Αρχική Δικαιοσυνη Παραπομπή- σοκ εκλεκτής του Αδωνη στο ΚΕΕΛΠΝΟ, επώνυμοι βιαστές και μιζαδόροι ,οι...

Παραπομπή- σοκ εκλεκτής του Αδωνη στο ΚΕΕΛΠΝΟ, επώνυμοι βιαστές και μιζαδόροι ,οι “Φαρισαίοι” ,η ΕΛ-ΑΣ και η “Δικαιοσύνη των ισχυρών”.

1691
0

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ω τι κράτος υποκριτών και Φαρισαίων!

Ηδη έχει κριθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη ότι δεν υπήρξε δυσφήμιση του Γιώργου Παπανδρέου απο τον ισχυρισμό ότι στο Νο1 της λίστας Λαγκάρντ ,στον λογαριασμό των 500 εκατομμυρίων ευρώ περιλαμβάνεται και η μητέρα του Μαργαρίτα,η οποία εξ όσων γνωρίζουμε δεν προσέφυγε στη Δικαιοσύνη.

Ηδη ο προσωπικός μας φίλος και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης Αντώνης Σαμαράς μας εξουσιοδότησε προ ετών να πούμε δημόσια ότι δεν είναι αυτός ο Αντώνιος Σαμαράς που αναφέρεται στη λίστα Λαγκάρντ ως καταθέτης πλέον του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Το όνομα είναι λίγο πιο κάτω από το όνομα επιθεωρητή του Υπουργείου Οικονομικών με μεγαλύτερο ακόμα ποσό.

Ο επιθεωρητής αυτός  επιθεώρησε και έβγαλε λάδι όλους τους υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών που είχαν μετατρέψει σε ΒΙΛΕΣ τραπεζικούς λογαριασμούς εκατομμυρίων στη λίστα Λαγκάρντ την αρπαγή ΦΠΑ μέσω επιχειρήσεων που ήταν … χωράφια.

Μια υψηλόβαθμη υπάλληλος του Υπουργείου Οικονομικών έκανε ένα φρικτό “λάθος”. Συνέταξε έκθεση και κατήγγειλε τους εργολάβους της “εθνικής διαπλοκής” ότι εισέπρατταν τεράστια ποσά για ανύπαρκτα δημόσια έργα.

Εκτοτε υφίσταται ανελέητο κυνηγητό ,τις σκαρώνουν με πλαστά στοιχεία ακόμα και το …προπατορικό αμάρτημα.Οταν αθώώνεται απο την Δικαιοσύνη αρχίζουν απο την αρχή τα χαλκεία…

Ενας διανομέας τύπου έκανε επίσης ένα φρικτό “λάθος”.Υπέβαλε αγωγή κατά του καρτέλ της διανομής Τύπου και των τότε μεγαλοεκδοτών  Μ και Ψ.

Οταν μετά 34 χρόνια εργασίας ζήτησε να συνταξιοδοτηθεί υπάλληλος είπε ότι και 104 χρόνια να έχει δουλέψει σύνταξη δεν παίρνει.Πήγε στο ΔΣ του ΕΦΚΑ (και εμείς μαζί) τα είπε και ακόοομα περιμένει δυο χρόνια.Ο εκβιασμός,η εκδίκηση προφανής αφού το μίνιμουμ για την σύνταξη είναι 25 χρόνια(τότε) και συμπλήρωσε 55 ετών…

Αυτές τις ημέρες κυκλοφορεί στο ΝΕΤΦΛΙΞ η δημοσιογραφική έρευνα για τον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ τον Ντομινίκ Στρος Κάν,εκείνον που έκανε τα ραντεβού με τον Γιώργο Παπανδρέου για να έλθει το ΔΝΤ στην Ελλάδα και προκάλεσε την γνωστή οργή της Μέρκελ και του Σαρκοζί,τη θέση του οποίου θα έπαιρνε ο Στρος Καν στις εκλογές.

