Αρχική Ελλαδα Κυριάαακο!Ελλάδα-Ιταλία,ίδια η Μαφία!Θυμάσαι τι έλεγες;Σε ξεφωνίζουν για μίζες και κομπίνες στα δικά...

Κυριάαακο!Ελλάδα-Ιταλία,ίδια η Μαφία!Θυμάσαι τι έλεγες;Σε ξεφωνίζουν για μίζες και κομπίνες στα δικά σου Μέγαρα!Και έχουν και …βίντεο!

1515
0

 

H  …τακτική Ανοιχτή επιστολή του Νίκου Νικολόπουλου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είναι η ακόλουθη:

Κυριάκο,

Το πρωτοσέλιδο δυο εφημερίδων με εντυπωσίασε σήμερα και φαντάζομαι και εσένα το ίδιο.

Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” έχει φωτογραφία των τριών στενών συνεργατών σου.Μάλιστα ο ένας,για τον οποίο Κώστας Καραμανλής είχε βγάλει ειδική “νόταμ” να μην μπαίνει καν στα χωρικά ύδατα της Ρηγίλλης τον έκανες και Αντιπρόεδρο.

Ο τίτλος είναι “Αδωνι Θυμάσαι”;Και τον έχει στη φωτογραφία που βλέπεις.

Φίλοι μου είπαν ότι θα αποτελεί η φωτογραφία αυτή και άλλες διδακτέα ύλη στο Χάρβαρντ στα κεφάλαια “Ο Θεομπαιχτισμός ως Σύγχρονη Θρησκεία των Εξουσιών” και “Ο Θεομπαιχτισμός ,το “Οπιο του Λαού” και η Φαρμακευτική Κάνναβη”,ως τρόποι χρηματοδότησης των Σύγχρονων Εξουσιών”.

Οπως βλέπεις επιμένει να θέλει να απαντήσεις για τα εκατομμύρια και εγώ περιμένω σκεπτόμενος “Ιταλία του Τζούλιο Αντρεόττι γίναμε”…

Το άλλο πρωτοσέλιδο είναι της ΕΣΠΡΕΣΣΟ.

Θυμάσαι Κυριάκο πότε διόρισες τη δική σου πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Στο θυμίζω:.Τον Μάρτη του 2020,την όρκισες και στο πρόσωπό της μας είπε ότι ξορκίζεις το πελατειακό κράτος.Ηγουν τουτέστιν δηλαδή ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος ήταν και είναι ο φυσικός διάδοχος του Καραμανλισμού,άρα φυσικός “εχθρός”των βασικών μετόχων της εξουσίας ,της οποίας είσαι φυσικος κληρονόμος- διάδοχος.Πετάχτηκες μέχρι τη Γερμανία και αγόρασες ένα αποκριάτικο που είχε ξεμείνει από τον Σβάμπ.Εγραψες πάνω στο αποκριάτικο ότι ο Προκόπης δεν πολέμησε το πελατειακό κράτος και εμφανίστηκες “ο πολιτικός που δεν δέχεται μύγα στο σπαθί του”…

Ποιός να πρόσεχε ότι το σπαθί ήταν γεμάτο βδέλλες και καμία μύγα δεν θα τολμούσε να πλησιάσει;

Αυτό το πρωτοσέλιδο της ΕΣΠΡΕΣΣΟ έχει το εξής παρασκήνιο σύμφωνα με όσα συγκέντρωσε απο την έρευνα ο Γιάννης Ντάσκας κατα παράκλησή μου:

Ενας τύπος εμφανίστηκε ως “εισαγγελέας” σε γνωστό ομογενή επιχειρηματία.Του πήρε τα εξής:

1)250.000 ευρώ το 2019 για να εξασφαλίζει την ελληνική υπηκοότητα στον ομογενή φίλο του μηνυτή , για να προσπεράσει την χρονοβόρα διαδικασία, όπως φέρεται να του είπε ο “Εισαγγελέας”.

2)50.000 ευρώ σε δεύτερο χρόνο, για να ξεπεράσει “κάποια τυπικά θέματα που προέκυψαν”, χωρίς να διευκρινίζει πια είναι αυτά.

