Αρχική Ελλαδα Νικολόπουλος: “Καίγονται περιοχές ,όπου ανθεί η κερδοσκοπία!”.Ικανοποιημένοι υπουργοί με το χάλι…

Νικολόπουλος: “Καίγονται περιοχές ,όπου ανθεί η κερδοσκοπία!”.Ικανοποιημένοι υπουργοί με το χάλι…

869
0

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Στο Τόκιο γίνονται Ολυμπιακοί αγώνες.

Η Ελλάδα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη Ολυμπιάδα …ανώνυμα.Δηλαδή χωρίς να γράφει στη φανέλλα των αθλητών τη χώρα.Μόνο ένα μικροσκοπικό εθνόσημο.Το 2016 μας είπαν ότι έγινε από λάθος.

Τώρα ξανά από λάθος.Ομως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στελέχη του τότε είχαν κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για έλλειψη πατριωτικών αισθημάτων,με φρασεολογία παρόμοια με εκείνη της αντίθεσης στη συμφωνία των Πρεσπών.

Εδώ και δυο χρόνια κυβερνά ο Κυριάκος.Δεν έχει προτείνει την παραμικρή αλλαγή στη συμφωνία των Πρεσπών σε κανένα διεθνές φόρουμ,μικρό,μεγάλο,μεσαίο,επίσημο,ανεπίσημο κλπ

Στο Τόκιο εμφανίζεται με αυτές τις άθλιες εμφανίσεις,ως ομάδα επιλέκτων της πολυεθνικής  ADIDAS.

Δείτε τις φωτογραφίες.Ο Καραλής και οι Έλληνες αθλητές φορούν εμφανίσεις χωρίς το HELLAS,το οποίο είχαν οι προηγούμενες στολές.Οι αθλητές ΟΛΩΝ των άλλων χωρών φορούν εμφανίσεις με τα ονόματα των χωρών τους σε περίοπτη θέση…

Στην Ολυμπιάδα κάποιοι αθλητές τα καταφέρνουν.Η Ολυμπιονίκης Κορακάκη έκανε δηλώσεις(δια του πατέρα της) ταυτόσημες με τις δηλώσεις του αρσιβαρίστα Λευτέρη Ιακωβίδη.Δηλώσεις που καταγγέλλουν την κυβερνητική “μέριμνα”.Λίγο αργότερα με ένα μπλουζάκι ο αρμόδιος Υπουργός Αυγενάκης δήλωσε πολύ ικανοποιημένος για την κατάσταση και μας είπε ότι θα μιλήσει με τον αθλητή ,ο οποίο συγκίνησε τον κόσμο μιλώντας για αθλητικές αρχές ανύπαρκτες…Η πλευρά της Κορακάκη σχεδόν τα ίδια.

Παρέλκει να πούμε ότι Ελληνες αθλητές,όπως ο Τεντόγλου,ο Γκολομέεφ ,ο Καραλής μπήκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους,θα πάρουν κάποια μετάλλια και πίσω απο αυτά θα ξανακρυφτεί η πολιτική ηγεσία.

Αμέσως μετά τις μεταδόσεις αυτές το κρατικό κανάλι συνδέθηκε με τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη,ο οποίος σαν γραφείο Τύπου έδωσε πληροφορίες για τις φωτιές και μετά δήλωσε ικανοποιημένος για την κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού.

Αναφερόταν και στην τραγωδία της Αχαίας.

Μιλήσαμε με τον μακροβιότερο βουλευτή Αχαϊας Νίκο Νικολόπουλο και μας είπε ότι στο νομό συντελείται μια τραγωδία αφανισμού περιουσιών και δασικών εκτάσεων.

Οταν τον ρωτήσαμε τι ακούει για τα αίτια της πυρκαϊάς και για τις ευρέως διακινούμενες πληροφορίες για εμπρησμούς μας είπε:

“Αφού στο τέλος θα σας παραπέμψω στο αυριανό πρωτοσέλιδο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,το οποίο ήδη δημοσιοποιήθηκε θα σας αναφέρω τέσσερα πραγματικά γεγονότα:

1.Η Πάτρα τα τελευταία χρόνια μετακινείται προς την πλευρά του Αιγίου.Επώνυμοι πρωτοστατούν στην μετακίνηση και αποκτούν σπίτια πάνω στο γυαλό και στη θέλασσα και την περικλείουν χωρίς αιδώ,χωρίς έλεος για τους μη έχοντες και μη κατέχοντες.

2.Οι φωτιές κατακαίουν ακριβώς αυτή την περιοχή και οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ξέσπασαν ταυτόχρονα σε πολλά σημεία.

3.Γίνεται μάχη εδώ και λίγα χρόνια για μεγάλη κερδοσκοπία με εκμετάλλευση ποικιλοτρόπως της περιοχής της Ζήρειας.Κορυφαία επιλογή οι ανεμογεννήτριες.

4.Οι φωτιές κατακαίουν την περιοχή αυτή.

Σας παραπέμπω στο αυριανό πρωτοσέλιδο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,το οποίο  επικεντρώνεται στο γεγονός ότι μόνο 16 πολιτικά πρόσωπα δήλωσαν στο “ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ”,το οποίο εγώ ονομάζω και καταγγέλλω εδώ και χρόνια ως μη “πόθεν” και ως σκέτο “αισχος” ότι κατέχουν 686 ακίνητα.

Δεν θα σταθώ στο γεγονός ότι επώνυμοι της κάθε λογής εξουσίας και πολιτικά πρόσωπα έχουν αποκτήσει ακίνητα σε εκτάσεις που κάηκαν,πάνω σε γυαλούς που συνορεύουν με εκτάσεις που κάηκαν και οικοδομήθηκαν,αλλά θα σταθώ στο πραγματικό γεγονός: οι επενδύσεις στα ακίνητα ελκύουν πολύ και τα πολιτικά πρόσωπα.Αρα η δημιουργία χώρων για ακίνητα είναι πάντα κερδοφόρα.Εσεις οι δημοσιογράφοι μας ανοίγετε πολύ συχνά τα μάτια με αποκαλύψεις για δημιουργία οικισμών σε περιοχές που κάηκαν και παρα τις διαβεβαιώσεις ουδέποτε αναδασώθηκαν.Βγάλτε συμπεράσματα λοιπόν απο αυτά και τις επόμενες ώρες και ημέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here