Αρχική Uncategorized Υποκριτές και Φαρισσαίοι ,”επώνυμο” σεξ -Ράδιο Αρβύλα,θανάτοι κοροναιού στα κρατικά νοσοκομεία,Ειρήνη Νικολοπούλου...

Υποκριτές και Φαρισσαίοι ,”επώνυμο” σεξ -Ράδιο Αρβύλα,θανάτοι κοροναιού στα κρατικά νοσοκομεία,Ειρήνη Νικολοπούλου και Αικατερίνη Σακελλαροπούλου

1432
0

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Δείτε τα σημερινά πρωτοσέλιδα τριών εφημερίδων.Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ,Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,Ο ΚΗΡΥΚΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ:

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ καθαρά φιλοκυβερνητική στην πρώτη της σελίδα μας μιλάει για τις ΜΕΘ δύο ταχυτήτων για να μας βάλει στο θέμα της μελέτης των καθηγητών Τσιόδρα και Λύτρα.Η μελέτη βεβαιώνει πλείσtoυς θανάτους εκτός ΜΕΘ λόγω του κοροναιού.

Ο Κοροναϊός στέλνει στον εισαγγελέα με βαρύ κατηγορητήριο κάποιους και μεταξύ αυτών έναν δικηγόρο που κάνει και πολιτική με την κατηγορία ότι υποβαθμίζει το θανατικό απο τον κοροναϊό και (θεωρητικά και πρακτικά)παρασύρει στο θάνατο όσους τον υποτιμήσουν,όσους παραπλανηθούν κλπ.

Η μελέτη λέει, ότι όσοι αποβάλλονται απο τις ΜΕΘ για διάφορες αιτίες(όπως π.χ. γιατί κρατούν ΜΕΘ για άλλους)θεωρητικά και πρακτικά παίρνουν εισιτήριο για το θάνατο.Σαφώς πιο συγκεκριμένα τα εγκλήματα στις ΜΕΘ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ βλέπει τις δυο ταχύτητες στις ΜΕΘ,εμείς βλέπουμε τις δυο ταχύτητες στη Δικαιοσύνη και στην πολιτική.

Οπως επενέβη η Δικαιοσύνη στην υπόθεση του δικηγόρου,έχει υποχρέωση να επέμβει και στην υπόθεση της μελέτης των καθηγητών.Αμεσα και κάθετα.Γιατί ,όπως σωστά λένε στην πολιτκή και στην κυβέρνηση, με τον κοροναϊό δεν παίζουμε…

Ο ΚΗΡΥΚΑΣ της Νέας Υόρκης είναι εφημερίδα του κ.Διαματάρη ,τον οποίο ο κ.Μητσοτάκης είχε κάνει για λίγο Υπουργό και παραιτήθηκε, όχι υπό καλές συνθήκες.Δείτε το πρωτοσέλιδο τι σέρνει στην Ελλάδα ,την οποία σχεδόν τρία χρόνια κυβερνά ο κ.Μητσοτάκης υποσχόμενος κανονικότητα και όχι υποκρισία και φαρισσαϊσμό.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι εφημερίδα που ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και η Κυβέρνηση την δαχτυλοδείχνει ,ως μη έγκυρη εφημερίδα.Κι όμως και τα τρια σημερινά πρωτοσέλιδα συγκλίνουν και μπορούν να βοηθήσουν την Δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της.

Τα ρεπορτάζ είναι σχεδόν ίδια και στην κρατική τηλεόραση.

Σήμερα στην κρατική τηλεόραση ο στρατηγός Σφακιανάκης,ο δημιουργός της Δίωξης Ηλεκρονικού Εγκλήματος στην Ελλάδα κατήγγειλε την υποκρισία λέγοντας ότι προτειναν το κλείσμο των σελίδων παιδικής πορνογραφίας,κάτι που είναι εύκολo για τα κράτη.Υποκρατικά δεν έγινε δεκτή η πρόταση,αν και δεν υπάρχει ούτε βιαστής ανηλίκων που να υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να κλείσουν αυτές οι σελίδες που αφορούν παιδιά και όχι ενήλικες που μπορούν να κάνουν ανάλογη διαχείριση των εαυτών τους.

Αφορμή του ρεπορτάζ το θέμα με τον αδίστακτο συμπαρουσιαστή της εμετικής εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”,για την οποία ως τώρα πολλοί επαίρονται στα ΜΜΕ και στην πολιτική και η οποία προβάλλεται στα καλύτερα τα σπίτια.Εμετική σκέτο και πιο εμετικός στο λόγο και στα νοήματα ο στύλος της Κανάκης.Δηλώνει ότι δεν ήξεραν τίποτα,αν και η δίκη για τον εκ δεξιών του σέρνεται εδώ και τρια χρόνια.

Ολοι επικεντρώνονται στον τύπο αυτό και ο υποκριτής σε όλα τα λοιπά Αδωνης έχει δίκιο να επισημαίνει την υποκρισία των Αρβυλάδων αυτών.

Δεν μπαίνουμε στο “‘αλλοθι”,αλλά βλέπουμε την κορυφή.

Τρεις επώνυμες κυρίες των ΜΜΕ μεταξύ των οποίων κορυφαία η Ειρήνη Νικολοπουλου κατήγγειλαν ακριβώς τα ίδια που καταγγέλλουν τώρα άλλες και γίνονται πρωτοσέλιδα.Αυτά που κατήγγειλε(σεξουαλική επίθεση και απόλυση ,γιατί δεν υπέκυψε)έγιναν στο διάστημα που ήταν στον πανίσχυρο οργανισμό ΒΗΜΑ-ΝΕΑ.