3)195.000 ευρώ τον Ιούνιο του 2020 για να βοηθήσει τον επιχειρηματία σε φορολογικό έλεγχο που διατάχθηκε σε εταιρία του, μιλώντας για “προσωπική γνωριμία και φιλία με τον Χρήστο Σταϊκούρα”.

4)50.000 ευρώ κατά την διενέργεια του φορολογικού ελέγχου για να ξεπεράσει “κάποια τυπικά θέματα που προέκυψαν”, χωρίς να διευκρινίζει πια είναι αυτά.

Ο “”Εισαγγελέας” ζήτησε από τον επιχειρηματία, για να δοθεί δήθεν στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας, να βρει στο εξωτερικό ένα ρολόι ROLEX που εκείνη ήθελε, με πράσινο καντράν, το οποίο δεν το έβρισκε στην Ελλάδα“.

Σε όλα αυτά πρωταγωνιστεί ο αστυνομικός που γράφει η ΕΣΠΡΕΣΣΟ.

Η προεδρία της Δημοκρατίας αντί να βγάλει μια ανακοίνωση που να γράφει ότι “είμαστε επιλογή του αδιάφθορου Κυριάκου Μητσοτάκη και συνέβησαν τα εξής” και ότι “πήγαμε ήδη στον Εισαγγελέα και θα είμαστε εκεί και μάρτυρες” έκανε,λέει,μια διαρροή σε φιλικά ΜΜΕ με το εξής περιεχόμενο:

“Πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας διευκρινίζουν “ότι ο εν λόγω αστυνομικός αποσπάστηκε στην Προεδρία της Δημοκρατίας στις 20/4/2020 και στις 17/7/2020 απομακρύνθηκε από την Προεδρία, ενώ τα καταγγελλόμενα έλαβαν χώρα το 2019″.

Ο δικηγόρος του επιχειρηματίια αγαπητέ μου Κυριάκο,λέγεται Ιωαννίδης.

Σου γράφω το όνομα για να τρέξεις να τον βρεις.

Εχει,λένε,ακόμα και βίντεο ο επιχειρηματίας και καταγράφει τα πάντα.

Πρέπει να πας γιατί εγώ και ο Γ.Ντάσκας ξύνουμε τις κεφάλες μας,αλλά δεν μπορούμε να βρούμε απάντηση στα εξής καίρια:

Αφού αυτά διαδραματίσθηκαν το 2019,όπως λέει η προεδρία της Δημοκρατίας,πως παρεισέφρυσε στο προεδρικό Μέγαρο της Αδιάφθορης επιλογής σου ο αστυνομικός και βρέθηκε δίπλα στην Κυρία Αικατερίνη;

“Κατά λάθος” λένε κάποιοι εκεί….

Πάλι ξύνουμε τις κεφάλες μας:

Γιατί δεν μίλησαν για τον Προκόπη που ήταν εκεί ως τις 13 Μαρτίου 2020 και λένε ότι ήθελαν ρολόϊ με πράσινο(πασοκικέ χρώμα δηλαδή…)καντράν που αρέσει στην πρόεδρο;

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ:

Α)Ποιός και πως ήξερε για τις προτιμήσεις της;

Β)Ποιές ημεροχρονολογίες έχουν οι εγγραφές-βιντεοσκοπήσεις του επιχειρηματία;

Γ)πότε ακριβώς έλαβε  οποιαδήποτε σχετική πληροφορία η πρόεδρος της Δημοκρατίας και τι ακριβώς έκανε;

Δ)Τον απομάκρυνε απλώς τον αστυνομικό-πρωταγωνιστή;

Ε)συνέταξε έγγραφο προς την Δικαιοσύνη;

ΣΤ)Συνέταξε έγγραφο προς την Αστυνομία;

Οταν Κυριάκο διαβάσεις την αγωγή θα δεις ότι τα ερωτήματα αυτά είναι πολύ λίγα,αλλά δεν θέλω να σε κουράσω άλλο,γιατί μαθαίνω ότι έχεις προβλήματα και για άλλα δυο σπουδαία σκάνδαλα.

