Αρχική Δικαιοσυνη “Κούλη το κελί που ετοίμαζες για τους δημοσιογράφους και αντιπάλους σου...

“Κούλη το κελί που ετοίμαζες για τους δημοσιογράφους και αντιπάλους σου στρώνει(και) η Βασιλική Θάνου με …Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο”! Διαβάστε ποιός το γράφει…

2735
0
Δημοσιεύουμε την ανοιχτή επιστολή του πρώην Υπουργού και καραμανλικού “λογαχού” Νίκου Νικολόπουλου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη:
“Μη αγαπητέ, ούτε σε μένα, Κούλη,
Και να μην μου επιτρέπεις την προσφώνηση η υπομονή και η δική μου και του ελληνικού λαού στη συντριπτική του πλειοψηφία εξαντλήθηκε.
Είχες την ευκαιρία να απολαμβάνεις απο μένα την προσφώνηση Κυριάκο πολύ καιρό,όταν κινούμενος στα άκρα όρια της υπομονής και ευπρέπειας σου έστειλα επιστολές επιζητώντας απαντήσεις.
Δεν απάντησες.Προς τα έξω ίσως να έλεγες,υποστήριζες απαξιωτικά και με την γνωστή οίηση των πριγκιπόπουλων ότι “δεν απαντώ γιατί δεν θέλω να κάνω διάλογο με τον Νίκο Νικολόπουλο,τον γυιό του φορτηγατζή.
Το γράφω μετά λόγου γνώσεως.
Δηλαδή γνωρίζω ότι προσπάθησες σε κάποιους “κύκλους”να φανείς “υπεράνω”. Και υποκριτικά υποστήριζες ότι είσαι “σοβαρός πρωθυπουργός” και έχεις “σοβαρότερους ανθρώπους για τις κρατικές και ευρωπαϊκές και διεθνείς υποθέσεις της χώρας”.
Οι κουτόφραγκοι σε ήξεραν.Σε υποψιάζονταν απο καιρό.Αλλά και εκείνοι απλά έδιναν το χώρο και τον χρόνο που δίνουν οι… δικαστές στον καταδικασμένο να προετοιμαστεί για τον δύσκολο δρόμο της…κυρίας Μπουζούς.
Σαν έτοιμοι απο καιρό απέδειξαν ότι σε ήξεραν,καλύτερα,ομολογώ,απο μένα και τους φίλους και συνεργάτες μου.Τα βαριά πρωτοσέλιδα σε ΟΛΕΣ τις μεγαλύτερες εφημερίδες της δημοκρατικής Ευρώπης και της δημοκρατικής Δύσης δεν τα υπέβαλε ούτε ο Κώστας Βαξεβάνης,τον οποίο σαν λυσσασμένα σκυλιά κυνηγάτε απο την εποχή του Βγενόπουλου ,όλοι μαζί.Ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ.Ούτε ο Ανδρουλάκης.Ούτε άλλοι δημοσιογράφοι σαν π.χ. τον δυστυχή Κουκάκη.
Οι κουτόφραγκοι κάτι καλόπαιδα, είτε πριγκιπόπουλα,όπως εσύ,είτε καρακιτσαριό(για να μην γράψω καραγυφ…)΄όπως ο Όρμπαν τα ξέρουν και απο μέσα και απέξω και ατομικά και οικογενειακά από τη μέρα που γενιούνται και αναπνέουν.Και περιμένουν.Τους δίνουν τριαντάφυλλα,όπου αξίζουν.Και το δρόμο της Μπουζούς όταν πρέπει.
Εσύ πίστεψες ότι με τον ανηψιό,τον Σκέρτσο,τον Χαρδαλιά και 5-6 ακόμα μπιστικούς θα κυβερνάς σαν φύλαρχος και οι δυτικοί θα σου γράφουν ύμνους γιατί θα σε έχουν ανάγκη για “το μεγαλύτερο πάρκο της Ευρώπης” που το έταζες σε Μοϊκανούς και μη Μοϊκανούς και ο Γεραπετρίτης ο γαμπρός θα τους έφερνε βολτα όλους σαν υπουργός.
Και πίστεψες, μωρέ δυστυχισμένε Κούλη, ότι  θα τους κουνούσες το φιλέτο και εκείνοι θα κατάπιναν εκτός απο το σάλιο τους και αμάσητα τα κόλπα σου με τη ΔΕΗ,στην οποία έβαλες λεβέντη με απίστευτο μισθό.Τα κόλπα με τους παρόχους ενέργειας.
Εβγαλαν ,λέει, απο τα υπερκέρδη 2,5 δις.(Δες τα ρεπορτάζ στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και στο ΡΑΝΤΆΡ) και κορόϊδεψες το πόπολο ότι θα τους φορολογήσεις και θα τους πάρεις το 90% των κερδών για να πληρώσεις τους λογαριασμούς του κοσμάκη.
Και σε αυτά τα ρεπορτάζ αποκαλύπτουν ότι αντι να τους πάρεις 2,3 δις(τόσο είναι το 90%) και να τα μοιράσεις στον κόσμο που ληστεύεις μεσω των λογαριασμών, με τα κόλπα θα τους  πάρεις μόνο,κάπου 300 εκατομμύρια πίσω.
Τύφλα νάχουν τα κόλπα του μακαρίτη του πατέρα σου με τους Φλώρους.Ο γυιός,ο πρίγκηπας πίστεψε ότι θα βάλει τα γυαλιά στο μακαρίτη.
Ευτυχώς που δεν ζει.
Τον ήξερα καλά.
Αν ζούσε και έβλεπε ότι με τα “κατορθώματά” σου αυτά κόβεις εισιτήριο για Κορυδαλλό όχι μόνο ατομικό (βλέπε το πολυσήμαντο άρθρο του προέδρου Προκόπη Παυλόπουλου,βλέπε το άρθρο του αντιπροέδρου του Σαμαρά,του Βαγγέλη Βενιζέλου και σου αφιερώνω και της Βασιλικής Θάνου αμέσως μετά)αλλά και οικογενειακό και φιλικό για ανηψιό και κοντολέοντες θα είχε αρρωστήσει.
Κούλη,
Είσαι ακόμα όρθιος και θρασύς στις εμφανίσεις σου και παριστάνεις τον άνετο, γιατί ισχύει αυτό το έκτρωμα,ο νόμος προστασίας των υπουργών,το οποίο δεν έχει ταίρι και δεν υπάρχει σε καμία άλλη χώρα δυτική.Με αυτόν γλίτωσαν οι προηγούμενοί όμοιοί σου,με αυτόν ελπίζεις και εσύ ότι θα γλιτώσεις και με την “ομερτά”.Δηλαδή τις νομικές μπούρδες περι απορρήτου των…εγκλημάτων σου που επικαλούνται στΙς επιτροπές της Βουλής οι κουτολέοντες.
Μόνο σε αυτή τη μπανανία μπορούν ευρωπαίοι να ισχυρίζονται ότι υπάρχουν και εγκλήματα που χαρακτηρίζονται απόρρητα και μένουν ατιμώρητα!!!
Αυτό ακριβώς πας να κάνεις.Και να αλλάξεις τον εκλογικό νόμο για να προστατευθείς καλύτερα αν σπάσει το απόρρητο για τα εγκλήματά σου.
Τόσο δειλός είσαι;
Στο Βαξεβάνη και στους δημοσιογράφους της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είχες ετοιμάσει με εκείνη την ανεκδιήγητη δικαστίνα το δρόμο της φυλακής και τους ειρωνευόσουν ότι “φοβούνται τη δικαιοσύνη και την τιμωρία”.