Στο ντοκυμαντέρ τα στοιχεία είναι συντριπτικά για τους βιασμούς γυναικών και παρενόχληση σεξουαλική ακόμα και στο ΔΝΤ.Ακόμα και “συνοδός” απο γραφείο πορνών πολυτελείας κλαίει στις κάμερες γιαυτά που τις έκανε ο αξιωματούχος τότε.

Ακόμα και στην κόρη σεξουαλικής φιλενάδας του επιτέθηκε (Μπανόν) και δεν είχε καμία συνέπεια εκτός του ότι και η τρίτη συζυγος και χρηματοδότης του τον εγκατέλειψε ,γιατί πιά το τρένο για την προεδρία είχε χαθεί και όχι για τις πράξεις του,τις οποίες  υποκριτικά δήλωσε ότι αγνοούσε…

Αθωώθηκε εν τέλει από όλα!!!

Ενας δικηγόρος της Γερμανίας παντρέυτηκε μια κυρία μοντέλα πολύ μικρότερή του και τα γερμανικά ΜΜΕ έψαχναν μανιωδώς αποδείξεις ότι ήταν στην πραγματικότητα μια “συνοδός σιτεμένων πλουσίων” και εν τέλει έριξε το δικηγόρο.

Ο δικηγόρος που ήταν τότε Διοικητής κρατίδίου της Γερμανίας έγινε πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γερμανίας.

Η έρευνα για να βρουν στοιχεία υψηλής κρυφής πορνικής ζωής για την Μπετίνα Βούλφ(πάνω μαζί του) δεν απέδωσε καρπούς,αλλά βρήκαν ότι ο επιχειρηματίας Γκρένεβολντ πλήρωσε 720 ευρώ σε ένα ξενοδοχείο για διακοπές του ζεύγους Βούλφ.Τέλος.Εξαναγκάστηκε σε παραίτηση πριν γίνει η δίκη.

Για το αίσχος δισεκατομμυρίων της δικής μας λίστας Λγκάρντ παρέπεμψαν τον Εισαγγελέα Διώτη με την κατηγορία ότι δεν έκανε γρήγορα τις έρευνες  κλπΤον καταδίκασαν πρωτοδίκως σε 10 χρόνια κάθειρξη χωρίς να υπάρχει ένα ευρώ ή ένα ακίνητο που να απέκτησε ως δώρο για το θάψιμο της λίστας.Το θάψιμο ωφέλησε πολιτικούς,δημοσιογράφους και επιχειρηματίες της διαπλοκής που δεν κλήθηκαν να αποδείξουν το “πόθεν”Οχι τον Διώτη.Γράψαμε ότι αν δεν του βρουν ένα ευρώ ή ένα ακίνητο είναι αισχρή η καταδίκη.Αθωώθηκε στο β βαθμό.

Πριν καιρό αποκαλύφθηκε ότι στενή συνεργάτιδα του Αδωνη Γεωργιάδη και  το συγγενολόϊ της στο αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ αντιμετώπιζαν καταγγελίες αρχικά για μεγάλο φαγοπότι στον οργανισμό.

Ο Αδωνης,επ εσχάτων φίλος-αγκαζέ του άλλοτε θανάσιμου αντιπάλου του (ΠΑΣΟΚ γαρ)Ανδρέα Λοβέρδου στήριξε την συνεργάτιδά του και το έργα και ημέρες τους στο ΚΕΕΛΠΝΟ λέγοντας ότι οι καταγγελίες είναι συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ και του Βαξεβάνη που τις προέβαλε.

