Αρχική Ελλαδα O Στέφανος Κασσελάκης προ των πυλών της εξουσίας!Αν γίνει ηγέτης τι θα...

O Στέφανος Κασσελάκης προ των πυλών της εξουσίας!Αν γίνει ηγέτης τι θα κάνει με την κ.Στ.Αγγελίδου,με τοπικούς άρχοντες, με ΜΜΕ και Δικαιοσύνη;

1071
0

Σε μια εντελώς νέα εποχή θα μπει το ελληνικό σκηνικό αν ο Στέφανος Κασσελάκης καταφέρει-όπως όλα δείχνουν-να κερδίσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αν μάλιστα κρατήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο και ταυτόχρονα να αλλάξει τελείως τα “έπιπλα” που μυρίζουν απο χίλια μίλια εμφυλιοπολεμική ναφθαλίνη και βολεμένους  στην αντιπολίτευση επαγγελματίες του Κόμματος τότε θα υπάρξουν πολύ σημαντικές επιπτώσεις και στα άλλα Κόμματα,αλλά και στην ελληνική κοινωνία.

Ο νεαρός επιχειρηματίας όχι μόνο κέρδισε την πρώτη θέση,αλλα πλησίασε και στο 50%(45,5) με την πρώτη αφήνοντας πίσω την Εφη Αχτσιόγλου με 36,2% και τρίτο το Νίκο Παππά με 8,6%.Οπως αναμενόταν ο Τσακαλώτος έμεινε στην 4η θέση και ο Στέφανος Τζουμάκας είχε την…τιμητιή υποψηφιότητα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Παύλο Πολλάκη στο πλευρό του δείχνει αποφασισμένος να σπάσει αυγά στην διεφθαρμένη ελληνική πολιτική σκηνή.Τουλάχιστον αυτό λέει προφορικά.Ορισμένοι επιχειρηματίες προσπαθούν να εμποδίσουν την εκλογή του,ακριβώς γιατί γνωρίζουν ότι αν εκλεγεί τότε θα υπάρξουν σοβαρές ανακατάξεις σε όλα τα Κόμματα ,αλλα και επιπτώσεις στις τρεις ανεξάρτητες εξουσίες.Αυτές οι εξουσίες είναι τόσο ανεξάρτητες μεταξύ τους,ώστε όλες μαζί να συμπληρώνουν η μία την άλλη στην συντήρηση της διαφθοράς,η οποία βολεύει το “σύστημα”που κρατάει την κουτάλα και με αυτή γεμίζει τους φορολογικούς παραδείσους του κόσμου από τα κλεμμένα των δημοσίων(ευρωπαϊκών και ελληνικών)ταμείων σε μια Ελλάδα που δηλώνει φιλελεύθερη και καπιταλιστική στα εκλογικά αποτελέσματα,αλλά στην πράξη έχει τόσο κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα,ακόμα και στο ποδόσφαιρο,ώστε να είναι ερασιτέχνης μπροστά της η πάλαι ποτέ …Σοβιετία.

Οι επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν την άλλη Κυριακή και πάντως η συμμετοχή 145.000 στην πρώτη ψηφοφορία είναι μεν εντυπωσιακή,αλλα προφανώς οφείλεται στην εμφάνιση του Στέφ.Κασσελάκη ,η οποία μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει και…γραβάτα!

Ο Στέφανος Κασσελάκης εισέβαλε δυναμικά στο πολιτικό σκηνικό και στόχευσε προφορικά την διαφθορά,κατανομάζοντας και σωστά τους χώρους της πολιτικής,των ΜΜΕ και της Δικαιοσύνης ως υπεύθυνους χώρους συντήρησης και εξάπλωσης της διαφθοράς.Στην ουσία τις τρείς ανεξάρτητες εξουσίες (πολιτική δηλ.εκτελεστική-νομοθετική την δικαστική και την τέταρτη “εξουσία των ΜΜΕ.

Θεωρητικά καλά τα είπε.Αλλα το ίδιο καλά τα είπαν όταν διεκδικούσαν(και την πήραν)την εξουσία και προηγούμενοι ηγέτες μας.

