Αρχική Βίντεο Φοβερή καταγγελία απο πρώην μις Μολδαβία για το ανήλικο παιδί της: Κύριοι...

Φοβερή καταγγελία απο πρώην μις Μολδαβία για το ανήλικο παιδί της: Κύριοι υπουργοί κοιμάστε ήσυχοι τα βράδια;

3685
0

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Μια φοβερή καταγγελία για αρπαγή του ανήλικου παιδιού της από πρόσωπο που ναι μεν αναγνώρισε ως πατέρα του παιδιού της,αλλά τώρα υποστηρίζει ότι δεν είναι πατέρας κάνει πρώην Μις Μολδαβία στην εκπομπή του Ανδρέα Παπακυριακόπουλου στο ΑΛΕΡΤ και μέσα στον ορυμαγδό των αποκαλύψεων για την ΚΙΒΩΤΟ του Κόσμου.

Σε δίκη σχετική με την υπόθεση ακούστηκαν βαριά υπονοούμενα για οικονομικά θέματα και επομένως είναι αυτονόητη η υποχρέωση των αρχών να διατάξουν επιστημονική αναγνώριση των άμεσων συγγενών του παιδιού,ώστε χωρίς τις φοβερές αμφισβητήσεις και τις εξίσου φοβερές κατηγορίες να βρίσκεται το παιδί σε ακίνδυνο περιβάλλον.

Ο διάσημος ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης όταν ενημερώθηκε για τις διαστάσεις της υπόθεσης μας είπε ότι είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και θα εξελιχθεί σε σκάνδαλο,αν δεν βρίσκεται το παιδί σε ασφαλές περιβάλλον και με πρόσωπα υπεράνω όχι απλώς υποψίας ,αλλά με πρόσωπα που έχουν δικαίωμα να είναι δίπλα του και να εγγυώνται την ασφάλειά του.

Ακούστε τη φοβερή καταγγελία και ρωτήστε-αν συμφωνείτε μαζί μας- τους αρμόδιους για την λειτουργία του κοινωνικού κράτους δηλαδή πρωθυπουργό και υπουργούς αν κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια καθώς αυτή η υπόθεση και προφανώς και πολλές άλλες ακόμα εξελίσσονται.

Σχετικά ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα υποβλήθηκαν ήδη στους υπουργούς Δικαιοσύνης κώτσηρα και προστασίας του Πολίτη Θεοδωρικάκο:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here