Στις 6 Νοεμβρίου εκδόθηκε το υπ’ αριθμόν 3455/2020 βούλευμα,και ο Κώστας Βαξεβάνης γράφει ότι το βούλευμα παραπέμπει ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών την Α. Θ. προκειμένου να δικαστεί για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες και απόκρυψη εσόδων «άγνωστης πηγής». Οπως αναφέρεται, η σύζυγος Π.και συνεργάτιδα του Αδωνη Γεωργιάδη φέρεται να υπέβαλε ανακριβείς δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης για τα έτη 2013 (χρήση του 2012), 2014 (χρήση του 2013), 2015 (χρήση 2014), 2016 (χρήση 2015) και 2017 (χρήση του 2016). Συγκεκριμένα η πρώην υπεύθυνη του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του «αμαρτωλού» ΚΕΕΛΠΝΟ φέρεται να απέκρυψε εισοδήματα ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ, η προέλευση των οποίων χαρακτηρίζεται «αγνώστου πηγής». Κατά το βούλευμα-φωτιά πρόκειται για «καταθέσεις μετρητών από τρίτους και πιστώσεις εισερχομένων εμβασμάτων από το ΚΕΕΛΠΝΟ σε τραπεζικούς της λογαριασμούς συνολικού ποσού 43.166 ευρώ». Από αυτά οι 17.591 ευρώ αφορούν το 2013, οι 7.431 ευρώ το 2015 και οι 18.144 ευρώ το 2016.

Στις εξηγήσεις που έδωσε η κ. Θ. υποστήριξε ότι τα χρήματα αυτά αφορούσαν έξοδα τα οποία είχε κάνει αναφορικά με τη λειτουργία του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από την έρευνα των αρχών και τα αντίγραφα των παραστατικών που κατατέθηκαν, όπως επίσης και από τα στοιχεία του αρμόδιου τμήματος του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Εκτός όμως από τις ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες και την απόκρυψη εσόδων το Δικαστικό Συμβούλιο διαπίστωσε και κάτι ακόμη. Στις δηλώσεις πόθεν έσχες της η κ. Θ. φέρεται να είχε αποκρύψει «δαπάνες ανέγερσης» για τετραώροφη κατοικία στον Βύρωνα της Αττικής. Συγκεκριμένα το 2013, το 2014, το 2015 και το 2016 η σύζυγος Π.φέρεται να είχε δηλώσει «ανακριβώς» ως συνολικό κόστος απόκτησης του οικοπέδου και ανέγερσης της τετραώροφης κατοικίας μόνο το ποσό των 200.000 ευρώ. Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στο παραπεμπτικό βούλευμα, το ποσό αυτό αντιστοιχούσε μόνο στη δαπάνη αγοράς του οικοπέδου με δάνειο από τη Eurobank, κάτι που σημαίνει ότι η ίδια απέκρυψε «τις δαπάνες ανέγερσης μέχρι το στάδιο των επιχρισμάτων καθώς και τη νόμιμη προέλευση αυτών».

Τότε είχαν μόνο ειρωνείες…

Δεν έφταναν τα νόμιμα εισοδήματα

Σε ό,τι αφορά την ανέγερση της τετραώροφης κατοικίας το Δικαστικό Συμβούλιο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κ. Θ.όχι μόνο δήλωσε «ανακριβώς» το κόστος κατασκευής της κατοικίας, αλλά και ότι τα νόμιμα εισοδήματά της δεν επαρκούσαν για την κατασκευή της. Οπως αναφέρεται, η σύζυγος Π. δήλωσε το 2017 (χρήση 2016) ότι το συνολικό κόστος για την κατασκευή του σπιτιού ανήλθε σε 35.406 ευρώ. Ωστόσο όπως επισημαίνεται το ποσό αυτό «είναι καταφανώς μικρότερο από το σύστημα προσδιορισμού αντικειμενικών αξιών του υπουργείου Οικονομικών ως βάση υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ». Είναι χαρακτηριστικό ότι με βάση τα στοιχεία αυτά το κόστος της ανέγερσης ανέρχεται σε 379.520 ευρώ, ενώ με βάση τα στοιχεία του ΤΕΕ σε 419.830 ευρώ.

