Αρχική Ελλαδα Με 38 σειρές αγωγή πήρε μισό εκατομμύριο! Δικαστές στα πράσα: Μια ανεκδιήγητη...

Με 38 σειρές αγωγή πήρε μισό εκατομμύριο! Δικαστές στα πράσα: Μια ανεκδιήγητη δικαστίνα πρόεδρος της Δημοκρατίας και 7 ξηλώθηκαν για άθλιες δικαστικές αποφάσεις.Ετσι πάει η Ελλάδα στον πόλεμο Κυριάκο;

1632
0

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Εχουμε γράψει και δεν θα κουραστούμε να γράφουμε ότι στην Ελληνική Δικαιοσύνη υπηρετούν χιλιάδες.Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των δικαστών βγάζουν δικαστικές αποφάσεις σωστές και δίκαιες.

Εξαίρεση αποτελούν οι δικαστικές αποφάσεις που αφορούν τον τραπεζικό τομέα.Εκεί το μαύρο γίνεται άσπρο.

Π.χ.: Καραμπινάτα κακουργήματα καταγγέλλονται γύρω από το ξεπούλημα κομματιού της ΚΡΑΤΙΚΗΣ Εθνιής Τράπεζας από τον επίσημο Σύλλογο εργαζομένων.

Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια δικαστικού λειτουργού μαζί με μια καταγγελία για έναν λογαριασμό ενός δις,ο οποίος πρέπει να ερευνηθεί αν είναι μαίμού ή όχι σε άλλη ΚΡΑΤΙΚΗ Τράπεζα.

Δεν έχει κληθεί ακόμα κανένας μάρτυρας και κοντεύουμε δυο χρόνια από την καταγγελία!!!

Στον Αρειο Πάγο δικάστηκε μια προκλητική απόφαση Εφετείου ,το οποίο αθώωνε τραπεζικούς,αν και ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ απίστευτης έκτασης θαλασσοδάνεια.Μετά 10 μήνες ο Αρειος Πάγος δικαίωσε τους τραπεζικούς προχθές!Ετσι η αθλιότητα να μην έχει καταδικαστεί αμετάκλητα κανένας τραπεζικός και για ομολογημένα καραμπινάτα κακουργήματα γίνεται κανόνας χωρίς εξαίρεση.

Ο Αρειος Πάγος ανακοίνωσε χθες ότι ξηλώνει απο το δικαστικό σώμα επτά δικαστές για ανεπάρκεια.Ως παράδειγμα αναφέρθηκε δικαστής που έβγαζε δικαστικές αποφάσεις τόσο προχειρες,ώστε να τις έχει γραμμένες σε τρεις σειρές σκεπτικού.

Οι δικαστές αυτοί δεν θα μείνουν χωρίς δουλειά.φού φεύγουν απο το δικαστικό σώμα διορίζονται αυτοδίκαια στο Δημόσιο.

Μαι δικαστίνα είπε ότι πράγματι δεν αντέχει το φόρτο εργασίας και θέλει να την διώξουν για να διοριστεί στο Δημόσιο.

Εχει άδικο;

ΟΟΟΟΧΙ!Θα πουν εκατοντάδες δικαστές που εκτελούν ευόρκως τα καθήκοντά τους και πνίγονται στις δικογραφίες.

Γιατί πνίγονται;

Γιατί έτσι βολεύει την πολιτική εξουσία.Πρέπει να έχουν να φοβούνται πνίξιμο για να αποδεχθούν καλές θέσεις με αντάλλαγμα να βγάζουν άθλιες δικαστικές αποφάσεις σε ορισμένες υποθέσεις που ενδιαφέρουν την εξουσία.

Υποκύπτουν όλοι οι δικαστές;

ΟΟΟΟΧΙ!

Ως παράδειγμα αναφέρουμε την υπόθεση του πολλά βαρύ Γιάννου Παπαντωνίου.

Δικαστές στάθηκαν όρθιοι και εξέδωσαν δικαστική απόφαση που αποκαλύπτει πως ο ελεγκτικός μηχανισμός  συνήργησε να ανοίξει μια κερκόπορτα μέσα απο την οποία ο Γιάννος και η Γιάννενα(Κουράκου)πρόλαβαν και πούλησαν την τεράστιας αξίας περιουσία τους πριν δεσμευτεί εν όψει ελέγχων που ΑΚΟΟΟΟΟΜΑ δεν έχουν γίνει.Περιμένουμε να δούμε την τύχη των δικαστών αυτών γιατί για την αποφαση αυτή ενδιαφέρθηκε σφοδρά η νεοδημοκρατική πλευρά υπέρ του Γιάννου!..