Ο Βαξεβάνης πήγε με κάμερες και χαρτιά,τα έτριψε στη μούρη τη δική σου και της δικαστίνας και είπε αν τολμάτε βάλτε με φυλακή.Ούτε απόρρητα ,ούτε προστατευτικούς νόμους.
Και οι δικαστές τους έιπαν “φύγετε γιατί έχετε δίκιο σε όλα και η κυβέρνηση είναι ο σκευωρός”.
Εσύ Κούλη είσαι κυβέρνηση,μην κοιτάς τους πισινούς σου.
Εσυ Κούλη, γιατί επικαλείσαι απόρρητα και πας για νεο εκλογικό νόμο;Εσύ φοβάσαι τη φυλακή ,αυτήν που ετοίμαζες για τους δημοσιογράφους;
Δεν το ξέρεις το λαϊκό για αυτόν που σκάβει λάκκους άδικους για άλλους;
Το μέγα λάθος σου Κούλη είναι ότι πίστεψες πως η χώρα σου ανήκει.Δεν διδάχθηκες τίποτα από τα παθήματα του Κοσκωτά,του Βγενόπουλου και τα παθήματα των χουντικών με τους οποίους σε συγκρίνουν(καημένε Κώστα Μητσοτάκη…)τα μεγαλύτερα και σοβαρότερα Μέσα Ενημέρωσης της Δύσης.
Διάλεξες μια δικαστίνα για προεδρίνα της Δημοκρατίας που είναι μικρογραφία σου σε όλα.
Εμβρόντητος την άκουσα το πρωί της Τετάρτης στην κρατική τηλεόραση να προσφωνεί τον Σλοβάκο πρόεδρο που είναι στην Αθήνα και να του λέει ” η χώρα ΜΟΥ…”
Ούτε Παπαδόπουλος και Ιωαννίδης το τόλμησαν και φυσικά κανένας προηγούμενος πρόεδρος,πολύ περισσότερο ο καθηγητής Προκόπης Παυλόπουλος.
Ακούς Κούλη;
Είπε ” η χώρα ΜΟΥ”!Σαν να συστήνει τον κυρ Παυλο ,το δικηγόρο, και να λέει “ο σύντροφός ΜΟΥ”. Η να δείχνει το σπίτι που αγόρασε απο τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ του Γεραπετρίτη και να λέει “το σπίτι ΜΟΥ”…
Και έκανε ,λέει,το γεύμα-δείπνο στον …κήπο!
Σαν μια κακομαθημένη πριγκίπισσα που σπάει τα “ταμπου” των γονιών.
Πίστεψες καημένε Κούλη ότι είσαι καντάρια πιο ικανός και πιο γρήγορος και πιο αποτελεσματικός από τον πατέρα σου και την αδελφή σου τη Ντόρα και θα κυβερνάς ανενόχλητος για θητείες…
Κουτοκούλη μας…
Πράματι,όπως θα έλεγες και εσύ,βρήκες εκπληκτικά γρήγορα και αποτελεσματικά το δρόμο για τον Κορυδαλλό.
Η διαφορά είναι ότι τον τρέμεις…Και χαρακτηρίζεις τα εγκλήματα σου …απόρρητα!Και ψάχνεις για ασπίδα σε εκλογικο νόμο αν σπάσει το απόρρητο.
Διάβασε ένα άρθρο της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και μόνης γυναίκας που κάθισε στην πρωθυπουργική καρέκλα.Της Βασιλικής Θάνου.Θα καταλάβεις τι σε περιμένει και απο δικαστικής πλευράς,αν δεν κατάλαβες με τα άρθρα του καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλου και του Βαγγέλη Βενιζέλου:
Το δικαίωμα του απορρήτου των επικοινωνιών και οι παράνομες
παρακολουθήσεις.
Βασιλικής Θάνου – Χριστοφίλου
Προέδρου Αρείου Πάγου επιτ., πρώην ΠρωθυπουργούΜετά το σκάνδαλο των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων του αρχηγού
κοινοβουλευτικού Κόμματος, καθώς και δημοσιογράφων, τέθηκε έντονα το ζήτημα
της « νομιμότητας» της άρσης του απορρήτου της επικοινωνίας, καθώς και της
καταστρατήγησης του Συντάγματος, υπό το πρόσχημα του κινδύνου της Εθνικής
ασφάλειας.
Το Σύνταγμα προστατεύει το δικαίωμα του απορρήτου της επικοινωνίας, ως
απόλυτα απαραβίαστο και προβλέπει ότι νόμος ορίζει τις εγγυήσεις υπό τι οποίες η
δικαστική αρχή δεν δεσμεύεται από το απόρρητο για λόγους εθνικής ασφάλειας ή
για διακρίβωση ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων. (αρθ.19 παρ.1 Συντάγματος)
Με το Ν. 2225/1994 ορίζονται οι προϋποθέσεις για την άρση του απορρήτου.
Στο άρθρο 3 του νόμου (άρση για λόγους εθνικής ασφάλειας) η αίτηση υποβάλλεται
προς τον Εισαγγελέα Εφετών ή τον Εισαγγελέα, που έχει αποσπασθεί στην αιτούσα
αρχή (στην ΕΥΠ). Η χορηγούσα την έγκριση διάταξη του Εισαγγελέα, με βάση το
άρθρο 5 παρ.1 του ιδίου νόμου, πρέπει να περιέχει τη δημόσια αρχή που ζητά την
επιβολή της άρσης, τον σκοπό της επιβολής, τα μέσα επικοινωνίας, επί των οποίων
επιβάλλεται και την χρονική διάρκεια.
Στο άρθρο 4 του νόμου, αναφέρονται, κατά τρόπο λεπτομερή και
περιοριστικά, τα αδικήματα (μεταξύ των οποίων και όλα τα άρθρα του Ποινικού
Κώδικα, που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια και δημόσια τάξη -αρθ.134 έως 200-)
για την διακρίβωση των οποίων είναι επιτρεπτή η άρση του απορρήτου της
επικοινωνίας, με διάταξη του αρμοδίου Δικαστικού Συμβουλίου, μετά από αίτηση
του Εισαγγελέα ή του Ανακριτή, που διενεργεί την προανάκριση ή προκαταρκτική
εξέταση ή κυρία ανάκριση αντίστοιχα ή σε επείγουσες περιπτώσεις, από τουςτελευταίους (ανακριτή ή εισαγγελέα), οι οποίοι, όμως, υποχρεούνται, να εισάγουν
το ζήτημα στο Δικαστικό Συμβούλιο, εντός 3 ημερών.
Με βάσει το αρθ. 5 παρ. 2,του ιδίου ως άνω νόμου, η χορηγούσα την έγκριση
διάταξη του Εισαγγελέα, στη δεύτερη αυτή περίπτωση , πρέπει να περιέχει, επί
πλέον των στοιχείων της προηγούμενης παραγράφου, το όνομα του προσώπου,
εις βάρος του οποίου επιβάλλεται το μέτρο και την αιτιολογία της επιβολής
αυτού.
Προκύπτει, επομένως, ότι οι εγγυήσεις(νομικές και δικαστικές) για την άρση
του απορρήτου για λόγους εθνικής ασφάλειας είναι εμφανώς πολύ
περιορισμένες σε σχέση με εκείνες για την άρση του απορρήτου προς διακρίβωση
σοβαρών εγκλημάτων. Αποτέλεσμα αυτού είναι ότι αφήνεται το περιθώριο, για να
γίνεται καταστρατήγηση του νόμου από κάποιους, οι οποίοι κάνουν ερμηνεία,
κατά τρόπο ευρύ, αυθαίρετο και καταχρηστικό του όρου «δημόσια ασφάλεια». Και
στην συνέχεια, ενδύοντας τις αυθαίρετες και καταχρηστικές αυτές ενέργειες τους,
με τον μανδύα της «νομιμοφάνειας», δηλαδή με την έγκριση από τον Εισαγγελέα
της άρσης του απορρήτου, εμφανίζουν ως «νόμιμη» την επιβολή του μέτρου.
Πρέπει να επισημανθεί ότι οι περιορισμένες αυτές εγγυήσεις, ως προς την
άρση του απορρήτου για λόγους δημόσιας ασφάλειας, συρρικνώθηκαν ακόμη
περισσότερο, όταν, με πρόταση του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Παν.
Πικραμένου και του Υπουργού Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρα, ψηφίστηκε, (31-3-2021), με
τροπολογία, το αρθ.87 παρ.1 του Ν.4790/2021, με το οποίο καταργήθηκε η
δυνατότητα γνωστοποίησης της παρακολούθησης, μετά το πέρας αυτής, στον
ενδιαφερόμενο, στην περίπτωση της άρσης του απορρήτου για λόγους δημόσιας
ασφάλειας, όπως μέχρι τότε ίσχυε με βάση το αρθ. 5 παρ. 9 του Ν. 2225/1994 .
Και παρέμεινε η δυνατότητα αυτή μόνο για την περίπτωση της άρσης, για
διακρίβωση σοβαρών εγκλημάτων. Και μάλιστα, στη διάταξη αυτή δόθηκε
αναδρομική ισχύ και η απαγόρευση γνωστοποίησης καταλαμβάνει και όλες τις
παρακολουθήσεις που έγιναν στο παρελθόν. Δικαιολογημένα σχολιάζεται η
διάταξη αυτή ως άκρως ύποπτη, δεδομένου ότι είχε προηγηθεί η καταγγελία του
δημοσιογράφου Κουκάκη, για παρακολούθηση των επικοινωνιών του και το αίτημα
αυτού, προς την ΑΔΑΕ, για γνωστοποίηση της παρακολούθησης.