Ο Κώστας Μητσοτάκης προσδιόρισε τη Διαπλοκή και αναφερόταν και στις τέσσερις εξουσίες.Ο Κώστας Καραμανλής έκανε το ίδιο μιλώντας για τους νταβατζήδες.Ο Γιώργος Παπανδρέου επίσης για “εκείνους που λεηλατούν το Δημόσιο χρήμα και το βγάζουν στους φορολογικούς παραδείσους φτωχοποιώντας τη χώρα καλυπτόμενοι απο συμφέροντα”.

Τα είπαν,αλλά βρέθηκαν οι ίδιοι κατηγορούμενοι στηνν ουσία γιατί άφησαν τις υποσχέσεις υπεράσπισης της κοινωνίας των πολιτών και έγιναν όχι απλώς αρεστοί,αλλά …ανάρπαστοι από τα συμφέροντα που λυμαίνονται τη χώρα.Οι υποσχέσεις ότι θα λογοδοτήσουν όσοι κλέβουν,όσοι βασανίζουν τους πολίτες μέσω της “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ”Δικαιοσύνης έμειναν στα χαρτιά.

Εμείς ΣΗΜΕΡΑ 18/9 είμαστε μάρτυρες σε κακούργημα για το οποίο καταδικάστηκε στελεχάρα της μασονικής στοάς,στην οποία η Δικαιοσύνη έχει βρει και άλλα σοβαρότατα κακουργήματα.

Η “λεπτομέρεια” είναι ότι η πράξη για την οποία ΘΑ λογοδοτήσει έγινε το …2004 και οσονούπω παραγράφεται. Τι πράξη ήταν;

Εφτιαξαν οι αθεόφοβοι ΠΛΑΣΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ(Σ.τ.Ε) ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ μας με ΠΛΑΣΤΕΣ υπογραφές δικαστών-γραμματέων,οι οποίοι ποίησαν ουσιαστικά την νήσσαν…

Ετσι καθαρίζει η Διαπλοκή με τους συνεργάτες της σε όλες τις εξουσίες.Βάζει κανείς χέρι στη μασονική στοά,η οποία έχει λαμπρό δίκτυο και εντός της Δικαιοσύνης,της πολιτικής και δημοσιογραφίας;

Η κ.Σταυρούλα Αγγελίδου είναι πολιτικό στέλεχος και υποψήφια τώρα με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια.Ηταν δημοτική συμβουλος.Με άλλα πολιτικά στελέχη του ΚΚΕ,της Αριστεράς(Σοφιανός,Πορτάλιου,Κωνσταντίνου)έφαγαν μήνυση το 2013 από τον επικεφαλής του Γηροκομείου γιατί τον κατηγορούσαν για την οικονομική διαχείριση.

Εκείνη τη χρονιά ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ο εν λόγω άρχοντας του Γηροκομείου Αθηνών με μάρτυρα στο ακροατήριο των κακουργημάτων εμάς…

Αθωώθηκε!Και μετά από λιγο ξανακατηγορήθηκε από το τότε δεξί του χέρι,το οποίο απουσίαζε από την δίκη,στην οποία εμείς είμαστε μάρτυρες για τα ίδια ουσιαστικά θέματα και μας έταζαν ακίνητα του Γηροκομείου για να “τα πούμε καλά”…

Αυτή τη φορά επιτέλους καταδικάστηκε.

Αντι η Εισαγγελία να βάλει στο αρχείο αυθωρεί και παραχρήμα τις μηνύσεις αυτές,(όπως  π.χ.έκανε με τον εφοπλιστή της Μεγάλης Βρετάνιας,υπέρ του οποίου συνηγόρησε δημόσια ο Δήμαρχος Κυθήρων)παρά την δημόσια καταδίκη και το εύλογο και δικαιολογημένο των καταγγελιών οι καταγγέλλοντες ΑΥΡΙΟ 19/9 είναι κατηγορούμενοι για δυσφήμηση του ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΟΣ !Δηλαδή όμηροι για 11 χρόνια!!!

Και να αθωωθεί (που αποκλείεται…)ο εν λόγω βάση για τις καταγγελίες των ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στελεχών υπήρχε και άρα κανένας δόλος συκοφαντίας…

Η Ελλάδα βάλλεται διεθνώς για την τακτική εκφοβισμού μέσω δικαστικών ενεργειών (SLAPPS)από εκείνους που έχουν άκρες με την εξουσία.

