Αρχική Ελλαδα O Δήμαρχος Παλλήνης Αθ.Ζούτσος ,η ΕΛΠΕΝ,η ΕΣΗΕΑ και Μικτή ομάδα παλαίμαχων και...

O Δήμαρχος Παλλήνης Αθ.Ζούτσος ,η ΕΛΠΕΝ,η ΕΣΗΕΑ και Μικτή ομάδα παλαίμαχων και δημοσιογράφων κοντά στους ήρωες του ΚΕΘΕA

677
0

Τον ηρωϊκό αγώνα παιδιών που κάνουν στο ΚΕΘΕΑ(Κοινοτητα ΔΙΑΒΑΣΗ)τίμησαν σε συνάντηση που είχε και ποδοσφαιρικό αγώνα ο Δήμαρχος Παλλήνης Θανάσης Ζούτσος,ο πρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας ΕΛΠΕΝ κ.Θεόδωρος Τρύφων,η ΕΣΗΕΑ παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Γέρακα και μικτή ομάδα δημοσιογράφων.

Η συνάντηση έγινε (21/12) στο γήπεδο της ΑΕ Γέρακα με πρωτοβουλία των παλαιμάχων (ΟΦΗ Γέρακα) και δημοσιογράφων εκ μέρους των οποίων την υποδοχή έκανε ο Δημήτρης Γενιάς και ο κόουτς Κώστας Λιανός.

Η ΕΛΠΕΝ συγκίνησε την κοινότητα Διάβαση καθώς μέσω του Δημάρχου Παλλήνης κ.Ζούτσου και των δημοσιογράφων που έλαβαν μέρος στον αγώνα κάλυψε τις χριστουγεννιάτικες διατροφικές αγορές της κοινότητας.

Ο Δήμαρχος κ.Ζούτσος παρότρυνε τα μέλη της κοινότητας να συνεχίσουν τον ηρωϊκό τους αγώνα και βεβαίωσε ότι ο Δήμαρχος και οι παρόντες αντιδήμαρχοι θα συνεχίζουν να τους στηρίζουν έμπρακτα.

Συγκινητικοί- ιδιαίτερα για τα  μέλη της κοινότητας και των οικογενειών τους- ήταν οι χαιρετισμοί του εκπροσώπου της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Γαβαλά,της γνωστής δημοσιογράφου της ΕΡΤ Βίκυς Σπύρου,του συντονιστή-προπονητή της Διάβασης Βαγγέλη Κουτσοπάνου,αλλά και μελών της κοινότητας.

Την εκδήλωση κάλυψε ο Νίκος Μανδηλάς από τον ΑΛΦΑ,ενώ η οικογένειά του πρόσφερε τα γλυκά της ημέρας.

O Βαγγέλης Λογοθέτης απο τους αρχαιότερους στο “Πρωτάθλημα Τύπου” έκανε μέσω του Μπουκέτο-Μπαλόνια την …έγχρωμη χαρούμενη υποδοχή!

Τη σέντρα του αγώνα ,στον οποίο διακρίθηκε ιδιαίτερα η ομάδα της Κοινότητας για το δυναμικό,αλλά αθλητικό παιχνίδι της,έκανε η Βίκυ Σπύρου και ο Δήμαρχος Παλλήνης,ενώ έλαβε μέλος και η νεανική ομάδα της Αναγέννησης Γαλατσίου.

Η μικτή ομάδα δεν μπόρεσε να διακριθεί καθώς μεσοαμυντικά οι Ντάσκας και Καραϊσκος έκαναν σοβαρά ατομικά και ομαδικά λάθη(τους έφταιγε,λέει ο αέρας…),ενώ Μανδηλάς και Λογοθέτης δεν έπαιξαν λόγω τραυματισμών…Το χειρότερο όμως είναι ότι ο κοουτς της ομάδας Γιώργος Χελάκης δεν έφτασε έγκαιρα στο …γήπεδο λόγω χριστουγενιάτικων υποχρεώσεων!..

Οι ομάδες έδωσαν το ραντεβού της νέας χρονιάς στον Δήμο Ιλίου.

Δείτε την εκδήλωση:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here