Πρέπει, επίσης, να επισημανθεί, ότι ο Εισαγγελέας αποσπάται, με απόφαση
του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου, στην ΕΥΠ για να ελέγχει τη νομιμότητα των
ενεργειών της εν λόγω Δημόσιας Αρχής. Αυτός είναι ο θεσμικός του ρόλος και η
αποστολή του. Επιβάλλεται, επομένως, να ασκεί τα καθήκοντά του στη θέση αυτή
με ιδιαίτερη προσοχή, να ελέγχει τη σοβαρότητα του κινδύνου εθνικής ασφάλειας
και τις ενδείξεις, που επικαλείται η αιτούσα αρχή και να λαμβάνει πάντοτε υπόψη
την αρχή της αναλογικότητας και της αναγκαιότητας. Όταν δε πρόκειται για
βουλευτή (ή Ευρωβουλευτή, ο οποίος, σε εθνικό επίπεδο, έχει τη νομική προστασία
του βουλευτή) πρέπει να λαμβάνει υπόψη ότι αυτός πέραν της προστασίας του
αρθ.19 παρ.1 του Συντάγματος, έχει και αυξημένες εγγυήσεις και δικαιώματα, ως
προς τις πληροφορίες που περιέχονται ή δίδονται από αυτόν, κατά την άσκηση των
καθηκόντων του, σύμφωνα με το άρθρο 61 παρ.3 του Συντάγματος.
Σχετικά με το πρόσφατο μείζον θεσμικό ζήτημα της άρσης του απορρήτου της
επικοινωνίας του Προέδρου Κοινοβουλευτικού Κόμματος (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ) και
Ευρωβουλευτή Νικ. Ανδρουλάκη, παραμένει άκρως εκτεθειμένη η Κυβέρνηση και ο
Πρωθυπουργός, στην άμεση εποπτεία του οποίου έχει υπαχθεί η Εθνική Υπηρεσία
Πληροφοριών (ΕΥΠ) με διάταξη νόμου, που ψήφισε η παρούσα Κυβερνητική
πλειοψηφία, αμέσως μετά την ανάληψη της Διακυβέρνησης της χώρας (Π.Δ
81/2019 ,8-7-2019). Υποχρεούται, επομένως, να καταθέσει στην Επιτροπή Θεσμών
και Διαφάνειας της Βουλής, την αίτηση της Δημόσιας Αρχής που ζήτησε την άρση
του απορρήτου και την διάταξη της εισαγγελέως, η οποία, σύμφωνα με την
προαναφερθείσα διάταξη του άρθ.5 παρ.1 Ν.2225/1994, πρέπει να περιέχει τον
σκοπό της επιβολής του μέτρου.
Δεν μπορούμε, επίσης, να παραβλέψουμε ότι και η αποσπασμένη στην ΕΥΠ
εισαγγελέας, η οποία χορήγησε την άδεια της άρσης του απορρήτου, εμφανιζόμενη
στην ως άνω Επιτροπή της Βουλής, θα πρέπει, προς άρση των εναντίον της
εκφραζομένων αιτιάσεων, να εξηγήσει ποιοι ήταν οι λόγοι και οι σοβαρές ενδείξεις,
οι οποίες έκρινε ότι συνέτρεχαν, για να εκδώσει την σχετική διάταξή της, που
αφορούσε τον συγκεκριμένο Ευρωβουλευτή και υποψήφιο (τότε) Πρόεδρο
Κοινοβουλευτικού Κόμματος και με βάση την οποία η Κυβέρνηση εμφανίζει την εν
λόγω παρακολούθηση ως νόμιμη.