Οι δικαστές που απομακρύνθηκαν “καθάρισαν”την Δικαιοσύνη και όλα καλά εκτός του τραπεζικού τομέα;

ΟΟΟΟΧΙ!

Εχουμε στα χέρια μας δικαστική απόφαση που δίνει μισό εκατομμύριο σε κάποιον με 38 σειρές αγωγή και σειρά αθλιοτήτων.Σαν κι αυτή υπάρχουν κι άλλες.

Πως κρίνεται η επάρκεια η ανεπάρκεια δικαστών σήμερα;

Αν ένας δικαστής βγάλει μονος του η μαζίμε άλλους μια άθλια νομικά δικαστική απόφαση υπέρ μεγαλοσυμφερόντων θα πάει σπίτι του όταν ανακαλυφθεί;

Ρητορικό είναι το ερώτημα και θα παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την τύχη που θα έχουν οι δικαστές ανάλογα με τις αποφάσεις τους στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιαμσού της ορφανής 24χρονης Γεωργίας Μπίκα.

Κατά την γνώμη μας η δικαστική απόφαση που εισηγήθηκε και πέτυχε στο ΣτΕ η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου (το 2012)είναι απο πλευράς νομικής τεκμηρίωσης άθλια και το δίκαιο είναι με το μέρος της μεγάλης μειοψηφίας. Βάζει τις ΑΠΕ σε πρώην δασικές εκτάσεις.

Αλλοι και δημόσια τάσσονται υπέρ της δικαστικής αυτής απόφασης.

Γεγονός πάντως είναι ότι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ των Γεραπετρίτηδων και άλλων αφού πούλησε σπίτια νωρίτερα (2009)σε πολλούς (και στην Αικατερίνη Σακελλαροπούλου) ανακοίνωσε επένδυση 5 δις στον τομέα των ΑΠΕ ΜΕΤΑ(συνέδριο Δελφών 2019) την δικαστική απόφαση που άνοιξε το δρόμο.

Σε κάθε περίπτωση δικαστική της κρίση ήταν της κ.Σακελλαροπούλου και τα σκυλιά δεμένα.

Καθένας με τις απόψεις της και ο καθηγητής Μάζης να μας λέει ότι στα ελληνικά κανάλια ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία έγινε απο τη χιτλερική συμπεριφορά των…ΗΠΑ!Καινα δικαιώνει τον Πούτιν.

Υπάρχει κόντρα άποψη σε αυτά.Και θα την ακούσετε αμέσως πιο κάτω απο τα πλέον “υψηλά”χείλη της χώρας μας.Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλληλοενημερώνονται για την εισβολή των ΗΠΑ…συγνώμη της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Και μας πληροφορούν ότι είναι η ΠΡΩΤΗ οργανωμένη εισβολή άλλης χώρας σε μια ανεξάρτητη χώρα στην Ευρώπη μετά τον β παγκόσμιο πόλεμο.

Αρα:

είτε η Κύπρος είναι εκτός Ευρώπης,

είτε η Κύπρος δεν ήταν το 1974 ανεξάρτητο κράτος,

είτε η Τουρκία δεν εισέβαλε στην Κύπρο και τα ψηφίμστα του ΟΗΕ συκοφαντούν την Τουρκία,

είτε το 1974 ήταν πριν τον β παγκόσμιο πόλεμο.

Η συνάντηση ήταν οργανωμένη μεταξύ πρωθυπουργού και προέδρου.Και είχαν σκεφτεί τι θα πουν ο ένας στον άλλο.

Μπορεί κανείς να διηγηθεί στα σοβαρά ως σωστά αυτά που είπαν οι δυο αυτοί κορυφαίοι αξιωματούχοι μπροστά στις κάμερες η απλά είναι ανεκδιήγητοι και δυο για αυτά που είπαν;

Θα περνούσε υποψήφιος στη Σχολή δικαστών αν απαντούσε όπως θα ακούσετε να απαντά η πρωην πρόεδρος του Συμβουλίου Επικρατείας με τον τρόπο που απαντά;

Ετσι για να εκτιμούμε τα αξιοκρατικά κριτήρια με τα οποία η Αικατερίνη αντικατέστησε στην προεδρία της Δημοκρατίας τον καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλο , οποίος η αλήθεια είναι ότι παραείναι καραμανλικός…

Για τον Κυριάκο παρέλκει κάθε σχόλιο και παρότι κατανοούμε τα άιτια για την προσφώνηση “Κούλης”,δεν μπαίνουμε στον πειρασμό λόγω του…Στελλάρα!

Ακούστε το βίντεο και μετά καταστρέψτε το μην το βρουν τα παιδιά σας και το διηγηθούν κάπου διότι όσα ακούγονται πρέπει να μείνουν ανεκδιήγητα:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here