Αρχική Αθλητικα Καταγγέλλει μαύρα…καραχάλια η Καραχάλιου και ψάχνει άλλη εθνική ομάδα!!!Κύριε Αυγενάκη για ποιον...

Καταγγέλλει μαύρα…καραχάλια η Καραχάλιου και ψάχνει άλλη εθνική ομάδα!!!Κύριε Αυγενάκη για ποιον χτυπά η καμπάνα;

613
0

Eνα νέο θλιβερό περιστατικό στο επίπεδο αθλητών Ολυμπιακών Αγώνων έρχεται να υπογραμμίσει ότι στην Ελλάδα μπορεί να άλλαξαν τα πάντα και να παίζουν στις ελληνικές ομάδες ,όπως ΠΑΟ,Αρης,ΠΑΟΚ,ΑΕΚ,Ολυμπιακός,Βόλος 10 και 11 ξένοι στις ενδεκάδες αλλά στην ουσία δεν άλλαξε τίποτα στα “ψηλά”.

Απλά οι αλλαγές αυτές είναι αναγκαίες για να υπηρετηθεί ο παραγοντισμός και μέσω αυτού η κερδοσκοπία από το επίπεδο της πολιτικής μέχρι της επιχειρηματικότητας.

Οι Υπουργοί Αθλητισμού μόλις καθίσουν στο γραφείο ρωτούν ποιά απο τις Ομοσπονδίες είναι στα χέρια “δικών” και ποιά στα χέρια “μη δικών”.Και ανάλογη είναι η συμπεριφορά σε οικονομικούς και άλλους τομείς.

Ο κερδοσκοπικός παραγοντισμός είναι δεδομένος και διαπλέκεται με την πολιτική εξουσία σε τέτοιο βαθμό ,ώστε να μπορεί να εξαφανίσει και αθλητή ολυμπιακών επιδόσεων,αν δεν είναι “καλός στη συμπεριφορά”.

Σε αθλήματα όπου το ντοπιγκ είναι δεδομένο δεν θα βρει κανείς ποτέ γόνο παράγοντα η πολιτικού ή επιχειρηματία ικανού.Θα βρει φτωχά παιδιά που ανεβαίνουν με την αξία τους και αλλάζει η σωματοδομή τους θεαματικά.

Εχουμε να λέμε την ιστορία ενός αθλητή,γυιού μεγάλου αθηναίου επιχειρηματία του κατασκευαστικού κλάδου πριν μερικές δεκαετίες.Απροπόνητος κέρδιζε μπροστά στα μάτια μας και τα μάτια όλων τους πάντες, λόγω ταλέντου.Οταν έπρεπε να μπει σε διαδικασία αγώνων εκτός Ελλάδας και πρωταθλητισμού…εξαφανίστηκε και στη θέση του μπήκαν φτωχότεροι,αλλά σε καμία περίπτωση καλύτεροί του.Ανακαλύψαμε ότι το σούπερ ταλέντο με οδηγίες των γονιών αρνήθηκε να μπει στην διαδικασία των ενισχυτικών”χαπιών”που ήταν απαραίτητα για διάκριση σε βαλκανικό,ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο…

Την ίδια εποχή υπήρχε μια αθλήτρια εντυπωσιακή στην εμφάνιση,στα μαλλιά και απο εύπορη οικογένεια.Αλλά έβγαινε πρώτη -δευτερη απο το…τέλος.Έγινε κοινό μυστικό ότι έκανε δεσμό με μεγαλοπαράγοντα της Ομοσπονδίας και ήταν στις κορυφαίες επιλογές.Στους αγώνες διαλογής …τραυματιζόταν και έμπαινε απο το παράθυρο…

Πέρασαν τα χρόνια και ήρθε η Σοφία Μπεκατώρου καταγγέλλοντας τα αίσχη που ήταν και πριν απο εκείνη…συνήθη.Η Σοφία τα κατήγγειλε και τώρα όλοι προσπαθούν να… κλείσουν την πόρτα που εκείνη άνοιξε ,υποστηρίζοντας όμως ότι την στηρίζουν…Η Σοφία δεν έφυγε απο την Εθνική ομάδα.

Μια άλλη πρωταθλήτρια μας αιφνδιάζει τώρα.Αυτό είναι το θλιβερό περιστατικό της αρχής.Ψάχνει,λέει,να βρεί άλλη….εθνική ομάδα για να αγωνίζεται και η Ελλάδα ,απλά θα μείνει στην καρδιά της.Αιτία;Ο γνωστός και νίκητος απο δεκαετίες φαυλοπαραγοντισμός.Μετά τόσα αίσχη δεν μπόρεσαν να βάλουν έναν κανόνα που να λέει “αφού είστε όλοι εθελοντές και παραγοντίζετε για την πατρίδα θα μένετε στη θέση μέχρι 4 χρόνια(απόσταση μεταξύ Ολυμπιάδων)και στη συνέχεια θα προσφέρετε ,αν θέλετε ,ιδιωτικά και χωρίς καμία θέση”.

Φυσικά δεν φταίνε μόνο οι παράγοντες,αλλά κυρίως οι πολιτικοί.

Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση του αρμόδιου Υπουργού Αυγενάκη στην δήλωση της αθλήτριας Βασιελίας Καραχάλιου ότι εξαιτίας του φαυλοπαραγοντισμού ψάχνει άλλη εθνική ομάδα να πάει στους διεθνείς αγώνες.Δικαιολογημένη ξεδικαιολογημένη η αντίδραση της αθλήτριας εκείνος οφείλει να διατάξει έρευνα και να συντάξει πόρισμα με ευθύνες και ονόματα.