Καταλήγοντας, θα πρέπει να τονισθεί ότι το μεν Κράτος οφείλει να νομοθετεί,
καθορίζοντας ένα νομοθετικό πλαίσιο, που θα αποτρέπει, κατά το δυνατόν, τις
καταχρήσεις και τις παρανομίες, σχετικά με την άρση απορρήτου των επικοινωνιών,
το οποίο (απόρρητο) είναι ατομικό δικαίωμα, που προστατεύεται από το Σύνταγμα
και από την ΕΣΔΑ (αρθ.10) και τον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της
Ευρωπαϊκής Ένωσης (αρθ….) Οι δε Δημόσιες Αρχές οφείλουν να ενεργούν σύμφωνα
με τη νομιμότητα και η Δικαστική Εξουσία οφείλει να ελέγχει τη συνταγματικότητα
και την νομιμότητα των ενεργειών αυτών, σύμφωνα με το θεσμικό της καθήκον,
ώστε να μην δημιουργείται η εντύπωση στους πολίτες ότι «διευκολύνει» τις
παράνομες ενέργειες της Δημόσιας Διοίκησης και της Εκτελεστικής Εξουσίας.
Επιβάλλεται, επομένως, να υπάρξουν άμεσα τροποποιήσεις στο νομοθετικό
πλαίσιο των εγγυήσεων, σχετικά με την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Το
Κράτος πρέπει να προστατεύει τη δημόσια ασφάλεια, πλην όμως, τα μέσα με τα
οποία αυτή διασφαλίζεται, δεν μπορεί να θίγουν υπέρμετρα τα ατομικά
δικαιώματα.
Πρέπει : 1) Με την τροποποίηση – συμπλήρωση του άρθ.5 παρ.1 Ν.2225/1994,
να περιέχεται υποχρεωτικά στην εισαγγελική διάταξη, που χορηγεί την άδεια για
λόγους εθνικής ασφάλειας α) το ονοματεπώνυμο και η ιδιότητα του προσώπου,
κατά του οποίου επιβάλλεται το μέτρο και β) η αιτιολογία (οι λόγοι και οι σοβαρές
ενδείξεις) για την επιβολή του μέτρου.