Πριν λίγο καιρό δήλωσε η ίδια στην τηλεόραση και καταχωρήθηκε στο “ΕΘΝΟΣ” μεταξύ άλλων και τα εξής:

“…Εγώ μίλησα δημόσια για τις εμπειρίες μου πριν από τρία χρόνια και ήταν απλά ότι είπα κάτι ακόμα. Κανείς δεν ενοχλήθηκε, κανείς δεν ταράχτηκε. Είναι πολύς ο δρόμος που πρέπει να γίνει. Θα φτάσουμε σε ό,τι πιο ακραίο υπάρχει και μετά θα αρχίσει το πράγμα να μπαίνει σε μια κανονικότητα με την εκπαίδευση, την καλλιέργεια, ο τρόπος με τον οποίο οι μανάδες θα μεγαλώσουμε τα κορίτσια και τα αγόρια. Η συγγνώμη των θυτών δεν θα βοηθούσε σε τίποτα. Είναι αχρείαστη»

Και επίσης:

“..«Δύο φορές απολύθηκα, αλλά δεν ήταν μόνο δύο φορές που δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Τότε ήταν μία διαφορετική εποχή. Από τη μια ήταν διάχυτο το φλερτ και από την άλλη ήταν συγκεχυμένο. Με εκπλήσσει ότι φτάνουμε στο σήμερα για να μπορέσουμε να μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα. Φανταζόμουν πραγματικά ότι θα έφευγα από τη ζωή και δεν θα είχα μιλήσει ποτέ. Είναι καλό που έχει ωριμάσει ο άνθρωπος και μπορεί να το αντέξει….”

Πριν χρόνια,αλλά το #ME TOO#χρόνια δεν κοιτά.Ούτε κιχ.Ούτε μια τόση δα διαψευσούλα ότι αυτά δεν συνέβησαν σε εκείνον τον οργανισμό.

Είναι πολύ ουσιαστικό.

Διότι σήμερα εκτός απο τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων,υπάρχουν και τα οπισθόφυλλα.Και σε αυτό των ΝΕΩΝ ο κ.Μητσός μας λέει ότι έχει ανώτατο συμβολισμό η επίσκεψη της προέδρου της Δημοκρατίας σε μια εφημερίδα.Για την στήριξη της ελευθεροτυπίας κλπ.

Σωστό.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου πήγε στα ΝΕΑ, αντί να πάει στα Καλάβρυτα αυτές τις ημέρες.Και τα στήριξε.

Ας αναφερθεί στο επόμενο άρθρο του ο κ.Μητσός στην υπόθεση “Ειρήνη Νικολοπούλου”και ας διαψεύσει ότι οι καταγγελίες της,φρικτές και τρομερές αφορούν αυτό το συγκρότημα.Τότε που ήταν ιδιοκτησία Λαμπράκη και όχι Μαρινάκη.Αν το αφορούν ας αναφερθεί στους λόγους της…λήθης.

Υστερα ας αναφερθεί σε διώξεις που έχουν υποστεί τα ΝΕΑ-ΒΗΜΑ,ώστε μια επίσκεψη σε αυτό τον οργανισμό να έχει τόσο ισχυρό συμβολισμό στήριξης.Να δείξει κυνηγητό ,εξουσίας,κυνηγητό της Δικαιοσύνης της…μιάς ταχύτητας,προσφυγή τους σε ιδεθνείς οργανισμούς κλπ.

Περιμένουμε.Τα ίδια ισχύουν και για την προεδρία της Δημοκρατίας…

Η “ακτιβίστρια” Πρόεδρος,όπως την παρουσιάζουν τα ΝΕΑ σήμερα ,θα πρέπει να είναι συνεπής ακτιβίστρια σε όλα.Αρα να πάρει θέση ανάλογη και στην έκθεση Τσίοδρα-Λύτρα.

Η μελέτη αυτή των αγαπητών στην κυβέρνηση,αλλά κορυφαίων επιστημόνων- καθηγητών Σωτήρη Τσιόδρα και Θοδωρή Λύτρα εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Κυριακό Μητσοτάκη, ο οποίος προ δυο εβδομάδων δήλωνε από το βήμα της Βουλής πως δεν υπάρχουν μελέτες που να αποδεικνύουν πως υπάρχει μεγαλύτερη θνησιμότητα στους ασθενείς που είναι εκτός ΜΕΘ. Με βάση τις διαπιστώσεις της επίμαχης μελέτης ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως και τον Μάιο του 2021, η θνησιμότητα εκτός ΜΕΘ ανήλθε σε 88,4%, εν αντιθέσει με το 63,5% που είναι το αντίστοιχο ποσοστό των ασθενών που μπήκαν σε ΜΕΘ και στη συνέχεια απεβίωσαν. Ακόμη χειρότερα, βάσει της μελέτης περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι πέθαναν αβοήθητοι, ενώ θα μπορούσαν να είχαν σωθεί. Αυτός ο αριθμός, βάσει ανάρτησης του Παύλου Πολάκη, ξεπερνάει στη συνολική διάρκεια της πανδημίας τους 12.000 ανθρώπους, αφού βάσει των στοιχείων της μελέτης, χιλιάδες άνθρωποι που πέθαναν δεν είχαν διασωληνωθεί.

Για ανθρώπους μιλάμε κυρία ακτιβίστρια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here