Μιλάμε για το χώρο στον οποίο υπάρχει γραπτό πόρισμα που δικαιώνει παράγοντα ,ο οποίος άρπαξε με τα χέρια μια γυναίκα απο ευαίσθητα μέρη και την έβγαλε έξω απο το γραφείο γιατί διαφωνούσε μαζί της σε διάφορα θέματα.Στο ποινικό δικαστήριο έγιναν χειρότερα αίσχη για να καλυφθούν αυτά και καλύφθηκαν…

Ιδού τι καταγγέλλει η αθλήτρια ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ:

“Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία και μια καλύτερη χρονιά στην Ελλάδα μας!!!
ΈΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (και ας σπέρνουν τους σπόρους διχόνοιας για να μας διχάσουν) ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.
Καθώς είμαι σε διαδικασία αλλαγής εθνικών χρωμάτων στα πανιά μου, (και μόνο στα πανιά μου, γιατί η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ είναι χαραγμένη με τατουάζ στην καρδιά μου), σαφώς σας οφείλω έναν απολογισμό και τους λόγους αποχώρησής μου από τα εθνικά χρώματα. Τον αγώνα που έκανα βαδίζοντας προς την Ολυμπιάδα του Τόκυο (και δεν αναφέρομαι για τον αγώνα μέσα στην θάλασσα) ΑΔΥΝΑΤΩ να τον επαναλάβω, καθότι οδηγεί σε μόνο έναν προορισμό, την αποτυχία των στόχων που έχω για την Ολυμπιάδα στο Παρίσι, και επεξηγώ:
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ: Παντελώς απούσα, ενδιαφέρεται μόνο στον βαθμό που οι αθλητές την υποβοηθούν να διαφημίσει “υποτιθέμενο έργο που έχει παράξει” (ίδε την χρησιμοποίηση του βίντεο “Άνεμοι Αλήθειας” των πρωταθλητών ιστοπλοΐας). Θυσία όλα στον βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων. Με αποτέλεσμα οι Ολυμπιακοί αθλητές να παραπαίουν μεταξύ λύσεων όπως τα reality, η ζητιανιά…η νύχτα!
Η Ε.Ο.Ε: Εδώ βασιλεύουν οι προσωπικές φιλοδοξίες για διεθνή ανέλιξη. Παρεπιπτόντως, ας μας πουν τον ρόλο που έπαιξε η ΕΟΕ στην παραίτηση του ξένου προπονητή μου, ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ (υπάρχουν οι γραπτές συνομιλίες μεταξύ εμού και του προπονητή μου, με την ΕΟΕ), και βέβαια γνωρίζοντας μετά την ζημιά που έκαναν με συμπεριέλαβαν με “φωτογραφικές διατάξεις” στις ολυμπιακές υποτροφίες των 450 ευρώ μηνιαίως μέχρι το 2024, την οποία υποτροφία ΑΡΝΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Ας μας εξηγήσει η ΕΟΕ από ποιές “πλουσιοπάροχες” απολαβές περιμένει να πληρώσουν οι αθλητές ή ο…..ξένος προπονητής, όπως απαίτησαν, τα υπέρβαρα των αποσκευών (μετεωρολογικός σταθμός και θάλαμος αποκατάστασης) για την μεταφορά τους στο Τόκυο. Την ίδια ώρα που η ΕΟΕ κάνει συμβόλαια εχεμύθειας με οίκους μόδας, για την ενοικίαση του Καλλιμάρμαρου, την περιουσία δηλαδή του βαρύτατα φορολογούμενου Έλληνα και αντί τα έσοδα να πηγαίνουν στην στήριξη των αθλητών, καταλήγουν σε δεξιώσεις και σουαρέ την ίδια στιγμή που οι αθλητές οδηγούνται σε παύση και απελπισία.
Η ΕΙΟ: Όλοι γνωρίζουμε ότι το 2017 η ΕΙΟ μου ζήτησε να αλλάξω εθνικότητα και μάλιστα θα…συνηγορούσε σε αυτο. Η ΕΙΟ λοιπόν αναφέρει στο νέο της αγωνιστικό πρόγραμμα (άν δεν το εξαφανίσει όσο διαβάζετε αυτό το κείμενο..) την πλήρη οικονομική στήριξη του πρωταθλητή κάθε Ολυμπιακής κλάσης.
Ταυτόχρονα παραμονές του Πανελληνίου πρωταθλήματος 2021 των Ολυμπιακών κλάσεων με καλεί η πρόεδρος της ΕΙΟ στην ομοσπονδία για να με προειδοποιήσει αυτολεξεί…”Κάτσε να δούμε τι θα γίνει στο πρωτάθλημα” … δυό μέρες μετά κατάλαβα το νόημα των λόγων της μετά τα απαράδεκτα σφυρίγματα που δέχτηκα από την τζουρία, και φυσικά αρνήθηκα να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε τέτοιου είδους πρωταθλήματα. Εντωμεταξύ η αθλήτρια που εν τέλει κέρδισε το πρωτάθλημα μετά την δική μου αποχώρηση από αυτό, ήρθε στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα 68η, όταν εγώ ήρθα 3η. Αυτός ήταν ο βαθμός δυσκολίας του ελληνικού πρωταθλήματος. Που αποσκοπούν; Στο να μην χρειάζεται να την πληρώνουν….
Σας ευχαριστώ τώρα και πάντα για την αγάπη σας και την συμπαράσταση σας!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here