Αρχική Βίντεο “Είμαστε σήμερα χώρα μέσα στο βούρκο,χώρα των υπονόμων,χώρα μπανανία τύπου Ερντογάν και...

“Είμαστε σήμερα χώρα μέσα στο βούρκο,χώρα των υπονόμων,χώρα μπανανία τύπου Ερντογάν και στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους εξαφανίζονται τεράστια ποσά απο διαιτησίες”.Ποιοί φίλοι του Κυρ.Μητσοτάκη τα γράφουν αυτά;Και 3,5 ντροπιαστικές γραμμές της προεδρίνας μας !..Βίντεο

1360
0

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

 

Περιμέναμε λίγες ημέρες από ένα φοβερό άρθρο του Αλέξη Παπαχελά στην εφημερίδα που διευθύνει ,την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Στο άρθρο αυτό γράφει ότι η Ελλάδα είναι χώρα μέσα στο βούρκο,χώρα που φοβίζει τον κόσμο(φοβιστική),χώρα που κάνουν κουμάντο οι υπόνομοι.

Την ίδια ημέρα(12/11/22) ο,εκ των βασικών αρθρογράφων της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ,Πάσχος Μανδραβέλης γράφει ότι στην Ελλάδα,δημοκρατικές κυβερνήσεις πέρασαν απο τη Βουλή ίδιες διατάξεις με αυτές που εφαρμόζει ο Ερντογάν εναντίον των αντιπάλων του και δίνει συγκεκριμένες περιπτώσεις με ονόματα.

Τα άρθρα αυτά δημοσιεύθηκαν αρκετές ημέρες μετά την αποκάλυψη του Κώστα Βαξεβάνη ότι στην Ελλάδα κρατικές υπηρεσίες παρακολουθούν πολιτικούς αντιοπάλους,υπουργούς,δημοσιογράφους,πολίτες επιχειρηματίες όχι για να δουν αν συνεργάζονται με εχθρούς της πατρίδας,αλλά για να εξασφαλίσει η κυβέρνηση μέσω εκβιασμών απο τις παρακολουθήσεις όσα επιδιώκει.Σε εξουσία και σε χρήματα απο το Ταμείο Ανάκαμψης.

Η Κυβέρνηση αμέσως μετά τις αποκαλύψεις του Κώστα Βαξεβάνη είχε σπεύσει να διαψεύσει τις παρακολουθήσεις διώχνοντας τον πρωθυπουργικο ανηψιό,τον διοικητή της ΕΥΠ,μεταθέτοντας και 2-3 απο τους υπαλλήλους της ΕΥΠ.

Ο πολύπειρος και πάντα άριστα πληροφορημένος Αλέξης Παπαχελάς,είχε τα χρόνια της πρωθυπουργίας Μητσοτάκη άριστη σχέση μαζί του με συνεντεύξεις και συνεχή προβολή απο την φιλοκυβερνητική ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Τόσο (ΔΕΝ)πείσθηκε απο τις διαψεύσεις ώστε μερικές ημέρες μετά την δημοσιοποίηση και του δικού του ονόματος στους παρακολουθούμενους έγραψε αυτό το φοβερό άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και επίσης και το προαναφερόμενο για ομοιότητες με το καθεστώς Ερντογάν ο Πάσχος Μανδραβέλης.

Τι θα έκανε ένας πρωθυπουργός αθώος των παρακολουθήσεων όταν είδε να δημοσιεύεται στη λίστα παρακολουθήσεων και το όνομα του Αλέξη Παπαχελά ή του υπαρχηγού της Αστυνομίας και αξιωματούχου της Αμερικάνικης πρεσβείας (DEA) Γιάννη Ραχωβίτσα;

Προφανώς θα τους τηλεφωνούσε(όπως και στους άλλους φυσικά)άμεσα,θα τους έλεγε οτι εκείνος είναι αθώος ,ότι διαψεύδει,ότι θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι κλπ κλπ.Θα τους καθυσήχαζε.