Το Δικαστικό Συμβούλιο όμως διαπίστωσε και κάτι επιπλέον. Τα εισοδήματα της πρώην υπεύθυνης του τμήματος Διοικητικού Συντονισμού του «αμαρτωλού» ΚΕΕΛΠΝΟ δεν δικαιολογούν την ανέγερση τέτοιου σπιτιού. Συγκεκριμένα τα δηλωθέντα εισοδήματα της συνεργάτιδας του Αδωνη Γεωργιάδη ανέρχονται σε 68.532 ευρώ για τα έτη 2002 έως 2016. «…Δηλαδή αντικειμενικά δεν δικαιολογείται η πραγματική δαπάνη ανέγερσης της ως άνω μονοκατοικίας από τα νόμιμα δηλωθέντα εισοδήματά της και τη συνολική αποταμιευτική της δυνατότητα» επισημαίνεται στο βούλευμα.

Ο μπατζανάκης με τις φακές το έχτισε

Ακόμη πιο εντυπωσιακά είναι όσα αναφέρονται στο παραπεμπτικό βούλευμα για την εταιρεία που ανέλαβε την κατασκευή του σπιτιού. Πρόκειται για την Er… OE, της οποίας ως διαχειριστής εμφανίζεται ο Γ. Δ. Είναι ο σύζυγος της αδερφής της κ. Θ.και μπατζανάκης του Σ. Π., ο οποίος μέσω διάφορων εταιρειών του έχει λάβει σειρά από έργα από το ΚΕΕΛΠΝΟ, όπως είχε αποκαλύψει το Documento αλλά και ο έλεγχος των επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και των εισαγγελικών αρχών….”

Στην συνέχεια αναφέρει ότι ακόμα στο τιμολόγιο χρέωναν ίδια τιμή σε μοσχαράκι και φακές…Δεν αναφέρεται πάντως τίποτα και αλεύρι και πίτουρα,ώστε να δούμε αν ήταν ακριβότερο κάποιο απο τα δυο…

Στη Βουλή ο ποινικολόγος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας είχε δηλώσει αναφερόμενος και στο τεράστιο σκάνδαλο των θαλασσοδανείων στα κόμματα το οποίο παραγράφεται με (ν)τροπολογία αυτές τις ημέρες:

“Αν στις προηγούμενες Επιτροπές όπως για τα δάνεια των κομμάτων υπήρχε μία έκπληξη, εδώ θα σηκωθεί η τρίχα της κεφαλής. Μιλάμε για απίστευτο πάρτι, απίστευτη ρεμούλα, σήψη του πολιτικού συστήματος και επιτομή της πελατειακής αντίληψης. Υπάρχουν άπειρες περιπτώσεις και κεφάλαια που αφορούν μόνο το ΚΕΕΛΠΝΟ, ήδη τελείωσε η έρευνά μας για το Ερρίκος Ντυνάν, το ίδιο κι εκεί, έπεται η έρευνα στο φάρμακο, όπου μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια μαύρο χρήμα».

Και πρόσθεσε ότι υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο για το σκάνδαλο σε υπουργικό επίπεδο!

Η παραπομπή με το βούλευμα και μάλιστα σε κυβέρνηση ΝΔ προκαλεί σοκ και δεος για το βάθος του σκανδάλου…

Φυσικά ο Αδωνης που μας είπε ότι είναι συκοφαντίες οι καταγγελίες δεν παραιτήθηκε.Εδώ δεν είναι Γερμανία…

Πρόσφατα η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έγραψε ότι οι πρώην εθνικοί  εργολάβοι ενδιαφέρονται να κάνουν επενδύσεις στα Γηροκομεία της χώρας που θα έχουν και συγχηματοδοτήσεις κλπ.Αναφέρει ότι ήδη έγινε  στον τομέα αυτό συναλλαγή ύψους 10 εκατομ ευρώ για αφορά ακινήτων που σχετίζονται με πρώην αστέρα της Διαπλοκής(ΔΟΛ) και εθνοεργολαβική εταιρεία.