2) Να επανέλθει η δυνατότητα (ή και η υποχρέωση) της
γνωστοποίησης από την ΑΔΑΕ της παρακολούθησης για λόγους δημόσιας
ασφάλειας, μετά από αίτημα του ενδιαφερομένου, (με τροποποίηση –
συμπλήρωση της διάταξης του αρθ. 5 παρ. 9 Ν. 2225/1994 και με αναδρομική ισχύ
της εν λόγω διάταξης, ώστε να μπορέσουν να λάβουν γνώση και τα πρόσωπα, εις
βάρος των οποίων επιβλήθηκε το μέτρο, μετά την κατάργηση της εν λόγω
δυνατότητας γνωστοποίησης, με το αρθ. 87 παρ. 1 Ν. 4790/31-3-2021). Εξάλλου, η
τελευταία αυτή διάταξη είναι αντισυνταγματική, δεδομένου ότι το δικαίωμα του
πολίτη προς πληροφόρηση προστατεύεται από το Σύνταγμα (αρθ.5 Α παρ.1) και από
το Ευρωπαϊκό Δίκαιο (το δικαίωμα ενημέρωσης του υποκειμένου των δεδομένων
προσωπικού χαρακτήρα (οδηγία ΕΕ2016/680, αρθ. 13 και 14)