Φωτογραφίες:Υπάρχουν γάτες και γάτοι σε αυτή τη ζωή και αυτή την εξουσία…

 

Το πρώτο είναι αυτού του Λιγνάδη.Η Αστυνομία ,λέει πήγε και πήρε τον υπολογιστή του με καθυστέρηση ενα μήνα.Ετσι πρόλαβε και έσβησε όλα τα αρχεία.Αρα η Δικαιοσύνη δεν θα βρει τα ανήλικα που ξεγύμνωνε ο εν λόγω εντός και εκτός σπιτιού,εντός και εκτός Αρσακείου και Κολλεγίου,αλλά θα βρει μια γυμνή δικογραφία,προϊόν της δικής σου “κυβέρνησης της κανονικότητας που δεν ανέχεται τα πελατειακά”.

Το δεύτερο είναι αυτό που γράφει το documentonews και είναι γεμάτο υπιανιγμούς για σένα,την Ελλάδα μας,τους τραπεζίτες και τους πολιτικούς μας που είναι μια Διαπλοκή που θα έλεγε και ο πρωθυπουργός πατέρας σου.

Ο αρχιτραπεζίτης του Λιβάνου(έχουμε και εμείς τέτοια αξιώματα) κατηγορείται ότι έβγαλε δισεκατομμύρια κλεμμένα εκτός Λιβάνου.Με “βαποράκια” απο τράπεζες κλπ

Εκανε δηλαδή τη δουλειά που έκανα σαν βαποράκια στην Ελλάδα,οι “τραπεζίτες” Οσβαλντ,Λυγινός που έτρεξαν και βρήκαν καταφύγιο εκεί που ζουν ο Χριστοφοράκος,ο Καραβέλας και άλλοι.

Αν δεν τους βλέπεις είναι γιατί έχει καπνό απο το μπάφο που μας φουμάρουν αγκαζέ ο Αντιπρόεδρος  μπαφΑδωνις και ο Καρανίκας που τα δοκίμασε όλα τα ναρκωτικά για να ξέρει τι να κρατήσει και τι να απορρίψει.Από κάνναβη ,λέει,άρχισε και αυτός…

Για να μην πεις ότι δεν σου έδωσε συγκεκριμένα στοιχεία με την επιστολή σε παραπέμπω στο εξής κείμενο απο το documento:

“…Γάλλοι εισαγγελείς ξεκίνησαν έρευνα εναντίον του διοικητή της κεντρικής τράπεζας του Λιβάνου Ριάντ Σάλαμεχ. Οι κατηγορίες αφορούν την συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Παρόμοια, νομική έρευνα έχει ξεκινήσει κατά του Σάλαμεχ και στην Ελβετία.

Το πόρισμα της έρευνας θα δείξει με ποιους τρόπους απέκτησε την αμύθητη περιουσία του ο 70χρονος τραπεζίτης που υπολογίζεται περί των 2 δισ. δολαρίων. Μάλιστα, ο ίδιος κατηγορείται ότι είναι ο κύριος υπαίτιος της μεγάλης οικονομικής κρίσης που μαστίζει εδώ και χρόνια της χώρα, έπειτα από τη κατάρρευση της λιβανέζικης λίρας. Η υπόθεση εκκινήθηκε τον Μάιο από μία οργάνωση κατά της διαφθοράς ονόματι Sherpa, η οποία κατάθεσε υπόμνημα στη Γαλλία κατά του συγκεκριμένου τραπεζίτη.

Ο Σάλαμεχ φέρεται να έβγαλε τα χρήματα του στο εξωτερικό το 2019, χρονιά έντονης πολιτικής και κοινωνικής πόλωσης, κάτι το οποίο δεν μπορούσαν να το κάνουν οι απλοί πολίτες. Οι Γάλλοι εισαγγελείς υποψιάζονται ότι η διαδρομή του χρήματος αφορά και την ίδια Γαλλία αφού φέρεται να πέρασαν από εκεί τα λεφτά, εξ’ ου και η έρευνα…”

Σου θυμίζουν Κυριάκο αυτά Ελληνες;

Αν όχι σε παραπέμπω στο κύριο θέμα στο “Ntaskaspress”:

Γράφει ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη έπιασε τεράστια πολιτικά ονόματα με εκατομμύρια στο λογαριασμό.Ακίνητο του Δημοσίου πουλήθηκε σε έναν άσχετο “παρακατιανό” και τα εκατομμύρια που εκείνος κέρδισε μεταπουλώντας το ακίνητο σε άλλον ,την ίδια ημέρα,στο ίδιο συμβολαιογραφείο βρέθηκαν στο λογαριασμό του τεράστιου πολιτικού ονόματος που κουμαντάριζε τον τομέα αυτό του Δημοσίου….

