμα 135 τετραγωνικών απο το 1968 και δεν διανυκτέρευσε ούτε ένα βράδυ στο Προεδρικό Μέγαρο.

3.Διάβασα στον Βαξεβάνη ότι γίνεται με κόλπο παραγραφή στους μιζαδόρους της ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

4.Διάβασα στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ότι το Μαξίμου στηρίζει τον Ηλ.Μόσιαλο του Λόντον για την αθλιότητα με τα σκίτσα.

Οντως Κυριάκο μου;

Αν αυτά που κατασκεύασε για την Παναγία,τα κατασκεύαζε -διασκεύαζε αναλόγως για την Αικατερίνη,την Μαρέβα όλα καλά;

Σου εύχομαι καλή χρονιά και καλά μυαλά…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here