Οι παράνομες ή οι νομιμοφανείς παρακολουθήσεις, η παραβίαση του
απορρήτου των επικοινωνιών και της ιδιωτικής ζωής του ατόμου δημιουργούν
μείζον θεσμικό ζήτημα και κλονίζουν το Κράτος Δικαίου και την Δημοκρατία.”

Αυτά σου γράφει η… προκαθημένη στην καρέκλα που κάθεσαι και σου συνιστώ να βρεις γρήγορα καλούς δικηγόρους.

Υ.Γ. Η αδελφή σου η Ντόρα για το καλό σου ή το κακό σου έκανε αυτή τη δήλωση για τα 10 χρόνια που θα φάει όποιος μιλήσει για τα απόρρητα και τα άρρητ αθέμιτα κουκιά μαγειρεμένα;

Τέτοιες δηλώσεις έκαναν οι χουντικοί και τους χαστούκιζε η Ευρώπη,το Συμβούλιό της και ο κόσμος όλος.Και το τέλος το ξέρουμε όλοι…

Υ.Γ.2 Αν με είχες ακούσει στις επιστολές που σου έστειλα είμαι βέβαιος ότι τα μαλλιά σου δεν θα έπαιρναν με τόσους μπελάδες αυτό το περίεργο χρώμα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here