Αρχική Ελλαδα Κοιμάται καλά,όποιος στρώνει …Ηπειρωτικά με υπογραφή “Παππά”!

Κοιμάται καλά,όποιος στρώνει …Ηπειρωτικά με υπογραφή “Παππά”!

1981
0

 

DIMSTEL ABEE: Ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων

«Shop in Shop» σε όλη την Ελλάδα!

Κοιμάται καλά και ακούει στον ύπνο του να τρέχουν …γάργαρα νερά,όποιος στρώνει …Ηπειρωτικά!Με κεφαλαίο το Η.Δηλωτικό της Ηπείρου.

Στα Γιάννενα η οικογένεια Παππά(σουλιωτικής καταγωγής)είναι πασίγνωστη για την καινοτομία και πρωτοπορία στο χώρο των επίπλων.

Ηταν απο τις πρώτες που στήριξαν την δημιουργία της Βιομηχανικής Ζώνης έξω απο τα Γιάννενα και εκει δημιούργησαν ένα εργοστάσιο(μοιάζει περισσότερο με χώρο παρασκευής φαρμάκων παρά στρωμάτων λόγω αυτοματισμών και καθαριότητας) που κάνει τα Γιάννενα πρώτα όχι μόνο στα γρόσια και στα γράμματα,αλλά και στα προϊόντα ύπνου!

Η  καθαρά Ηπειρωτική Βιομηχανία Στρωμάτων και προϊόντων Ύπνου DIMSTEL ΑΒΕΕ,που δημιούργησαν  με έδρα τα Ιωάννινα,επενδύει στην ποιότητα και την καινοτομία, επεκτείνεται με την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων «Shop in Shop» σε όλη την Ελλάδα!

Επόμενο βήμα της εταιρίας η παρουσία της σε κάθε γωνιά της χώρας.Δημιουργεί ολοκληρωμένα σημεία πώλησης στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, τύπου «Shop in Shop», μέσα σε παρεμφερείς μεγάλες επιχειρήσεις, που θα είναι και οι εξουσιοδοτημένοι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην περιοχή.

Τα νέα αυτά καταστήματα της DIMSTEL με σύγχρονο σχεδιασμό και γήινα χρώματα, θα διαθέτουν μία ολοκληρωμένη ποικιλία προϊόντων, η οποία θα καλύπτει όλες τις προτιμήσεις των πελατών: πλούσια γκάμα στρωμάτων, πολλούς τύπους μαξιλαριών, ανωστρωμάτων και προστατευτικών καλυμμάτων, καθώς και τα ντυμένα με ύφασμα κρεβάτια, που η βιομηχανία κατασκευάζει στο νέο τμήμα παραγωγής που δημιούργησε στις εγκαταστάσεις της στα Γιάννενα.

Μάλιστα τα στοιχεία της Ηπείρου όπως είναι η πέτρα, το ξύλο, τα γεφύρια και τα βουνά, έχουν ενσωματωθεί στην απεικόνιση, δημιουργώντας πιο ευχάριστο και οικείο κλίμα στον πελάτη.

Πλέον τα καινοτόμα και μοναδικά στο είδος τους προϊόντα της DIMSTEL, θα μπορεί να τα γνωρίσει κανείς από κοντά, όσο μακριά κι αν βρίσκεται! Τα πρώτα καταστήματα – Shop in Shop ξεκινούν από τα Ιωάννινα, την Σαντορίνη, την Πάτρα, την Καλαμάτα, την Λάρισα, τον Πύργο, την Πτολεμαΐδα και την Κρήτη, ενώ στόχος της εταιρίας είναι να επεκταθεί αρχικά σε κάθε μεγάλη πόλη της περιφέρειας, αλλά και στα νησιά.

Ενδιαφερόμενοι συνεργάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την εταιρία στο τηλέφωνο 2651 00 3131 ή στο email: info@dimstel.gr

***

Στο νέο καλαίσθητο κατάλογο (http://www.dimstel.gr/pages/catalog ) μπορεί κανείς να βρει τεράστια ποικιλία προϊόντων, τα οποία μάλιστα… ταυτοποιούνται με εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις μοναδικές ομορφιές της Ηπείρου. «Στρώματα με καταγωγή» είναι εξάλλου το σύνθημα της εταιρίας, η οποία φιλοδοξεί να παρουσιάσει τα καινοτόμα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα, μέσα και από το νέο δίκτυο καταστημάτων Shop in Shop που αναπτύσσει.

Ο σχεδιασμός, οι κορυφαίες πρώτες ύλες και ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, που συνεχώς ανανεώνεται, κατατάσσουν τα προϊόντα DIMSTEL στα καλύτερα της αγοράς.

 

»«Ελάτε στην οικογένεια της Dimstel και γίνετε αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην περιοχή σας με ένα ολοκληρωμένο κατάστημα «Dimstel – Shop in Shop»

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

DIMSTEL STROM A.B.E.E.

ΒΙ.ΠΕ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Τ.Θ. 239, Τ.Κ. 45500

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Τ: 0030 2651 00 3131

F: 0030 2651 00 3133

S: www.dimstel.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here