Καραμπινάτη υπόθεση,σαν εκείνη τη μίζα στη ΔΕΗ που πρσπαθεί (και)η κυβέρνησή σου να ξεπλύνει και στην προσπάθειά της πήραν φωτιά από εμπρησμό τα…Γεράνεια όρη.

Το όρη αυτά είναι κοντά στα Μέγαρα και στο αεροδρόμιο που είναι εκεί.Αλλά ούτε τα όρη,ούτε τα Μέγαρα είναι κοντά στα….Γλυκά Νερά!

Αβυσσος οι ψυχές των ανθρώπων…Γλυκά Νερά,Μέγαρα-Ντουμπάϊ,Μασονική Στοά(με σκάνδαλα και στην Ελευσίνα…)μια …πηδηξιά δρόμος που θα έλεγε και ο Λιγνάδης αν ανέβασε το δράμα αυτό στο…εθνικό μας θέατρο.

ΥΓ.Καλέ Κυριάκο σου φρεσκάρω λίγο την (ανύπαρκτη)μνήμη.Ο Τζούλιο ο Αντρεόττι ήταν διαβόητος πρωην πρωθυπουργός στην Ιταλία.Εμεινε πολλά χρόνια στην εξουσία και τον έκαναν και επίτιμο γερουσιαστή.Μετά αποκαλύφθηκε ότι στηριζόταν από το οργανωμένο μαύρο κεφάλαιο και την Ιταλική Μαφία απευθείας!Μοίραζε λεφτα του λαού σε εργολάβους και μαύρα συμφέροντα.Στο τέλος οι αποκαλύψεις για διαφθορά και αδειφάνεια τον έστειλε στην Δικαιοσύνη.

Οι μέρες της Εξουσίας σου μας τον θυμίζουν.Μας το θυμίζει πολύ το ίδιο σου το Κόμμα.Δεν φτάνει που δεν έχει ξεμπερδέψει με τη Δικαιοσύνη(μόνο με πραξικόπημα μπορεί…0με τα δανεικά και αγύριστα 250 εκατομμύρια ευρώ,επι των ημερών σου αποκαλύπτεται ότι δανείστηκε το κόμμα άλλα 118 εκατομ.Οποια άλλη εταιρεία,ακόμα και κουμπάρων υπουργών σου θα είχε πτωχεύσει και θα έκανε κόλπα στη Δικαιοσύνη για να γλιτώσει,ώστε να βγουν στον πλειστηριασμό οι περιουσίες εκείνων που δεν έχουν κουμπάρο Υπουργό.Εχω συγκεκριμένη υπόθεση εκατομμυρίων στο συρτάρι και κουμπάρο κορυφαίου υπουργού σου,ακριβώς έτσι…

την ίδια ώρα που με εντολή σου οι κρατικές ,δηλαδή οι συστημικές τράπεζες ορμούν στις περιουσίες χλιάδων δανειοληπτών.

Που πήγαν τα 118 εκατομ του νέου δανείου σας;γιατί αγοράσαμε πιο ακριβά Ραφάλ από την Αίγυπτο;

Γιατί μόλις οι επιχειρηματίες Λάτσης και Μαρινάκης αγόρασαν μετοχές της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ των Περιστέρηδων πήρε δις για τα έργα της γραμμής 4 του ΜΕΤΡΟ Αθήνας;

Γιατί τέτοιο όργιο το οργανωμένο έγκλημα επι των ημερών σου;εχασες τον έλεγχο η σκορπούν κάποιοι τρομοκρατία εσκεμμένα;

την ώρα της πείνας και ανεργίας στη χώρα ποιοί είναι ακριβώς αυτοί που άρχισαν να ξεπλ…συγνώμη να επενδύουν στη Μύκονο κοντα ένα δίς και από που ακριβώς προέρχεται η γη ,στην οποία ξεπλ…συγνώμη θα επενδύσουν;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here