Μια ματιά στις δυο αυτές υποθέσεις αποδεικνύει τις άκρες με την εξουσία.

Κυβέρνησε και ο ΣΥΡΙΖΑ 4,5 χρόνια,αλλά το μέγα αυτό πρόβλημα όχι μόνο δεν το έλυσε αλλά ΔΕΝ τον αντιμετώπισε καν… Και όταν έψαξε για συμμάχους μετά την πρώτη άθλια 4ετία  Μητσοτάκη του γύρισαν κι άλλοι την πλάτη γιατί δεν έπεισε ότι θα κάνει κάτι για την πέραν της μύτης του(και κομματικής ταυτότητας) κοινωνία.

Το τι συμβαίνει με Δημάρχους και Περιφέρεια στον Θεσσαλικό κάμπο το διαβάζετε και στο φοβερό έγγραφο της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ.Αδειλίνη στο πρώτο μας θέμα και σήμερα.

Δίνουμε ένα παράδειγμα της ιστορικής Σαλαμίνας.Πριν 20 χρόνια πήραν χρήματα απο τους κατοίκους για “να μπούν όλοι στο σχέδιο”.

Στις επόμενες εκλογές είναι υποψήφια για τον Δήμο η κ.Βάσω Μπόγρη,η οποία στηρίζεται και απο τη Νέα Δημοκρατία,από την οποία είχε στηριχθεί και ο σημερινός Δήμαρχος.

Ο σημερινός Δήμος έστειλε σε κάποιους  συνταξιούχους της Σαλαμίνας “μπουγιουρντί”να πληρώσουν  ΑΜΕΣΑ καμιά 300αριά χιλιάδες ευρώ για να μπουν στο σχέδιο παράλληλα με πληρωμή σε γη,για την οποία τους παίρνουν το 1/3 του οικοπέδου!!!

Τρέλα!..

Αρα τα χρήματα που πλήρωσαν πριν 20 χρόνια πάνε αγύριστα σε κάποιες τσέπες και σχέδιο στον πιο ιστορικό Δήμο της Αττικής γιόκ…

Η κ.Μπόγρη(Περιφερειακή Συμβουλος με τη Νέα Δημοκρατία και σήμερα) όμως είπε ότι με την αντίδραση των κατοίκων ο Δήμος ανακάλεσε μεν αυτά τα φοβερά χαράτσια,αλλά θα τα επαναφέρει αμέσως μετά τις εκλογές μειωμένα κατά ελάχιστα.

Αυτά τα προβλήματα υποσχέθηκαν ότι θα λύσουν πολλοί πολτικοί.Και παραμένουν κατά τρόπο πρωτοφανή στον δυτικό κόσμο από τον οποίο προέρχεται ο κ.Κασσελάκης,ο οποίος δήλωσε ότι ξέρει καλά και απο νομιμότητα και απο παραδικαστικά κυκλώματα τα οποία ΝΕΜΟΝΤΑΙ και μαστίζουν τη χώρα σήμερα.

Και να μην ξέρει ο ιδιος ξέρει ο κ.Πολλάκης,ο οποίος ευτυχώς είναι δίπλα του και πολλές φορές αγιάζει το στόμα του…

Θα κάνει κάτι ή θα συζητάει χωρίς τέλος σε κάποια ΚΟΒΑ πως πρέπει να ενατενίζει η σύγχρονη Αριστερά τον… ουρανό με τ άστρα;

Και εμείς διαβάσαμε Λουντέμη,αλλά στη συνέχεια πήγαμε για μεροκάματα…

Και αλήθεια γιατί δεν διευκρινίζουν το απλό:

Είναι με την Αριστερά της Σοβιετίας από την οποία οι κοινωνίες εκεί υπέφεραν τα πάντα και τώρα της δίνουν 2%;Η μήπως εννοούν την δυτικού Τύπου Αριστερά και ποιά ακριβώς;

Το ερώτημα είναι κρίσιμο διότι ο κ.Τσίπρας έλαβε την εξουσία απο καμία από αυτές τις δυο “Αριστερές”,αλλά απο τους πολίτες θύματα της διαπλοκής και της διαφθοράς που μαστίζει ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ την Ελλάδα!

Και έδωσε την εξουσία σε αυτού του τύπου την Αριστερά.Και το αποτέλεσμα το είδαν όλοι…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here