Τίποτα από αυτά δεν έκανε.Και τα συμπεράσματα εύλογα.

Ανάλογη στάση θα έπρεπε να έχει η προεδρίνα της Δημοκρατίας και πρώην δικαστίνα Αικατερ.Σακελλαροπούλου.Ιδιαίτερα όταν η χώρα μας παρουσιάζεται πιο σκοτεινή και απο τη Χούντα από μεγάλα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης,όπως οι Τάϊμς της Νέας Υόρκης κ.α.

Εκείνη ουσιαστικά σιωπά.Χωρίς ντροπή.Αυτό το συμπέρασμα βγαίνει εύλογα απο το γεγονός ότι αναγκάστηκαν ,λόγω της ουσιαστικής σιωπής της,οι δημοσιογραφικές ενώσεις να της ζητήσουν να παρέμβει ουσιαστικά και χωρίς προσχήματα.

Στις ενώσεις απάντησε σε 3,5 γραμμές ότι το θέμα είναι στη….Δικαιοσύνη.”Ωραίο” και βολικό πρόσχημα για να αναταποδώσει την αθλιότητα που έκανε υπέρ της και σε βάρος του ,Ακαδημαϊκου,καθηγητή Πανεπιστημίου Προκόπη Παυλόπουλου,ο Κυριάκος και οι μπιστικοί του.

Αυτή τη Δικαιοσύνη που εκδικάζει σύμφωνα με πρωτοσέλιδο του φιλοκυβερνητικού Πρώτου Θέματος επι 25 χρονια σε μια υπόθεση!!!

Π.χ. το σκάνδαλο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας με πρώτη δίωξη το 1999,εκδικάζεται με κακουργήματα στις 22 Νοεμβρίου και είμαστε εκεί μάρτυρες…Άρα το ξέρουμε.

Αυτή,τη Δικαιοσύνη, που αν και έχει δημεύσει το σπίτι του αμετάκλητα καταδικασθέντος Τσοχατζόπουλου,αξίας πολλών εκατομμυρίων (!!!)ευρώ από το 2013,όταν Υπουργός Μεταρρύθμισης ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έφτιαχνε σύγχρονο(τέτοια παραμύθια έλεγε) κράτος.Και δέκα(10)χρόνια μετά το σπίτι είναι νόμιμα(έτσι μας είπε ΚΑΙ η κρατική τηλεόραση)στα χέρια της Τσοχατζοπουλίνας με το υψωμένο δάχτυλο…

Είναι τόσο σύγχρονο το κράτος που μεταρρύθμισε με 6 χρόνια εξουσίας(4 ως πρωθυπουργός,δύο ως αρμόδιος Υπουργός) ο Κυριάκος ώστε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους απάντησε σε εισαγγελέα που ερευνούσε που κατέληξαν και καταλήγουν τα πολλά λεφτά απο τις διαιτησίες που πάνε στο Νομικό Συμβούλιο ότι ΔΕΝ τηρούνται διαδικασίες καταγραφής των χρημάτων!!!

Και ο Εισαγγελέας την έβαλε στο αρχείο!Και κυνηγούν το στέλεχος που ζήτησε λογαριασμό…Το στέλεχος αυτό είναι το ίδιο που προσφέρθηκε(κατά καθήκον και υπηρεσιακό ζήλο) να κάνει 125 αγωγές του Κράτους κατα καταπατητών δημοσίων εκτάσεων και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους τις ανέθεσε σε…δέκα (10) εξωτερικούς δικηγόρους με εξτρά αμοιβές…Όμορφος κόσμος ,ηθικός…

Ακούστε στην εκπομπή του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου όσα παρουσιάστηκαν για τα θέματα αυτά,για το πως ο μπούφος το χαζοπούλι δεν πιάνεται απο τη μύτη,αλλά απο τον ανηψιό και τι γράφει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ για το πως κατέληξε σε κράτη μπανανίες μια “καινοτομία” που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω φίλων του και έπεισε μόνο κάτι ζάμπλουτους Γερμανούς να βάλουν πλάτη…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here