Το πλουσιότερο ίδρυμα της Ευρώπης στην κατηγορία είναι το Γηροκομείο της Αθήνας.

Στέλεχός του σε συνέντευξη διαψεύδει τον Δήμο Αθηναίων που ως εποπτης δήλωσε ότι έκανε ΠΛΗΡΗ απογραφή του Γηροκομείου και λέει ότι τα ακίνητα είναι 800-900.Μια απόκλιση της τάξης των …εκατό (100) ακινήτων όταν τα δυο που αναφέρονται στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έγιναν αντικείμενο συναλλαγής ύψους 10 εκατομ…

Το ίδιο στέλεχος αποτιμά την συνολική αξία των 800-900 ακινήτων σε “λιγότερη απο 70 εκατομμύρια ευρώ”.

Στείλαμε επιστολή στη Διοίκηση να μας απαντήσει αν έχει κάνει πράγματι ΠΛΗΡΗ απογραφή ο Δήμος ή διάφορα συμφέροντα ετοιμάζονται να πάρουν όσο ένα πιάτο φακές του ΚΕΕΛΠΝΟ τα ακίνητα του Γηροκομείου για μπίζνες.Την είχαμε στείλει προ ετών στο Δήμο και ακόμα περιμένουμε απάντηση…

Ανάμεσα σε αυτά τα ακίνητα η έδρα του Γηροκομείου στην Κηφισίας στα σύνορα με το Παλαιό Ψυχικό. Η έκτασή της είναι 50 στρέμματα και μέσα έχει καμιά 10αριά ωραιότατα ακίνητα.

Είναι το ακίνητο το οποίο επισκέφθηκε για αξιοποίηση στο πρόσφατο παρελθόν ο επιχειρηματίας Δημ.Κοντομηνάς.Μπορεί να αξίζει αυτό το ακίνητο λιγότερο από 300 εκατομμύρια ευρώ.

Μέσα σε όλα αυτά μάθαμε ότι ο κράτος δεν καθεύδει…Παρακολουθούσαν επι 3-4 μήνες αξιωματικούς(κατά σύμπτωση και ενοχλητικό συνδικαλιστή) και τους έπιασαν να πηγαίνουν με υπηρεσιακό αυτοκίνητο στο σπίτι και τους πήγαν….κατηγορούμενους!

Επι δεκαετίες αυτό κάνουν οι αξιωματικοί,ιδιαίτερα όσοι εργάζονται και υπερωρίες τις οποίες δεν πληρώνονται.Στην Αγγλία ο Τσώρτσιλ πήγαινε με το Μετρό,στην Ελλάδα οι “τσώρτσιλ” έχουν συνοδεία…50 αστυνομικούς και υπηρεσιακά αυτοκίνητα και …αρέα-αρέα δίνουν συνοδούς αστυνομικούς και υπηρεσιακά αυτοκίνητα και σε δημοσιογράφους και τα χρησιμοποιούν για τα…σουπερ μάρκετ.

“Δεν ήταν δίκαιο αυτό που έκαναν αξιωματικοί.Παρέβησαν το καθήκον τους”  μας είπε αξιωματούχος της ΕΛ-ΑΣ και θυμηθήκαμε το πάθημα Διώτη με τη λίστα Λαγκάρντ.

Εδώ στα δικά μας μέρη ο Πλάτων ,βιβλία του οποίου πουλάει ο Αδωνης, είχε πει:

“Το δίκαιον ουκ άλλο τι ή του κρείττονος ξυμφέρον” και στην Αμερική όπου ο βιαστής ισχυρός αθώωθηκε παρα τα συντριπτικά στοιχεία ο Μάρτιν λουθερ Κίγκ είχε πει:

“Δεν γίνεται να είσαι υπέρ της δικαιοσύνης για κάποιους ανθρώπους και να μην είσαι υπέρ της δικαιοσύνης για όλους τους ανθρώπους.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here